674
-
#274 Ja, én már várom is! Remélem méh jobb lesz mint ez, már ha ez lehetséges. -
gyuri12 #273 csak elírás nélkül...:D amúgy jó a vége,bár kicsit olyan hálivúdias... de legalább biztos ho jön a következő!:D -
gyuri12 #272 kössz!!! de nemtom hogy miért nem találtam emg,én beírtam szó szerint ezt: Gearas of War ending video- és ez nem jött elő... -
#271 okok -
#270 RAAMról képeekt, de már találtam, igaz csak 2őt, de elég. -
#269 mond meg te mit szeretnél, és utánanézek:) -
#268 Hát akkor gyuri ezt nem találta meg, de én akkor sem ezt kerestem -
#267 2 perc volt, benne van a RAAM is...;)
http://www.youtube.com/watch?v=1CE_oBTL9qg -
#266 Mert nem kerestük. Én képet kerestem gyuri meg a játék végén lévő videót. -
#265 nemtom, de ha én pl youtube-n beirom, hogy: gears of war RAAM , akkor kidob minimum 3-4 olyan videot, aminek majndem ez a cime... NEm értem ti nem nem tudtok ezen meglátni... -
#264 Hát akkor szeritnem sehol. De ha megtalálod írd be ide, mert akkor én is leszedem. -
gyuri12 #263 ott néztem meg,de nem nagyon volt...de megnézem újra:D -
#262 Talán valaki talált ilyet. Nézt meg a youtube-n, hátha ott fent van. -
gyuri12 #261 én is pont ezért kérdeztem itt... -
#260 GoWhoz alig találni valamit. Én is mit összeszenvedtem, mire találtam 2 screenshotot RAAMról. Ezek alapján nem hinném, hogy találnál videót. De ha legközelebb ott járok talán felveszem :D -
gyuri12 #259 ez gyors volt:D -
#258 Nem. -
gyuri12 #257 tud valaki adni egy linket,a játék végén lévő videóhoz?:D -
#256 Sok sikert! :D -
gyuri12 #255 jah:D majd én megpróbálok vele összehaverkodni:D -
#254 Ja jófej, csak ne lenne ilyen ellenséges :D -
gyuri12 #253 nah megnéztem néhány videót RAAM-ról,és nekem tetszik:D királyul néz ki,és tetszik az egyénisége XD -
#252 Semmi, csak Hardcore-n megakastam nála. De majd megoldom. -
Szeszmester #251 Vágom azt a helyet. Mi a kérdés? -
#250 Igen, erre gondoltam. Nagyok király. -
#249 Nem. Ott van, ahol asszem először lehet irányt választani.Egy romos épületben van. A társaimmal a ház oldalának maradványai közül tüzelek, a locustok meg kint vannak. Kint is vannakl faldarabok, meg egy autó. A gépágyú homokzsákok mögött van. Az egyik locust egy magasabb rom ablakából tüzel. Miután végeztem velük az ágyútól balra lévő ajtón kitörnek a szörnyek. nehezen leteh elmondani. -
Gabe18 #248 Na most ez hol van ez?A szakadék után mikor a videóban a katona a végén ledobja azt a fémdarabot a mélybe?És utánna mikor megtámadnak? -
#247 Amúgy lehet, hogy meg lehetne oldani futással. Gránátot meg nehéz pontosan dobni, ha célcás közben gépányúval lőnek. De úgyis megoldom, scak gondoltam írok róla picit. :D -
gyuri12 #246 na látod,ha küldenél nekem egy képet a helyről(ahol jól látszik minden) akkor valószínűleg azt mondanám,hogy fus vazze fuss,vagy hogy gáránáte! de egyiksem jó... szal megszívtad:D -
#245 Nem jó. Az ötlet nem rossz, de nem lehet rendesen kivitelezni. Ha ügyes az ember talán sikerülhet. Vannak még páran az ágyús körül. Előszöt akkor azokat kéne kinyírni. Ha ez megvan, akkor egyenes utat kéne találni z ágyús felé, ami nem biztos hogy van. Ha van, akkor az túl közel visz hozzá és akkor biztosan szétlő. Ha sikerül megfelelő utat találni, akkor is elég nagy esély van arra, hogy csúnyán kibelez. -
gyuri12 #244 olyan görnyedt futással próbálj mögé jutni:D( nekem nincs meg a játék,ez csak egy tipp) -
#243 Én is így akartam. Természetesen 1 sincs. -
Gabe18 #242 Gránátot neki... -
#241 Basszus ez a GoW normál Hardcore szinten már tényleg igazi kihívás! Az első gépágyuson nem tudok továbbmenni. Mindig megdöglenek a társaim és ezért nem forgolódik a csávó a gépágyúval így meg nem tudom őt lőni. Ha meg kimegyek felkelteni a társaimat akkor meg szétlőnek. Mindig csak azt a sisasok balf@szt tudom felkelteni, az meg nem hallott még a fedezékről. A többi seggfej meg még az elején kirohan. -
pirosBoci #240 kösz -
devil87 #239 A Gears of war reklámzenéjének az előadója/címe:
Gary Jules - Mad World.mp3 -
#238 Bazzzmeg. #222 és még 5 másik alkalom kb. Azért picit körül lehetne nézni, -
pirosBoci #237 OFF
ennek a zenéjét valaki nem tudja nekem meg mondani?
meert neke mnagyon tetszik
Kösz
ON -
#236 ha erre gondolsz GOWakkor ez nem a játék csak 1 videó... -
#235 Sztem ez az:
http://www.gamershell.com/download_10138.shtml