GEARS of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igy van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Feltételezem a .dvd file-t javítja, ugye? MEgcsináltam kézzel 😊

Srácok, lenne egy kérdés, vki pls válaszoljon! 😄

Gears Of War (c) Epic Games *PAL* *FIX*

Ez mi? Mi van benne? E nélkül is megy rendesen a PÁLos cucc? (Nem tudom leszedni, pls segítsetek!)

dinomano
komolyan nez ki nagyon; durva hogy in-game graf., és igy nez ki..Ez a jövö...nemsemmi... :-P ..és indulo game X-box360-ra; kivancsi vagyok az X360 ill. PS3 kimenõ-game-jei milyenek lesznek, ezen next-gen konzolok vége fele...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

deep
Egyébként anatómiai körökben is érdeklõdnek a szoftver iránt, ugyanis kitûnõ belsõségszimulátort is tisztelhetünk benne. Minden egyes bél külön mozog, nem textúra...
Kandurex
hm 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

deep
Bár ezek a képek sem adnak vissza sokat, mert mozgásban százezerszer ütõsebb ugye.
deep
Ilyen a grafikája, csak jobb😄 Eszméletlen mit tud ez az Unreal Engine 3. Már majdnem render szintû a cucc...
Vannak itt screenshotok errõl a pályáról, én szar képeket tudok csinálni a tévérõl.

Kandurex
Amúgy a grafikája ilyen, mint ezen a traileren, vagy csak vakítás az egész?

Kandurex
képeket nem tudsz berakni arról a vonatos pályáról?

deep
I doubt it...
Kandurex
Pedig a monitortól minsõgében nincs jobb TV...

Kijött a PAL is,már ha valkit érdekel,de gondolom aki akarta már rég beszerezte a NTSC-t... (kivéve engem,mert engem a sors ver ezzel a játékal,na de ez a magán nyomorom...)

Gears.of.War.PAL.XBOX360-DNL

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

deep
A frémrét tökéletes, én is alig akartam elhinni. Töltési idõk is minimálisak, ha egyáltalán vannak😊 Ebbõl adódik, hogy játék közben tölt be mindent és néha a textúrák az orrod elõtt válnak részletessé😊 De ezt ki lehet bírni... Jaigen, monitoron is megnéztem és egyáltalán nem jön át a lényeg, a grafika😊 Szóval igencsak elkél a hdtv.
Ioles
Deep meg mások is, de jó nektek hogy van egy jó nagy TV-tek is hozzá...
Amúgy a frame-rate és a stabilitás az milyen?

deep
Najó. Úristen. Olyan résznél tartok, hogy beszartam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy robogó vonatra ugrottak fel hõseink, és ott osztják az áldást. De az elsuhanó táj és az egész pálya olyan mint egy kibaszott akciómozi.

Azt vettem észre, hogy tátott szájjal nyomkodom a joyt😄
Senkkik
ugaz lehet énis.. de nemcsak ez miatt...

ezért már megéri x360 t venni én is ezt fogom tenni
ejjamindenitnemcsunya
Senkkik
thx

deep
Gary Jules - Mad World
Senkkik
a játék is nagyon jónak tûnik csakhát illik ez a zene.. Nem tudja valaki hogy milyen eggyüttes játsza?? 😄

deep
Jah, bár annak semmi köze a játékhoz, de valóban😄
Senkkik
a trailer zenéje nagyon ottvan!

deep
Ok, én kussolok😄 Bár sok mondanivalóm lenne, elég legyen akkor annyi, hogy alul van értékelve😊
Martin576
Srácok, tegyétek meg, hogy 17-ig, a magyarországi premierig nem lövitek le a game poénjait. Gondoljatok azokra, akik hosszú hónapok óta várnak arra, hogy megvehessék ezt a különleges játékot.

deep
Nah kijött. Elég szarul pontozták😄
GregSB
Ne keressétek a videókat, úgy látszik a Microsoft vagy Epic leszedette õket. Elvileg pár napon belül újra fent lesznek...

GregSB
Link

Felkerül ide az utóbbi 2 napban 12 multiplayer bemutató videó, (a gameplay résznél található az összes egyben). Nagyon fincsi lesz ez!

deep
Naná hogy van neki.
GregSB
Lesz multiplayer része a játéknak?

Published by: Microsoft
Developed by: Epic Games
Genre: Third-Person Shooter
Number of Players: 1-8
Release Date:
US: November 7, 2006
Europe: November 17, 2006

ESRB Content Descriptors: Blood and Gore, Intense Violence, Strong Language

Features: 16:9 Support, 480p Support, 720p Support, Dolby Digital 5.1, Xbox Live, Memory Unit, Custom Soundtrack, Downloadable Content
deep
Atyaúristen ez a TRAILER széthorzsol mindent vamzeg...
Pár kép kedvcsinálóul:

Sakuu
Nem csak X re jön ki de lehet hogy még pcre is

.:HaZaFi//Hks:.

Hali! Tudomásom szerint a játék csak XBOX360-ra jelenik meg!
Mindíg is UE3 motoros volt, nem?

Na azt megnézem kijön-e PS2-re

Laky
uhh, de brutálisan néz ki, lesz PS2-re? 😄DDD
http://hardwired.hu/#news_14729

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sakuu
Teljes mértékbe egyet értek sõt még olvastam is hogy nem dobják ki mert tul nagy lenne a gépigénye de attól független láttam a novemberi pc guru cimlapján ... hát lol nem olvastam nem tom mi van vele ... valami olyasmi hogy a motort át vitték unreal 3.0 ra... ?????

Sir Quno Jedi
Majd mint a Halo PC verziója, mire jött senkit sem érdekelt, elavult és túlhypeolt lett...

Amúgy nem is kell ez PC-re, ez itt konzolos tápig !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
Úgy néz ki, hogy nem jön.

Hardwired: ..."Eme kis bevezetõ után lássuk, hogy mi a helyzet az EuroGamer Gears of War interjújával. A játék szépen cseperedik, a vártnál jobb AI-t sikerült tetõ alá hozniuk, a játékra fordított extra idõ megteszi jótékony hatását. Majd jött a hidegzuhany. Sosem gondoltuk komolyan, hogy egy Microsoft által terjesztett játék az X360 megjelenésével a küszöbön valaha is eljut belátható határidõn belül PC-re. Mark Rein szavaiból kitûnik, hogy az irányítással, portolással, általában véve a PC-s témákkal egyáltalán nem foglalkoztak, mivel a Microsoftnak van döntõ szava a folyamatban. Majd amikor kész lesz. Mivel a GoW a kezdeti képek és videók alapján az X360 egyik nagy sikervárományosa, ezért nagyon kicsi az esélye, hogy a megjelenést követõ 1-2 évben viszontlátjuk PC-n."

Sakuu
Nem tudja valaki hogy akkor ki jön e pcre?

Sakuu
ok meglesz.

Sir Quno Jedi
Ezt nem kéne! Ha van mondanivalód írd meg, de ez NEM beköszönös topik és a dátumra sem kíváncsi senki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sakuu
Jó reggelt mindenkinek 2005 11 21

Sakuu
Hát az oda ja videot megnézted rólla...

DoNorBi
hogy megjelenjen ps3-ra is😛 grafra nagyon odacsap a stuff

Haverok, Buli, Fight Club!

Sakuu
Mit vársz a Játéktól?

DoNorBi
neked is:-)

Haverok, Buli, Fight Club!

Sakuu
Jó reggelt minden konzolosnak ma 2005 11 20 án!!!