388
-
#187 -
#186 -
#185 -
#184 -
#183 -
#182 -
#181 -
#180 -
#179 -
#178 -
#177 -
#176 -
#175 -
#174 -
#173 -
#172 -
#171 -
#170 -
#169 -
#168 -
#167 -
#166 -
#165 *spoiler*
A good ending után már csak egy feladat maradt amit nem teljesítettem, mégpedig a dragon trial-s végig, de nem bánom, majd ha lesz időm rá... -
#164 *spoiler*
Nos nem egy nagy szám, de van benne egypár csavar a bottal ne aggódj (az igazi főellenfél a végén kicsit gagyi nekem, de ott is érdekes a csata). Ha a cleargame mentés megvolt, utána lehet nyomulni a good ending-ért és ÉRDEMES(!) mivel végre fény derül, hogy mi a fax köze van a DRAGON-okhoz, ennek a dragon quest-nek, ugyebár... Így komolyabb színezetet kap a gamma jóval. -
#163 Level 4 felé már nem probléma a vízesés, addig érdemes tápolódni. Utána már laza a játék, csak egy két igazán fogós fight van. Régi RPG motorosoknak nem jelent(het) különösebb problémát. -
SlickAdam #162 Megfogadom tanácsod, mert túl sok jót hallottam a játékról, szóval nem akarom már az elején letenni. -
#161 Igen ez a rosz benne hogy mar az elejen tul nehez. Harcojal a varoson kivul picit amig par lvl-elt ugrasz aztan menyel egyenesen a balrlang fele jol feltapolva. -
SlickAdam #160 Heee! Én azt mondom szép a játék meg minden (bár a kishugomnak jobban csillogott valahogy a szeme amikor beült mellém, mint az enyém...), de mér ilyen ku**a nehéz??? 20 HP az emberemnek a játék elején, jön 3 trombitás akármi, nekem el is megy hip-hopp 2 gyógyítóka, aztán koporsó.... Valami vízesést kéne megtalálnom, na de merre? -
#159 ÓÓóóóóóó köszi szépen!!! :) Na most csak emiatt neki állok folytatni.
*Spoiler folytatása*
Nyugtass meg,hogy a Sötétség ura nem valami nyomorék és,hogy a történet komolyabb arculatot fog kapni! :) -
Annyira idegesit hogy nincs idom vele jaccani.... -
#157 ***Spoiler*** (Szefi kedvéért)
Namost nem is Dhoulmagus az ellenfél, csak úgy a 2/3-áig hisszük azt ugyebár. Az igazi ellenfél a sötétség ura, akinek a lelkét a botba zárták és igazán DM kivégzése után kezd érdekessé válni a sztori. -
#156 Nekem a SO3 sem volt hosszabb úgy 30-40óránál. Pedig igyekeztem tápolódni, meg mindent begyűjteni/megcsinálni. -
#155 So3 szamomra 0. -
#154 SO3 nem rövid (én kb. 130 óránál hagytam abba, de ott már a sztori réges-réges-régen feledésbe merült). -
rolika #153 ilyen rövid? vagy én tökölök a végletekig a jrpg-kben? :-)
star ocean-ben 45 óra, és még az első lemezen vagyok :) -
Sliderx #152 Egyenlőre még be kellene valahonnan szereznem. -
#151 Az eleje túl nehéz, utána túl könnyű :) Ez a szép a final fantasyban,hogy egyenletesen nehezedik. Igazság az, hogy sztem elég lapos néha ez a játék. Lehet azért mert túl gyermeteg a környezet... Valahogy hiányzik nekem ebből a pergés. Meg most ez a Dholmagus vagy ,hogy írják milyen már? Hol van ez már Sephirothoz vagy Fou-Luhoz képest? Na de mindegy. Final Fantasy XIIig szódával elmegy :) Bár most jön a Rogue Galaxy ami asszem nagyot odabax majd :) -
#150 Csak ne remitsen el az elso par ora mert az valami naon nehez. Amiota azt tulteltem mar nem nagyon volt bajom vele es mostmar hogy mindanegy karakter megvan nem igazan veszitek. -
Sliderx #149 Kössz az infót. Majd megnézem, mert egyre jobban érdekel. -
#148 Ez egy sima jRPG, semmi különös, hacsak a kidolgozás minőségét nem tekintjük annak ! Square-Enix, nem ad ki szarokat (nem mindig).