Evolution GT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
féket próbáltad már? viszonylag könnyebb úgy a kanyart bevenni... bár a 6 éves öcsémnek is nehéz... azért egy próbát megér!? <#idiota>

Harly18
Én most próbáltam ki...😞 A játék összességében tetszene, a grafika is jó meg minden, de egyszerûen nem lehet kanyarodni. Az hagyján, hogy sebességérzet nincsen, de nyomom balra és azt nézem, hogy alig kanyarodik, s igy minden kanyarodáskor a korlátnál végzem....Nagy türelem kell, hogy ezzel lehessen játszani...Sedig nem lenne rossz játék... 😞😞😞 Ezt elbaltázták, nagyon 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Nekem bejött a játék nagyon fasza csak az Al nagyon béna de legalább a valóságot tükrözi a játék nem úgy mint a NFS. Érdekes h az intrója beszaggat viszont a játék simán megy <#lookaround>

Kicsizoli
Szia Az Xvid es codek zavarja a játékot az tuti<#nevetes1>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

[HUN]FaTaL
nekem is ITWINS és nincs codec pack csak egy xvid codec van fent semmi más😊 p4 2,4 radeon 9200 512 266 ram asus p4p800SE

http://goo.gl/gd6Zi5

Kicsizoli

Van itt néhány mentés lentebb próbáld ki, ha nem megy esetleg próbáld meg uninstall utánna felrakod ha akkor se megy akkor gõzõm sincs

Nekem AMD és ATI van azon megy

a krekket már leszedtem, úgyse érzi...
pedig én is valamiért csodát vártam 😊 bár nem volt gond elõtte sem az indítással... csak az a backspace.. az ne lenne 😄
p4 [email protected] gf 6600 1 gb 400 ram

Kicsizoli
Vagy tudod mit, próbáld ki a #97 hsz alkalmazni hátha bejön

Kicsizoli
Nem akarlak elkeseríteni de lehet
Milyen konfigod van?

cole 2k media codecs pack. ez van fent, de nehogymár le kelljen szednem érted 😊
egyszerûen nem érzi a backspace-t hiába nyomkodom... a filmekkel is annyit szopok néha, most megy minden faszásan, nem szívesen szedném le, fõleg egy játék miatt 😊

Kicsizoli
Lehet hogy ammiatt nem megy, nálam is volt ilyen próbléma

Kicsizoli
Milyen kodeked van fönt neked , tudod filmekez?

nekem az ITWINS vam, és továbbra is fennáll a probléma amit az elõbb írtam...
és továbbra is értetlenül állok a helyzet elõtt

Kicsizoli
A mentések
http://rapidshare.de/files/17835507/savedata.dat.html
http://rapidshare.de/files/17835631/savedata.dat.html

Kicsizoli
Sziasztok

Melyik változat van meg?
ITWINS? Mert avval nincs gond megy simán

megnyugtató hogy nem egyedüli a probléma... már csak valami megoldás kéne

[HUN]FaTaL
nekem is ez a gond...😞

http://goo.gl/gd6Zi5

ennyire szánalmas játékot még nem láttam bazmeg... hogy el se induljon... röhej
nyomom a kurva backspace-t és semmi nem történik. gg

hali
olyan gondja volt már valakinek, hogy carier módnál az elején, amikor "AUTODRIVE" van, hiába nyomkodod a backspace-t nem történik ló**** se? 😊
kezd felidegelni a dolog, ha 5 percen belül nem oldódik meg letölröm a picsába az egészet.

Sland
http://rapidshare.de/

és ha ott feltöltötted, ide belinkeled.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ja végül is a kép az nem minden.
Kicsizoli

Bocsi de Hogy tudok feltölteni adatot??
Még nem csináltam ilyet<#wow3>

Sland
majd rakhatsz mentést

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kicsizoli

Kicsizoli
esik az esõ<#ravasz1><#nevetes1><#nevetes1>

Kicsizoli

Pro season Level 40
Már csak a TVR Racing hiányzik, meg 1 pálya Floreunce Full<#nyes>

A6 4.2 Quattro egy állat

Sland
én most nyitottam meg a 2. Seasont

Kicsizoli
Sziasztok
Ki hol tart benne?
Engem kezd felörölni Challenges Kicsit Nagyon nehéz<#csodalk>

malter
ebbe a hibába sokszor beleszaladtunk már,ugyhogy majd meglátjuk😛
Clava
a Többi fórumhozképest ez eléggé le van gyengülve.
Bár még nem tudom milyen a game most jelenelg a talapítési állapotnál járok.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Az igaz hogy gyengék voltak az eddigi részek de ez a képek alapján brutál.
Hali.<#wave>
Szerintem ez a játék tök ugyanolyan mint a SCAR.Úgy is el lehetett volna nevezni, hogy SCAR 2.
Amúgy tök jól el lehet vele játszani,
Kár hogy ebbe sincs netes játék<#rinya>
Játszottam azzal is és igazad van az se kutya irányíthatóság terén 😊))))

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

grebber
Én toltam billel de ideggyengévé tesz egy idõ után.
Mikor anno kijött vért izzadtam mire eltudtam végezni a rallysulit ami kellett hogy indulhassak versenyen.Azt nem is mondom már hogy hogy mennyi hátrányom volt mindig a versenyekben a sikertelenség miatt abbahagytam.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Azt billel nem is lehet játszni, még kormánnyal is qrva nehéz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ugyan az az engine van alatta... 1 picit felturbózva

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Akkor játszál a Richard Burns rallyval tudom nem egy kategoria de irányitás miatt ott komolyan mondom eddigi legnehezebb az a game irányithatóságilag.

Next PC upgrade: 2022

Hááááá ezt az irányítást azé szokni kell<#ijedt><#wow2><#merges2><#violent>

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

Harly18
Ez gyakorlatilag olyan mint az az alfa romeo-s játék, mert a grafika nagyon emlékeztet rá?

Tomsteel
Hát ez egy kalap fing!! Elnézést kérek minden Evolution GT rajongótól, de szerintem ezt ugyanúgy elcseszték mint a SCART-t! Kaptunk egy elfogadható grafikát, és mellé egy siralmas fizikát !!!! Szóval, aki épp most készül megvenni, vagy bármi, elõször szedje le a demóját, utána gondolkodjon !!!<#violent>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

malter
eddig a test drive sorozat elég gyér,legalábbis ami az utobbi részeit illeti,kiváncsi vagyok mi lesz belölle
Nekem az nem tetszik benne hogy lehet látni hogy rajzolva van az egész.Egyébként nem lenne rossz csak túl messze van a valóságtól a grafikája.Majd a Test Drive Unlimited lesz a komoly game.
malter
a Scar nekem jobban bejött
Kicsizoli
Sziasztok

Nem tudom Aki f....a ezt a játékot az mivel játszott eddig mondja már meg, de szerintem elég jó a grafikája, az irányitása ugyan nehéz egy kicsit (nem NFS szintû,400 zal száguldos) inkább reális. Szerintem A testvéreis jó játék (SCAR Alfa Romeo)

Nalam mukodik a kormany a pedalokkal egyutt.
drdrehun
Sziasztok! Már kérdeztem párszor de hátha valaki nem olvasta: Játszik valaki kormánnyal? És ha igen akkor mûködik neki a pedál? mert nekem nem

malter
a pulzus emelkedés attol van hogy a hátad mögött van valaki,és ettöl ideges vagy(elég sajátosan oldja meg,hogy elvakit😄)az al elég buta sajna😞egyik versenyen a rajt után 1 hosszu egyenes van aminek a végén már csak az elsö 2 megy a többi elszállt
kacsáznak össze vissza,ami idegesitö,mert meg se birod öket elözni:/
csabush
nehéz gém😊 Aki nfshez van szokva annak nehéz😊 Mondjuk érdekes a fizika az tény, meg azt a cuccot se vágom, hogyha elõzni akarnak akkor idegbeteg leszel 10 mpig😄 Azt kihagyhatták volna. Mondjuk én nem szeretem a portolt gémeket, de psre nem kell mert arra van GT4 em😊

off:

Ez a szar a portolt gémekkel... True Crime is tök faja lenne, ha nem lenne gecironda, és nem akadna kicsit(nem is az h kevés az fps, de vmi miatt szarul fut). THAWról ne is beszéljünk, az szégyen😊

on

Köszi. Akkor az zsííír. 😊

Harly18
A játékon nincsen semmi védelem, csupán a DVD-t ellenõrzi, de ha jól tudom van már no-cd crack....