RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudom te ki a rák vagy
de
elmondom miért hagytuk ott ha hiszed ha nem leszarom.
elértük a max szintet cuccot fegyoakt eléket stb és csapatban mozogtunk a sok nuub accre meg bell között
lofaszt nem tudtak a játékrol igy 1se alatt irtuttuk öket halomra
erre a gm int+7 cuccoakt adott pár acc nek és még igyis kiszoptak elleünk
erre bannolt mindkit a guildben mert a fizetös acc-ék megmondták neki vagy bannol minket vagy nem fizetnek többet.
és mivle beast tulajdonosa egy faszkalap pénzéhes geci igy bannolt minket meg a karimat is ellopta és eladta pénzért egy fizetös corának...
szal leszophatnak
na ennyit miért nem maradtunk meg a beasten
tul jok voltunk

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

mar van egy 7 playerbol alo magyar pro csapat akik low rates serveren 66 lvl ertek el!!!! szal csatlakozatok ha van kedvetek !!
mostindul az Equilibrumon Marcius 15 odiken egy uj server 15xp
es 55 lvl max ,persze van 66 os seroja is de ez mostindul
Szal ha akar valaki komolyan jacani it probalja ......
ocsem tiosztan tudtok jacani 😊) igy egy serveren se lesz beloletek semi ^^ LOOOL
Mégse gyertek
Szerver váltás
Brazen most bell oldal ugy néz ki 😊

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Aki corázni akar az RF Beast.
Felépítettünk egy full cora oldalt. 20-30 cora
50-80 acc
20-40 bell

s Sajnos nem a belel jacom most hanem acc vel
partyba en nem ot fejlodok
62 es az egyik azal mar reg Elvenbe fejlodom
Akk a bell karidnak a nevét mond már meg és akk felveszlek partiba......én 1 48as mau-ssal vok😄 írj minél elõbb<#vigyor0>
dehogynem en otvagyok! viszont acc oldal 63 Striker 61 tank .
Bel oldalon egy 61 es AR es egy 55 os Tower szal az AR t lehetet volna subolni de mindegy
Hali! Valaki nincs RF Equilibrium serveren?? Van 2 Bell és 1 Cora karakterem. Aki szeretne partizni itt írjon<#vigyor0>
vegyelfelha akarszmsn re joban tudnank beszelni [email protected]
ertem hat igen regeb voltjo magyar klan KicsiMicike volt a nevem ot 59 es AR lehet ismered mostis megvan de acc oldalon vagyok hat ja nehez egyegyhelyt fejlodni de hat ezvan
a server jolmegy 0 ro lag
szal viszavarlak 😊
én is jóléreztem ott magam, volt tuti magyar klán a bell oldalon, egész jól haladtunk, de történt pár dolog és szétszéledt a társaság 😞 egyik pilanatrol a másikra meg háromszorozodott a létszám, nembírta a szerver, ráadásul ritka neveletlen játékosok kerültek elõ, Solus-ba lehetetlen volt fejlõdni az AB farm miatt, Ether és VC a folyamatos PVP miatt lett alkalmatlan bármire is, Elan-bol ki sem lehetett jutni. mikor átáltak 2.2.3-as verzióra én is feladtam, mert azt meg a gépem nem bírta.

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

mongyuk en az Equilibrumal nagyon jolelvagyok csak nincs tarsam
megvan a 63 vl es Strikerem mar 80% az xp mingyar 64 szerintem az RF serverek kozul a legertelmeseb
üdv
értelme azóta nincs a dolognak, mióta a CM bezárta a szervert😊

habár nemszolom le mert mindenkinek van saját erzese
ki mit szeret'
enyi nincs semi ertelme
üdv
most leltem ezt a gyöngyszemet😊

http://www.rf-infinity.com/

2.1.6-os verzió, gyengébb gépen is jol fut, 55 a max szint, armor 60, veapon 55, de kaphato relic és elven fegyo is. a két legkiseb
mob talicot és amut dob
igazi PVP szerver, az árusoktol mindent meg lehet venni.cora oldalra neveztem mert õk vannak kevesebben😊

Üdv fel vettelek az Msn n két [email protected] gondolom mindkettö te vagy szal kb 1v2 óra és lent van szal nemsoká tali a game ben.
A_A Nehari a helytelen irásér de gyorsan irok és ragad a billentyûzetem jelenleg!!
Okes azjo! egeybkent vegyelfelmsn re ha tudsz [email protected]
Jatekba a nevem AvatarHun az ACC oldalon . Mindenkeppen az Equilibrumot
ajanlom mindenkinek most 1 honapos event van meg 2 hetet tart 30 xphelyet 80
Hy Siyama én jövök de csak ma délután ra tom le szedni ha nem baj, ja és majd a játék ban a neven LoneWolf lesz szal majd írj vagy majd én írok csak add meg a neved.
Hali mindenki en Equilibrum ozok mar nagyon reg most ACC oldalon tolom 61 tank 58 striker jolene ha jone par ember nemlene rosz egy magyar guild na majd irjon aki szeretne joni
csak basic használható, de ha 30-on mage-t választol megkapod öket, igaz enek is meg van az ára!

Ryleh
ha nem Mage a classod,az Expert forcek megnyilnak?vagy csak a basic-ot hasznalhatod?

köszi XD
elsö vidim semit nem értek hozzá amugy de jo lett sztem is ehehe

nekem megy 720-ban, és tetszik is😊 szép munka

http://www.youtube.com/watch?v=SSdbqCFy9q4

ez valakinek elindul és ha igen tudja futtatni 720p HD ben ?
és ha igen akkor teccik? 😊

Ryleh
Accre 500-600 miil erteku cucc (ring,amulett,etc,+2-3 armors) csere bell ingame penzre
Letorn szero CCR.

Ryleh
mikor leszel online?es mellik szeron?CCR

Hunter of Deer
Hali keresek valami jo RF szerot.
mar lassan vagy masfel eve nem jaccottam vele eleg sokmindent felejtettem 😊 regen RF Equilibriumon jaccottam bar ott sem voltam maxos 51-es mausom volt. ACC illetve Cora karim nemigen volt azokat nemnagyon vagom, esetleg ha tudtok valami oldalt ahol van magyar leiras annak is orulnek.
jah es a lenyeg azert ne legyen ultra low rate szero unom mar a sok farmot (L2be is ezt ruhellem miota jaccok kb 5eve)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Mordak
-csak a magam nevében beszélhetek, a FOHU-sok nem RF-eznek többet, legalábbis az alap régi banda.

Kösz a meghívást, de jó a ccr szeró, és a RF-Legends.
Egy 3. már nem fér be, fõleg nem egy low rate-es. már mindenhol megvannak a fegyók, armorok, és ha ezek bezárnak akkor végleg abbahagyom az RF-et.
(Lehet ez a szeróktól függetlenül már májusban megtörténik, aminek nagyon is örülnék 😊 )

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

üdv
én range pt-re dobotört és pajzsot használom, mindíg a lehetõ leg kissebb mob-ot keresem. force-ra inkább az átkokat vedd meg, és azt pakold a mob-ra, ill. a holy-t meg magadra.

Ryleh
ty,working😊

mert nem sebzel rá eleget. használj attakc potit meg vegyél int fegyot stb..

Ryleh
sajnos abszolute all a PT.
piros nevu mob,low weap,damage kiirva...de no pt,,,csak a def.
ultrabena lesz a kari😞es lvl 50 nel GM kell)..tizedet sem mozdul a range.

uhm szokott PT event lenni heti 2-3 szor.
meg 50 en elan scud mobok.

Ryleh
RF Beast
kezdtem egy bell rangert
..brutal.....csak 1 baj van,,,,a PT-k,,szonyuan elmaradnak
lvl 22....es mar 10 elmaradas range-ban....holott lvl5 os fegyot tolok!
a forcek maxolva,,,(mar ami kell),,de van ami nem fejlodik...(staff ok)
mi a pt-k maxolasanak titka,,ha egy mob miatt mar lvl up?

koszi

Accre mar sehol sem kihivas,,,ennyi ev utan.

mindenki rf ezik most.
corák

Na Xinaf látom visszamentél RF-ezni 😊 Cori is ment gondolom 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

aion accountom eladtam lett belöle 25k huf.. szal csak beforgattam..

vettem 50$ volt.

woah, ez jó hír!

Neked miylen van? 😮 Összejött szavazással az 1350 gp vagy vetted? : /
fegyo az csak fehér van még játékban npc töl 60 felett
game cp az int
😞

de tervezi a kövi patchben az int geyokatnpc és droppbol is.

Ahham.. o.o

Xinaf 60-65 int fegyok keresése hol érdemes? (meg armor) Elf landban az is?
speciel aba dobál full int 50 es armorokat. flete cartella és ocl 55 és 57 int
elf land 60

elég jo szeró 60 tol nehéz fejlödni tehát 65 az kihivás télleg
dropp nagyon jo
jazz18 nem vagyok RL csak sima supporter ..
és acc télleg ki vanna kbukva tölem nemtudom miért...
azt mondják int+6 fegyoval tolom meg int+5 armorralll
hülyeség
+0 armor meg +5 fegyo és még elém sincs meg mind... :=(

msn: [email protected] asszem ez csajom msnje de ezen vagyok csak.

fohuok meg jöjjenek ha ccr nem jön be bell oldalon nagyon jo br haverom van 65 ös mindenben tud segiteni majd és jofej...
mauk defje itt is kaki de ütnek az biztos 😄

üdv

nem rossz szeró😊 bár lvl 40-50-ig nekem spec alig dobnak fegyvert ruhát a mobok, igaz farmolni lehet rendesen, és az NPC-töl megvehetõ ami kell. ha regisztráltok a játék oldalára, tudtok szavazni, a pontokat belehet váltani shop-os dolgokra.

jha és kösz! xD Adsz egy msnt? ><
Xinaf Race Leader vagy vagy más cora rajtad kívûl cw zik? ki vannak tõled midig bukva 😊