Evolution GT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. PLS mondja már meg vki hogy a játékon van-e starforce védelem és ha igen van-e hozzá crack. Köszi

Tatyla
apám ez jó nehéz game....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csabush
nekem fut rendesen, 9600xt-vel 1024*768, nem dob ki meg semmi. Mondjuk engem nem gyõzött meg(gt4 rulez)

bepe79
Másnak nincs hasonló, felbontással kapcsolatos gondja? Tehát amit leírtam, hogy 1280x1024-be vagy 1027x768-ba rakom, és visszaállítja 8xx x 6xx-be, meg a game is csak annyin fut szerintem. Vagy nem tom' ... <#shakehead>

Suzuki Swift GL 1.3

Sland
jó ez a game

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gggttre
grebber
Még jó hogy nem használok codecpack-ot akkor nem parázok.

Next PC upgrade: 2022

Nekem ami segített:

-Ace codecpack uninstall
---CRACK--

bob
Nálam is ugyanez a probléma 😞 2-3 perc játék után ujraindítja gépet !

grebber
Nem értem mi lehet ez a kilépkedõs probléma 😞Remélem nekem nem lesz gond vele.

grebber
Evolution.GT.NoDVD.CRACK.LAST.RELEASE.READ.NFO-UNBAiSEDGOATS akit érdekel.

bepe79
Az mitõl van, hogy miután beállítom az 1280x1024-es felbontást, vagy az 1024x768-at, automatikusan mindig visszarakja 832x624-re??? <#merges2> WTF!!!???
És nemcsak játék után van annyin ismét a settings-nél indulásnál, hanem már játék közben annyin van, mert a betûk olvashatatlanok a menüben, és minden olyan kreténül néz ki.. Másnál nincs ilyen? Mi lehet ez???

Suzuki Swift GL 1.3

UltimateGamR
Indítottam a játok quick raceba , betölti a pályát és egy másodpercre kiad a játékból egy képet és kilép. megoldás ??? ( ugyanezt csinálja karrier módban is )

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Harly18
Szerintem nem néz ki olyan rosszul, nálam ez a grafika nagyon is elfogadható, s ha minden játéké ilyen lenne, akkor nem lenne semmi gond...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Koszi szépen hogy segítettél kedves toled.
grebber
Itt ésitt probáld.

Valaki elkuldhetne priviben is esetleg a tor...t oldal nevét ahonnan letoltotte és mondjuk, elég gyorsan jon lefelé.Légyszi
[HUN]FaTaL
a videó végigmegy, utána jön ez a tutorialszar amit nem tudok elkezdeni...

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
ugye-ugye😊 az 1 dolog hogy a kártya mitud és amit kihasználhatsz pl az Oblivionban, de egy Ps2 portból sosem csinálsz szépet semmivel sem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bepe79
Egyébként rendesen be is sz@rt a 6600-am 16xAF + 4xAA alatt 1280x1024-ben.. de nem is vártam mást, úgyhogy nagy meglepi nem ért. Viszont olyat tapasztaltam, mint még egyik autós gémben sem. Az autó néha önálló életre kelt. Beconfigoltam a billentyûzetet, verseny indít, és kipörgés után az autó egyszerûen nem azt csinálja, amit kellene neki. Értsd: nem arra reagál, amit nyomogatsz... <#merges2>

Suzuki Swift GL 1.3

malter
hanyagolhatnád az 1280as képeket..
bepe79
Hát valóban nem lett valami túl szép. <#shakehead> De nem is mondtam ám, hogy a 6600 istencsászár vga, ugyanis tudom jó, hogy low-end kategória sajnos. Én is MO-on élek...

A képek itt vannak:

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
elvileg videónak kell ott jönnie...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
ehh nekem nem indul el a karrier mód, írja hogy nyomjam meg a backspacet a tutorial kezdéséhez aztán nem történik semmi, már végigpróbáltam az összes billentyût, de semmi😞 másnak nme csinál ilyet?

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
akkor muti azokat a lehengerlõ sokkal-sokkal szebb képeket amit az istenkirály 6600-al csinálsz

Istencsászár
jájj.. erre nemmondok semmit😊

bepe79
Hát, ha használ SM3-at és HDR-t a game, akkor szebb is lesz. 😊 Ugyanis a 6600 tudja mindkettõt.

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
biztos sokkal-sokkal szebb lesz mint x800on<#idiota>

bepe79
Igazad van, de valamicskét csak javítana rajta az aa+af, nem?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
OK, mindjárt csinálok a fullal képeket full graph-on. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Harly18
Én kiváncsi lennék, szóval tehetnél be képet!

Istencsászár
😊))) kösz de nemkell, szögletes nem ugyan az mint a recés... szögletes mint pl az objektumok, környezet, tereptárgyak és a kocsik egyes részei...

bepe79
A szögletesség ellen és a nagyobb látótáv miatt találták ki az AA-t és az AF-et. <#wink> Tegyek be képeket, ahol a GeForce6600 ForceWare driverében és a game-ben föltolom az antialiasingot és az aniso filteringet?

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
ez túlzás hogy szép😊, pályagrafika, tereptárgyak elnagyoltak és rondák, ez a elmosódás effekt csak rondít a játékon egyszerûen nézhetetlen ugy, annyi grafikai bug van benne hogy ááá, és szögletes... de hát egy ps2tõl mit is vár az ember? 1 dolog tetszik benne az esõben ahogy oldalt felverõdik a víz...

Cápafogxy
Az urányítása nagyon nem jön be.

Harly18
Ez nagyon királyul néz ki 😊

Istencsászár

Istencsászár
Gtr, Gtl vérbeli szimulátor, ez 1 ps2es autós játék, ahhoz képest elég jó... inkább ez mint a NfsMw😊 ebbe van némi kihívás..

Harly18
Aki játszik vele az tegyen be saját készitésû képeket!

drdrehun
Valaki játssza ezt a játékot kormánnyal? Segíthetne nekem.

3P
Igen. mindent kiakcsoltam, de nem volt az igazi.
Ahogy írod, akkor már nehéz, de nagyon nem jó. Egyszerûen nem lehet érezni, hogy autóban ülnénk.

GT Legends is nehéz, vagy akár a GTR is, de ott legalább érzem, hogy autóban ülök. Sõt tovább megyek a TOCA race driver (amely azért nem szim) is sokkal élethûbb, jobban visszaadja az autózás élményét. Ezért is tartom pl. azt egy jó autókázos játéknak.

Lehet, hogy jó ez a játék, de nem számomra.. 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Istencsászár
abs, tc off😊 Vizes pálya, elég jó 😊 leglább ugy nehéz...

drdrehun
Már kérdeztem, de még 1x megteszem: Nem tudja valaki h. mi lehet az oka annak h. nem tudom rákonfigolni a pedálokat a gázra+fékre? A kormány maga mûxik. Help!!!

3P
Hát ez tényéleg egy igazi hulladék játék. Nulla fizika, nulla autós élmény.
Megpróbáltak valami fejlõdési rendszert beleépíteni, de valahogy nem lett az igazi...
Részemrõl felejtõs játék.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

grebber
Hát ja nincs csak ITWINS sok sf-os gamet tört az zsigerbõl nem is néztem a protection sort pedig kelett volna : NONE (only dvd check) 😄 Király már szedem is.

Semmi nincs.Mount és kész.Nagyon érzékeny az irányitás.Grafika szép.Amúgy elmegy a játék

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

sztem starfos sincs rajta

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

grebber
NFo-t olvastam de abba akármit lehet irni sokszor nem müködik ,azért kérdeztem aki probálta megy-e kábelhuzogatás nélkül.

Cápafogxy
Sima mount, ha tudnál nfo-t olvasni.

grebber
Evolution.GT-iTWINS aki leszedte irja meg kell-e kábeleket huzogatni vagy csak sima mount és elindul!!