674
  • KILLER2
    Azt kerestem. Ő a főellenség. Nem tudom, hogy te hol tartasz, de amikor az utcán lövöldözik a társad és elküld titeket, akkor az az izé ami ott megy mögötte, aztán átszúrja egy jó kis fogas karddal miután alaposan pofánvágta, na ő az a RAAM.
  • gyuri12
    ez a RAAM hogy is néz ki? van valahol róla kép?
  • KILLER2
    Bazz ezt a kurva RAAMot hogy a picsába kell kiirtani? Mindig kinyír. Ha a denevérei nem akkor ő. 5szörre már elég idegesítő.
  • gyuri12
    sztem aza felperzselt föld taktikára értették...vagy valami ilyesmiXD
  • KILLER2
    Akkor ok. Mert ott picit megzavarodtam, hogy a felperzselt föld.
  • gyuri12
    Sera a bolygó neve
  • KILLER2
    Akkor most a történet a Földön játszódik vagy nem?
  • Gabe18
    576.hu GoW topikjában volt az első hozzászólásban.
  • gyuri12
    amúgy ezt hol találtad?
  • KILLER2
    Végülis amikor rohan, akkor eléggé magas hangon rigácsol, de ez engem is meglepett.
  • gyuri12
    vazznem is tudtam hogy a Berserker nő
    és ha játék közben eltalálod,akkor sikítozik?:D
  • Gabe18
    DESTROYED BEAUTY ( LEROMBOLT SZÉPSÉG )
    1.

SERA
    1. - 2.

IMULSION ( IMULZIÓ )
    1. - 2.

EMERGENCE DAY ( FELBUKKANÁS NAPJA )
    1. - 2.

JACINTO
    1. - 2.

WHO ARE THE COG? ( MI AZ A COG? )
    1. - 2.

JACK
    1. - 2.

WHAT ARE THE LOCUST? ( MI AZ A LOCUST? )
    1. - 2.

BERSERKER
    1. - 2.

OUR LAST STAND ( AZ UTOLSÓ MENEDÉKÜNK )
    1. - 2.

BRUMAK
    1. - 2.

DRONE
    1. - 2.

KING RAVEN ( KIRÁLY HOLLÓ )
    1. - 2.

MARCUS FENIX
    1. - 2.

SCORCHED EARTH ( FELPERZSELT FÖLD )
    1. - 2.

THE PENDULUM WARS ( AZ INGA HÁBORÚK )
    1. - 2.
  • KILLER2
    Majd ha lesz gold. Ezt csak a történetre vagy mire értettem. normál kötelező, az insane meg majd ha ideges leszek. Most könnyűn RAAMnál tartok, de asszem tőle még kímélem magam. Ez a vonatos rész tényleg elég rövid volt, de rohadtul tetszett. Amúgy RAAM denevéreit hogya lehet elkerülni? Mindig kinyírnak. Ja és a denevérek amik RAAMot védik ami ezeknek a sáskáknak vagy miknek a vezetője, miért írtják a többi sáskát? Ezt nem értem.
  • Szeszmester
    Mindjárt vége?!
    Ott van még a normal fokozat, meg az insane, meg úgy is végigviheted, h neten co-op. Aztán jön a netes játék :)
  • KILLER2
    Na 2szorra sikerült, igaz elég szorosan, még 2s maradt. Kár, hogy mingyá vége, még játszottam volna egy ideig.
  • Gabe18
    Hát onnan már nem sok.Még egy rész van a vonatos,de az a legrövidebb.
  • KILLER2
    Köszi. Amúgy nekem kb még mennyi van hátra a játékból?
  • Gabe18
    Hát siessél.Jön két rakétás ahogy kimész a házból,azokat lödd le,utánna futás,többi ellenfélel ne hadakozz.
  • KILLER2
    Nektek simán ment a játék könnyű szinten? Lhet, hog yén vagyok ilyen béna? Mert én most tisztára olyan megakadtam helyzetben vagyok itt, ahol sietni kell a játműhöz, mert 30 s múlva jön a csaúnya sokésnagyágyűs izé.
  • carterx
    na majd megvárom akkor.
    thx
  • gyuri12
    beneveztem egy versenyre,ahhol a fődíj egy Xbox360 premium,és ha nyerek,akkor...akkor :D:D:D
  • KILLER2
    Na azt tudi megnézem!
  • Gabe18
    Ha a menüben hagyod "állni" a játékot egy kicsit (nem tudom pontossan mennyit),akkor elindul egy video,ami a Locust-ok első támadását mutatja meg.
  • carterx
    Szeva.

az az igazság hogy én hiányolok egy pár perces filmet a játék elejéről,persze nem a játék grafikájával menő videóra gondolok.
    másnak nincs ilyen igénye?
  • evikec22
    Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
  • gyuri12
    jah:D
  • NZiM
    Mert mindenki játszik:D
  • gyuri12
    de ahogy látod nem nagyon válaszolnak:D
  • NZiM
    Ezt én is akartam kérni.
  • gyuri12
    valaki rak be egy képet,HD tévével,és sima tévével?
    amúgy mi a különbség a hd tévé,és a sima tv között? a felbontás?
  • gyuri12
    vazz de kár ho nincs 60000 forintom! láttam az ebay-en egy használt Xbox 360-at,6(!) darab játékkal:) ha most lenne pénzem akkor most épp azzal a gyerekkel beszélgetnék... miért nincs pénzem!? valaki tud kölcsön adni?:D
  • gyuri12
    szal az én kis monitorom jó lesz...
  • dinomano
    Legolcsóbb HDTV; veszőőő' valami monitort... :-P
  • KaTy
    a végére kiderül:)
  • gyuri12
    amúgy mennyibe kerül a legolcsóbb HD tv? én az újságban,csak (a legkisebbet mondom) 82 centiseket láttam,amik 200000 kerültek :(
    anyámék meg nem akarnak venni új tévét:(
    szal mennyibe kerül a legolcsóbb hd tv?
  • KILLER2
    Kell hozzá egy router vagy hálózati kártya vagy valami, amibe be tudod dugni a 360at (asszem nem jó, ha simán a modembe dugod, legalábbis nálam nem volt jó). Új regisztrációhoz jár 1 hónap ingyen Live! gold (goldal lehet játszani), ami az 1 hónap leteltével silver előfizetéssé változik (ezzel csak letölteni lehet, játszani nem). A goldod meghosszabbítani valami megvásárolhaó mittudoménmivel lehet. Regisztrálni kell, meg mindent beállítani és mehet a játék.
  • revolit
    Mondjátok már el h működik ez a Live!-os dolog:) ok veszek x hónapos "előfizetést" és kell hozzá vmi modem vagy mi szösz nem? és ennyi? hadd szóljon?
  • Szeszmester
    Ha vki küldi Live!-on, vegyen fel nyugodtan friendnek, Szeszmester néven futok.
  • KILLER2
    Én is erre gondoltam. Amúgy köszi, nekem is tetszik. Talán picit más betűk kellettek volna, de szeirntem egyenlőre marad.
  • KILLER2
    Ennél jobb játékkal én még nem játszottam, mindenképpen megéri. Nekem sajnos másolt, mivel nem vót má pénz eredetire, de lagalább nyomtatott a borító meg a DVD is.