RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudom osztogtják e t4 et a guildekbe... de csak game cp meg guild utján ja
+ ore

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Xinaf t4 et ho llehet nagy eséllyel taláni? Érdemes egy oylan guidlab menni ami sûrûn GvG zik vagy egyszerûen sok rare oret azaz 2. lagos dobozkát kell venni? Meglepett, h. pl: a piacon t4 Topazt venni se lehet..
www.rfbeast.com

Keres elszánt cora és bell játékosokat.
Acc nek ne menjen senki kell bellato és cora!!!!
Fohu igazán mozoghatna ide és készithetne magyar bell klánt.
acc dominál tehátvan böven kihivás
35X szerver dropp jo nincs Op donate.
2-3 gm online egész nap ....

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Ryleh
melyek a jo amulett,ring dropper mobok?
Aba sima cuccost dobal,,,neha
10/10 eles,stb kellene
Vc,vagy Elanban

nem bannolnak nyugi
és érdemes +4 +5 ös cipöt késziteni

akkor érdemes azért egy 65s +4/+5 s fehér shoest készíteni..? 😄
szívás...

Ha egy mási kakriról át dobok egy lucky jadeedet bannolhatnak? 😄 me a régi coras karin is van elég, h. veygek még1et
sime kéks nevü dragon armor és az archon dragon armor talicozása szinte 0
tegnap probáltam elsö failed második destroyed +1 re 😊 két lucky jade- el !!
nem tudod talicozni sztem...

nemtok tõled farolni 😄
lol! 😄

tán, segítsek???? 😄

ui akkor már egy kérdés, csak olyan buzi talic crystalosan érdemes a dragon szetet upgredelni vagy hétköznapisasn is lehet, csak könyenn törik?
Másik, láttam mekkroa a deffje...érdmees mint pl: neked Warlocknak még a mersy talicolást, azaz a doodgezes..?
chooty küldit tolok de nem adja.... :=/

bocs faszom 😄 láttam te vagy az mondom beköszönök 😄

Xinaf, rám hoztad a frászt! 😄
csá van TJ ja irj ha van vmi 😊 pápá

Kár, h. nem a Beaston..
Letorn StikerHUN
Mimrod hol accozol? 😊
Ryleh
egy ip,ket kliens ...muxik??..persze 2 kulon reg alatt....
megosztott net eleg,vagy router kell?

fix ip-m van.

monyuk nyomhatod akár 2 gépröl ...vagy 3 rol is a játékot,külön külön beregizve..
szer a háboru elöre elvan döntve.1,2 nagykari irányitja....ha vanak...ök irányitanak.ugy hogy mi észresem veszünk az egészböl semit.
az ACC + CORA dönt akor a BELNEK vége, + - tényezök becsuszhatnak.
mongyuk valami nagy ACC karinak van CORÁS karija is....söt lehet ottis nagy klánja...
én már látam füradolgokat😊
de ügyebár a játék agya a lehetöségeket hogy akár minda 3 fajnál legyen egy spéci karid.
Én 100% ACCés vagyok!
és ti?
Ryleh
van a letorn rol coras itt?
kivancsi lennek a ma delutani NUKE dologra......
(cora-acc egyutt verte le bellt,accre fogta meg a chipet..aztan accre egyedul vedte meg HSK-t.bekesen mining erre a tetu cora archon bevagott egy NUKE-t a magba.....kb ennyi)

ha nekem nem sikerul,masnak sem??..LOL

elmagyarázzátok ezt még1*? 😄
Ryleh
az iggi-keen ert barmikor 1.6k a minusz,a restor talicert 370,es igy tovabb.
ez mindig ervenyes "valto"ertek a Race Managernel.
pl egy klantarsam -6k val van elmaradva....laza 180-200milla a nullazasa,,,
de ez nem eventen van csak..ez allando..mint az Empire😊

csütörtökön 1 kenért 1600 pv pontot minuszolat aki akar.
a másik az nem tudom mi.
Find out Hero of Race Quest! ??????
tugya valaki?
http://www.playrf.com/News/event/event_notice.asp?state=T

Total 2, 2 on going events, page 1/1

PvP Point Restoring Event

Event Period : 2010-01-28 ~ 2010-02-04 2 days left

Find out Hero of Race Quest!

Event Period : 2010-01-28 ~ 2010-02-04 2 days left

(am ptzés gyorsbab 30 as fegyverrel, vagy minél kisebbel ha magas életû egységen pt zel, me ugyanannyit kapsz ütésenként mitn egy jobb fegyverrel, bár ez változó)
range pt t inkább a chip õrökön húzd, a close pt meg elanba a kis pókokon.

bár nem nagyon értem mirõl beszélsz 😄

Grace talic Glovesba azzal növeled a pontosságot azaz ha am ásik emberke doodges nagy eséllyel eltalálod.
Darkness talic glovesba növeli az esélyt, h. azokat találod el kik shieldesek (a lila sheildû veszélyesebb sztem, mert a +5% block esélyû shieldje lehet) vagy egyszerûen olyan qwa nagy deffje van h. nem lehet kinyírni 😄

Ezt a Dragon szetet 65 sön nem ismerem, csak azt h. érdekes upgredelni meg, h. iszonyat nagy a deffje.
Ryleh
koszi,,,
minden trappernek nagyon jo ha atvalt LAU armorra!
darabonken adja a 10 accuraty-t.ez ugye 50+
en a semmibol 11/99 rol 30 as reward lauval huzom a pt-t..gyorsan..1 aba 1 szint PT!
kicsit koltseges a potik miatt,de jobb mint az accuraty ra upgrade..
a lassusagot meg pl egy wind fegyo,vagy upgrade...,vagy acess.
Nos en maradok a firearmnal mert anno a 45 os reward weapon egy intes+2 es erejet tudja....ez marad,m

Fiream attackjaval beakad az ellenfél ,belassul a sok kis sebzéstõl 1* re megakad fõleg ha a gyík nem W vel fut hanem egérrel. Érdemes a firearmba Chaos talicot tenni, h. gyorsabban és critikusabban lõjön. így a menekülõ egyént a többiek betudják elõzni mikõzbe te sorozod (vagy ha kicsi az accury rate én szoktam csinálni olyan firearmot amivel biztos eltalálom (világos piros a talic színe, a neve nem jut az szembe) 😉

Bow: sztem attackilag jó a bow, bár inkább laucnher. (ha traper vagy akkor bow)

Régen tök jó kombinációt lehetett csinálni hogy Launcherral belõsz futva az egyénbe utána gyorsan bowra váltottál és azzal is skillel lõtél be, bár mamár a laucnher attackja mellet ált. mér erre szükség nincs. :- S
Ryleh
kiprbaltam,,,kb ugyanolyan szintu enemyn.
4x10 attcakot raktam magamra,a 20% os attack poti,meg a int+2 es(lvl448 on ok) hora vulcan.hát..odavert rebdesen a full gmm skillekket,poison ammoval.
amit az alant levo hsz.ben linkeltem:
van okossag benne,,pl ha Lau armort hord a kari ranger helyett,,hiszen ennek aaccuraty rate dob rajta kemenyen,,mint egy SI pain .
szoval jo ho lehet varialni
a kari jo,valoban utos pvp ben,,ha,,ha be nem fogjak,,mert akkor annyi....a cloack is jo,de ha kapok egy durva teruletit,,leszedi rolam,,emellett fillerekbe kerul a detect acess....
de jo kari.

mas kerdes: a firearm vs.bow?azaz mi a kulombseg???rangereknel....

Ryleh karaktertõl függõ pl:

Range-doodge
launcher-doodge
Mercenary-favor
Assaulter-favor

de ha rangesod azaz laundheresed van azért lower upper helmetet favorozd! 😊
Glovesbe inkább Grace meg Dark talicot tegyél (2 külön glovesbe 1 félét)
Kár Xinaf, reménykedtem, h egy dfa t vagy vmit tok lejmolni! xD

Ha jól olvastam túl sok cora emberke nincsen max 20 aktív embert ha láttam.. :S Corazas nekem nem megy azaz jól lehet farmolni a summon húzásokból meg az Elite varik craftolásából ,de ha nincs ember ki megvegye az nem jó.. :S

Ryleh
ezen a linken keretszre kepezi a szerzo a karit,,azaz keresztezi a Lau-val
mindenkeppen attack ra hajt a felszerelesben.
good infiltrator

Ryleh
Infiltrator/trapper kari

velemenyetek szerint mire tegyek sokat ha ring,ill amulett beszerzeserol volna szo??
nyomjak a vedelemre,vagy a tamadasra??
az aknak nagyon jok,a csizma dodge is hasznos,,
de ha eccer befognak,,akkor nekem annyi....
tegyek mindent a tamadasra,,hatha az aknaval sebzettre ratolok meg fegyverrel,,
vagy sunyiban az eros vedelem mellett probaljam tulelni??
eleg kétélu a dolog,,,
egyesek azt,masok amazt mondjak
azaz Ha Te trapper lennel,es sokat pvp-znel...mire tennel??
azert is fontom,mert mar 100milla korul ugralnak ezek a darabok,,igy megggondolando,,azaz kerdezek😊)

koszi

XD ja nemrég tértünk oda vissza acc karinkat a gm törölte mert megbeszéltök még anno vele hogy corákat erõsitjük.

igy látod maradunk a coránál.

jééé....mikor átmentetek corazni akkor én is kezdtem egyet..meg van az is..
Mitternacht

Mikor írtam a fórumon rá pár percre kezdõdött a cw és láttalak az acc chipnél eldõlni... 😞

Acc karitok még megvan?
jazz18 te ki is vagy?

Ryleh
talic crytal...de az qrva sokba kerul...20 talik es kapsz egy t crystet.

,mellesleg pozitiv:a pvp ben,,ha minuszba kerultel-regebben csak talikkal resetelhetted-most siman adja a pontot,,,csak eleg huzos karikat kell kinyirni érte.
azaz tetelesen van -1k..akkor hajra,,es a cp mellett vonja vissza a minuszokat is.(persze csak neutral zonaban)

coraztok? kár 😞
jéééééé egy HUNters cora guild.. 😄
Hali Xinaf!

toljátok még valahol? Nem rég mentem vissza az RFBeastra és meglepet, h. még a karimat nem törölték, sztem a tiéd is még fenn van.
azok nem müködnek és nem talic kell hozzzá hanem más ami még nincs játékban nagyon...

Ryleh
Megalakult a CCR -en az (Letorn szerveren)elsõ magyarok altal alapitott Accre klan.
Klan neve: Skynet
Leader : 25thHour
Senator:

szivesen varunk mint uj,mint regi gamereket.

Ryleh
kerdes:
accnal dark ambassador az NPc neve,,masnal gondolom mas neve van...HQ ban a fo teleportnal all.
a kovetkezo opciokat nyujtja:
lvl 50 b class(normal b typ armor)..lvl53,stb is,,,,
namarmost ez egy sima intes cucc...nem SI...a leirasban ugy irja :
hozzak a b typhez 3 talic,es 2.500.000 race money....
ez is ok,,,
ez egy szet,vagy egy part..vagy egy tikett amit szinten a hero nal lehet bevaltani??
Fontos lenne tudnom,lassan lvl 50,,,az árak az egekben,egy gagyi talik is 10-15mill...
tehat valoban ad INT es armort?es ha igen akkor a fenti (3 talik,2,es fel mila) szet vagy darab ára??
koszonom,s jo jatekot

he he he ,csá mindenkinek. ACC
nemtudom még van e de sztem már nincs, törölték 3 accomat , igy is maradtmég pár zsével 😊
nemtudom öszintén nem RF ezek most jelenleg..

Ryleh
mig volt ez a bug?es csak volt?...vAGY van meg mindig?

eredetin ne vegyél zsét barátom mert nekem is van 37 trilliom . !
az elmult honapban volt egy bug amit ha kihasználtál minden nap tudtad a pénzedet 3X szorozni. ezért van AH ban olyan durva árak 😄
200milkival kezdtem és elsö este lett belöle 560milla....
msot haveromnak accounja 6 db van és minden accon 3 kari full zsével és golddal...
ccr re nem érdemes már menni....