254
Evolution GT
-
#174 Richard Burns Rally... -
Minek a röviditése a RBR?????
Érdekelne a dolog -
DonManó #172 nem játszott még a RBR-val....:D
az már lehet nevezni szimulátornak, vérbeli sim... -
#171 Akkor te még nem játszottál szimulátorral:)
-
#170 Nekem is csak ezek vannak fenn, és nincs fenn codecpack mégis kidob amikor az new player-re nyomok...már próbáltam mindenféle crack-el hiába...már kezd elegem lenni -
#169 CSÁ!!!
Én letötöttem és semmi gáz nincs vele. Még crackelni sem kellett...Nagyon tetszik a játék,ert nagyon valósághű nem úgy mint a need for speed -ek...nehogymár 315 km/h val be tudjál benni egy kanyart...nevetséges..
itt fékezni kell. Nagyon Realisztikus. És a kanyarban gyorsan befordul.
Amugy nem használok codecet. ebben a pillanatban de ha használnék akkor a Windows Media Codecet ajánlom semmi gond nincs vele -
Szabyka #168 Én uninstalálltam a codepackot, most el sem indul a játék.Visszatettem akkor meg a startnál kidob, most próbálom az alant belinkelt exevel inditani ... -
#167 de nincs codecpackom nem érted?:D van egy xvid meg egy divx fent és csókolom:D -
#166 Nem az Xvid a gondja, hanem a kodekpakkok.
Régen is voltak játékok amelyek a nagy pakkokkal, foleg Ace megakodek pakk nem indultak el.
Én is Klite-ot ajánlom, az egyik legjobb, pakk, nem akad ossze semmivel -
#165 ne mondd már hogy itt senkinél nincs fent xvid mert még elhiszem:D -
#164 Akkor mi?
nagyon ugy tünik hogy codek... mi mástol dobna ki 10-böl 5 embert? -
matehoki #163 köszönöm a segitséget, végül is egy fix exet töltöttem le.
Sziasztok -
Én végeztem vele meg van az összes autó, pálya, a rejtett kocsik is mostmár csak szórakozok vele.
Hát nem volt egyszerű végig csinálni nagyon sokktürelem kellett hozzá, de megérte szerintem -
MeTaL #161 nem hiszem hogy kodek hiba lenne..
-
MeTaL #160 Hi all ! Nekem is az a gondolom, mint Fatalnak, és SAX-nak... -
#159 Nekem semmi problémám a játékkal, nagyon jó kis game :)
Próbáljátok meg ezt !
Amúgy én K-Litle Codec Pack 1.51-et használok ! -
Streetwarrior #158 Nekem az indítással nem volt gondom,működik.Csak a játék lepkefing... -
matehoki #157 Sziasztok
Valaki játszott a játékkal?
Nos én nekem meg van csak van eg kis gondom vele, mégpedig ez: belépek ott beállitom milyen kocsival legyek és amikor megjellene az autó ki tesz a játékoból a deskopra!Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
Légyszi segitsen valaki , nagyon szeretnék játszani a játékkal :) -
atkaq #156 Nekem Evolution.GT-iTWINS van elinditom a játékot beállitom a dolgokat és mikor indul a verseny kidob a windowsba.Mi a gond?Milyen driver kell? -
#155 Próbáltam kézifékkel csinálni, jobb volt úgy, csak olyankos sokszor megpördültem vagy nekimentem szintén a korlátnak :(, de azért fékkel könnyebb, csak inkább majd akkor próbálkozom a játékkal, amikor megfelelő idegi állapotban vagyok :) -
#154 féket próbáltad már? viszonylag könnyebb úgy a kanyart bevenni... bár a 6 éves öcsémnek is nehéz... azért egy próbát megér!? -
#153 Én most próbáltam ki...:( A játék összességében tetszene, a grafika is jó meg minden, de egyszerűen nem lehet kanyarodni. Az hagyján, hogy sebességérzet nincsen, de nyomom balra és azt nézem, hogy alig kanyarodik, s igy minden kanyarodáskor a korlátnál végzem....Nagy türelem kell, hogy ezzel lehessen játszani...Sedig nem lenne rossz játék... :(:(:( Ezt elbaltázták, nagyon :( -
Turboraider #152 Nekem bejött a játék nagyon fasza csak az Al nagyon béna de legalább a valóságot tükrözi a játék nem úgy mint a NFS. Érdekes h az intrója beszaggat viszont a játék simán megy -
#151 Szia Az Xvid es codek zavarja a játékot az tuti -
#150 nekem is ITWINS és nincs codec pack csak egy xvid codec van fent semmi más:) p4 2,4 radeon 9200 512 266 ram asus p4p800SE -
Van itt néhány mentés lentebb próbáld ki, ha nem megy esetleg próbáld meg uninstall utánna felrakod ha akkor se megy akkor gőzőm sincs
Nekem AMD és ATI van azon megy -
SAX #148 a krekket már leszedtem, úgyse érzi...
pedig én is valamiért csodát vártam :) bár nem volt gond előtte sem az indítással... csak az a backspace.. az ne lenne :D
p4 [email protected] gf 6600 1 gb 400 ram -
#147 Vagy tudod mit, próbáld ki a #97 hsz alkalmazni hátha bejön
-
#146 Nem akarlak elkeseríteni de lehet
Milyen konfigod van?
-
SAX #145 cole 2k media codecs pack. ez van fent, de nehogymár le kelljen szednem érted :)
egyszerűen nem érzi a backspace-t hiába nyomkodom... a filmekkel is annyit szopok néha, most megy minden faszásan, nem szívesen szedném le, főleg egy játék miatt :) -
#144 Lehet hogy ammiatt nem megy, nálam is volt ilyen próbléma
-
#143 Milyen kodeked van fönt neked , tudod filmekez?
-
SAX #142 nekem az ITWINS vam, és továbbra is fennáll a probléma amit az előbb írtam...
és továbbra is értetlenül állok a helyzet előtt -
#141 A mentések
http://rapidshare.de/files/17835507/savedata.dat.html
http://rapidshare.de/files/17835631/savedata.dat.html -
#140 Sziasztok
Melyik változat van meg?
ITWINS? Mert avval nincs gond megy simán
-
SAX #139 megnyugtató hogy nem egyedüli a probléma... már csak valami megoldás kéne -
#138 nekem is ez a gond...:( -
SAX #137 ennyire szánalmas játékot még nem láttam bazmeg... hogy el se induljon... röhej
nyomom a kurva backspace-t és semmi nem történik. gg -
SAX #136 hali
olyan gondja volt már valakinek, hogy carier módnál az elején, amikor "AUTODRIVE" van, hiába nyomkodod a backspace-t nem történik ló**** se? :)
kezd felidegelni a dolog, ha 5 percen belül nem oldódik meg letölröm a picsába az egészet. -
#135 http://rapidshare.de/
és ha ott feltöltötted, ide belinkeled.