254
Evolution GT
-
#214 Szia!
Sikerült megoldanod a pedál problémádat? Én most raktam fel a játékot és a Logitech MOMO kormányomnak nem látja a pedáljait. Eddig egy játékkal sem volt gondom, ezzel meg nem tudok mit kezdeni. Te hogy oldottad meg? Elárulod? Vagy valaki más???
Köszi! -
#213 ok, megvan, a játék könyvtárában valamiért nem jött létre előtte a \saves\ könyvtár, de már megvan :)
sry -
#212 azt tudja valaki, hova kell betenni a 100% os mentést?
nekem sem a doc&settingsben, sem a játék könyvtárában nincs olyan file, mint ami a 100% mentésben van :(
http://rapidshare.de/files/17718943/All_Access_Savegame.zip.html -
#211 még nem jelent meg -
Zsolt01 #210 Sziasztok !
Magyarosításról nem tudtok valamit ???
Köszi ! -
Turboraider #209 Sziasztok a multi funkció az megoldható a játékban?Jó lenne emberek ellen nyomni :) -
bandula #208 hello mindenkinek a segítségeteket szeretnem kérni Evolution.GT-iTWINS nem indul kodek csomag nincs fent a bejátszás elindul de a loadnál lefagy vagy nem csinál semmit elöre is kössz. -
#207 Hát....igen megszokható.Egyébként nem tudjátok azt hogy van-e topikja a S.C.A.R. nevü játéknak?Azt is ez a cég csinálta a Blach Hmotorsports amiben Alfákkal kell menni!
-
#206 Szerintem hozzá lehet szokni a vezetéséhez. A clioval jót lehet driftelni vizes pályán. :) -
Szabi1991 #205 nem kanyarodik nehezen , ... a tőbbi játék kanyarodik kőnnyen ... -
#204 Nekem csak annyi a bajom a játékkal hogy nehezen kanyarodik,stb.......De azért nagyon veryzsír játék -
Szabi1991 #203 az :D -
Akey #202 Nekem nagyon tetszett. Egészen az utolsó CLK-GTR-es versenyig. Az viszont úgy felidegesített, hogy repülnie kellett a vinyórol. Amúgy van olyan jó, mint a SCAR, csak máshogyan jó. Egy hétvégét el lehet vele tölteni. -
#201 hát akkor ez egy jó kis segítség :) -
#200 #194-re ment volna a válasz -
Szabi1991 #199 Crack nincs , de minek ?? Crack nélkűl is megy ... -
Szabi1991 #198 Van Trainer , de pont forditva mukődik (nállam legalább is) !
Mert elméletileg te kapsz +pontokat gyakorlatilag + az ellenfeleid :S -
Petii #197 Csá mindenkinek!
Van vkinek Crack az Evolution GT-hez?
-
#196 Letörőltem :) -
#195 van trainer eme remek gammához. Próbálta már valaki, mert nekem nem műxik :( -
#194 És megkérdezhetem, hogyan oldottad meg a codec problémát?, mert nekem is ez a baja, csak nem tom mit csináljak vele!
thx! -
#193 Up! -
Szabi1991 #192 akkor már értem miért nem rezeg a joy :D thx
És + probálom ugy ... ezt is thx -
#191 Force Feedback:Vágod visszahúz a kormány....meg rezeg :S
Átjutottam :D TIPP:Van aza csík a fejük felett (szívük...vagy mijük..) nah menny a seggükbe és mind1ik elájul...4. kanyart vedd kézifékkel....és a hosszabban ívelt kanyarokat 130al....nyertügyed lessz akkor....jah és használd a TIGER EFFECTET! -
Szabi1991 #190 ...jó ez a játék , de túl nehéz lett ... -
Szabi1991 #189 sry elírtam :S csak 40 es levelűk van :D
őőő... és mi az a force feedback ? -
#188 nah nem rossz kis game ez!Az irányítás analog paddal naon fassza!force feedback is odabasz...amit hiányolok belőle naon az a replayek lementése:( -
#187 Két képet mosd 1be, az első képen rakd ugy a kocsit hogy látható legyen szvsz ne legyen levágva az orra és akkor sztem jólesz, és talán kicsit lehetne még keskenyíteni. -
#186 Köszi -
#185 Codec baja volt :)
Most megy rendesen! -
#184 igen , van , vegyél PS2t oda csak bedobod a lemezt , hátradőlsz a fotelban és játszol -
#183 ott nekem nem 41.es van :) de nehéz....még én se juttottam túl rajta....
Logó?: -
Szabi1991 #182 neked milyen ellenfeleid vannak ?
Mert nekem amikor az opel speedsterel kell menni (4.pálya) 41 level es ellenfeleim vannak
Amit leírtál , azzal mind egyet értek :D Jó játék de hiányolom a tőrténetet :( -
#181 hohó :D végre lejött kipróbáltam véleményem...
Egy az egyben ugyan az csak más dizájn és más autó-pálya konfig....mint a S.C.A.R De tény hogy a fizikát nagyon eltalálták a játékban mint pl.Berlin esőben :D (prób
ljátok ki XD) Az autók viszonylag szépek de van mit javítani rajtuk....Nekem a legjobban a váltás tetszik a játékban mert nem olyan mint mindjuk az NFS ben alapban hogy 200nál váltasz és féknyomot hagy az alap 5ös Golf XD....kicsit javíthatnának a váltónál a folytáson...tiltásba....majd észreveszitek :) és kicsit izgalmasabbá kéne tenni a gamet....tehát történetet kéne belevinni :) úgy atom lenne :) mindenesetre nálam van egy 90%os a játék tuttira :) -
#180 Vagy a jatek xar -
#179 Xar a memoriad....nem tudja lekezelni.... -
#178 Az K-Lite tehhh :)) -
#177 ;(( Van valami hatásos ellenszer ez ellen?
-
#176 Hát...nagyon SCAR-os....tehát jó :) bár messze van az LFS-től nagyon....nézd meg az az igazi valósághűség www.liveforspeed.com -
Szabi1991 #175 Hello , most kezdtem a játékot (ma :D)és az ellenfeleim 40-es level-en vannak (én +2-ő) nektek is ilyen ?
És van hozzá vmi kód amivel fel lehet oldani a skill-eket , vagy trainer ?