Dragon Quest VIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
vazz... :-) mikor alszol? :-) Én ha 5 oranal kevesebbet alszom, tök hülye vagyok...5ora alvassal is, csak akkor nem fordulok le a székröl.. :-D Bnõ is belefer programba? :-) Vazz, a baratnö 1 luxus, elveszi az idömet! :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sephi
Egyszeru. Ejszaka tolom es szabadnapokon 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dinomano
tudomh. ez a 8 topicja, nekem oylan nincs...a VIIes milyen? (tudom, a legeccerübb az lenne, ha fognam és bevagnam a game-cd-t a ps-be; de még FF. nem akarok masik gém fele elkalandozni, amig az nincs befejezve...)
A VIII-asnak a demojat szedtem le csak netröl, de még nem neztem...a demo milyen? gond. rövid mint atom... :-)
DW sorozatot amugy nem ösmöröm; nyilatkozni nem tudok rola... :-/
Sephi; te WOW, FF+minden mas rpg? Munkanelküli vagy h. ennyi idöd van? :-D

Sephi
Mint mar nem egyszer mondottam sem idom sem idegem nincsen tapolni.... amiota WoW-zok meg plane nem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Szerintem sem olyan vészes a harc egyetlen negatívum benne talán az hogy a fõmonstáknál muszály azt a taktikát alkalmazni hogy 2 ember támad 2 gyógyít vagy a végén már csak 1 támad 3 gyógyít ez picit uncsi hogy ott a sok skill varázslat de nem használhatod semmire csak 2 Sage's Stone-t kell használni + Hustle Dance + Hero Miracle Slash és mindenki fekszik

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sir Quno Jedi
De most tényleg! Van egy-két fogósab fight benne, de amúgy soxor el is lehet menekülni, sõt el is riaszthatod az ellent, de egy holy water, vagy egy holy protection után le sem szarnak a nem túl erõs ellenfelek és máris nyugodtan császkálhatol. Japó JRPG-kben megszokotthoz képesti közepes tápolással is gyönyörû eredményeket lehet elérni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
😄DDDD

Sir Quno Jedi
Csak ha béndzsa vagyol !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Sokkalta erdekesebb pl a harcrendszer. A DQ8-nak tan annyi az elonye hogy bisztos jo hosszu es osziten na graf jobban teccik mint a WA4-e de valahogyan maga a harcrendszer es a nehezsegi fokozat sem teccik annyira.

Szal nem igaz hogy DQ8-ba egy sima mezei csatanal bewipe-olsz mint allat ha ugy adodik.

musha
azért ez nekem sokkal hangulatosabb. meg a Wild Arms-ban nekem kicsit sok a duma is. amúgy tényleg jó.

Sephi
Miert van az hogy a Wild Arms 4 aminek alitolag kozelebe sem kene ernie ehez a jatekhoz jobban lekot engemet?

Hihetettlen hogy volt ma kis idom ps2-ozni es megis WA4-ezetem es nem DQ8-aztam ?😞

Sir Quno Jedi
Arra utaltam, hogy HDD-rõl (pisztos) gyorsabb.

Sephi
Marmint hogy ? Hdd-et belerakni?

Sir Quno Jedi
Télleg sokat tölt, de ezér kell HDLoader hozzája...

dinomano
neme...nem ismerem a DWsorozatot, csak VII-et lattam eddig,de még azt sem nyomtam; mindenhol jo ertekelest kapott amugy; bizti jo! :-D a DWVIII kepeit atböngesztem parszor, szép ez a cartoon-graf... <#vigyor3>

Neme.
Igen, tulképp semmi olyan nincs benne, amit még nem láttunk eddig, de az egésznek a kivitelezése, elõadása és elmesélése az, ami naggyá teszi szerintem. Egy teljes egész, nagyon gondosan megkreált világ, és nagyon élvezetes kaland, ami felidézi a régi emlékeket, de új köntösben és nagyon igényesen adja elõ.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

dinomano
én még nem proba DWVII-et(8at nem tudom proba, csak elödöt), majd ha esetleg eljutok odaig, hogy abba ölhetem a szabadidöm(amit majd akarok, of course...) akkor nyilatkozom... Star Ocean-böl scak 2nd story-t ismerem, a ps1-est...
<#vigyor3>

Victor1103
Hát nekem ez a Dragon Quest VIII nagyon nem tetszett.Egyedüli poritívuma a grafika volt de a harcrendszere+a története nagyon gyenge volt szerintem.Nem toom hogy van-e így más is vele,de én így látom.Nekem a Kingdom Hearts I-II a Star Ocean és a Final Fantasy-k jobban bejönnek.<#pardon1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
neme...ahham...chrono megvan, majd kinyomom; még FFVII...de chronotol mindenki (netes értékelesek...)eldobtak magukat... :-D elkezdtem kb.1éve(akkor ismerkedtem rpg-vel...oszt jatszottam fél orat...); nahmind1, neki akarok veselkedni,de majd FF utan midnenkepp...(meg xenogears+valkyrie profile... stb.-stb... :-D)

Neme.
A harc a szokásos körökre osztott, slime-ok meg macsekok ellen, néha nem játékosok is segítenek a harcban. A sztorira nem emlékszem, végig sem játszottam, mert csak az 1-es cd volt meg. 😊 A kútba természetesen le lehet mászni. 😊

Egyébként minden más félredobását, és a Chrono Cross végigjátszását ajánlom. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

dinomano
neme... Harcrendszer milyen? ill. alapban egesz gém? képeket lattam, még csak 5 percet gémeztem vele (még pár gém folyamatban, amig azokat ki nem nyomom, addig nem allok neki még1nek; igy is sok a befejezetlen+folyamatban levö géééém...)
A graf. aranyos, bár nem a ps1 max., az bizti; nem tudom h. kesöbb milyen a gém... grafra a Xenogears-re emlekeztetett; bár az picit szebb, viszont a teltebb szinek a DWVIIben nagyon tetszenek...<#vigyor3>maga a gém, a monsterek+a sztori+karakterek millen?<#beka2>

Neme.
Nagyon jó kaland sok dungeonnel és fejtörõvel!

dinomano
senkisenem jáááccooottt itt a DragonWarrior VIIel? <#conf><#wilting> kellene rola vmi info..megvan, grafra nem nagy szam, annyi kéne, h. milyen a gém...
D.

Többségét Riadta , a jobbakat Verbatim, Philips vagy Pioneer lemezekre írom .

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Sephi
Milyen fajta minuszos DVD-eket hasznalsz?

Sephi
Huje

"Na mar officiel! Privi forumokon is nagy alert."

A kulcsszo itt a "Privi". Kell info irj privi 😛

Minden héten alaposan kiprszívózom a gépet, nem írok ki „szemetet „lemezre csakis ISO-t és azt is mínuszos DVD-re , Alcohol 120% progival. Lassan majd 6 éves a gépem szervizben eddig csak portalanításon volt. Napi átlag 15 órát megy egyfolytában.

A fórum, ahol olvastad, az érdekelt volna. Na mind1.

Sephi
Igy van. Te meg olvasd maskor el figyelmesen amit irok talan akkor nem fogsz ilyen valaszokat kapni.

Ezt viccesnek találtad?

Sephi

Sephi
Aze' mert te tudtad milyen lemzere kell irni es milyen sebessegel 😄

vinyóról kell futtatni és nincs semmi gond
Neme.
Igazából minden játék kalózmásolata lencseromboló, nem?

Linket plz!

Luiprima
Én végigjátszottam kb 100-110 óra nem volt semmi gond

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

DoNorBi
az állat...
kösz az infot

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
Igy van havernak is tokeletesen ment mig ki nem egett a lencse. Jah es masoknak is. Kicsit nezzel korul netne es meglatod.

De tolem azt csinalsz amit akarol.

DoNorBi
nekem elõszõr kattogott és lassan töltött a gépem tõle aztán töredezettségmentesítés+kiirtam még1x,lekopogom de azóta halk és gyorsan megy...

Haverok, Buli, Fight Club!

Tökéletesen fut a gépen és semmi baja nincs az olvasó fejnek. Az USA változat van meg.

Sephi
Na mar officiel! Privi forumokon is nagy alert.

A DRAGON QUEST VIII C. JATEK KALOZ/MASOLT VALTOZATA LENCSE ROMBOLO!

Foleg azok akik latjak hogy lassan tolt azzonal dobjak ki a lemezt es ne probalkozzanak kissebb esetleg nagyobb sebeseggel irni mert semmi ertelme.

SZal turelem vagy szerezetek be olyan region free lemezt es akkor meg lehet venni az amcsi verzat.

amugy most tök sok jó rpg fok kijönni, kingdom hearts2 grandia3 dq8 ffxii tales of legendia
igaz tull aggodos vaok😄DDD ha ps2-rõl van szó, viszont 2 éves és még semmi baja, hût, halk és tök gyorsan, szerencsére még k. jó minõségbe van peddig kéccer zuhant, ollan 1 métert ade a vezetékeke megfogták picit de utána egy hétig milen állapotban voltam😄DD anyám beleakadta vezetékbe.. nembaj azóta mint aszemem fényére óvom
Sephi
A baj veled az hogy tul sokat aggodol. Eredeti jatek vagy masolt e soha sem tudod meg pontosan miert megyen meg ha megmegyen.

Olvass utana hogy mi es hogy. En csak annyit mondok hogy eredeti jatekot bele es kesz.

én csak eredetiekkel jáccom, nincs lelkem másoltat adni szegény kis ps2-õmnek inkább jácok kevesebb cuccal((azokra viszont 100%-os kimerítés vár), de van ami eredeti és szétcseszi a fejet(san andreas) engem spec B3 érdekelne millen hatással van a fejre? ja és ha enyhény karcos egy lemez az rongálja?(szerencsére még nincs karcos cuccom viszont a többi osztársamnak csak ollanXD)
Sephi
Semmi ami irott nem egeseges. De esetleg ha megmegyen a gepet max a fej megyen meg az meg kb 15000 ft...

szal ha megveszem eredetibe nemvágja haza a ps2-õm, nemtom én belerokkanék ha tönkremenne, szívemhez nött már😊)) ja és burnout3? az tölt, de nemtom san andreashoz képest mennyire, szal ha vkinek van z ügybe tapasztalata mennyire egézséges a burnout3 akkor mondja csak😊 thx a válaszokat
örüljünk hogy egyeltalán kijön
testerlnx
Nem értem miért olyan fene nagy kegy EU-ba is kitolni ami USA-ba kimegy? Ráadásul 30%-al drágábban...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sephi
Nekem eredeti van es alig tolt. Ugyertem normalisan. Ellenben lattam havernel az valami kaosztikus vala.