RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagy egyedül ezzel a problémával!
Lenen egy nagy kérésem.. xD
http://www.rflethalgod.netai.net/
Aki itt tud reggelni úgy, h. nem szar be, az erggeljen nekem egyet légyszí.. ><"
Miden jót.
itt
mindenképp valami fun szervert nézzél, ne valami low rate fost, minek szopni ha nem muszáj
minden egyes szerverhez külön kliens kell, vagy patch
én RF lethalon tolom
#hhwnd
Minden Jót.
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
az utolsó amin játszottam a Lethal volt, de valamiért nem elérhetõ! más szervert még nem sikerült találnom.
és nemvagyok vmi nagy speces nicns tapasztalatom vele, de hogy tudom leállítnai a towerokat hogy ne támadjanak? csak ha én akarom
#hhwnd
ár: megfizethetetlen
#hhwnd
Elõre is köszi!
int+4 fegyver
+3 perfect elemental
cash shop cuccok 55 +4 gloves archon armor set
activ archon spot a nevem miatt.
minden szar talic gemek stackokban
elado 15k vagy
elcseréldenö aion-ra
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
te köcsög, ne rontsd az üzletemet 😄
Nincs bannolva, semmi baja sincs, csak irigy... én elmentem Aionozni ennyi a történet lényege és nem kell és nagyon sok energia és idõ volt megcsinálni egy ilyen karit, ezért ajánlom fel potom pénzért annak, aki szereti az rf-et de nem akar végigszenvedni több hónapot...
Xinaf te meg szarházi vagy 😄 akkor se megyek vissza én már rf-re inkább ti gyertek aion-ra istenem de jó lett az a játék 😛
Rf valóban haldoklik sõt, meg is halt és amíg a CCR-é lesz az is marad, sõt... a sírból már nehéz visszahozni bármit is, nem hogy egy mmo-t amibõl már nagyon sok van...
Bár a repülést remélem nem úgy fogják megoldani, h. lebegve gyorsabban meek mint az RF ben a jetpack................ XD
Boldog szülinapot SG.hu 😊
http://www.sg.hu/cikkek/70022/10_eves_az_sg_hu
EQ rf nem lenne annyira rossz dolog..de van ott más magyar gémer is? Egyedül nincs kedvem nyomni..
Vmi csoda folytán nem akar kijönni mostanság vmi RF3 Európában is...? 😄
EpicRF megszünt! L2-öt játszanak!
az már nem fun server, hanem low rate :d
én jelenleg 2.1.6os kliensü szerveren játszok/játszottam
de ajánlani az EpicRF-et ajánlom
#hhwnd
allock (te biztos jártas vagy rf-ben, ha ilyen okosat tudtál írni) mondj már nekem lécci olyan fun servert ami a legújabb patchhel megy igazából egy az egyben official és nincsenek faszságok elállítva benne, mert megnézném, de ha nincs egy se akkor azt is írd már le ide, elõre is köszönöm szépen.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
számos funserver mûködik, 1óra alatt megvan az 50+fegyverek+armorok
#hhwnd
54 es vagyok majdnem 55 az Owen en
mi a szar Neafco te lelépsz mert bannolták az acountod és nem is szolsz ?
meg árulod??
NE VEGYÉTEK MEG !! fly hacker volt és alkapták bannolták az accountjait !!!!
átbaszás !! Nearco átbasz !!!
buzi
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Te Inu azért ventrin szólj ha eladtad, bejön a szerencsés és azt se tudja kik PM-elnek rá ^^
Ja és tegnap 4en meglettünk 50esek XD
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
#hhwnd
indok: AION 😊
Garantáltan biztonságos transzfer!
Az eredeti Owen szerveren eladó account:
1. lvl48 ACC Tank (volt Consul Archon 1 hétig)
2. lvl50 CORA Warlock (50-es questek kész, kb 60%-on van 51 felé)
Irányár: 10.000 HUF SÚRGÕS
Powerlevel az Owen szerveren:
ACC Striker-t, valamint Bell Mage-t vagy HC-t, Cora Warlock-ot 7 nap alatt elvállalok lvl 1-50-ig 20.000 HUF-ért.
Profi honlapkészítés: 10.000 HUF
Szerver hosting, tárhely: 2.000 HUF-tól
Saját böngészõs (browser játék) készítése: 50.000 HUF
Érdeklõdni: [email protected]
én elbasztam, mikorírtam az üzit reggel tekaimu online volt, de visszaírt hogy 3 account kell -.-
de nekem 1 is elég 😄 aztán most nincs fent
msn-t ne madok minek, nem vagyok cseverészõs :d
#hhwnd
várom az account aktivációt, de az idõeltolótás miatt lehet csak holnap lesz meg
#hhwnd
újra fórumon kell tekaimunak pmet írni,most fenn is van.
mivel te bellen voltál, allock pedig accon én most corára megyek hátha jöttök ti is.
600xos lesz a szeró 14 napig állítólag
sajna nekem sem megy, a honlap szerint szinte folyamatosan támadják a szervert ezért áll! remélem megtudják oldani a problémát, de nem ez lenne az elsõ eset, hogy kénytelenek bezárni!
majd írj ha jó😉😄
énmár közben összehaverkodtam az angolokkal mindjárt kész az 50es küldi😊