Terroráradat Hollywoodból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor készítették el a Ryan közlegényt? Sok-sok évvel a világháború után. Pearl Harbor?
Vagy a Jó reggelt, Vietnám? Szakasz?
Nem az a baj, hogy filmet készítenek a dologból, hanem hogy: MEGÍGÉRTÉK, HOGY A HOZZÁTARTOZÓKRA VALÓ TEKINETTEL NEM KÉSZÍTENEK AZ ESEMÉNYBÕL FILMET!!!
Senki nem ábrázolhatja a tornyokat? Majdnem megváltoztatják a Gyûrûk ura 2. részének címét, hogy nehogy valaki a Két Toronyból a katasztrófára következtessen?
És ez nem álszentség? Nem szemét dolog?
Amerika nem nagy és csúnya! De azért vannak határok!!!
Ha valamelyik hozzátartozóm ott lelte volna halálát, tuti tiltakoznák ez ellen! Majd idõvel lehet belõle film, de még korai! Nagyon korai!!!
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Vagyis azokról, akikrõl a megemlékezéseit engedélyezi a családjaik.
Másrészrõl lehet jól is rosszul is készíteni filmet. Majd a mozikban eldõl.
De a londoni merényletrõl sem lehet már hallani semmit jó ideje, a szept. 11. meg még egy év múlva is hallgattuk.
Persze mondhatnám akár a hurrikán mizériát is.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
elõször ugye azzal hogy nem ehet sehol..nemmintha már nem lett volna mindegy...johogy nem vágjuk ki az összes filmbõl..
mostmeg hogy ujra az emberek orra alá dörgölik...dráma...sajnálják magukat közben meg..nahmindegy..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Amikor annak idején szeptember 11.-én bemondták a rádióban a hírt, az elsõ gondolatom az volt, hogy majd csinálnak egy filmet belõle és a végén majd mindenki énekel :-)
Nem hinném hogy csak én tehetnék errõl a gonosz asszociációról.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Akkor lenne álszentség, ha akkor filmesíthettek volna, most meg betiltanák.
Azt azért senki nem gonolhatta komolyan, hogy ezek a tiltások örökre szólnak.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
2: Ha csinálnak róla filmet, ami több mint valószínû, akkor 1000%, hogy arról fog szólni, hogy milyen jól helytállt a büszke amerikai nép. (tûzoltók, a lezuhant gép utasai, sötöbö) Ami persze dicséretes, és le a kalappal elõtük. A baj, az, hogy a filmet nem azért csinálják, hogy bemutassák ezeknek az embereknek a hõs tetteit, hanem azé mer sokat lehet vele kaszálni, ez az állszentség.
2. elõbb utóbb az egyik neki esik a másiknak
3. inkább õk vesszenek, mint mi
asdasdasd: Arra várhacc. <#vigyor>#vigyor>
Én egyetértek a cikk íróval, de talán nem volt szerencsés beleírni a cikkbe a véleményét, mer ugye böki itt 1-2 emberke szemét. De hát én ezért szeretem az sg-t, nem csak nyers infokat lehet itt olvasni, hanem látom, hogy emberek írják ezeket a híreket, akiknek van is véleményük arról amit írnak. <#eljen>#eljen>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mi az a 4500 ember a sokmillióhoz képest, akiket eltöröltek, a maradékukat pedig lágerekbe zárták-zárják a mai napig is?
EZ álszentség.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Erre persze a sok popcornzabáló agyatlan barom úgyse képes.
Sivatagi vihar, Kuwait.
Ittcsak egy a lényeg a pénzszerzés a többire meg szarnak magasról
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
És kit érdekel? Miért nem csináltok "esszé" vagy "publicisztika" az SG-ben, ott leírhatnád hogy mirõl mit gondolsz, vagy mit minek nevezel... De egy hírben? 😞
egyébként én már azt is furcsállom, hogy marhakevés az iraki témáju katonai film, afganisztáni meg asszem nem is volt (dokumentum és muvészfilmeket értelemszerüen nem számolok ide)
amire emlékszem azt talán csak a sivatagi cápák a vészhelyzetes ross dokival, de más semmi komoly nem merül fel, csak említésszinten, hogy "a terrorellenes harc miatt"
persze sorozatokban (pl. JAG) eléggé ki van vesézve a téma
:-)) És ki tiltotta meg?
na , majd legkozelebb.
Elég szar, hogy Hollywoodban semmi sem szent. Megígérnek valamit, majd leszarják!
Bocsi, hogy ilyen vulgáris vagyok, de épp katona voltam, mikor történt a dolog és tudom, hogy milyen komoly következményekkel járt még itthon is!!! Aztán látni, ahogy az emberek az elevenen elégés helyett inkább kiugrottak az ablakon a 100. emeletrõl... És most ebbõl filmet készítenek!
Undorító! Inkább 300 magyar selejt-film, mint egyik ezek közül!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."