RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
lehet valami patch hiányzik azért írja hogy magasabb lvl kell az elõhíváshoz
de elméletileg bármilyen szinten elõkell tudnod hívni az animusokat
nézz körül a holnapján a szervernek hátha lemaradt valamit javítópatch neked

#hhwnd

javítás: a faji skill-em 23-as
Üdv! Most kezdtem 1 Cora spirit-et és summoner lettem 30-on az Equilibrium Gaming szerveren. Eddig minden szép és jó csak nem tudom elõhívi az animusomat. Azt írja ki "(kb vmi ilyesmi)nincs elegendõ szinted"<- itt a faji spec szintre utal gondolom. Nagyon kéne a segítség. Paimon 30 lvl-es és a faji skillem 2-as és nem tudom elõhívni. Megvettem Hecate-t de az gyenge és nem akar fejõdni a skill tõle 😞 Várom a segítségeket.
u.i.:31 es vok
Én nem mondtam, hogy a lassúra nincs igény, hiszen a RFO officialon is rengetegen játszottak. Sõt, kifejezetten ezért írtam, hogy nyugodtan indíthatnának hivatalosan különbözõ sebességû szervereket az MMO-kban úgy cuzammen. És mindenki eldönthetné, hogy:
1) a havidíjas rendszeren mûködõ, alacsony ratekkel rendelkezõ grindelõsön játszik,
2) a kicsit gyorsabb, annyi idõ után fizet, amennyit játszott (timecard, percqlapú) szerveren nyomul
3) extramagas ratekkel rendelkezõ szerveren játszik, ahol a bevételt nem játékdíjakból, hanem itemshopból fedezik.

Én egy nagy MMO fejlesztõ helyében figyelném mindhárom szegmenset.

Neked a tipikus high rate szerverre van szükséged.
Jo én könnyen beszélek hisz egyetemista vagyok szinte alig járok el itthonrol tudok egész nap játszani sokszor napi 10orát is...

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Arra lenne igény ami lassab egyértelmü.
Mások azért küzdenek grindelnek hogy nagyszintü, high cuccokkal legyenek felszerelve , ez honapokig eltart általában.
És ezek az emberek köztük én is ugy vagyok vele , hogy nem lenne jo ha jönne egy emberke aki 2 hét alatt kipörgetné magát maxra és verné a faszát a játékban.
Igenis aki király akar lenni az szenvedjen ,idöt energiát nem sporolva a karijára.
Igy tudom ha max szint elérem akkor aztén értem el egyedül a saját erömböl nem holmi 200X exp boostból.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Miért ne akarjak?
Annyira elképzelhetetlen, hogy valaki a karaktert fõleg az endgame tartalomban akarja használni, tehát ami elõtte van, az számára = favágás?
Tehetek én róla, hogy a sok lámer fejlesztõ nem ismeri fel ezt a piaci rést?
Merthogy szerintem a fizetõs magánszervereken sem azok játszanak, akik egy kanyit sem hajlandóak áldozni a játékra, hanem olyanok, akik preferálják az endgame tartalmat, ami tényleg a stratégiáról, a skillek használatáról, (részben persze a szerencsérõl is), a szervezettségrõl szól. Ahol már nem kell azon agyalni, hogy még 20 runt le kell tolni, hogy meglegyen a sárga-villogós tervetrimmelõm, amivel a piros tevét is lehet trimmelni, nem csak a lilát.
Szerintem csak a fejlesztõk nem veszik észre (esetleg nem is akarják), hogy a PCgameBOOM veteránjai már nem mai gyerekek, meg úgy általában a játékosok életkora is kezd kitolódni, tehát alapjában véve idõhiánnyal küzdenek, nem engedhetik meg maguknak, hogy napokig üljenek a gép elõtt, hogy a karakterük fejlõdjön 5%-ot, vagy legyen egy 5%-al nagyobbat sebzõ fegyverük.

Pedig a megoldás egyszerû volna: Minden MMO-ban az indított szerverek között akár hivatalosan is lehetne 1-2-3 kicsit gyorsabb fejlõdésre lehetõséget adó. Hamar kiderülne, hogy melyikre lenne igény jobban.

Nethyrrea
"Gyorsan harcképes állapotba hozni a karit, és utána élvezni a kalandozást, a karakteremben és a saját magamban rejlõ (lehetõségeket). Számomra ez a fontos a játékban."

akkor egy jótanács. ne akarj mmo-val játszai.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Van már félgözzel ( nem tökéletes patchel updattel) rendelkezö aion tört szerok high rate-el.
Keres rá google banbiztos kidob egy csomot.
Official RF egy szánalom lett.
Ha van régi karid folytasd de ha ujatakarsz akkor keress tört szerót,
Mostanában minden tört szerón több player és nagyobb szinvonal van.

Másik dolog, cska hogy nevemhez hü maradjak😊 mi a ***sznak jáccol te mmoval ha azon aggodol hogy nem lehet 2 hét alatt kipörgetni egy karit maxra cucokkal eggyüt? meg hogy pvp ben lemosnak azok akik többet játszanak meg jobb cuccal vannak ellátva...
Ez tudod mi? lo***r.

Na ez jolesett😊
Na komolyra forditva a szót RF tört szeró vagy high rates müködö aion tört szeró a neked valo.

Most járt le az acc, és nem fogok tovább elõfizetni rá.

Alapjában véve kétfajta játék érdekel: FPS (ala CS), ami ideális játék a maga nemében: bármikor leülhetek elé és felkelhetek elõle, nincs probléma belõle. Ennek ellenére emberekkel játszom, és sokat pvp-zek 😊
Group-ozás alapból megoldott (egyik oldal vs másik oldal), és nincsenek benne algroupok, nem kell azon agyalni, hogy elmenjek grindelni, rohangálni, gyûjtögetni, stb... még 4 órát, amihez néha találni kell öt másik hasonló cipõben járó szerencsétlent, hogy majd a végén elmehessek a többiekkel a nagyobb bulikba, stb...

Az aion számomra(!) akkor lenne jó, ha max 2 hét alatt is el tudnám érni a max szintet a mex cuccokkal. (tekintve, hogy nem egyencuccokkal játszik mindenki, ezért egy pvp esetében komoly hátrány a rosszabb gear, míg a CS-ben biztos lehetek benne, hogy ha én vagyok a jobb, én maradok állva, mert egyenlõek a feltételek - persze ha valaki jobb játékossal hozott össze a sors, akkor így jártam).
Utána pedig tényleg arról szólna, hogy ha valaki kedvet kapott egy jó kis pvp-hez, ostromhoz, stb, akkor különösebb gond nélkül elérhesse ezt, és megjelenhessen az ellenség vonalában.
Sajnos azzal, hogy rajtam kívül másnak is hetekig, hónapokig tart egy karakter fejlesztése, ezzel csökkentik az esélyt arra, hogy állandóan friss hússal, jól motivált, kíváncsi és lelkes playerekkel hozzon össze a sors, és igazán pörgõs, élménydús legyen a játék.

Szóval nem véletlenül kérdeztem a 60-as vagy annál nagyobb rate-el rendelkezõ szervert. De ha aionból tudsz egy ilyen szervert, azt is szívesen fogadom.
Gyorsan harcképes állapotba hozni a karit, és utána élvezni a kalandozást, a karakteremben és a saját magamban rejlõ (lehetõségeket). Számomra ez a fontos a játékban.

xinaf keress vmi aion topicot,mert itt sztem senkit sem érdekel az aion!
allock
az nem rf online

#hhwnd

aion.

Tudtok javasolni egy jó szervert, amin a rate minimum 60, és az online playerek száma átlagban 500+?

helló!
az új hivatalos serveren van esetleg magyar klán a bell oldalon?
Nethyrrea
menyasszonyod? részvétem xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nem én kezdtem ezt valaki irta hogy huha mekkroa aláirásod van ??!!??
Van mennyasszonyom nem járok már buliba nem kisoskolás diák vagyok 😊

Köszi a segítséget Steve.
Jaja pont ma találkoztam két magyar sráccal elég rendesek el is kezdtek húzni ugy hogy most már csak menni fog a dolog.
Köszi még 1x. Minden Jót.
Danee
Outblast!
Fölöslegesen beszélsz vele..semmi értelme.
Õ a legjobb és ezt már mindenki belátta.
Csak azt nem értem hogy akkor mért nem szál le az SG fórumról.
Senkinek nem hiányozna és teljesen fölösleges az ittléte.
Itt kérték a segítséget és nem hogy Danee90 nak írnátok..nem fontosabb a Xinafka életrajzot tárgyalgatni mert annyira felemelõ.
Üdv!
Danee90 nek írom!
35 ös vagy gratulálok😊 jól haladsz.
35 ön pl Ace Brutalt érdemes farmolni de az sem az igazi.Próbálj meg segítséget kérni a nagyoktól hogy egy 45 re húzanak fel és akkor már menni fog a Cali farm esetleg ABa farm! 4k Potit meg ha nem tudod megfizetni akkor ne azt vedd! Ott a 2k...az is jó.
Magyarokat találtál már azona szerveren?
Hunter of Deer
de valoszinusitem nem napi 3-4 ora jatekkal lett ez meg ennyi ido alatt.

es azt mibol gondolod hogy te vagy a legjobb magyar player? es ha eppen valaki megolt teged (bar gondolom teged senki nem tudott megolni ha ilyen pro vagy) az eppen nem magyar volt? attol mert te nemtudtal rola. (bar ezt a legjobb jatekos ugyis tudja ranezesre.)

szal ebbe kar belemenni hogy te ekkora pro vagy. bar vegulis ezzel ha elmesz egy buliba es csajt akarsz felszedni csak ennyit kell mondanod: Szeva baby en voltam minden idok legjobb magyra jatekosa RF eredeti szeron nem iszunk meg valamit rofl. eleg szanalmas ...

de ahogy erzed. egyszer majd csak felnonek az ilyenek is mint te.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

http://www.xfire.com/video/96c91/
ez a dahinos magem. ezzel 2 1.5 honap alatt lett meg ez .
😊
54 es karirol is készitek majd vidit ha ez nem elég.

Hunter of Deer
xD nolifer 😄

egyebkent tok felesleges ez a rinyalas itt hogy ki a jobb...
az meg hogy egymasnak leirjatok hogy en ezt meg azt ertem el tok felesleges mindenki azt ir amit akar. egy kepet nem latok ide beteve ami bizonyitana barmit is hogy ki mit mennyi ido alatt csinalt meg.

az meg hogy valakinek tobb ido kell ugyanazt elerni amit a masik 3 honap alatt eler az nem jelenti azt minden esetben hogy az illeto nemtud jaccani, esetleg lehet hogy nem zsirkocka aki csak wcre bir elmenni a gep elol vagy meg odase, hanem esetleg dolgozik/ suliba jar es nem minden szabadidejet a gep elott eli le. szal igy mar nem is ugy jon le hogy te vagy a legjobb magyar jatekos, hanem tevagy a legkockabb a magyarok kozul 😊 bar engem kulonosebben nem erdekel az egesz (mindossze 1 honapot jaccottam csak RF eredetin mert utana pont megszunt, es en inkabb L2 parti vagyok.) csak mar kicsit tulzasnak tartom ami itt megy.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Zsir vagy.
Ebböl én még mindig csak anyit látok hogy te 51 voltál a nagy barátaiddal kb 2 év alatt gz.
én meg 54 3 honap alatt

Üdv
Már megint én vagyok <#vigyor2> szerintem vmit nagyon nem csinálok jól mivel 35ös vagyok és nem bírok pénzhez jútni kb potira alig van pénzem. Pedig az itemeket amit droppolnak felteszem AH-ba meg miden de valahogy akkor is nagyon drágának tartom a 4k-s HP potit, próbálok lemenni a bányába is de ügye oda se lehet mindig mert elég ritkán nyerjük meg CW-t.
Mit ajánlotok mit tegyek?
Bocsi h megint titeket zaklatlak a dolgaimmal.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Danee
Ok.Mr. Best Of Hungary
Nethyrrea
elég ha csak azt nézem hogy rmt-ztél. már ezzel elgáncsoltad magad a szememben.

másik meg az, hogy a késõbb kezdõknek sokkal könnyebb el is kezdeni a játékot, és hasonló szintre felfejlõdni mint azoknak akik már az elején ottvoltak, amikor még sem a pt nem volt olyan mértékû, sem olyan cuccok nem voltak széleskörûen elérhetõek, nemvolt gm spell és skill zsebpénzért megvehetõ az aukciósházban, amikor nemhogy a +4/5/6-os, de egyáltalán a +-os szimpla intense fegyver is ritkaságszámba ment.

te már készen kaptad a játékot kvázi. ráadásul tesókáddal összefogva húztátok egymást, mégegy könnyítés. elkényeztetett kisfiú vagy akinek 10x akkora a szája mint a golyói.

én, és a többi külföldi építettük fel neked.

személy szerint büszke vagyok arra amirõl te szerintem nem is tudod micsoda, hogy open beta idején 7 társammal az akkori spirit szerver legkeményebb bellato pvp klánját alapítottuk meg (Rest in Pieces - RIP), majd késõbb a szerver merge utáni novus szerver szintén dobogós bell guildjének egyik hardcore armor rider pvp-ere voltam (BlackTide). személyes barátja nem egy gm-nek, (gm Skadi, Gm Saldash, Gm Ulric, Gm Rirawen többek között, mond ez neked valamit?), és a rendszeres saldash versenyek kizárólagos jogokkal rendelkezõ videósa. nyugodtan ki merem jelenteni hogy egyetlen nap 10x annyit pvpztem, mint te valószínûleg egy egész héten.

1. nem hiszem hogy szánalmas ha egy mmorpg ben te vagy a legjobb.
2. unalmas? akkor minek irsz vissza?
3. minek irsz vissza?
4. amikor kérdezted azt hitted majd beirok valami nyomi értéket ( lvl 46 45 int staff+1 45 fehér armor 44 isis looooooooool)
mikor láttad mik a valodi eredményeim állat leesett és vissza sem irtál rá semmit 😊

Miért lennék kocka?
1, én ismerem szinte az összes magyart aki tolta tolja eredeti RF -et.
Tudod mit?
szánalom ahogy játszanak, engem nem érdekel ki mennyit tud játszani naponta de ha leül játszani és már éveik tolja akkor minimum legyen profibb játékos... na ezt egyikben sem láttam.
És ja büszke is vagyok hogy én vagyok a legjobb magyar RF es. 😉

Szerintem lehetne találni más HUN okat is akik sokat értek el.
De ha mégsem akkor büszke lehetsz magadra hogy te vagy Magyarország legnagyobb kockája. Azért így már mindjárt nem ugyan az.
Remélem nem fogsz beszólni valamit így fórumon keresztül.
1. szánalmas
2. unalmas
3. senkit nem érdekel
Ezen az SG fórumon állandóan csak a veszekedés megy...Az SG fórum nem erre lett kitalálva hogy megmutassátok mindenki szeme láttára hogy milyen kemények vagytok egymáshoz. HUNapa nak csináltok vele plusz munkát. Mert neki kell eltakarítani a hülyeséget.
Ezt most az vegye magára akinek a sara. A többiektõl meg azt kérem hogy legyen több eszük...hisz hülyébõl sok van.
allock
nem hiszem hogy csak az sg fórumról játszottak itt.

#hhwnd

Tudom ez a forum nem erröl szol, de ha már igy rákontrázol,akkor.
Mutass nekem olyat aki ennél többet ért el magyarok közül RF eredetin.
Ja és ennyi idö alatt, mert én ezeket 2honap alatt dobtam össze,

Nethyrrea
nos az elég szubjektív hogy ki volt eredeti szerveren minden idõk legjobb magyar játékosa....

Üdv
nem tom nekem szólt-e a kérdés de válaszolok<#vigyor2>
én a Chiron szerveren vagyok
Üdv!
Ezt mondom én is hogy sok szervertõl függ hogy minek mi haszna.
Te melyik szervert koptatod?
Fúúú köszi szépen a segítséget, tényleg nagyon köszi.
Miden Jót.
Danee
üdv
http://www.rfo.gportal.hu/
a legjobb oldal RFO ügyben😊, igaz ma reggel kicsit szét volt esve😞
de ha megy az angol, go google, és keress rá rfo craft stb, van sok jó oldal, ahol részletesen leírják mihez mi kell. bár gyártásnak igazábol csak official szerveren van értelme, minden más szeron meg lehet szerezni a szükséges dolgokat.

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

El...Nem kicsit Nagyon....
2. Pont húzd át😄
Fegyver készítése!!! HQ ban vagy Solsuban vszel hozzá cuccot
Weapon..Armor..Ammo ez 3 fajta Craftolos cucc van.
A kisseb dolgokhoz Loot kell! A nagyobb dolgokhoz meg bányászni kell különféle köveket. kék piros sárga fehér fekete meg ZÖLD😄
CW re meg akkor menj mikor már fullos vagy😄
Kérdezgess bátran erre való az SG forum!
Biztos van amit elírtam vagy stb.
5:11 van!! És nem most keltem fel, hanem eddig gameltem. Most lett vége Lethalon a CW nek! Kikaptunk sajna.
Többet tudok segíteni ha megmondod melyik szerveren játszol!
Ha valami nem világos akkor kérdezz bátran! Na jó éjt😄
Hello!
Próbálok érthetõ lenni.
1. Veszel Solusban Upgradert (17k) ahhoz még kell t1,t2,t3,t4,t5 ezek különféle kövek...4 db van Ruby Angel Obsiden meg még 1😄 És ha pl Fegyvert akarsz készíteni akkor ignorat talic ha armort akkor favor talic.
2.Craftolni...per pil azt se tudom mi az😄 55 röl pl 50 re butítani egy fegyót? Ezt nevezik craftolásnak? Nem érdemes...
3. Attól függ milyen szerveren vagy...Elit spellek et ezekkel kell elkészíteni meg ha 55 röl 50 re akarsz weapont akkr pl kell bele az is.
Meg A s B s C s köveket lehet belõlük csinálni. De én mostanság olyan szerverekkel találkozom hogy van JADE (1 vagy 5 szinttel nagyobb cuccokat tudsz használni) Meg a Forcek is megvannak alapból (Elit spellek)
4. CW t kell nyerni és fel kell venni Honly Metal Scenert vagy mit.(chip körülni mob dobja) És ha mind ez megvolt akkor Solusban vagy HQ ban az ores emberkétöl (bányász) veszel MINE cuccot.
Fúrot meg aksit😄 és gó Crag mine közepe le a HKS hez.
5. Ha nyertek akkor 5k cp t kapsz és ha nyertek akkor Race skillben részesültök(kaptok plusszba atakot meg def et) 1-2-3 szintû a Race skill.De ez visszafele is müködik, kikaptok akkor elveszi a def et meg az atackot(annak megfelelõen hogy hányszor kaptatok ki. És kötött a 4 es ponthoz!!
6. Farmolni kell! Riar Gli Beam ezek érnek a legtöbbet.
Üdv All!
Kezdõ játékos vagyok és nem vagyok tisztába pár dologgal a játékkal kapcsolatba (mivel amcsi szerveren vagyok nem találkoztam még magyar gamerrel) ezért szeretném a segítségeteket kérni ezekkel a kérdésekkel kapcsolatba:
1.Hogyan kell upgrad-elni a itemeket?
2.Hogyan kell craftolni?
3.Mire jók ezek a színes ExcelSier Piece kövek?
4.Hogyan kell bányászni?
5.ChipWar lényege? és hanyas szinttõl érdemes menni?
6.Pénz szerzés legjobb módszere mi?

Tudom hogy egy kicsit sok kérdésem van de nem muszáj rögtön az összesre válaszolni, csak ha vki tudja vmelyékre a választ lécci segítsen.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel Danee
Akinek meg nem teccik az aláirásom az ne olvassa el.
Nem lenézésböl irtam csak büszke vagyok erre és legalább ennyi emlék maradjon meg nekem az RF böl. Büdös CCR elkurta a játékot.

egyetlen játékos volt aki magyar volt félig meddig ProvidenceBreaker aki CM soluson volr 50-51 asszem de ö is csak azért volt ott jobb mert az elejétöl kezdte az egészet. mi meg 5 jonap késéssel.

Életem rossz foltjai:
CM solus elötte felhuztam egy summoner karit 41 re öneröböl és megismertem a ProvidenceBreakert akir megtanitott fly hackre és felhuztam 46 ra a summonert de elkaptam igy elkezdtem egy warlockot amit elöbb leirtam full legláisan és azota miota elkaptak nem használtam semmilyen hacket exploitot semmit.

végre értelmes kérdés:
1, CM szerón kezdtük: 2 hónap alatt kezdõként klán nélkül lvl 50nyitott küldikkel , én Warlock öcsém Tank. ott sima 50 int armor +2 fegyver int+4 Hora staff. elék nélkül ugye mert nem volt klánunk.
itt tetszett meg a játék de mivel bezárték mentünk törte kockulni

2, CCR Dahin: mindketten archon armor nekem full perfect elementál sett 25% atk/20%def *2 25% atk ring *2 int+4 Hora staff summoner voltam 53 isis + hecate én magam 52 voltam nem használtunk RMT pénzt itt farmoltunk és eladtunk eléket rosszakat meg talicot.
csöémnek archon sett neki is fehér +5 spear + egykezes kard , +4 prot shield lv 50 ö csak 51 volt majdnem már

3, CCR Owen :
54 lvl Zealot( uj neve a támado harcosnak😊
leon perf egykezes kard , prot shield +3 , archon armor, int+4 majd +5 Spear. full perfect ele sett itt is

Öcsém: archon armor perf leaon kard egykezes prot +3 shield int+4 hora spear. ö eladta a perf defense gyürüit mert HP/def cash shop cuccot használt.

Na és most jön a fizetös része a dolognak:
NEM költöttünk cash shopra midnen pénzért vettünk meg. !!
Viszont: mindkét archon armort RMT pénzbölvettük meg fejenként vettünk 800millát gold sellertöl. ( ccr szerveren ez alap volt minden archon igy vette meg)
Pénzem nem volt tul sok , 700 milla körül mozgott a bankomban hála a sok PB runnak amit a specko karimmal öltümnk le ( ezt a speckot 50 re én és öcsém huztuk fel ketten)

minden PT GM és maximum volt
spellek skillek buffok GM volt

Hello! " Én Xinaf és öcsém CRoni voltunk minden idõk legjobb magyar RFonline játékosai eredeti szerveren "
Xinaf mester had kérdezem meg hogy még is milyen cuccaid voltak offon?
És mennyi lvl t értél el? Novus? Solus?
😞

na akkor most official CCR eredeti szerórol mindeki huzzon aion ra mert be fognak zárni a szerók fél éven belül. ezt még nem hivatalos de kaptam egy füles.
+ amugyis szar lett az egész

Akkor lehet h ott találkozunk 1x 😄 köszi a helpet
Hello!
Jó kérdés! Nekem pl. fogalmam nincs hogy hol vannak a többiek (magyarok). Lethal on vagyunk páran! Gyere oda játszani 😊
Üdv
Chiron szerveren van magyar gulid vagy egyáltalán gamer?