674
  • KILLER2
    Megpróbálom, ha akarod. Amúgy is kíváncsi vagyok, hogy hogyan sikerült 300000re számolni a 360at.
  • KILLER2
    Rendben.
  • Doom 4
    ok de erröl győzd meg az apámat
  • KILLER2
    Én sosem szerettem az autós játékokat. PCn szar volt az irányítás. XBOXon egyszer játszottam a MWel és emgszerettem. Autós játékhoz tökéletes a konzolok irányítósa és FPSt is teljesen jól lehet vele kezelni. Nekem 360hoz van 2 joyom , minden gyári tartozék pluszt hűtés és FW mod + 1 eredetio játék és mégvagy 10 másolt. Nem volt több 150.000nél.
    PC: PCm 200.000 volt. van hozzá egy LCDm, ami 80.000 volt, egy egerem, mert az eredeti használhatatlan volt 7000. és egy hangfal, ami 20.000. RAM van benne 1 GB, bár lasan ez kevéssé válik, szóval az még plusz 20000 lenne, ha újítom és a videókártyát is hamarosan újítani kéne, ami megincsak 40.000 alatt nem nagyon lenne, de akkor már érdemes SLI-set venni és ahoz kell új alaplap is. Az eredmény, hogy kb 300000 Ft és majdnem olyan erős mint a 360. Plusz még ugye jöhetne a kormány 10-10 ezer körül meg esetleg headset, szóval nem olcsóbb mint egy konzol. A PC minden szempontból drágább. Egyszer megveszed 200-300 ezerért és még évente rá kell száni legalább 50.000 Ftot, hogy nagyjából naprakész legyen. A 360ra egyszer rászánsz mondjuk 150.000ret meg egy jobb TVt, de az nem feltétlen szükséges és 3-4 évig hozzá sem kell nyúlni, csak játékok kellenek hozzá. Én ezért tértem át játékkal a 360ra, a PC meg maradt PhotoShopra meg egyebekre.
  • s73
    Off:

A 300000 eleve hülyeség, mellesleg egy bikább pc mindenféle tartozékkal is ott van, ráadásul fejlesztgetheted állandóan, míg egy konzol 3-4 évet minimum kiszolgál.
    Az meg a saját véleményem, hogy kontrollerrel jobb játszani.
  • Doom 4
    amúgy ne hidjétek azt hogy XBOX ellenes vagyok mert apával filóztunk hogy mit vegyünk
  • Doom 4
    na jó de ha belegondolsz konzolon szerintem FPS-játokok szarok láttam oat hogy lehet bele csatlakoztatni egeret meg bill.-t de amivel csatlakoztatod az is 20000 HUF +még ha veszel egy kormányt PL: a Carbon-hoz nem akarom tovább sorolni hogy még mit írtunk össze apával de több mint 300000 HUF-ra jött ki
  • Doom 4
    nekem is 6600 asom van de már SP:DA nem megy rajta
  • gyuri12
    akkor gyűjtök tovább a boxra:)
  • Attila8805
    Hát ha programozni meg mittomén 3D-s dolgokat szerkezteni nem akarsz csak jáccani akkor szerintem eggyértelmű a dolog hogy XBOX360 POWAAAAAAA.
  • KILLER2
    Nekem GeForce 6600am van. Nem olyan nagy szám, de minden megy vele jól, játék meg még nincs is olyan, ami megközelíti a 360 szintjét. Esetleg a Carbon, de hát az nem a legszebb játék.
  • Doom 4
    de ha GTX re nincs pénzed akko GTS
  • Doom 4
    áj !! már a VGA-val bukta az ügy min egy oan ASUS EN7950GT kell hogy normálisan menjenek a game-k amúgy meg lehet h nem XBOX 360-as de ahoz közelit simán tud a a GEFORCE 8800 GTX
  • gyuri12
    de majd új processzort szeretnék venni:)
  • gyuri12
    2 ghz-s
  • KILLER2
    Processzor milyen?
  • gyuri12
    hát akkor: 1 giga ram,6600GT,egy kicsivel jobb alaplap mint nekem,meg egy ugyanolyan processzor,meg a ház. kb ennyi:)
  • Gabe18
    Hát az attól függ mit tartalmaz az a pc.
    Meg hogy mit akarsz csinálni.Mert pc-n egy ideig még nem fogsz 360 szintűjátékokal játszani.Főleg nem 360 minőségben.
  • gyuri12
    na most nehéz kérdés előtt állok: vagy megveszem a bátyámtóól kedvezményes áron a pécéjét,30000-ért,vagy veszek gyűjtöm tovább a pénzem. sztetek melyiket válasszam?
  • Doom 4
    kemény de apa azt mondta hogy inkább meg várjuk a jövő évet és fejlesztjük a PC-t de remélem akkor lesz valaki ott is neten
  • Gabe18
    Ami ezen a videón látszik.

A kis kőkocka mellé lebujva el lehet érni hogy nem talál el,a repkedő madarak pedig (és ez érthetetlen) szintén nem bántanak.Igazából el se küldi őket,de a nyil-al le lehet robbantani róla,aztán akkor lőni shotgun-n vagy fűrészes gépfegyverrel.
  • Attila8805
    ÉS mik voltak azok az érdekességek.
  • KILLER2
    hát nem vagy semmi! Nekem még a hardcore is nehezen megy.
  • Gabe18
    Az,de meglett.
    A 3. megnézett videon látott érdekesség kihasználásával.Igy is szerencse kellett hozzá.
  • KILLER2
    Az insane az a legnehezebb?
  • Gabe18
    Raam insane fokozaton...
    Jól elvagyok vele.Most két és fél óra telt el ugy hogy cehckpoint,fegyvercsere,bementem az utolsó ajtón,harc,meghalás,checkpoint...
    Megnéztem már 3 videót amin elvileg a legnehezebb fokozaton ölik meg egyedül,abból szerintem kettő kamu volt mert Raam igen elbutult bennük,legalábbis ahhoz képest amit velem csinál.
    A 3. meg valami teljessen elvadult,a játék eddigi menetétől eltérő ötleten alapszik,hát azt még kiprobálom de nem sok reményt fűzök hozzá...
  • gyuri12
    nem dolcsi volt,hanem font... szal megszívtam:(
  • gyuri12
    ööö.. valahol láttam hogy 300 dolcsiért lehet rendelni Xboxot a GoW-val,csak elfelejtettem hogy hol,és szteretném a bátyámnak aztaz oldalt megmutatni,ezért az lenne a kérdésem,hogy hol láthattam?:D
  • Doom 4
    köszi a segítséget megvan
  • Doom 4
    köszi
  • KILLER2
    És ha leszednéd? (google)
  • Doom 4
    az nekem nincs
  • KILLER2
    Én LimeWire-vel szedtem le.
  • Doom 4
    ez sztem is naon kir de az egész számot honnan tom letölteni légyszi segítsetek
  • Dancen
    Ma xboxoztam a greas of warral holnap elvileg jó lessz a live akoor valaki játszik velem ??
  • gyuri12
    na akkor az utolsó:
    A karácsonyi szezon legkeresettebb konzoljátéka a 895,946 példányszámban eladott Final Fantasy XII lett. Őt követi a Gears of War, amiből 810,176 darabot sikerült eladni idén novemberben. Ha a sima GOW és a Collector"s Edition értékeit összeadjuk, akkor idén 1,002,004 példány kelt el a játékból. :D
  • gyuri12
    no meg itt egy másik:A legkeresettebb játékok TOP100-as(én csak 10 másoltam ki ide) listája:

1) Final Fantasy XII - Playstation 2 - Square Enix Inc.
    2) Gears of War - Xbox 360 - Microsoft
    3) Guitar Hero 2 With Guitar - Playstation 2 - Activision
    4) Legend of Zelda: Twilight Princess - Wii - Nintendo
    5) Call of Duty 3 - Xbox 360 - Activision
    6) WWE Smackdown Vs. Raw 2007 - Playstation 2 - THQ
    7) Gears of War Collector"s Edition - Xbox 360 - Microsoft
    8) Madden NFL 07 - Playstation 2 - Electronic Arts
    9) Need For Speed: Carbon - Playstation 2 - Electronic Arts
    10) Need For Speed: Carbon - Xbox 360 - Electronic Arts
  • gyuri12
    Na ezért gondoltam hogy vennem kéne egy boxot:

A most felsorolt adatok a november és december hónap eladott termékeinek mérlegét mutatják. A statisztika csak az amerikai eladásokat tükrözi, így az európai és ázsiai adatok nincsenek benne.

A legkeresettebb Xbox 360 játékok:

1) Gears of War - Microsoft
    2) Call of Duty 3 - Activision
    3) Gears of War Collector"s Edition - Microsoft
    4) Need For Speed: Carbon - Electronic Arts
    5) WWE Smackdown Vs. Raw 2007 - THQ
    6) Tom Clancy"s Rainbow Six: Vegas - Ubisoft
    7) F.E.A.R. - Vivendi
    8) Marvel: Ultimate Alliance - Activision
    9) Tony Hawk"s Project 8 - Activision
    10) Madden NFL 07 - Electronic Arts
  • gyuri12
    basszameg! ha most lenne 300 dollárom,akkor most lenne egy Xbox360 premiumom,és egy Gears of Warom!:( ha egy évvel ezelőtt kezdek gyűjteni Xboxra,akkor most lenne egy:'(
  • gyuri12
    jah én is remélem,és remélem hogy hamar jön:)