388
  • dinomano
    neme... Harcrendszer milyen? ill. alapban egesz gém? képeket lattam, még csak 5 percet gémeztem vele (még pár gém folyamatban, amig azokat ki nem nyomom, addig nem allok neki még1nek; igy is sok a befejezetlen+folyamatban levö géééém...)
    A graf. aranyos, bár nem a ps1 max., az bizti; nem tudom h. kesöbb milyen a gém... grafra a Xenogears-re emlekeztetett; bár az picit szebb, viszont a teltebb szinek a DWVIIben nagyon tetszenek...maga a gém, a monsterek+a sztori+karakterek millen?
  • Neme.
    Nagyon jó kaland sok dungeonnel és fejtörővel!
  • dinomano
    senkisenem jáááccooottt itt a DragonWarrior VIIel? kellene rola vmi info..megvan, grafra nem nagy szam, annyi kéne, h. milyen a gém...
    D.
  • Ronin1350
    Többségét Riadta , a jobbakat Verbatim, Philips vagy Pioneer lemezekre írom .
  • Sephi
    Milyen fajta minuszos DVD-eket hasznalsz?
  • Sephi
    Huje

"Na mar officiel! Privi forumokon is nagy alert."

A kulcsszo itt a "Privi". Kell info irj privi :P
  • Ronin1350
    Minden héten alaposan kiprszívózom a gépet, nem írok ki „szemetet „lemezre csakis ISO-t és azt is mínuszos DVD-re , Alcohol 120% progival. Lassan majd 6 éves a gépem szervizben eddig csak portalanításon volt. Napi átlag 15 órát megy egyfolytában.
  • Gábor
    A fórum, ahol olvastad, az érdekelt volna. Na mind1.
  • Sephi
    Igy van. Te meg olvasd maskor el figyelmesen amit irok talan akkor nem fogsz ilyen valaszokat kapni.
  • Gábor
    Ezt viccesnek találtad?
  • Sephi
    LINK
  • Sephi
    Aze' mert te tudtad milyen lemzere kell irni es milyen sebessegel :D
  • maruzst24
    vinyóról kell futtatni és nincs semmi gond
  • Neme.
    Igazából minden játék kalózmásolata lencseromboló, nem?
  • Gábor
    Linket plz!
  • Luiprima
    Én végigjátszottam kb 100-110 óra nem volt semmi gond
  • DoNorBi
    az állat...
    kösz az infot
  • Sephi
    Igy van havernak is tokeletesen ment mig ki nem egett a lencse. Jah es masoknak is. Kicsit nezzel korul netne es meglatod.

De tolem azt csinalsz amit akarol.
  • DoNorBi
    nekem előszőr kattogott és lassan töltött a gépem tőle aztán töredezettségmentesítés+kiirtam még1x,lekopogom de azóta halk és gyorsan megy...
  • Ronin1350
    Tökéletesen fut a gépen és semmi baja nincs az olvasó fejnek. Az USA változat van meg.
  • Sephi
    Na mar officiel! Privi forumokon is nagy alert.

A DRAGON QUEST VIII C. JATEK KALOZ/MASOLT VALTOZATA LENCSE ROMBOLO!

Foleg azok akik latjak hogy lassan tolt azzonal dobjak ki a lemezt es ne probalkozzanak kissebb esetleg nagyobb sebeseggel irni mert semmi ertelme.

SZal turelem vagy szerezetek be olyan region free lemezt es akkor meg lehet venni az amcsi verzat.
  • Dajin
    amugy most tök sok jó rpg fok kijönni, kingdom hearts2 grandia3 dq8 ffxii tales of legendia
  • Dajin
    igaz tull aggodos vaok:DDDD ha ps2-ről van szó, viszont 2 éves és még semmi baja, hűt, halk és tök gyorsan, szerencsére még k. jó minőségbe van peddig kéccer zuhant, ollan 1 métert ade a vezetékeke megfogták picit de utána egy hétig milen állapotban voltam:DDD anyám beleakadta vezetékbe.. nembaj azóta mint aszemem fényére óvom
  • Sephi
    A baj veled az hogy tul sokat aggodol. Eredeti jatek vagy masolt e soha sem tudod meg pontosan miert megyen meg ha megmegyen.

Olvass utana hogy mi es hogy. En csak annyit mondok hogy eredeti jatekot bele es kesz.
  • Dajin
    én csak eredetiekkel jáccom, nincs lelkem másoltat adni szegény kis ps2-őmnek inkább jácok kevesebb cuccal((azokra viszont 100%-os kimerítés vár), de van ami eredeti és szétcseszi a fejet(san andreas) engem spec B3 érdekelne millen hatással van a fejre? ja és ha enyhény karcos egy lemez az rongálja?(szerencsére még nincs karcos cuccom viszont a többi osztársamnak csak ollanXD)
  • Sephi
    Semmi ami irott nem egeseges. De esetleg ha megmegyen a gepet max a fej megyen meg az meg kb 15000 ft...
  • Dajin
    szal ha megveszem eredetibe nemvágja haza a ps2-őm, nemtom én belerokkanék ha tönkremenne, szívemhez nött már:))) ja és burnout3? az tölt, de nemtom san andreashoz képest mennyire, szal ha vkinek van z ügybe tapasztalata mennyire egézséges a burnout3 akkor mondja csak:) thx a válaszokat
  • Dajin
    örüljünk hogy egyeltalán kijön
  • testerlnx
    Nem értem miért olyan fene nagy kegy EU-ba is kitolni ami USA-ba kimegy? Ráadásul 30%-al drágábban...
  • Sephi
    Nekem eredeti van es alig tolt. Ugyertem normalisan. Ellenben lattam havernel az valami kaosztikus vala.
  • Dajin
    olvastam itt ezta töltögetést, meg hallotam hogy gtasan andreas meg avice city meg a gta3-is folyamatosan tölt, és hazafágja a fejet, namármost, nekemis meglesz és egész lelehet ragadni egy illen játék mellet(anno ffx) de ha ereddeti korongon ugyanannyit töl mint másoltan, attolmég az eredeti nem erölteti meg meszze annyira mint a másolt, nem? tehát kérdésem gta-hoz képest dq8 meg a burnout3(ez ugyvettem észre hogy folamatos) mennyit tölt?
  • aabyssx
    Baze'!!!

576.hu:

A Square-Enix végre kitűzte a Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King európai megjelenési dátumát: a 2004 novemberi japán, és az egy évvel utána lebonyolított USA premier után mi idén áprilisban kapjuk kézhez a Level 5 RPG-jét. Ez lesz az első alkalom, hogy a húsz éves múltra visszatekintő széria a mi kontinensünkre is ellátogat, lényegesebb változatásokra az eredetihez képest nem kell számítanunk, csupán apróbb modifikációkat eszközölnek a PAL verzióban (például a menük és az animációk terén). Reméljük, hogy más, Japánban nemrég debütált stílusbeli cuccok sem ragadnak szülőhazájuk határain belül.
  • dinomano
    Én még csak PS1-nel tartok, kb. 10év mulva fogom eladni; nagyjabol minden okossag gém megvan ami kijött 1-esre+végig akarom vinni öket; utana esetleg ps2... hmm..rengeteg gém van mind2 "szerelem-gépre", ha igy haladok, mindig csak 10-15evvel leszek lemaradva...egesz jo arány... :-D
    Valaki tud vmi infot(szemelyes élményre gondolok; nem hivatalos kritikakra, azokat az oldalakat egyfolytaban latogatom) a DRAGON WARRIORVII-el kapcsolatban? Remelem nem baj, h. a VII-esröl irok itt, amikor ez a VIIIas foruma; de még ez all legközelebb a VII-es topicjahoz...
    Nahszoval; grafra jo közepes, ill. nem legszebb gém; ami nem erdekel; viszont a gémélmény érdekel... A graffal ugy vagyok; h. nem a felbontas a döntő; ill. csili-vili effektek; hanem pl. a "színélmény" (új magyar szo... :-D); pl. a Jade Cocoon-t is (hangulat mellett)szinek miatt imadtam; D.W.VII élénk szinei is tetszenek...
    FFVII...lattam; h. vki felemlegette itt(többen is)DWVIII jatekideje kapcsan...pont most viszem VII-est, most kezdtem el rpg-k fele kacsingatni PS1-en; a IX megvolt 50-60 ora alatt; FFVII lassabban megy; lassabb a kar. fejlödes is; ahogy eszrevettem...(grafra szép volt IX; de inkabb ezerszer a fapadosabb FFVII; VIIben összes karit szeretem; IX-ben egyedül Vivit és a Kupokat... :-D Kupo-Kupo...po... :-))
    Cd-irassal kapcsolatban: netröl töltök neha(bittorrent)az a tapasztalatom; h. picit lutri az egesz; miutan kiirtad a gémet; utana derül ki, h. szétszedi-e a fejet vagy nem... :-/
    Anno szethajtottam szegeny pici szürkém fejét NFS-HIGH STAKES-el; azota is kerreg a gép, de még megy...azota sokkal hangosabb a fej+erezhetöen hamarabb adja meg magat; neha bericcen 1-2jatek fej miatt...a lényeg; h. ha vki okos(nem ugy mint én...)akkor nem erölteti szét a fejet...
    D.
  • maruzst24
    Akkor nem nyírja úgy az olvasófejet mint a GTA3?Mert a GTA3-ról köztudott hogy olvasófejgyilkos és legjobb csak vinyóról játszani vele.
    Megvan a dragon quest8 csak eddig még nem kezdtem bele.De akkor nem dolgoztatja a fejet annyira mint a GTA3?
  • Sephi
    Ismeros pl 4x-en irta meg es nem toltott neki sokat. Masik 2x-el es sokat toltott. Egy ismerosom meg egyenesen 1x irtam meg es neki is megoldodott.

De alitolag az se mind1 mire irod. Pl Traxdata alitolag begyun. Havernak eredetirol masoltam le es neki is ment...
  • Luiprima
    Attól függ mit értesz sok-on?
  • musha
    megy.
  • maruzst24
    Megy itt valakinek a dragon quest8 úgy hogy nem tölt sokat a játék?És persze nem a vinyós megoldással.
  • DoNorBi
    jajó azoknak nem jutott eszembe a neve:P
  • Unknow
    Hát az ultima weapon az szinte semmi. Emeral Weapon és Ruby monster..na azok már tudtak valamit :D