Dragon Quest VIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olvastam itt ezta töltögetést, meg hallotam hogy gtasan andreas meg avice city meg a gta3-is folyamatosan tölt, és hazafágja a fejet, namármost, nekemis meglesz és egész lelehet ragadni egy illen játék mellet(anno ffx) de ha ereddeti korongon ugyanannyit töl mint másoltan, attolmég az eredeti nem erölteti meg meszze annyira mint a másolt, nem? tehát kérdésem gta-hoz képest dq8 meg a burnout3(ez ugyvettem észre hogy folamatos) mennyit tölt?
aabyssx
Baze'!!!

576.hu:

A Square-Enix végre kitûzte a Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King európai megjelenési dátumát: a 2004 novemberi japán, és az egy évvel utána lebonyolított USA premier után mi idén áprilisban kapjuk kézhez a Level 5 RPG-jét. Ez lesz az elsõ alkalom, hogy a húsz éves múltra visszatekintõ széria a mi kontinensünkre is ellátogat, lényegesebb változatásokra az eredetihez képest nem kell számítanunk, csupán apróbb modifikációkat eszközölnek a PAL verzióban (például a menük és az animációk terén). Reméljük, hogy más, Japánban nemrég debütált stílusbeli cuccok sem ragadnak szülõhazájuk határain belül.

www.youtube.com/aabyssx

dinomano
Én még csak PS1-nel tartok, kb. 10év mulva fogom eladni; nagyjabol minden okossag gém megvan ami kijött 1-esre+végig akarom vinni öket; utana esetleg ps2... hmm..rengeteg gém van mind2 "szerelem-gépre", ha igy haladok, mindig csak 10-15evvel leszek lemaradva...egesz jo arány... :-D
Valaki tud vmi infot(szemelyes élményre gondolok; nem hivatalos kritikakra, azokat az oldalakat egyfolytaban latogatom) a DRAGON WARRIORVII-el kapcsolatban? Remelem nem baj, h. a VII-esröl irok itt, amikor ez a VIIIas foruma; de még ez all legközelebb a VII-es topicjahoz... <#vigyor3>
Nahszoval; grafra jo közepes, ill. nem legszebb gém; ami nem erdekel; viszont a gémélmény érdekel... A graffal ugy vagyok; h. nem a felbontas a döntõ; ill. csili-vili effektek; hanem pl. a "színélmény" (új magyar szo... :-D); pl. a Jade Cocoon-t is (hangulat mellett)szinek miatt imadtam; D.W.VII élénk szinei is tetszenek...
FFVII...lattam; h. vki felemlegette itt(többen is)DWVIII jatekideje kapcsan...pont most viszem VII-est, most kezdtem el rpg-k fele kacsingatni PS1-en; a IX megvolt 50-60 ora alatt; FFVII lassabban megy; lassabb a kar. fejlödes is; ahogy eszrevettem...(grafra szép volt IX; de inkabb ezerszer a fapadosabb FFVII; VIIben összes karit szeretem; IX-ben egyedül Vivit és a Kupokat... :-D Kupo-Kupo...po... :-))
Cd-irassal kapcsolatban: netröl töltök neha(bittorrent)az a tapasztalatom; h. picit lutri az egesz; miutan kiirtad a gémet; utana derül ki, h. szétszedi-e a fejet vagy nem... :-/
Anno szethajtottam szegeny pici szürkém fejét NFS-HIGH STAKES-el; azota is kerreg a gép, de még megy...azota sokkal hangosabb a fej+erezhetöen hamarabb adja meg magat; neha bericcen 1-2jatek fej miatt...a lényeg; h. ha vki okos(nem ugy mint én...)akkor nem erölteti szét a fejet...
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Akkor nem nyírja úgy az olvasófejet mint a GTA3?Mert a GTA3-ról köztudott hogy olvasófejgyilkos és legjobb csak vinyóról játszani vele.
Megvan a dragon quest8 csak eddig még nem kezdtem bele.De akkor nem dolgoztatja a fejet annyira mint a GTA3?
Sephi
Ismeros pl 4x-en irta meg es nem toltott neki sokat. Masik 2x-el es sokat toltott. Egy ismerosom meg egyenesen 1x irtam meg es neki is megoldodott.

De alitolag az se mind1 mire irod. Pl Traxdata alitolag begyun. Havernak eredetirol masoltam le es neki is ment...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Attól függ mit értesz sok-on?

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

musha
megy.

Megy itt valakinek a dragon quest8 úgy hogy nem tölt sokat a játék?És persze nem a vinyós megoldással.
DoNorBi
jajó azoknak nem jutott eszembe a neve😛

Haverok, Buli, Fight Club!

Unknow
Hát az ultima weapon az szinte semmi. Emeral Weapon és Ruby monster..na azok már tudtak valamit 😄
DoNorBi
figyeljetek a Fisticuffs tulajdonságot érdemes fejleszteni?Ha jól értem azt akkor lehet használni ha nem vagy felfegyverkezve de az úgy nem nagyon tutkó

DoNorBi
nekem az ff7 50 óra alatt megvolt az ultima weapon-el együtt de viszont akkortájt egy szót se tudtam angolul tehát leirással csináltam meg,úgy könnyû tudom😊

Sephi
Ruby nalam 70-eddig ora tajan volt meg anno 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tyler82
OFF---Az karcsú lett volna ha csak 100óra lett volna a FFVII PSXre.
Én 120óránál hagytam abba de Ruby még mindig hátra van...Picit több az. 😊---OFF
<#wave><#wink>
A Dragon Quest VIII tól legalább 100órát Lvárok.

A smooth sea never made a skillfull sailor

musha
ez teljesen egyénfüggõ. van biztos, aki 30 óra alatt végignyomja, van aki 200-at is belerak, de az tuti, hogy nem rövid ^^

100???????CSak ugratsz??Az ff7 volt annyi még ps1re.
százvalahány óránál járok , majd megnézem pontosan.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Luiprima
Nos önkritikát kell gyakorolnom az elején nem tetszett a játék de hogy most kicsit jobban nekiültem és bejött az alchemy rész meg a kaszinózás meg jó nagy a bejárható terep na szóval klassz a game.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sziasztok!Ma sikerült megszereznem ezt a játékot.Azt szertném megkérdezni hogy milyen hosszú a játék?40 óra?50óra?
Disk
Végre...Legyõztem a Crystal Ball-os monsztát 😊 El se hiszem!😊 Mára ennyi ,jövõ héten folytatom.

musha
külön van.

tyler82
Hi!
Én tegnap kezdtem L játszani a DQ VIII-val és DURVAjó!!
<#nyes>
A FFXII Demo nem a DQ VIII krongján van, hanem egy külön lemezen??
<#pardon1><#eljen><#nyes>
Mert én nem találom seholse...<#zavart2><#merges2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Vedd meg a lehetõ legjobb védõ cuccokat, és ugorj a kútba a jós csaj háza elõtt (van ott egy pajzs). Használd a speciális képességeket és ürün gyógyíts. <#vigyor>

Disk
Hi!Én most kezdtem a játékot és most játszok elõször ilyen jellegû játékkal.Szóval
van valami tipp hogy azt szörnyet a vízesésben(amikor el akarom venni a kristálygömböt) ,hogyan kellene megölni? Se perc alatt megöl.....😞 Pedig már lvl 6 vagyok mind a heroval mind Yangus-sal....

Cheap kolléga nekem márciust mondott, ha jól emlékszem.

Hi!
Itthon elõreláthatólag mikor jelenik meg a game?

Végigvittem, még „Süsüt” kell megagyalni. A dagi a végén lehetett volna erõsebb is ….

musha
nemtom ki tette be a bannert, de gratula, szép.

Tetszik a fenti kép. Ilyen kis trotilok vannak benne?
Sikerült beszereznem a játékot, kíváncsi vagyok milyen lesz.
megrendeltem amerikából...ÉS NEM BÁNTAM MEG!!!!! ISTENKIRÁLY A GÁMA!
Egy picit tényleg nehéz...én a polippal szoptam aztán némi gondolkodás és taktikázás után simán megpakoltam.
Csak sajna idõm nincs rá😞 legalábbis annyi amennyit szeretnék😊
Sir Quno Jedi
Asszem minima 40Gb-s HDD kell a gépbe (nomeg egy Broadband adapter a régi géphez, vagy egy USB-s miskulancia az újhoz), de a HDD-s tápigban kifaggathatod a jónépet (nekem 120-as van, meg BB adapter és faján mûxik)!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DoNorBi
van egy huszas vinyóm azzal menne szerinted?

Sephi
En meg nem lattam! <#puszi>

Sir Quno Jedi
Nyomd fel HDD-re...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DoNorBi
na én hétvégén keztem el nekem bejövõs a progi csak a gép nagyon killódik vele néha már nekem fáj ahogy tölt😞 A fejet megtisztítom az segít?

Sir Quno Jedi
Én hülét mondtam.

Sephi
Ja es te is hulye vagy!!!11

Sephi
Milyen ertelemben? Nem akarok belemenni de a ketto eg is fold. Egyszeruen a WOW vilaga es jatekmenete jelenleg sokkalta jobban lekot mint a DQ8-e... de januarban vegig fogom vinni a DQ8-at mert mar igyis viszket a kezem...

Sir Quno Jedi
Mer (megbocsáss de) hüle vagy! Hogy lehet egy lapon említeni a kettõt?!! Keporke?

Sephi
Fene a WOW-ba ... nincs idom DQ-ezni tole... 😞(

Sir Quno Jedi
Megjegyzem, hatalmas a terep, a hold és a nap mozog, az idõ folyik (éjszaka-nappal stb.), a fû/fa/bokor/virágok hajladoznak, a karakterek árnyékot vetnek, a fáklyáknak fényudvara van és hullámzik körülöttük a levegõ/kép, a hó esik, néha kismillió NPC nyüzsizik ÉS a legfontosabb, hogy Jessica melle mozgékony (!!!), akár csak a DOA-kban !!!!! 😄DD

Ajánlom mindenkinek, hogy rakja össze a divine bustier-t Jessnek és fejlessze ki maxra a sexappeal-t, majd próbáljon meg a cuccban egy hustle dance-t ! (hmmm) Esetleg nyuszikosztümben lovagoljon meg egy sabrecat-et...

Amúgy a fõ kari appearance-át is meg lehet változtatni, ahogy az neki dukál jog szerint (!), de az nagyon trükkös, no és elõször végig kell nyomni a gammát hozzá.

Sir Quno Jedi
Vannak jobbak is, csak meguntam a linkelgetést. Nem tudnám megmondani, mert HDD-rõl a zenét is tölti, de asszem amúgy nem tölt, megállni biztos nem áll meg, mivel az egész világtérkép berepülhetõ pl., szal. maximum realtime tölt. A csatáknál viszont oda-vissza keményen tölt, de ez HDD-nél nem probléma. Tehát ha eredeti példányod van, azt is érdemes felpakolni HDD-re.

csak egy kis kérdés:
tölt a játék, míg elérsz addig a faluig? 😊
állati jó kép egyébként <#eljen>

Sir Quno Jedi
Na amúgy én is belepakoltam végül közel 70 órát a két endinggel, meg Jessica divine bustier-jának összeszerzésével...

Szal. a kollegának IGAZA vót ! 😄DD

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi