674
  • kirol
    Van a neten valahol HD, vagy legalábbis jóminőségű ingame videó?

A Viva -n mindig látom a reklámját, ami nagyon ott van a szeren.
    Viszont azt gyanítom, hogy az a rész csak renderelt, mert totál úgy néz ki, mint egy animációs film.
  • Szeszmester
    Ne sírjon már a szád, miről beszélsz?!
  • KILLER2
    És gondolom te is sokszor rinyáltál.
  • KILLER2
    Nem baj, csak ezt eddig kb 5x kérdezték meg
  • PeeTeR
    na nem azert de rinya helyett beirhattad volna. en is csak szazmillioszor irtam le masnak dolgokat mas topicba. na mindegy, visszaolvastam, csak addigra mar nem lehetett visszavonni a hsz -t es nem irtam hogy meg van...
  • KILLER2
    Nem azért mondom, de 6 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, meg aztán a keresőt is használhatod. #222es hozzászólásban még a szöveg is le vín írva.
  • PeeTeR
    valaki meg tudna mondani esetleg nekem a zene eladojat es cimet ami a reklamban is van? :)

esetleg James Blunt? - neki van ilyesmi hangja meg stilusa
  • KILLER2
    A Gowot 19"os LCD monitorom eléggé elnyújtja. 20"os 4:3as LCD TVmen tnik jónak. A Gow ugye a 480p, 720p és 1080i felbontást támogatja. Akkor a monitoromat milyen felbontásra kénbe raknom, hogy ne nyújtson?
  • Tinman #226
    OFF: Elég szar PS2 chiped van, ha nem oldja meg ezt a gyermeteg problémát. Tetess bele egy normálisabb chipet.
  • KILLER2
    Megértem, hogy fontos, de ez hogy illik ide?
  • SD456
    Hy!

Kössz, hogy megmontad a szám címét!

Bye!
  • Tinman #222
    Csak neked, csak ma, csak most :-)
    +nfo: Donnie Darko-ban is volt mint aláfestő zene.
    +nfo2: Semmi köze nincs a GoW-hoz, de még csak a szövegnek sem... béna PR-os...

TEARS FOR FEARS

Mad World

All around me are familiar faces
    Worn out places, worn out faces
    Bright and early for their daily races
    Going nowhere, going nowhere
    And their tears are filling up their glasses
    No expression, no expression
    Hide my head I want to drown my sorrow
    No tomorrow, no tomorrow
    And I find it kind of funny
    I find it kind of sad
    The dreams in which I'm dying
    Are the best I've ever had
    I find it hard to tell you
    'Cos I find it hard to take
    When people run in circles
    It's a very, very
    Mad World
    Children waiting for the day they feel good
    Happy Birthday, Happy Birthday
    Made to feel the way that every child should
    Sit and listen, sit and listen
    Went to school and I was very nervous
    No one knew me, no one knew me
    Hello teacher tell me what's my lesson
    Look right through me, look right through me
  • Gabe18
    A lenti keresőbe beirod hogy: zene

Ha esetleg azután se lenne meg,elárulom...
  • SD456
    Hy all!

Látam a játékról egy trailert és nagyon tetszik az a zene ami megy alatta és megszeretném kérdezni, hogy mi a címe ennek a számnak? )itt láttam a trailer:http://www.youtube.com/watch?v=TFnsjDDnLck)

Előre is köszönöm!
  • Gabe18
    Még azért ugyse olyan nehéz,csak már tényleg figyelni kell.
    Na meg lesz pár kulcspont,ahol azért húzós lesz.De még türhető.
  • KILLER2
    Most kezdtem el hardcore szinten és hát ez már tényleg igazni kihívás. Szeritnem eléggé életszerű így a játék, nekem nagyon tetszik.
  • zsolt2800
    Aki még nem profi az vegyen már fel friend listára,mert külföliekkel nem olyan jó játszani.Köszi
    Gamertag:K Zsolti
  • KILLER2
    Vagy valami tojásrakó izé ami ezreked költ ki.
  • Gabe18
    Egy túlélő Locust-al érdekes lett volna a folytatás...
    Hacsak nem valami Rambo-Locust
  • Szeszmester
    Nem egy túlélő van, marad sok, ő csak elmondja a nagymonológot.

Röviden a lényege: az emberiség nem értheti, nem tudhatja, h miért harcolnak a gonoszok (kreatív, így nem kell annyira kidolgozni a történetet), a harc csak az egyik fél teljes kipusztulásával érhet véget. És még mindketten megvannak.
  • KILLER2
    Na végre mnegdöglött az a köcsök RAAM. Stratégiám: kapásból 6 nyíl, ebből 1 a fejébe, aztán sniperrel kb 10 lövés, amiből 2 mellé, a többi viszont a fejébe és a finálé 2 gránát, amiből az egyik 5 méterrel mellé ment, a másik viszont pont alá esett és kirobbantotta azt a mocskos belét. Jó stratégia, ajánlom mindenkinek :D összesen 2x kellett futnom, egyszer oda aztán meg vissza :D. Jó a videó a végén, viszont nagyon köcsög befejezés ez, hogy pont ott van egy túlélő, nem szeretem az ilyet, de megbocsájthatók, mivel ez is azt sugallja, hogy következik a folytatása ennek a nagyszerű játéknak!
  • KILLER2
    KÖszi, megnézem.
  • Szeszmester
    Az előtte lévő szobában van. Az egyik oldalon mesterlövész puska, másikon az íj (a vagon közepén van egy tároló).
  • KILLER2
    Van itt mégegy, de inkább azt mondom, hogy nézzétek meg ezt a galériát.
  • KILLER2
    Itt van róla egy másik is. KÉP
  • KILLER2
    Emberek nagy dolog! Igaz, hogy screenshot, de akkor is itt van az első kép RAAMról amit találtam. Itt a kép.
  • KILLER2
    KÖszi a segítséget, de akkor lenne egy kérdésem: Honnan a francból szerezzek én íjat?
  • Szeszmester
    Én is sokat szívtam vele, főleg Insane fokozaton, Co-op. Alig bírtuk legyűrni.

A taktika: vedd fel a torque bowt (íj) és a gránátokat. Ha körülötte vannak a denevérek, nem tudod sebezni. A denevéreket el tudod üldözni a gránáttal vagy egy nyíllal.
    -Vagy hozzávágsz egy gránátot és nyílra váltasz, vagy rálősz egy nyilat, aztán megpróbálod activan rilódolni és fejbelőni vele. Lényeg, hogy lődd fejbe robbanó nyíllal soxor.
    -Ha közel van, ne bújj ki a fedezék mögül, inkább vakon tüzelj a fegyvereddel, persze a fejére. Az is jó, h nyíllal elüldözöd a denevéreket, aztán egy tárat beleeresztesz a fejébe.
    -Ha nagyon közel van, várd meg, amíg befejezi a sorozatot, aztán fuss át ügyesen :)

Sok sikert!
  • KILLER2
    na bazmeg ez a qrva RAAM. Még mindig nem tudtam megölni, ő viszont már 20adszorra nyírt ki és az eddigi rekorom ellene kb 5 perc volt. %ször fejbelőttem sniperrel és rávágtam 4 gránátot, amiből egy tőle 1 méterre a másik meg pont telibe találta, de még mindig él. Valhol mindig elcseszem. vagy ő lő szét vagy rosszkor indulok a másik oldalra és a denevérek zabálnak fel vagy valaminek nekimegyek és azért öl meg vagy ő vagy a denevérek. Amúgy szerintem picit túlzottan erősre csinálták a többihez képest. Igaz én még könnyűn játszom, de az egész játékban kb 6szor haltam meg, de ebből 3 ott volt, ahol 20 másodperc alatt kellett a járműhöz jutni, ert jött a brumak. Beismerem nem vagyok túl ügyes, de ez azért picit túl erős. (tisztára olyan érzésem van, hogy hülyének néztek, hogy milyen béna vagyok, de hát elimerem nem vagyok túl ügyes ebben)
  • gyuri12
    énse és én is kerestem már nagyon nagyon sokat:)
  • KILLER2
    Nem tudja valaki, hogy RAAMról hol találok képeket? Google-n meg Yahoo-n nem találtam semmit.
  • xbox attilaK
    RAAM-ot sniperrel 10 lövésből ki lehet lőni úgy, hogy abból nem talál 3 :)
    A szemét Kryll-ek meg mindenkit nyírnak, hisz éhesek. Annyi van belőlük mint a nyü... :) Mit esznek ha nem őket ...
  • Cubemaniac
    Megtaláltam
    Gary Jules - Mad World
  • Cubemaniac
    Lenne egy nagy bajom!
    Aki látta az XBOX 360-as reklámot az tudjamiről van szó!
    Nekem a Reklám zenéje kéne (Előadó, Számcím)
    Ha valaki tudja az írja már le me naon bejön!!!!!!!!!!!!
  • KILLER2
    Köszi.
  • Gabe18
    Azt nem tudom,de ahol az utolsó checkpoint van a vonaton,mielött belépsz az utolsó ajtón ott van egy ilyen szekrény vagy mi.Ott aszem még felvehetsz snipert.
  • KILLER2
    Köszi. Sniperrel bebasztam, viszont van 4 gránátom egy revolverem, a láncfűrészes meg egy shotgun. Ezeknek csak elégnek kell lenniük. Amúgy miért gyilkolják ezek a madarak vagy mik a többi LOCUTUST vagy mit, amikor mezek RAAMot védik?
  • Gabe18
    Ahova az animácioban lehuzodik a karakter,annál a fedezéknél maradj.Mert ott van világosság és a madarak általában nem bántanak.
    Szerintem a sniper-t érdemes magaddal vinni,és azzal löni Raam-ot,amikor a madarak nem veszik körbe.Legjobb ha a sniper-el sikerül a speciális betárazás és akkor gyorsan meglöni,az ugye elég nagyot sebez.
    Addig igy nemigen lehet gondod amig közel nem jön.Na akkor jön a lutri.Mert szerintem akkor át kell szaladni a kocsi túloldalára az ugyanilyen fedezék mögé.Hát ez vagy sikerül,vagy nem... Ha átjutsz onnan ugyanez a metódus.
  • Prince of Máté
    "de nekem nem kell vezeték nélküli joy(szeretem ha felbuknak benne)"
    :P

mellesleg a Premium Packhoz úgy tudom adnak még egy HDMI kábelt is. ( gondolom van HDTV-d)
    És sokkal macerásabb megvenni a cuccokat mintha egyben vennéd meg őket,de mindenképeen egy premium éri meg jobban.
  • gyuri12
    én még seholse tartok,csak álmodozok a gém után:)
    meg még boxom sincs:'(
    majd egyszer biztos lesz:D