Dragon Quest VIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Jah, két tuti monsztatím és mindenki lezúzódik!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
De neked van erre idod. Nekem nincs. WA4 eppen eleg hosszu volt hogy ne mondjam el van tulozva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Nekem ugyanezeknél ez a sorrend G3 , DQ8 , WA4, Tales, M.C.(ilyen elb..ott harcrendszert még nem láttam)
A Dragon Quest azoknak való akik szeretnek elpöcsölni a mellékküldetésekkel "mint én" pl a monster arena legalább vagy 20 órám csak arra ment hogy felkutassam a legjobb monstákat kipróbálgattam a speckókat pl 3gólem 3 1szemû 3kardos stb s mily hatalmas érzés volt mikor megnyertem és szobrot állítottak nekem , vagy az alchemy rész is nagyon jó volt az Etereal Irist idézte ami nagy kedvencem.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Fable is csodalatos volt de a G3 azt birom hogy rendesen ki vannak dolgozva a helyszinek. Termeszetesen azert ilyen szep mert linearis a jatek. Talan ez az ara annak... nem tudom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Pedig a G3-nak gyenguszabb grafja van, mint egy Fable-nek teszem azt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Igen tisztelem masok velemenyet. En csak elmondtam az enyemet. Naon sok rpg-et letoltam mar szal azert tudom mirol beszelek.

Lehet ha ez a jatek nem 3D-ben lett olna hanem pl elore megsestett haterekkel es csak a karakterek 3D (lasd Chrono Cross) allkor erdekesebb lett volna.

Sokan panaszkodnak maga a palyakra hogy ismetlodosek es alig mutat valami ujjat. Azert vannak benne szep helyek de pl a G3 elso faluja is olyan hogy absolute alkapocs leeses veszely vala.

Sir Quno Jedi
Csak óvatosan!

Sephi
Utobbi megjelenesek kozul a top :

Grandia 3
Wild Arms 4
Magma Carta
Tales of Legendia
Dragon Quest 8

Sephi
Hat apa mar a Grandia 3 is 100x jobb mint a Dq8... en nem tudom nekem miert nem teccik. De en soha sem voltam oda a Dq-ert es hat ez is eegy nagy baromsag lett velemenyem szerint.

dinomano
milyen a dragon qouest VII ill. VIII harcrendszere pontosan? Anyone?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Neme.
Alapbeállítással.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Játszik itt valaki a Dragon Quest8al vinyóról????Milyen modeban indul el?
dinomano
okka, maradunk, eh-eh... bár nem DW8azok..mit keresek én itt? :-) nah el Suspended animation-t hallgatni, gitarmusic yesss! :-D

Sephi
Pisz 😄

Sir Quno Jedi
Nyugika. Úgy látszik népszerû vagyol, de legalábbis igény vanik reád. 😄

Sir Quno Jedi
Itt marad már mementónak. 😄

musha
egy darabig még írtam az `off` szócskákat a posztok elejére.

mea culpa

az off részt viszont szerintem tényleg érdemes lenne törölni (ha nem okoz problémát...)

Sephi
<#gonosz3>

Sir Quno Jedi
Ökszeptid (bár ez már a sokadik alkalom, hogy miattad tör ki a balhé)!

Szal... 😄

Sephi
Koszonom hogy nem zarod le a topikot. <- /me tanult az esetbol

Sephi
En kerek elnezest.

Sir Quno Jedi
Engem semmi sem zavar, ahhoz már túl vén vagyok, de ez már személyeskedés és ez itt offtopic. Azért hagyom meg, mert tanúlságos... Persze csak ha leálltok vele!

musha
az elmúlt cirka 20 hsz miatt? ha ennyire zavar, akkor töröld azokat, a topik nem vétett semmit.

musha
kezdem tényleg hülyének érezni magam. ennyire nem bonyolult amit írtam, az is már 500%-osan túl lett ragozva, és itt egyáltalán nem arról van szó, hogy ki mivel játszik.

megpróbálom akkor egy mondatban összefoglalni a lényeget:

ha bárki szívességet kér tõlem, elvárom, hogy minimum reagáljon rá valahogy. szerintem ez nem olyan nagy elvárás. vagy igen?

na téma részemrõl lezárva, aki ezután sem érti, az nem is fogja.

dinomano
ne töröld topicot please, lohadnak kedelyek sztem...

Sephi
Aszem ma mindeki totalisan meghulyult.

Sir Quno Jedi
Kezdem fontolgatni eme tápig végleges törlését...hmmm...

dinomano
te tudod...ha ugy van mint ahogy irod, akkor ne irj vissza, és elhallgat... nah, épp project snowblind kepeket nezek, ahhanyosnak nez ki gém...

Sephi
Most kapcsolok hogy szerintem szivat mert tudgya hogy egy ilyen post a fel napomat eltudgya baxni plane ha egy kedves ismerostol van akivel meg nem volt konfliktusom 😄D

dinomano
na gyerekek, hagyjatok abba...tul lettek reagalva itt a dolgok; Sephi-vel értek egyet, picit nagy fenék lett keritve dologhoz; nem kell mindent mellreszivni + alapban megsertödni... Ha vki itt a forumon megsertödik; az a valo életben nem tudom mit csinal, vagy hogy reagal le egy nagyobb konfliktot ill. sértést... Vazz, ne vesszünk öcce gémeken..ki ezt nyomja, ki azt, oszt jolvan...lelke rajta... :-D

Sephi
Te meghulyultel, nem ismerek rad. Fantasztikus baszki. Eskuszom hulyen maradtam nem ertem mi bajod. <#falbav>

Tobbet igerem hozzad sem szolok. Na off mert van nekem sokkalta nagyobb gondom.

musha
ha én megkérlek valamire, aminek eleget teszel, arra minimum reagálok valahogy (lehet, hogy nekem jelentenek csak sokat ezek a fránya formalitások). ha mást nem, legalább ennyit leírhattál volna válszként priviben, amiket most itt (a hülyén, az apafejen és a baszkin kívül).

na lényeg a lényeg, tudom, hogy játékokban hasonló az érdeklõdésünk (kivéve a wow-ot), de akkor most ezúton kérlek szépen, hogy ha mással nem is, velem lécci ezeket a minimális formaságokat tartsd be, különben honnan tudnám, hogy volt-e értelme az egésznek.

uff.

Sephi
Vegyel vissza apafej. Mi ez a hirtelen ramtamadas? tudod jol hogy nem ugy irtam azt a hulyet ahogy mas faszfejnek irnam akit ki nel alhatok. Tudod jol hogy mindig egyeztunk nem ertem ezt a hirtelen kitorest beloled.

Amiutan megirtad a kisseb esszedet probaltam ki oket mert meskepp nem tettem volna es ha mar itt tartunk hogy ki koszon meg kinek mit akkor kicsit merulj el a multba hanyszor segitettunk egymasnak szal nem gondotlam hogy kulon koszonet levelet kene neked kuldjek.

Szal fogjad vissza magadat mert nem tamadlak sot ugy tudtam hogy a sok hulye kozott mi jol egyezzunk. Lehet eppen rosz napod volt de nem rajtam tolsed ki.

baszki.

musha
off:

én vagyok hülye?
pff...bár igaz, én vagyok hülye. magánszorgalomból írok egy kisebb esszét, egy rohadék darab `köszi` vagy ilyesmi nem hangzik el rá, erre kiderül, hogy mindet ki is próbáltad, sz@rsz a véleményemre, majd még le is hülyézel. gratulálok <#eljen>

Sephi
musha mond hulye vagy? Hol irtam en ilyet? Mindegyiket kiprobaltam de egyik sem fogott meg. Na.

musha
ja, ha a népszerûséget nézed, akkor valóban. mindegy, te tudod, nem foglak elkezdeni gyõzködni <#nemtudom>

dinomano
hmmm...elhivatott vagy...ritka az, h. 1 évet jatszom 1 gémmel...idöm sincs annyi 1 gémre...energiam se...szoval : <#worship>, de en maradok rövidebb gémeknél..

Sir Quno Jedi
Egy év az még csak fellángolás (nekem).

dinomano
éne MMORPG-okhoz nem tudok hozzaszolni sajna... :-D de azééé irok, legalabb egysort, h. jelezzem h. figyelek... :-D

Sephi
Jah kapcsoltam. Nem hiaba volt hanem voltam es utananeztem :

Everquest 2 : Nem.
Lineage 2 : Nem.

😛 Semmi nem olyan mint a wow 😄

musha
off:

kérted tõlem privátban, hogy javasoljak neked online rpg-ket, mert már kipróbálnál valamit a wow-on kívül. dereng valami?

barret
Fellangolas...😄
Egy eve jatszom a Lineage2-vel,es egyre jobban tetszik.
fellangolas.......
Tan ki kellene egy ijen MMorpg gamet probalni Ugye? 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Nem igazan ertem es nem is tudom miru' beszelsz...

musha
off: amúgy volt értelme egy bõ oldalt koptatnom az arcomat az mmo elemzésekkel? csak mert egy dekát nem reagáltál rá <#confused>

dinomano
nah, nem tudok hozzaszolni temahoz, h. WoW mennyire fellangolas; gondolom el lehet lenni gémmel 1 darabig; screen-ek alapjan eleg tartalmasnak tünik, bar még "in motion" nem lattam, föleg nem gémeztem vele...

Sir Quno Jedi
Nemrólad...

Sephi
Fellangolas? Apa egy eve jaccom es meg nem untam meg. Mi a fenerol beszelsz?

dinomano
WOW-rol nem tudok nyilatkozni, nem akarok olyan gmmel jatszani, aminek gyakorlatilag nincs vége + a masik ok: egy single-playerbe is nagyon bele tudom élni magam; ha kapnék egy virtualis vilagot(WOW); elfelejtenem az igazi életem..oylan tius vagyok... :-D Khmm..szoval inkabb magamtol félek ilyen téren; és nem adok teret a csabitasnak..

Sir Quno Jedi
A WoW csak egy fellángolás, hamar le lehet róla szokni és utána mi lesz ?!!!

Sephi
😄