Dragon Quest VIII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DQ8 se rosz 😄 Most vaok az elso szornynel. Kicsit idiotanak tunik 😄 Naon szep es tokre teccenek a szornyek benne.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Persze a FFXIII demoval kezdunk! 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
megvan a világtérkép, így elsõ ránézésre egy masszívabb FF-es területnagyság van, a sztori nagyon hangulatos, a fejlõdés - bár bizonyos keretek között - de testreszabható, jók a karakterek, jó a harc (egy az egyben FF) az angol szinkron is egészen jól sikerült.
tetszik. határozottan az év játéka lesz nálam is ^^
Mas kerdes. Megkerte hogy kerdezzem meg toletek hogy nektek rendesen megy e a jatek?
Mert neki amikor bekapcsoja a gepet tolt egy csomot majd ha be vagy ki megy egy hazbol egy csomot tolt aztan templombol ki vagy be tobb mint 25 masodpercet tolt es varosbol foldre meg tobb mint 30 masodpert. De a legidegesitobb hogy egy csata vegenel ha kint van es nem dungeonbe alitolag 30-35 masodperceket tolt de dungunbe azzonal tovabbmegyen.
Lehet rosszul irta ki ja gamat? Mert a gepe uj.... mas jatek ilyet nem csinal. Nalam az en gepemen meg nem tudom mar kiprobalni 😛P
Komolyan?
Alexandriában is lehet mindent kapni!
Nem érti mi is a lényege? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kérlek a saját véleményedre hagyatkozzál majd, amikor lehetõséged lesz rá, mert eléggé rossz szájízzel fogsz nekiállni a játéknak, ha ennek a haverodnak az alaptalan sirámait hallgatod!
Bazz egyre inkabb kezdek felni. Egyik FF-ben sem kellet meg az elejen tapolni vagy pluszba harcolni...ez nekem pl minusz pont. En a storyt akarom jaccani.
Eleget farmolok a WOW-ba 😄DD
kalapácsos ajtóõrt pl simán levertem
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
ja és amúgy el is lehet futni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ez így van! 3 órája tolom, 7-es szinten van a két karim, és így relatíve biztonsában érzem magam az elsõ város környékén, és a dungeon-ben.
Viszont a boss a dönciben elég keményen osztja az áldást, vagy 6 healinget el kellett nyomjak, míg lecsaptam.
2 oraja jaccik. Egyenlore az elso dungeon lejarata eleig ert el. Pontosan 11x halt mar meg ugy hogy tele volt a csomagja mar medicinel de hiaba mert amikor hilingelni akart hirtelen mas sorrendu lett a csata. Kezd totalisan kiadkadni.
Kerdem en. Ha ket orat kell szevedni hogy az elso dungeon elejeig elmenyek... akkor mi lesz kesobb?
Most ket lehetoseg van. Vagy o totalisan bena vagy a jatek tul nehez.
Az elsot kizarnam mivel a csavo pl az osszes letezo FF-et vegig tolta ugy fullosan es meg van orulve a RPG jatekokert...
Szal kicsit megijeszt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
En csak rohogok de ha ennyire tulzott akkor...
ja meg érdemes felkészülni az elején gyógyfüvekkel, késõbb már csak mana kell 😊
Ennyire nehez lenne? Aszonta pedig van uj fegyvere es pajzsa de egyszeruen az elso szornyek egy ket utosbol kivegzik es osszevissza tamadnak ugy hogy o pont ne tudgya magat hiilingelni.
Ez aze' gaz.
ff xii külön lemez, remélem dvd, nem cd ^^ (bár tudom, hogy csak háromszázegynéhány mega)
Ez a toltes dolog nalatok is szarakozik?? Es a FFXIII az kulon disc nem?
Ja még valami a magna cartáról. KURVÁRA IDEGESÍT,HOGY EGY ROSSZ BUZI A FÕSZEREPLÕ!
megvan, de nem akarom egyszerre nyomni a DQ 8-cal...elég vegyes véleményeket olvastam róla amúgy, a harcrendszert szidták a legtöbben, mivel az olyan jellegû állítólag, mint a Shadow Hearts-ban volt (körben adott szeleteket ritmusra kell eltalálni, akkor jön össze az adott mozdulat). grafikát, hangulatot többnyire dicsérték.
Musha Magma Carta jo gama?
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
amúgy 11. szintû vagyok most épp, durvulnak az ellenfelek, kezdenek gyûlni a skillek, és kezdem úgy érezni, hogy tényleg kurv@ nagy lesz a bejárható össz terület. világtérképem még mindig nincs, pedig már kezdene érdekelni, hogy mennyit jártam be a mennyibõl ^^ na mindegy, megyek is nyomom tovább 😊
Most ettol nagy gyerek vagy hogy ezt igy leirtad ugye?
Az amerikai / európai premier idõpontjáról továbbra sincs hír, meg nem erõsített források 2006 augusztusi amerikai debütrõl beszélnek (ami valószínûleg 2006 év végét jelentene Európában). huráááááá
Haverok, Buli, Fight Club!
<#idiota>#idiota>