RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
In Game penz Euroert,vagy mas valuta
azaz pl 800 milla ingame cp = 21 euro...

jojo,most jonnek qa "faxom fizessen,stb..en is ezt mondtam regebben,,,de itt a balansz megkivanja,,vagy lehet robizni a farmolassal,hogy utana kukazzam le egy elqrt upgrade alatt😊))
fel lehet fogni havidijnak,10-12 cs. ciginek,mittomenkinekmiahobbyja😊)

üdv
nekem 2 karim volt külömbözõ szerverken, ebböl csak 1et sikerült visszaraknom, a másikat nem engedi, hogy miért nem tudom! valszeg a CCR forumán írnak erröl a problémárol, de még nem volt idõm utánajárni.
25 euro, nem rossz😊

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Ryleh
shader problema miatt nyervogtam a #3376 hsz.ban.tehat a kliens nem bibis.
karaktervisszahelyezes:

3 karit visszatettem,ebbol 2 kellett,a 3. leszerelve,torolve.
ezutan ugyanugy felkinalja a visszahelyezes opciot,de nem viszi vegbe!
Az kiirja a regi kari neve most vkinel hasznalatban,nevezzem at...de innentol megall a dolog.
Amiutan az 1.szerverre tettem vissza karikat,,eztan csak ennel a szeronal kinalja fel a visszahelyezes opciot,de mint fentebb irtam,nem hajtja vegre.
Ez normalis,vagy alkalmi bug?

(az azert eleg durva,ho potom 25Euroert egy rakat penzert lehet "venni" a neten...)

lehet, hogy mind1ik 😊 nem mai vas! de a CM annó tökéletesen ment vele
ami kicsit furább, a RFBeast viszont jóval simábban fut!

kezdem én is elfogadni szegény Berserker-em " halálát, az már örökre a CM adatbázisában marad, ha még nem törölték!

Nethyrrea
lehet valamelyik videobeállítás erõlteti a géped.

amúgy nálam RF ott vágta el magát hogy a cm-es karikat nemlehetett átvinni a ccr-esbe. valahogy nem volt kedvem elölrõl kezdeni a csini kis armor rideremet.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

link privátba ment😊 sajna a forumon a linkek nagy részét törölték, de de elég infó van hozzá, hogy megtaláld ami kell és be tudd üzemelni😊
sok sikert!

nekem nem volt ilyen gondom, felfrissitette magát pár óra alatt és utána minden OK! lagg-ot nem tapasztaltam, de a gépemet löli rendesen, amit nem igazán értek mert nem sem a procit sem a ram-ot nem használja ki, még is szaggat a grafika, mind1 milyen felbontást használok!

Ryleh
teknikai help kene..

azaz:telepit,patch hegyek(1380 db file)...jatek indit,fireguard ok,,)
karakter re siman megy,bank belepo nelkul,de teli puttonyokkal.ez is ok.
na de: nem latom a karakteremet,nem latom a mobokat,se mas jatekost,,,a boosterek fenyeit latom,de ezenkivul a jatekosok,ill az npc-k fejlecet latom csak...
amikor indul a game egy rakas "messege" jelenik meg..termeszetesen koreai akombakomokban,,,
erre van valami megoldas??.a reinstallon kivul?..mert kb 3 oran at nyomta az upgradet😞((
vga kari megfelelo lenne,,,egy eve egy joval szarabbal is siman ment,,benabb neten is...

koszi

Valaki tud oldalt hogyan lehet saját RF online szerót készíteni?

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

nekem is jó lassan jött😊 mikor kiválasztod a servert ott oldalt lesznek a karaktereid ott tudod vissza rakni, mi az elsõ serveren vagyuk amiket mondtam ott érvényes a másodikról nem tudok sokat😞

Ryleh
koszi😊meglepett ,ho az accountom meg el,,igy elkepzelheto,hogy a karimat sem toroltek,,most client letoltes van,,,nyomi 170k/szelettel....

hát a sniper eléggé felkapott lett az akna miatt ugye😄 szóval ha tetszik hajrá😊 erõs az akna nagyon😄 mind2 fél aknásít😄 %-ba nem tudom mire célzol ha gyõzelmi arány szerintem ugyan annyi múlthéten bell-nek 50%körül volt most 30% mind2 fél minket támad de szerintem igy is egyenlõek az esélyek. De legjobb ha kimész cw-re és megnézed milyen a legnagyobb asszem 57es.

Ryleh
koszonom😊
a racek atlagai?

% ban?
acc 45 os (full intense cuccban,nehezen osszerakott(a sok fail miatt)orange fegyos karim alszik)e legutobbi sniper volt...

Hát a változás már nem instabil nincs dc, meg javítottak ezt azt szerintem a pvp eddig is jó volt benne, szóval ha szereted szerintem probáld ki😊 De a kidobni már tuti nem fog max laggolni a sok ember miatt😊

Ryleh
udv mindenkinek,,,lassan egy eve ,hogy evvel jatszottam.
Hivatalos szerveren valami erdemleges valtozas volt?...(tudom,olvassam el,de sokkal objektivabb magat a jatekostarsakat kerdezni)
anno:
-instabil szerver
-a pvp resz agyonvagva -mert max pontokat gyujthettem tonnara,amivel rare fegyokat szerezhettem.(fajomnal anno a 32. voltam a kill listaban,de nem volt nagy durranas)
-az erckitermeles siralmasan dobott,a banyamobok max az elinflalodott(szinten cart se ero lotto koveket dobaltak)talic elvetve esett a nagynehezen a 40 percig tarto WIN eseteben biztositott "nagy banyaszaskor.
-osszessegeben akkor szinte mindenki lelecelt vmelyik priv szerora.

a jatek ma is tetszik,tetszene,,,s emiatt kerdem:erdemlegi valtozas tortent?

koszonom a valaszokat...
ez egy erdeklodes,nem a jatek fikazasa volt..igy aki valaszol,kerem objektivan tegye ezt.
seggidiota valaszok meg rontjak a topicot😊)
tudja az akire ertem😊))

üdv
frissítem a CCR-es klienst, és benézek az offical-ra, remélem tudok is majd érdemben játszani, nem csak a lagg-al kell küzdenem😊

Nethyrrea
hunapa, részvétem, ahogy olvasom itt a fórumot, sok munkát ad neked 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mordak
kösz kihagyom....
ha akarsz 1vs1-et rf-legends-en vagyok néha

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

van egy ötletem gyerte kBeastre bellnek megvárjuk még megütitek 60 lvl+ ot és akkortól támadunk csak titeket ha van vér a pucátokban gyertek oda ne kerüljetek minket mert eddig ahol játszottunk vagy leléptetek onnan vagy nem jöttetek hozzánk

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

ja és? amit leirtam mind igaz is csicska fülü 😊
egy szinten huztam 60% ot hackel.
azt bannolták azota ujracsináltam több 50+ os ccr cm es karit ami neked soha nem volt és nem is lesz pancer középosztálybeli játékos vagy és az is maradsz

Mordak
nem tudom ki az a srác akirõl írsz, és nem is érdekel... Én nem vagyok kíváncsi a videóra sem.
DE:
hivatkozás az SG fórumra:

2008. máj. 17. 13:58
Na akkor akik a Solus szerveren játszanak és Cora fajhoz tatroznak azok ide irák meg a nevüket stb..

Én nevem- BARNI és summoner grazier lvl 45
öcsém- CRoni warrior Black Knight lvl 42
Haver- Wizzurah sumoner grazier lvlv 39
fönök 😄 ProvidenceBraker grazier lvl 51
uj haver Menton-Dark Priest lvl 41
2008. jún. 04. 12:43
A gond az hogy nem csináltam ezeket.
SE pénz nem árultam se nem spammoltam azt sem tudom mi az .
Szoval valaki aki GM haverja akar eltettni láb alol , mert 2 accountomat is tötlték ezzel az indokkal.
Öcsémröl meg kitalálták hogy pothacker és egy napra bannolták.

na ez a szxxxs gxxi mikor az emberröl ezeket a szxxxkat kiatlálják a fxxxx GM meg CM szépen keresztbetesz ..pedig ö nem csinált semmit,
én se csináltam a második accountommal soha semit
Viszont az elsövel 2 hete kb repültem a magasban mobokat öltem a xxxxba , mert meguntam hogy mindenki csal ..stb.. de ez már az én hibám volt.

de a többit nem követtem el és öcsém meg nem is tudná elkövetni mert oylan béna hogy a gépet is alig tudja bekapcsolni XD
2008. jún. 04. 14:34
Akkor az hogy lehet hogy az elsö accountom bannáolták a csalásom miatt.
utána egyböl a másodikat amivel nem is játszottam már 2 hete.
Azt honna tudták miylen karinévvel és milyen account névvel toltam azt ?
csak ip alapján.
2008. jún. 17. 22:51
Tört szerón nyomtad?
mert ha igen egy olyanon és is toltam régen és 1 hét alatt 55ös voltam acc és +6 minden 😊
probáld meg igazi szerón.
soluson 47 voltam 2 honap alatt minden PT maxra huzva + 90% on voltam már de abbol 60% csalással volt már XD

Xinaf, vagy inkább Barni tök mind1. A név változott a stílus ugyan az.
Egyébként nem 1 helyen ismerted el hogy csaltál. pl a fohu fórumon is anno. sajna már az oldal is megdöglött, de ha nagyon kell talán elõhalászhatjuk.

Ui: talán még megvan a CM fórumba küldött hozzászólásod is ezzel a témával kapcsolatban, na azon égett mindenkinek a képe. Szép képet alkottál a magyar játékosokról.
További szép játok kicsi hacker...

jaj Hunapa elözöd töröld elkapott az ideg csunáykat irtam leirom szebben most.
na figy mordak spancim
az a video fake amit torla mterjesztenek a neten egy halvérû hozzád hasonlo béna játékos készitette mert soha nem vettem be és nem foglalkoztam ilyen egysejtû lényekkel mint õ.
Szoval soha nem voltam bannolva ... és a te klánod ha fele annyira tudna játszani mint a HUNters klán akkor szép lenne a világ

üdv néktek ccr lovagjai oszt nyárra üsse meg vki töletek a 45 öt
bb

Mordak
Bocsáss meg, még 1 dolog, és utána nem zavarok...

Mi 50 alattiak voltunk, de mi tisztán játszottunk.

JAH, és nem minket bannoltak Terra hack miatt igaz? Xinaf és Croni?
(úgy könnyû felvinni egy karit, ha mobok nem ütnek vissza)
De ugye ezt már elfelejtetted... rég volt,nem haragszok.
Szerintem sokan nem tudták, eddig.
Szóval visszább kicsit az agyarakkal, és nézz magadba elõbb,hogy miként lettél te 50 feletti.

nektek is jo játékot Örök 50 alattiak 😊
tört szerver ftw !

Mordak
Xinaf, hozzád nem szóltam eddig! nem tudom most miért támadsz mindenkit...

Te ne gyere oda légyszives 😊 én nem jövök ide többet.
De gondolom a legjobbakon kívûl (te és az öcséd) akad valaki, akinek kedve lenne az eredetihez, és esetleg csatlakozna.

Amúgy azért írtam ki,mert ott engem tisztelnek, te ha oda mész is ezzel a stílussal egy senki leszel, és tiszteletet végképp ne várj vissza.

Maradj csak a Beast-en minél távolabb annál jobb!

Apa én nagyon csodálom a kitartásodat, én már rég kitíltottam volna innen. (mint ahogy a fohu oldalról meg is tettük), mert szerintem itt vannak értelmes emberek is, akiknek még modoruk is van. De sajnos egyeseknek nincs.
További jó fórumozást.

üdv: Mordak

csak nem értem minek kell kiirni hogy 65 lvl tört szerón.
ez olyan mint ha azt irnám egyszer 30 gólt rugtam egy meccsen ahol 10 évesek jáccotak csak rajtam kivül- eztkit érdekel ?
de ha viszont egy világbajnokságon vagy eu meccsen löttem volna egy két golt az pár gratula
érted már a lényeget? 😉
nem lenézem e miatt csak...kit érdekelhet. meg ja lenézem picit.... 😄
szegénykéim

engem nem érdekel hogy van e játék tudásom, csak hogy élvezzem a játékot. Az viszont igen hogy ha valaki bunkó és nem tudja hogy illik a másik emberrel beszélni.És igen 49 volt a max de kit izgat ez míg van 1 jó társaság.

bár csak ekkora lene a játéktudásotok mint nekem az egom lehetti is elértetek volna valamit

tudod mert ismersz haverkám ki vagyok fist of hung. jol ismeri a ccr és cm es corákat 😊
mekkorák voltatok eredtin 45? 48? max 49?
gz jok vagytok abángyiifel 48 ig lolz

üdv
uraim és hölgyeim! a stílus maga az ember 😊 ha nem tudtok meglenni egymás cseszegetése nélkül én megértem, de aztmár kevésbé, hogy ezt miért nem tudjátok kulturáltan tenni!

Ez Xinaf-nak ment😞 kimaradt😊

nézz magadba😊 Te se beszélsz szépen😊 Szánalmas vagy amugy. Mindeki azt ir ki amit akar😊Ennyi erõvel nálad ego-val gond van. Rf-online legjobb játékosa?
1. Ki szerint?😊
2.Nem hallottam rólatok mégse.
A lényeg azt írsz ki amit akarsz, mindegy hol játszol, a lényeg hogy élvezzed.

Mordak
Nos,

A FistOfHungarians klán megalakult.
Aki szeretne csatlakozzon, segítünk mindenben.
Aktív HC -ra lenne szükségünk.

Üdv: Mordak

Laurana ha olvassátok még ezt a forumot gyertek vissza RF Beast-re ujraalakula a HUNters klán.

Helly a nevem mindjart megyek 😊
vagyok vagyok
Nova ha tolod R Best-en szolj már elkeztük mi is a játékot megint.
Coraként.

Mordak
Sziasztok,

Egy kis kitérõk után (RF-Addiction, RF-Legends, RF-Poa)
A FistOfHungarians klán újra alakul a CCR szerveren!
Természetesen BELL race!
Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk 😊

Letorn szerver.
Bõvebb infó xfire (mordakrfo)

További szép napot mindenkinek!

üdv: Mordak

buék 😊
üdv
megkésve bár, de BUÉK mindenkinek😊

bellato control chip 😉
ja ja sziasztok😄
Nethyrrea
ha már itt tartunk nem cca-nak meg ccb-nek hívják hanem acc és bcc 😉

ccb , cca 😄
Koppa
Erre:

http://www.playrf.com

A CCR INC csinálja most az officiál szervert.

www.hunterssite.info

szia.mi az a CCR?
a CCB bel,CCA acc, CCC cora!
miregondoltál?
Koppa
Játszik valaki a CCR-en?

www.hunterssite.info

koké buékolllunk egggéségedre éni benyomok valanit
huuuu oké én inkább megyek iszok valamit
mindegy aq kezdöben állok a HUN az biztos 😊