GEARS of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az utolsó(tényleg): valaki letudja írni a gém történetét? mert én csak hülyeségeket találtam róla😊
TV: Bármilyen jó hozzá, bár a legjobban egy 500.000 Ftos HDTVel jársz, de én pl a monitoromon ( 19" XEROX LCD) használom és ott is elég szép. Egy monitoros kábel 8000 Ft, az uténgyártott 5.000.
Töltsük le az internetet!
A másik, amire jó a vinyó: a gép lefoglal belõle 6 gigát swappelésre, így sokkal kevesebbet fog tölteni.
Egy memóriakártya 64 megás. Szeritnem az elég lesz.
Akkor neked elég egy Core meg egy memóriakártya és persze a játék.
Amúgy a Core nem nagyon éri meg, mivel ugye 75.000 és abban benne van a gép meg a vezetékes joy, ami talán 10.000.
A Premium meg 100.000, amiben benne van a gép, egy HDD ami kb 23.000, a vezeték nélküli joy, ami 12.000, egy headset, ami 7.000 és egy patch kábel, ami 1.000 Ft 😄
Szóval:
Core pack Premium felszereltséggel:
-75.000 a Core
-7.000 a headset
-23.000 a HDD
-1.000 a Patch kábel
Összesen: 106.000, ami 6.000el több mint a Premium és még hozzá kell tenni, hogy 2.000el drágább a vezeték nélküli joy és még a krómozott DVD lejátszó, amit itt hazánkban nem láttam még. Szerintem nem éri meg. De mint már mondtam, te tudod. Ja és még a játék 16.000-17.000ért.
Egy jótanács: ha meglesz a gép és állítva használod (fektetve használd), vigyázz, mert ha megdõl akkor baszhatod a lemezt, mert csinál rá egy gyönyörû nevéhez méltó 360 fokos karcolást. Én sajnos így jártam, de szerencsére egy ezresért megcsinálták. Történetesen ez a Saints Row-al történt.
és ha megveszem a Core packot,aztán a memóriakártyát,meg a játékot,és már játszhatok is amíg csak tönkre nem teszem? vagy kell vennem vinyót is?
Egyébként 10 ropi, a merevlemez meg 20 fölött.
Ergó:
85 memkarival vagy 100 minden jóval.
és mennyibe kerül egy memória kártya?😄 a lehetõ legolcsóbban akarom összehozni😊
A premiumban vezeték nélküli joy van (királyság), egy 20 gigás vinyó és 1 hónap live elõfizu.
A coreban semmi nincs, amire adatot tudsz menteni, tehát egy memóriakártya mindenképp kell. De ha a netrõl is akarsz frissítéseket tölteni a játékokhoz, akkor már kell a vinyó.
amúgy elmegy ez a Core pack 1-en? és csak megveszem a 360-at,aztán a gammát,és mehet is?
akkor valaki érthetõen mondja el nekem,hogy hol vegyem meg a legolcsóbban az Xbox360-at. elõre is köszi!
99990 Ft a gép, 16990 Ft a játék.
115.999 Ft cheapboynál.
99999 Ft a gép, 16000 a játék.
De Core packban a gépet 75.000 ért is lehet venni. Így jóbal olcsóbb.
😄
100 a gép,6 a hack,és 1500-ért megiratod valahol.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
100 a gép, 6 a hackelés, 10 az író és 1 a lemez.
amúgy mennyibe kerül eza gém? és egy xbox?
PSN: s3ctorHU
Viszont levágtam, h ahol van egy nagy piros GoW jel, ott kell keresgélni, a láncok a közelükben vannak. Asszem 😊
Maga a játék eszméletlen, hardon is nekikezdek, aztán majd mehet neten multiban 😊 Jó ez a single, csak kevés fajta ellenfél van. Néhány öltetes, üdítõ pálya/jelenet is elõfordul, de az utolsó elõtti fejezet kicsit uncsi volt (az uccsó viszont telitalálat!). Meg amikor beragad az ajtó és a droid nyitja ki... Elõször poén volt, de negyedszerre már unalmas (számoltam).
A történet elég gyengus, egy darab választ nem kapunk. In media res, vélhetõleg a Földön küzünk az idegenekkel, ennyi.
A végén az idegen túlélõ gondolata mi akart lenni? Talán ezt akarták magyarázni a készítõk, h a történet itt lényegtelen? Szerintem nem sikerült túl ütõsre, mind1.
A special edition fémdobozban van, azt talán majd meg is veszem, ha be tudom szerezni. Majd szilveszter után, ha lesz rá keret 😊
A grafika meg nagyon tuti, szerintem eddig nem is volt ilyen.
Én meg a multi részét nem nagyon értem.A három játékmód közül van az Assasination,amiben mindkét oldalon van egy ember akit ha lelönek akkor egybõl bukta az a csapat.Vagy legalábbis ezt vettem ki.
De a Warzone meg a 3.,nem is tudom mi a neve között,nem látom a különbséget.Sima Team Deathmatch-nek tünik mindkettö.Annyi különbságel hogy mintha a Warzone-ban a "legyengült" ellenfelet könnyebb kilöni.
Valaki tud valami pontosabbat?
Ti összegyûjtöttétek a dögcédulákat? Én most menekültem el az APCvel és 22 van. Van vmi leírás hozzá?
Akkor próbálkozom, thx!
Igaz én alap szintem vittem végig elõször,nehezebben már biztos bajos lesz odaérni az ellenfelek között.
Vigasztaljon a tudat hogy nem kell egész a kocsiig futni,mert animáció jön...<#vigyor4>#vigyor4>
Amikor el kéne érni az APCt, mert jön egy bazi nagy szörny és szétveri. Vmi ötlet? Az elején a 2 rakétás csávót kilövöm a robbanós íjjal, ekkor elkezd visszaszámolni. Ha lövöldözök, lejár az idõ, ha rohanok, mindig kilõnek :S
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Rég játszottam ilyennel, pedig nem ma kezdtem 😊
Végre, erre volt szükségem! Hentelés ezerrel, ami nem agyatlan lövöldözésnek tûnik, de a felszín mögött mégis az!! 😊 A hangok nagyon eltaláltak, hangulatos, a grafika mindent odaver, egyben van az egész. Sajnos neten még nem próbálam, de hamarosan veszek egy éves gold elõfizetést. 😊
De ezen nem veszünk össze,legyen ez induló game,és majd legyenek még 2x-3x jobbak ennél,annál jobb lesz nekünk!<#vigyor4>#vigyor4>
Inkább a CoD3-al együtt az elsõ olyan játék ami igazán megmutatja a gép lehetõségeit.Már ami a grafikai részt illeti.