Evolution GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Mert elméletileg te kapsz +pontokat gyakorlatilag + az ellenfeleid :S
Van vkinek Crack az Evolution GT-hez?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
thx!
És + probálom ugy ... ezt is thx <#smile>#smile>
Átjutottam 😄 TIPP:Van aza csík a fejük felett (szívük...vagy mijük..) nah menny a seggükbe és mind1ik elájul...4. kanyart vedd kézifékkel....és a hosszabban ívelt kanyarokat 130al....nyertügyed lessz akkor....jah és használd a TIGER EFFECTET!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
õõõ... és mi az a force feedback ?<#nemtudom>#nemtudom>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Logó?:

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Mert nekem amikor az opel speedsterel kell menni (4.pálya) 41 level es ellenfeleim vannak <#rinya>#rinya>
Amit leírtál , azzal mind egyet értek 😄 Jó játék de hiányolom a tõrténetet 😞
Egy az egyben ugyan az csak más dizájn és más autó-pálya konfig....mint a S.C.A.R De tény hogy a fizikát nagyon eltalálták a játékban mint pl.Berlin esõben 😄 (prób
ljátok ki XD) Az autók viszonylag szépek de van mit javítani rajtuk....Nekem a legjobban a váltás tetszik a játékban mert nem olyan mint mindjuk az NFS ben alapban hogy 200nál váltasz és féknyomot hagy az alap 5ös Golf XD....kicsit javíthatnának a váltónál a folytáson...tiltásba....majd észreveszitek 😊 és kicsit izgalmasabbá kéne tenni a gamet....tehát történetet kéne belevinni 😊 úgy atom lenne 😊 mindenesetre nálam van egy 90%os a játék tuttira 😊
És van hozzá vmi kód amivel fel lehet oldani a skill-eket , vagy trainer ?
az már lehet nevezni szimulátornak, vérbeli sim...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Én letötöttem és semmi gáz nincs vele. Még crackelni sem kellett...Nagyon tetszik a játék,ert nagyon valósághû nem úgy mint a need for speed -ek...nehogymár 315 km/h val be tudjál benni egy kanyart...nevetséges..
itt fékezni kell. Nagyon Realisztikus. És a kanyarban gyorsan befordul.
Amugy nem használok codecet. ebben a pillanatban de ha használnék akkor a Windows Media Codecet ajánlom semmi gond nincs vele
leszarom a konfigod...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
http://goo.gl/gd6Zi5
Régen is voltak játékok amelyek a nagy pakkokkal, foleg Ace megakodek pakk nem indultak el.
Én is Klite-ot ajánlom, az egyik legjobb, pakk, nem akad ossze semmivel
Sziasztok
Én végeztem vele meg van az összes autó, pálya, a rejtett kocsik is mostmár csak szórakozok vele.
Hát nem volt egyszerû végig csinálni nagyon sokk<#csodalk>#csodalk>türelem kellett hozzá, de megérte szerintem
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Próbáljátok meg ezt !
Amúgy én K-Litle Codec Pack 1.51-et használok !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Valaki játszott a játékkal?
Nos én nekem meg van csak van eg kis gondom vele, mégpedig ez: belépek ott beállitom milyen kocsival legyek és amikor megjellene az autó ki tesz a játékoból a deskopra!Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
Légyszi segitsen valaki , nagyon szeretnék játszani a játékkal 😊