Dragon Quest VIII

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor ez is egy kötelezõen beszerezendõ cím

DoNorBi
magáról a játékról csak jót tudok mondani,megmerem kockáztatni hogy ez lesz a mostani konzolgeneráció rpg csúcsa mint ps1-en volt az ff7!egy nagy problémám van az pedig a demó szavatossága,irtó rövid😞(

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
Vagy lehet az eredetihez agyak Plusz lemezkent muhahahhahaha 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eddig én sem találtam meg. Lehet bonusz lesz a játék befejezése után ( ? )

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

musha
ja és még egy dolog...ff xii demo sehol nincs ezen 😞

musha
én is (mármint a DQ-val). jóféle az látszik, bár 2-3 órát nyomtam csak eddig, és szerencsétlenkedek...a szörnyek ha kicsit ff-hez hasonlítanának jobban, akkor még jobban tetszene (kicsit gyermeteg szörnyikék vannak eddig legalábbis). de valóban nagyon szép, ötletes, hangulatos, és végre a sok pár nap alatt végigjátszható játék után egy nagy falat 😊

Most kezdtem el játszani vele . Király a játék <#vigyor>

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

musha
azért azt nyugodtan írd le, hogy tetszik vagy nem (esetleg egy százalékos értékelést) ^^

DoNorBi
akkor inkább nem írok semmit:-)

musha
én nemtom sajna, mert bár a gépemen csücsül nincs egy rohadt nyamvadék dvd-m amire el tudnám készíteni a biztonsági másolatot 😞((

musha
lécci ne vagy ha igen, akkor jelezd egy nagy SPOILER felirattal! köszi ^^

DoNorBi
szerintem tutkó mert nekem az abból lévõ demo van meg...
meséljek a demoról?

Sephi
Kerdesem az hogy tenyleg van benne FFXII demo???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szal majusban lett volna a japan megjelenes es novemberben az USA? Hova a picsaba toljak meg? Lehet majd kiderul Ps3-mal agyak ki mert megorulok.hu

musha
csak megerõsítés végett:

`Nemrégiben az egyik japán fórumon egy ismert user (aki gyakran szolgál friss információkkal a Famitsuból még annak megjelenése elõtt) a következõket írta: "Egy NAGYON népszerû sorozat legújabb része, amelynek megjelenési dátumát már többször késõbbre tolták, ismét csúszni fog." Ebbõl azt kalkulálták ki, hogy nagy valószínûséggel a Final Fantasy XII-rõl van szó. A játék a jelenlegi tervek szerint március tizenhatodikán debütál, az USA-ban nemrég jelent meg a demoja a Dragon Quest VIII-hoz csomagolva, és hazájában már hónapok óta a leginkább várt produkciónak számít, a pletykát remélhetõleg minél hamarabb megerõsíteni/cáfolni fogják - reménykedjünk, hogy utóbbi fog megtörténni.`

forrás: 576.hu

kész vagyok <#buck>

Sephi
Nebasz.... AAAAA!

Én nem tudom, maga a dq8 az 2.78giga és találtam külön egy ff12 demót is, az 352mega, de lehet hogy ezt a dq8 is tartalmazza, majd kiderül ha lejön.(persze ha "megjön a boltból"-t akartam írni😊)

musha
pff...ez nagyon durva lenne...és mostanában nem fogom tudni kipróbálni...<#rinya>

UNREG
musha
nem mondod...<#wow1>

UNREG
Állítólag a DQ8 lemezén van egy FFXII demo, azt próbálta valaki?

sigmavirus1
De.

Viva La Virus1!!!

Sephi
Hulye warezolosok!!!!!111111

Banyapapa
De mennyi köze van a S-E-nek ehhez?
Nem a Lvel5 csinálta meg, és SE kiadta?

Király!
Így is elvagyok, mint a befõtt fõsuli és meló mellett a fire emblemmel, tos-val és a ff8-cal...Programdús karácsonyi szünetünk lesz! 😄

Gyerekek hidalni fogtok ettõl a játéktõl mind hangulatilag mind grafikailag hihetetlen szép és akkora terület járható be mint eddig egyetlen egy játékban sem!!!!!Ez már a régi Square termékeket idézi a minõség!!BRAVOBRAVO
Sephi
Mindaketto. Alig varom csak sajnos csak egy jo het mulva jacchatom...

Seth
ilyenkor meglepõdsz vagy örülsz??? 😄

PSN ID.: Beegabor

Sephi
!!!!!

Seth
igen, a klasszikus kiadom a parancsot mindenkinek,azután végighajtják. Állítólag az egész játékból sugárzik a régi rpg-k feelingje, eddíg csak jókat hallottam róla

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Akko ez most korokre oszotott???

Sephi
Hmm....

Kinek sikerült már letöl...<#pardon1> illetve megvennie és kipróbálnia?

Sir Quno Jedi
Ugyan-ugyan ! Maj' bejön fekete importba...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
lul
k.rva ideges leszek, ha ez nem jön ki eu-ba!!!
😊

musha
szép nap, 24 órán belül ez is és a Magna Carta is megjelent 😊
(és elég jó értékeléseket kapott mindenhol)

Hivatalos oldal (japán)
IGN

← ElőzőOldal 8 / 8