Dragon Quest VIII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez egy szép összetett mondat volt 😊
Remélem élni fog még a topik mikor nálunk is megjelenik a játék és sikerül megszereznem. Nagyon kíváncsi vagyok rá!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Isten hozott!
Ne haragudj mar hogy nem tudok segiteni!
mert a eu.playstation.com release-listája szerint akkor jelenik meg itt is <#finom>#finom>
Jah es szerintem nyugodtan raszokhattak volna arra hogy a szornyek lathatoak legyenek hogy tudgyal mit tamadol es mikor akarod megtamadni 😄
Én azt hittem, hogy majd ott fognak mellettünk sétálgatni a megidézett szörnyek, legalábbis ez jött le a gamespot hands-on-ból, ehelyett csak a harc idejéig állnak mellettünk, ráadásul a többi karakter is eltûnik, és csak a megidézõ kari marad ott. Szóval ezen a téren kicsit többre számítottam, de azért a megidézések animációja valószínûleg kárpótolni fog.
Én még negatívumként könyveltem el, hogy mindenkinek a feje felett ott az életerõt jelzõ csík. Remélem, ez majd kikapcsolható lesz, mert így eléggé akciójáték jellege van az egésznek.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
SPOILER:
hideg precizitás, tiszta, szép grafika, a megújított harcrendszer is überdurva...és az, hogy az idézett `szörny` (Aeon, GF, vagy ahogy tetszik) beáll melléd harcolni <#wow1>#wow1>...nem is akarok belekezdeni a fantáziálásba, hogy milyen lesz amikor mondjuk Bahamut vagy Shiva mellett ácsorgok majd. a sztori az ff-eknél garantált, szóval kész vagyok, ez eszméletlen lesz 😊
de hogy valami negatívat is mondjak (hatalmas probléma <#vigyor3>#vigyor3>), a kamerakezelés fordítottra van beállítva a demoban (ahhoz képest ahogy szoktam), de azért remélem a véglegesben lehet majd inverzre állítani.
De valahogy engem sem fog meg a DQ8 annyira amennyire kene.... az nem jelenti persze azt hogy nem jaccom vegig de valami hianyzik es nagyon nehez.
A Magama-t csak par nap mulva kapom meg es kivancsi vaok ra mert nekem a Shadow Hearts 1 2 teccet es ahoz hasonlitsak.
Jah es a Shadow Hearts 2 szerintem eleri a FF minosegi szintjet csak az a reflexes csata kicsit zavaro lehet.
Nekem a DQVIII amúgy annyira nem jön be de FFXIIig kell valami. Grandia III még az amiben reménykedek,hogy felmutat majd valamit.
Jessica a matrózok álma, eléggé kint hordja az ikreket, és csípõs tud lenni a nyelve is, ehhez számomra ideális párosítás a korbács 😊
De majd szepen lassan. Erdekes hogy engem pl nem zavart amikor mar negyedszerre kellet nekirohannom az elso dungeonnak 😄
mindig mondtam magamba hogy midnen csataval erosebb leszek.
De pl nezd meg nekem Jes skezebe a korbacs kicsit tul perverznek tunik es kest raktam neki... nagy hiba?
azt mondjuk nem értem, hogy az Abbey-hez való bejutással hogy nem bírkóztál meg, én még most sem vagyok 15. szintû, és mégsem volt semmi gondom. ráadásul ilyen szinten Jessicának tudnia kéne már olyan spelleket, amik a csapatot gyorsítják, illetve az ellenfeleket lassítják...
Viszont most kicsit kurvara ideges lettem. El kell jutni az Abbey hazahoz valami foldalatti barlangnol. El kell mondanom hogy full elet es full MP es kb 2000 goldal a es full medical es a legjobb pajzsok meg miegymasal nekem jon 6 darab csontvaz es ok tamadnak eloszor. Semmi eselyem sem volt azzonal kettot kiirtottak es aztan a harmadik karakteremet is.
Jah es ketten 15 lvl es a csaj 12lvl. Szal ez bazd+ tulzas. Jah es szerintem kicsit idegesito az eddigi ket tok ari fooellenseg.... mondjuk ez inkabb gyerekesebb jatek mert valaki itt egy lapon merte emliteni az FFVII-el. A DQ-eknek soha sem volt amolyan tul komoly vilaga.
Mind1 nekem teccik de eltuloztak a nehezsegi szintet es emiatt erosen le fogjak huzni egy ket helyen erzem.
PSN ID.: Beegabor