RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ ore
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Keres elszánt cora és bell játékosokat.
Acc nek ne menjen senki kell bellato és cora!!!!
Fohu igazán mozoghatna ide és készithetne magyar bell klánt.
acc dominál tehátvan böven kihivás
35X szerver dropp jo nincs Op donate.
2-3 gm online egész nap ....
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Aba sima cuccost dobal,,,neha
10/10 eles,stb kellene
Vc,vagy Elanban
és érdemes +4 +5 ös cipöt késziteni
Ha egy mási kakriról át dobok egy lucky jadeedet bannolhatnak? 😄 me a régi coras karin is van elég, h. veygek még1et
tegnap probáltam elsö failed második destroyed +1 re 😊 két lucky jade- el !!
nem tudod talicozni sztem...
tán, segítsek???? 😄
ui akkor már egy kérdés, csak olyan buzi talic crystalosan érdemes a dragon szetet upgredelni vagy hétköznapisasn is lehet, csak könyenn törik?
Másik, láttam mekkroa a deffje...érdmees mint pl: neked Warlocknak még a mersy talicolást, azaz a doodgezes..?
megosztott net eleg,vagy router kell?
fix ip-m van.
az ACC + CORA dönt akor a BELNEK vége, + - tényezök becsuszhatnak.
mongyuk valami nagy ACC karinak van CORÁS karija is....söt lehet ottis nagy klánja...
én már látam füradolgokat😊
de ügyebár a játék agya a lehetöségeket hogy akár minda 3 fajnál legyen egy spéci karid.
Én 100% ACCés vagyok!
és ti?
kivancsi lennek a ma delutani NUKE dologra......
(cora-acc egyutt verte le bellt,accre fogta meg a chipet..aztan accre egyedul vedte meg HSK-t.bekesen mining erre a tetu cora archon bevagott egy NUKE-t a magba.....kb ennyi)
ha nekem nem sikerul,masnak sem??..LOL
ez mindig ervenyes "valto"ertek a Race Managernel.
pl egy klantarsam -6k val van elmaradva....laza 180-200milla a nullazasa,,,
de ez nem eventen van csak..ez allando..mint az Empire😊
a másik az nem tudom mi.
Find out Hero of Race Quest! ??????
tugya valaki?
Total 2, 2 on going events, page 1/1
PvP Point Restoring Event
Event Period : 2010-01-28 ~ 2010-02-04 2 days left
Find out Hero of Race Quest!
Event Period : 2010-01-28 ~ 2010-02-04 2 days left
bár nem nagyon értem mirõl beszélsz 😄
Grace talic Glovesba azzal növeled a pontosságot azaz ha am ásik emberke doodges nagy eséllyel eltalálod.
Darkness talic glovesba növeli az esélyt, h. azokat találod el kik shieldesek (a lila sheildû veszélyesebb sztem, mert a +5% block esélyû shieldje lehet) vagy egyszerûen olyan qwa nagy deffje van h. nem lehet kinyírni 😄
Ezt a Dragon szetet 65 sön nem ismerem, csak azt h. érdekes upgredelni meg, h. iszonyat nagy a deffje.
minden trappernek nagyon jo ha atvalt LAU armorra!
darabonken adja a 10 accuraty-t.ez ugye 50+
en a semmibol 11/99 rol 30 as reward lauval huzom a pt-t..gyorsan..1 aba 1 szint PT!
kicsit koltseges a potik miatt,de jobb mint az accuraty ra upgrade..
a lassusagot meg pl egy wind fegyo,vagy upgrade...,vagy acess.
Nos en maradok a firearmnal mert anno a 45 os reward weapon egy intes+2 es erejet tudja....ez marad,m
Bow: sztem attackilag jó a bow, bár inkább laucnher. (ha traper vagy akkor bow)
Régen tök jó kombinációt lehetett csinálni hogy Launcherral belõsz futva az egyénbe utána gyorsan bowra váltottál és azzal is skillel lõtél be, bár mamár a laucnher attackja mellet ált. mér erre szükség nincs. :- S
4x10 attcakot raktam magamra,a 20% os attack poti,meg a int+2 es(lvl448 on ok) hora vulcan.hát..odavert rebdesen a full gmm skillekket,poison ammoval.
amit az alant levo hsz.ben linkeltem:
van okossag benne,,pl ha Lau armort hord a kari ranger helyett,,hiszen ennek aaccuraty rate dob rajta kemenyen,,mint egy SI pain .
szoval jo ho lehet varialni
a kari jo,valoban utos pvp ben,,ha,,ha be nem fogjak,,mert akkor annyi....a cloack is jo,de ha kapok egy durva teruletit,,leszedi rolam,,emellett fillerekbe kerul a detect acess....
de jo kari.
mas kerdes: a firearm vs.bow?azaz mi a kulombseg???rangereknel....
Range-doodge
launcher-doodge
Mercenary-favor
Assaulter-favor
de ha rangesod azaz laundheresed van azért lower upper helmetet favorozd! 😊
Glovesbe inkább Grace meg Dark talicot tegyél (2 külön glovesbe 1 félét)
Ha jól olvastam túl sok cora emberke nincsen max 20 aktív embert ha láttam.. :S Corazas nekem nem megy azaz jól lehet farmolni a summon húzásokból meg az Elite varik craftolásából ,de ha nincs ember ki megvegye az nem jó.. :S
mindenkeppen attack ra hajt a felszerelesben.
good infiltrator
velemenyetek szerint mire tegyek sokat ha ring,ill amulett beszerzeserol volna szo??
nyomjak a vedelemre,vagy a tamadasra??
az aknak nagyon jok,a csizma dodge is hasznos,,
de ha eccer befognak,,akkor nekem annyi....
tegyek mindent a tamadasra,,hatha az aknaval sebzettre ratolok meg fegyverrel,,
vagy sunyiban az eros vedelem mellett probaljam tulelni??
eleg kétélu a dolog,,,
egyesek azt,masok amazt mondjak
azaz Ha Te trapper lennel,es sokat pvp-znel...mire tennel??
azert is fontom,mert mar 100milla korul ugralnak ezek a darabok,,igy megggondolando,,azaz kerdezek😊)
koszi
igy látod maradunk a coránál.
Mikor írtam a fórumon rá pár percre kezdõdött a cw és láttalak az acc chipnél eldõlni... 😞
Acc karitok még megvan?
,mellesleg pozitiv:a pvp ben,,ha minuszba kerultel-regebben csak talikkal resetelhetted-most siman adja a pontot,,,csak eleg huzos karikat kell kinyirni érte.
azaz tetelesen van -1k..akkor hajra,,es a cp mellett vonja vissza a minuszokat is.(persze csak neutral zonaban)
toljátok még valahol? Nem rég mentem vissza az RFBeastra és meglepet, h. még a karimat nem törölték, sztem a tiéd is még fenn van.
Klan neve: Skynet
Leader : 25thHour
Senator:
szivesen varunk mint uj,mint regi gamereket.
accnal dark ambassador az NPc neve,,masnal gondolom mas neve van...HQ ban a fo teleportnal all.
a kovetkezo opciokat nyujtja:
lvl 50 b class(normal b typ armor)..lvl53,stb is,,,,
namarmost ez egy sima intes cucc...nem SI...a leirasban ugy irja :
hozzak a b typhez 3 talic,es 2.500.000 race money....
ez is ok,,,
ez egy szet,vagy egy part..vagy egy tikett amit szinten a hero nal lehet bevaltani??
Fontos lenne tudnom,lassan lvl 50,,,az árak az egekben,egy gagyi talik is 10-15mill...
tehat valoban ad INT es armort?es ha igen akkor a fenti (3 talik,2,es fel mila) szet vagy darab ára??
koszonom,s jo jatekot
nemtudom öszintén nem RF ezek most jelenleg..
az elmult honapban volt egy bug amit ha kihasználtál minden nap tudtad a pénzedet 3X szorozni. ezért van AH ban olyan durva árak 😄
200milkival kezdtem és elsö este lett belöle 560milla....
msot haveromnak accounja 6 db van és minden accon 3 kari full zsével és golddal...
ccr re nem érdemes már menni....