Dragon Quest VIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Az FFXIII ISTENI BAZD+!!! HA EZ ILYEN LESZ MEGORULOK!

A DQ8 se rosz 😄 Most vaok az elso szornynel. Kicsit idiotanak tunik 😄 Naon szep es tokre teccenek a szornyek benne.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
MOST JON!!!! HAMAROSAN A KEZEMBEN!

Persze a FFXIII demoval kezdunk! 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
hú srácok ez nagyon jó kis játék lett 😊
megvan a világtérkép, így elsõ ránézésre egy masszívabb FF-es területnagyság van, a sztori nagyon hangulatos, a fejlõdés - bár bizonyos keretek között - de testreszabható, jók a karakterek, jó a harc (egy az egyben FF) az angol szinkron is egészen jól sikerült.
tetszik. határozottan az év játéka lesz nálam is ^^

musha
nekem csak csaták elejénél tölt sokat, de nemtom miért, mással nekem sem csinálja...

Privi ment!

Nekem hála az istennek ilyet nem csinál!!És a játék kurvajó akárki akármit mond ebben az évben ez a legjobb rpg toronymagasan!!!!
Sephi
Ahh...nem tudom mar mit higyek. O is a FF-eken es a SNES RPG-eken nott fel ughyanugy mint en. Az o velemenye nekem szamit de na majd megtapasztalom. Ha minden igaz mar akkor holnap megjon 😄

Mas kerdes. Megkerte hogy kerdezzem meg toletek hogy nektek rendesen megy e a jatek?

Mert neki amikor bekapcsoja a gepet tolt egy csomot majd ha be vagy ki megy egy hazbol egy csomot tolt aztan templombol ki vagy be tobb mint 25 masodpercet tolt es varosbol foldre meg tobb mint 30 masodpert. De a legidegesitobb hogy egy csata vegenel ha kint van es nem dungeonbe alitolag 30-35 masodperceket tolt de dungunbe azzonal tovabbmegyen.

Lehet rosszul irta ki ja gamat? Mert a gepe uj.... mas jatek ilyet nem csinal. Nalam az en gepemen meg nem tudom mar kiprobalni 😛P

Sephi! Nem lehet, hogy ez a haverod egy <#lama>?
Komolyan?
Alexandriában is lehet mindent kapni!
Nem érti mi is a lényege? <#fejvakaras>
Kérlek a saját véleményedre hagyatkozzál majd, amikor lehetõséged lesz rá, mert eléggé rossz szájízzel fogsz nekiállni a játéknak, ha ennek a haverodnak az alaptalan sirámait hallgatod!

Sephi
Erdekes. O feltapolt alitolag lvl 6-ig majd ugy elsore el birta verni a boss-t a barlagba aszonta ugy mar nem nehez. De megint tok kivan mert valami faluba van es nem lehet kapni fuveket... szal most mar nem erti hogy mi is a lenyege.

Bazz egyre inkabb kezdek felni. Egyik FF-ben sem kellet meg az elejen tapolni vagy pluszba harcolni...ez nekem pl minusz pont. En a storyt akarom jaccani.

Eleget farmolok a WOW-ba 😄DD

Luiprima
Én is az elsõ fõbossnál haltam meg elõször szerintem nem különösebben nehéz a
kalapácsos ajtóõrt pl simán levertem

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

musha
az mondjuk kicsit húzós viszont, hogy (legalábbis ahol én vagyok) nincs még feltámasztó varázslat / item. csak a templomban tudnak feltámasztani bizonyos összegért, ami persze oké, de kicsit körülményes. mondjuk abban is biztos vagyok, hogy lesz még ilyen spell a játékban, csak még nincs...

musha
hát én nem tudom, akkor vagy én vagyok félisten <#vigyor3> vagy valamit nem csinált jól haverod, mert én az elsõ bossig (aki a barlang alján van) egyszer sem haltam meg (pedig én csak a 7. FF óta nyomom az ilyen játékokat).

musha
ez szerintem azért erõs túlzás...illetve persze hogy vannak az embernél sokkal erõsebb ellenfelek, de ha annyira húzósnak ítélsz egy helyet / szörnyet, akkor érdemes elõtte kicsit rágyúrni, lépni 1-2 szintet, stb...számít.
ja és amúgy el is lehet futni.

A 7.rész legalább ilyen nehéz volt(a végén már majdnem beleõszültem), egy idõ után nagyon bedurvultak a bossok. Ha valakinek nincs türelme 2-3órára leállni és csak tápolni, akkor valószínûsíthetõ hogy elég hamar meg fog halni.

Sir Quno Jedi
A Grandiának is totál más a harcrendszere mint az FF-eknek, ezért nekem is szokni kellett, de aztán belejöttem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A reviewk is azt írják, hogy INTENZÍVEN kell a karikat tápolni, különben egy mezei harcban elvérezhetnek!
És ez így van! 3 órája tolom, 7-es szinten van a két karim, és így relatíve biztonsában érzem magam az elsõ város környékén, és a dungeon-ben.
Viszont a boss a dönciben elég keményen osztja az áldást, vagy 6 healinget el kellett nyomjak, míg lecsaptam.

Sephi
Na most mar akkor megvan a tuti aranya a dolgoknak.

2 oraja jaccik. Egyenlore az elso dungeon lejarata eleig ert el. Pontosan 11x halt mar meg ugy hogy tele volt a csomagja mar medicinel de hiaba mert amikor hilingelni akart hirtelen mas sorrendu lett a csata. Kezd totalisan kiadkadni.

Kerdem en. Ha ket orat kell szevedni hogy az elso dungeon elejeig elmenyek... akkor mi lesz kesobb?

Most ket lehetoseg van. Vagy o totalisan bena vagy a jatek tul nehez.

Az elsot kizarnam mivel a csavo pl az osszes letezo FF-et vegig tolta ugy fullosan es meg van orulve a RPG jatekokert...

Szal kicsit megijeszt.

Sir Quno Jedi
Ugyan. A FableTLC-ben én is mindég 50-60healing és ugyanannyi mana tyotyóval cirkáltam, mert FÕ a biztonság. De a SO3-ban sem árt odafigyelni manára, gyógyításra !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha nehéz, az a jó !

Sephi
Az a rohely hogy most meseli hogy ha nincs nalad 6-6 medicine nem is szabad elindulni de altalaban 3-4 csatara eleg. Aszongya hogy amikor jonnek neki negy nemtudommilyen kast mar fel is agya mert lehetettlen megolni oket. Totalisan kivan most hivott fel hogy mar hatodjara kezdni az elso dungeont 😄

En csak rohogok de ha ennyire tulzott akkor...

musha
hát nemtom, én az elsõ boss-nál feküdtem meg elõször, ami abban a barlangban van, amirõl haverod mesélt valószínûleg. arra valóban kellett egy kicsit gyúrni, de vannak olyan lehetõségek, amikkel fel lehet gyorsítani a nehéz csatákat. nem könnyû, de szerintem azért egyáltalán nem olyan vészes.

ja meg érdemes felkészülni az elején gyógyfüvekkel, késõbb már csak mana kell 😊

Sephi
Te musha. Haver felhivott hogy mar jacca 1000-el de meg csak az elso dungeonba van es mar haromszor meghalt es aszonta hogy mar el is ment a kedve tole.

Ennyire nehez lenne? Aszonta pedig van uj fegyvere es pajzsa de egyszeruen az elso szornyek egy ket utosbol kivegzik es osszevissza tamadnak ugy hogy o pont ne tudgya magat hiilingelni.

Ez aze' gaz.

Pedig a méretébõl adódóan elfért volna a szinkron. CGI jelenetek vannak? (Én még csak most fogom "megvenni" a progit)

musha
nálam is gázos a töltés, de nekem halódik a feje a gépemnek, gondoltam azért van...elsõsorban csaták betöltésénél csinálja. nem mondom, hogy nem zavaró, de jobb a játék szerintem annál, minthogy ilyenért abbahagyjam.
ff xii külön lemez, remélem dvd, nem cd ^^ (bár tudom, hogy csak háromszázegynéhány mega)

Sephi
Havernak valami bibije van alitolag a DQ8-al. Alitolag tok sokat tolt neki neha es nem lelo a FFXIII demot rajta...

Ez a toltes dolog nalatok is szarakozik?? Es a FFXIII az kulon disc nem?

Unknow
Hát a Magna Carta ha valaki engem kérdez nem épp a legmegnyerõbb alkotások közé tartozik. Pedig rohadtul vártam. Harcrendszer nekem abszolút nem jön be. Sztem eszméletlenül tré. Fõleg miután az ember kipróbálja az FFXII demo verzióját jön rá mennyivel jobban kivitelezhetõ lett volna a dolog. Másik idegesítõ dolog nincs szinkron a játékban csak nagyon ritkán. Ebben a legérdekesebb az,hogy az elején NINCS szinkronja a játéknak csak feliratozás. Amúgy nekem egybõl a DDS jutott a játékról az eszembe. Viszont a Dragon Quest VIII ûber állat lett. Asszem inkább azt eröltetem. Fõleg mivel olyan mintha egy animeval játszana az ember.

Ja még valami a magna cartáról. KURVÁRA IDEGESÍT,HOGY EGY ROSSZ BUZI A FÕSZEREPLÕ!
musha
ezt én is szeretném tudni ^^
megvan, de nem akarom egyszerre nyomni a DQ 8-cal...elég vegyes véleményeket olvastam róla amúgy, a harcrendszert szidták a legtöbben, mivel az olyan jellegû állítólag, mint a Shadow Hearts-ban volt (körben adott szeleteket ritmusra kell eltalálni, akkor jön össze az adott mozdulat). grafikát, hangulatot többnyire dicsérték.

Sephi
JAAAJ MAR ALIG VAROM! 😄

Musha Magma Carta jo gama?

Teljesen igazatok van, elnézést kérek.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

musha
srácok, a warez / nem warez vitát ne itt tárgyaljátok ki plíz!

amúgy 11. szintû vagyok most épp, durvulnak az ellenfelek, kezdenek gyûlni a skillek, és kezdem úgy érezni, hogy tényleg kurv@ nagy lesz a bejárható össz terület. világtérképem még mindig nincs, pedig már kezdene érdekelni, hogy mennyit jártam be a mennyibõl ^^ na mindegy, megyek is nyomom tovább 😊

Sephi
Ez annyira szanalmas gyerekes beszolas volt hogy mar csak rohogni tudok.

Most ettol nagy gyerek vagy hogy ezt igy leirtad ugye?

Hmmm... Hát ha valaki warezol (szinte mindenki), akkor tegye, de legalább annyi tisztesség legyen benne, hogy csendben teszi, és nem azt hurrogja le aki megveszi(!!!) a játékot!
Yoichi Wada, a Square Enix elnöke ma személyesen cáfolta a japán Famitsu legutóbbi számában megjelent információkat: a magazin egy "nagyon népszerû szerepjáték-sorozat sokat halasztott folytatásának" további csúszásáról írt - egyértelmûen utalva ezzel a Final Fantasy XII-re. Wada elmondása szerint az FFXII-vel kapcsolatban minden az ütemtervnek megfelelõen zajlik, és a játék meg fog jelenni a legutóbb jelzett idõpontban - azaz 2006 márciusában (Japánban).
Az amerikai / európai premier idõpontjáról továbbra sincs hír, meg nem erõsített források 2006 augusztusi amerikai debütrõl beszélnek (ami valószínûleg 2006 év végét jelentene Európában). huráááááá

Akkor csak várjál türelmesen, mire megkapd már az új Finalt’ fogom nyomni……. Részemrõl téma off

nekem ez a 2.5nap is sok volt. Ilyen lassan egy játékot se "szereztem be"😊)

Sephi
Alig varom mar en is jaccam. Nem igaz hogy meg egy csomo nap...

Na végre nekem is sikerült elkezdeni a játékot. Egyenlõre csak ott tartok hogy megbíztak a kristálygömb felkutatásával. A grafika nagyon gyönyörû, a kamerakezelés példamutatóan jól sikerült. Külön jó a szinkron(a kiscsaj orosz akcentusa marha jó) és egyenlõre a fordítás is megállja a helyét, így az idegörlõ várakozás az angol verzióra megérte. A csaták viszont már örökre így maradnak a dq játékokban?

Sephi
Hat az a kemeny 20 dolcsi plusz a 5 dolcsi szalitas tenyleg egekbe ero ar 😄

Luiprima
Én sem mondtam le róla azért teljesen csak annyira vártam és elsõre kicsit csalódás volt de azért még próbálkozom természetesen.

DoNorBi
bakker tiszta égés most olvastam hogy 2 misszió van a demoban én meg csak egyet vittem végig!😛

Haverok, Buli, Fight Club!

Ha neked megéri ....

musha
én is 7. szinten vagyok és valóban attack + gyógyítás van, de egy ff7-ben sem volt sokkal több lehetõséged az elején (oké, volt 1-2 sebzõ varázslat). az szerintem például jó (vagy nekem legalábbis nagyon szimpi), hogy a fejlesztett attribútumaid egy idõ után külön skilleket adnak (például a társam (még nem jegyeztem meg a nevét) a többedszeri humanity fejlesztés után kapott egy `Whistle` nevût, amivel bármikor tud szörnyet hívni - csatázni). az ability menüm például még töküres, szóval lesz azért még itt ez-az...meg olvastam valami kaszinózásról is, mint mellékvonal...mindegy, szerintem jó ez, persze majd több nap után fog kiderülni, hogy mennyire.

DoNorBi
ff12-re...

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
Mar meg van rendelve aranyvirag. Es nem a szuleim adtak ra a penzt csak megsugom.

<#idiota>

Luiprima
Ez igaz azért is olyan jók de itt pl a lev 7-es karaktareimmel csak az attack vezényszót kelett használni és gyógyitalt inni. Mellékszálnak még nyoma sincs de remélem igazad lesz és késõbb javul a helyzet.

musha
FF-ek is lineárisak, csak van sok-sok mellékszál, szerintem ebben is lesz.

Luiprima
Nekem csalódás a Dragon Quest eddig borzaszóan lineáris ez a legnagyobb bajom vele a másik hogy a szörnyek eléggé gyerekesek és a harcrendszere sem eléggé összetett. Megyek vissza Suikoden Tacticozni.

musha
ezt most a dq8-ra írtad vagy az ff12-re?

musha
ettõl tartok én is...

Majd vedd meg 15 ezerért a bótba’ ha, kapsz rá pénzt a szüleidtõl. Ez a muhahaha