RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de
elmondom miért hagytuk ott ha hiszed ha nem leszarom.
elértük a max szintet cuccot fegyoakt eléket stb és csapatban mozogtunk a sok nuub accre meg bell között
lofaszt nem tudtak a játékrol igy 1se alatt irtuttuk öket halomra
erre a gm int+7 cuccoakt adott pár acc nek és még igyis kiszoptak elleünk
erre bannolt mindkit a guildben mert a fizetös acc-ék megmondták neki vagy bannol minket vagy nem fizetnek többet.
és mivle beast tulajdonosa egy faszkalap pénzéhes geci igy bannolt minket meg a karimat is ellopta és eladta pénzért egy fizetös corának...
szal leszophatnak
na ennyit miért nem maradtunk meg a beasten
tul jok voltunk
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
es 55 lvl max ,persze van 66 os seroja is de ez mostindul
Szal ha akar valaki komolyan jacani it probalja ......
Szerver váltás
Brazen most bell oldal ugy néz ki 😊
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Felépítettünk egy full cora oldalt. 20-30 cora
50-80 acc
20-40 bell
62 es az egyik azal mar reg Elvenbe fejlodom
Bel oldalon egy 61 es AR es egy 55 os Tower szal az AR t lehetet volna subolni de mindegy
a server jolmegy 0 ro lag
szal viszavarlak 😊
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
megvan a 63 vl es Strikerem mar 80% az xp mingyar 64 szerintem az RF serverek kozul a legertelmeseb
értelme azóta nincs a dolognak, mióta a CM bezárta a szervert😊
ki mit szeret'
most leltem ezt a gyöngyszemet😊
http://www.rf-infinity.com/
2.1.6-os verzió, gyengébb gépen is jol fut, 55 a max szint, armor 60, veapon 55, de kaphato relic és elven fegyo is. a két legkiseb
mob talicot és amut dob
igazi PVP szerver, az árusoktol mindent meg lehet venni.cora oldalra neveztem mert õk vannak kevesebben😊
Jatekba a nevem AvatarHun az ACC oldalon . Mindenkeppen az Equilibrumot
ajanlom mindenkinek most 1 honapos event van meg 2 hetet tart 30 xphelyet 80
elsö vidim semit nem értek hozzá amugy de jo lett sztem is ehehe
ez valakinek elindul és ha igen tudja futtatni 720p HD ben ?
és ha igen akkor teccik? 😊
Letorn szero CCR.
mar lassan vagy masfel eve nem jaccottam vele eleg sokmindent felejtettem 😊 regen RF Equilibriumon jaccottam bar ott sem voltam maxos 51-es mausom volt. ACC illetve Cora karim nemigen volt azokat nemnagyon vagom, esetleg ha tudtok valami oldalt ahol van magyar leiras annak is orulnek.
jah es a lenyeg azert ne legyen ultra low rate szero unom mar a sok farmot (L2be is ezt ruhellem miota jaccok kb 5eve)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Kösz a meghívást, de jó a ccr szeró, és a RF-Legends.
Egy 3. már nem fér be, fõleg nem egy low rate-es. már mindenhol megvannak a fegyók, armorok, és ha ezek bezárnak akkor végleg abbahagyom az RF-et.
(Lehet ez a szeróktól függetlenül már májusban megtörténik, aminek nagyon is örülnék 😊 )
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
én range pt-re dobotört és pajzsot használom, mindíg a lehetõ leg kissebb mob-ot keresem. force-ra inkább az átkokat vedd meg, és azt pakold a mob-ra, ill. a holy-t meg magadra.
piros nevu mob,low weap,damage kiirva...de no pt,,,csak a def.
ultrabena lesz a kari😞es lvl 50 nel GM kell)..tizedet sem mozdul a range.
meg 50 en elan scud mobok.
kezdtem egy bell rangert
..brutal.....csak 1 baj van,,,,a PT-k,,szonyuan elmaradnak
lvl 22....es mar 10 elmaradas range-ban....holott lvl5 os fegyot tolok!
a forcek maxolva,,,(mar ami kell),,de van ami nem fejlodik...(staff ok)
mi a pt-k maxolasanak titka,,ha egy mob miatt mar lvl up?
koszi
Accre mar sehol sem kihivas,,,ennyi ev utan.
corák
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Neked miylen van? 😮 Összejött szavazással az 1350 gp vagy vetted? : /
game cp az int
😞
de tervezi a kövi patchben az int geyokatnpc és droppbol is.
Xinaf 60-65 int fegyok keresése hol érdemes? (meg armor) Elf landban az is?
elf land 60
elég jo szeró 60 tol nehéz fejlödni tehát 65 az kihivás télleg
dropp nagyon jo
jazz18 nem vagyok RL csak sima supporter ..
és acc télleg ki vanna kbukva tölem nemtudom miért...
azt mondják int+6 fegyoval tolom meg int+5 armorralll
hülyeség
+0 armor meg +5 fegyo és még elém sincs meg mind... :=(
msn: [email protected] asszem ez csajom msnje de ezen vagyok csak.
fohuok meg jöjjenek ha ccr nem jön be bell oldalon nagyon jo br haverom van 65 ös mindenben tud segiteni majd és jofej...
mauk defje itt is kaki de ütnek az biztos 😄
nem rossz szeró😊 bár lvl 40-50-ig nekem spec alig dobnak fegyvert ruhát a mobok, igaz farmolni lehet rendesen, és az NPC-töl megvehetõ ami kell. ha regisztráltok a játék oldalára, tudtok szavazni, a pontokat belehet váltani shop-os dolgokra.