742
Demonoid regisztráció
  • kovacspeter77
    Az mindig péntek volt,nem?
  • csovike10
    Ha újra helyre áll az oldal nekem is jó lenne egy meghívó!

[email protected]

Cserébe ha kell tudok küldeni Bithorlo meghívót.
  • Ripperjack
    Még a saját e-mail címem is elb...m :

[email protected] :-)

• Ripperjack
    Sziasztok!
    Gondolom, hogy már tele van a "búrátok" a meghívót kuncsorgókkal, de most én is ráfanylodom a kéregetésre, mivel az állítólagos "szabadreges" napokat sosem sikerül kifognom az oldalon, s immár - nem nevetni - 1 éve (!) próbálok regelni !
    Tehát, ha valaki megdobna egy meghívóval, azt hálám a sírig üldözné !!!

[email protected]

Köszönöm előre is !
  • pipeppers
    Ja, de meddig. Az NFL meccseket nem találom meg máshol, addigra meg nem lesz aktuális. Muszáj látnom Farve legutóbbi meccsét.
  • pipeppers
    Ha ezt nagyjából magyarul is leírá valaki, hálás lennék.
  • adobepremiere
    Én regisztálva vagyok a demonoidon.
    Nemtudom mi történt!
    De volt már ilyen!
    Csak idő kérdése és újra látható :)
    Wait Wait Wait...............
  • tomato33
    A thepiratebay sehol nincs hozzá képest, messze nem találni meg rajta olyan cuccokat mint a demonoidon
  • tomato33
    BEK*P*A*J*K!!!
    A legjobb oldal volt, nekem főleg a comic szekció miatt, sehol máshol nincs ekkora mennyiséget felölelő szekció!
    GRRRRRRRRRR
  • Curbuncle
    Our favorite torrent site is no more, at least for today and tomorrow. Demonoid, the previously fully-private torrent catalog and tracker is down, according to reports at TorrentFreak. Trackers have not been responding for over 24 hours, and the site is completely down.

Demonoid was the second largest tracker online, after ThePirateBay, and has seen its fair share of legal threats and takedown notices from copyright holders and associated groups. Demonoid shifted operations from The Netherlands to Canada back in June after their previous ISP balked at legal threats, but it appears that Canada is no safer as the likely cause of the downtime now is the Canadian ISP blocking the website.

Demonoid was our favorite torrent site, because membership and ratio tracking meant that it provided both a large catalog and much better speeds than alternate trackers. Recently they opened up the last 14 days worth of torrent listings to public access, making the site a quasi-private tracker. Demonoid accounts are also amongst the most requested in inviteshare, and its popularity has blossomed recently as it overtook other previously more popular public trackers which were beginning to fill up with fakes and spam.

Copyright groups have had recent successes against tracker sites and catalogs, no less than a few days ago TorrentBox was also taken down. But at the same time, the recent MediaDefender leaks showed that their effort to plant fakes in popular torrent sites had no impact on the most popular torrent sites including Demonoid - a credit to the communities at these sites who would flag fakes.

Takedown efforts seem to be in vain, as even the once much-loved Suprnova has recently made a come-back. The most that a takedown can accomplish is the intermediate interruption of service to that particular community, but as most BitTorrent users access and use more than one site, and the release groups continue unimpeded, the end results of these efforts from copyright groups are very under-whelming. Shutting down Demonoid for a few days will have no impact on the volume of BitTorrent traffic, and Demonoid will be back shortly and with more interest and new users than ever before.
  • mika36
    100 szónak is 1 a vége. Tudja velemelyik regisztrált Demonoidos hogy mi történt az oldallal??
  • mika36
    Jól szólsz Boroskóla. Én sem tudok csatlakozni pontosan ennyi ideje mint te. Egyébként meghívóra vadászom egy ideje. Van olyan program amit szinte csak innen tudok leszedni. A többi torrent oldalra csak hónapokkal később szokott felkerülni. Ha valaki engem is megszánna és küldene egy meghívót annak nagyon tudnék örülni. Előre is köszönöm.
  • mika36
    Jól szóltok Skacok. Én is ugyan ezt tapasztaltam az elmult napokban. Nem jön be az oldal!
  • kelkaposzta
    Nekem se tölti be az oldalt :/
  • Boroskóla
    Nektek bejön az oldal,mert nekem már 3 napja semmi,nemtudok csatlakozni :(
  • janimore
    Én is régen keresek,kérhetek én is ide: [email protected]ébe hq zenei oldalakat tudok ajánlani,esetleg iwiw meghívót.Hálás thanks.
  • homeless
    úgydöntöttem rendes leszek:
    04rjjzi6crexfpjjr21i3x7h1xq0ltp9wfeq
  • Vorpal
    topikcsere - "lejmolj demonoidot"
  • kiwimango
    sziasztok ! [email protected] ide kérném az áldást. ( demonoid )
    hálás köszönet
  • wrek
    Hello!

Valaki lenne kedves és küldene nekem is egy Demonoid meghívót? Hálám örökké üldözné :)
    Köszönöm előre is.

címem: [email protected]
  • imrus74
    Sziasztok!
    Ha van valakinek felesleges Demonoid meghívója, az küldhetne a következő címre: [email protected]
    Előre is köszönöm!
    Imrus
  • joepasi
    Sziasztok!

Nagyon szeretnék egy Demonoid meghívót (már régóta)!

Cserébe tudok ajánlani ezt azt(Ha gyorsak vagytok)!

[email protected]

Nagyon köszönöm
  • chumpa
    Sziasztok! Nekem is tudna valaki küldeni egy meghívót? Sajnos nem tudok cserébe semmit felajánlani, mert nem nagyon járok meghívásos oldalakra, de erre most szükségem lenne. Előre is kösz.
    [email protected]
  • aggmester
    oyhgq3lymy66opmmyyqxp4p9stxynrm4fgy

Ez is
  • aggmester
    a2ta39nig1mivz3ahgrqnrixqk57fmeu

Ez is az
  • aggmester
    jtcpqyi2m8rlkr93lbk0weqq8amp6ke5xij

Demonoid meghívó. Használd egészséggel.
  • Darth Sith
    ezzel én is küzdök. pár hónapja nézegetem, szinten mindennap, de még sosem sikerült azt látnom, hogy nyílt a regisztráció. Pedig dolgozom rajta, hogy sikerüljön bekerülni meghívó nélkül, de nem igazán jön össze. :( Valaki nem tud megszánni eggyel? Cserébe, valamiért, közös megbeszélés után. Pls! :)
  • pipeppers
    Árulja már el valaki, milyen gyakran frissítik az arányokat (az van kiírva, hogy naponta), elég szar, hogy egy hete ugyanazt látom, és fogalmam sincs a forgalmamról, illetve van, csak azt nem tudom, hogy ezt a Demonoid is látja-e.
  • Primary
    Én is szeretnék kérni egy meghívót! Cserébe Moobs vagy Pirateday meghívót esetleg.
  • Hay #273
    Szia-tok!
    Ha jól értem, azt írja a Demonoid főoldal, hogy a hónap első vagy második napján lehet regelni. Fél éve nem tudok... Tudna segíteni valaki egy meghívóval (PM)?
    Köszönöm előre is.
  • Crem
    Nekem van, de mailban nem küldök. Ha itt jó akkor szólj és megy a PM!
  • FiReBoY
    Ha valakinek akadna még egy demonoidos meghívója azt hálásan megköszönném ha elküldené. Cserében nem igazán tudok semmit sajna, esetleg egy ncoreos inviteot.
  • VanBuuren
    Üdv. nekem is demonoid problémám van, nem tudok reggelni és sajnos olyan oktató dvd kell ami csak náluk van meg... tud vki küldeni nekem egy meghívót az [email protected] -ra ?
  • Jimie5
    Sziasztok!

Ha van valakinek fölös demonoid meghívója, azt nagyon megköszönném, ha küldene. Köszönet mellett tudok adni egy-két magyar oldalra meghívót is.

Üdv.
    Jimie

Ja, az e-mail címem ahova várom az "adományt": [email protected]
  • pipeppers
    Készíts torrent-filét a kliens programoddal.
  • pipeppers
    Sziasztok!
    Ha még nem kótyavetyéltetek el minden meghívót, én is szívesen fogadnám. Msn azonosítóm az e-mail címem is.
    Köszike.
  • gonzo doki
    Hello!Sikerült regelnem csak nem tudok feltenni dolgokat!ez miért van??? ezt írja ki: Problem with torrent: Not a .torrent file
    Miiiiiiez???mit csináljak
    sűrrrrgős.köszike
  • lengyef
    Sziasztok!
    Szeretnék meghivót kérni a démonoidra, cserébe tudnék adni jó magyar oldalakra.Megbeszéljük.
    Előre is köszönöm.
    E-mail [email protected]
  • Goldi
    Hali!
    Akinek van felesleges meghívója az küldjön ide: [email protected]

Előre is köszönöm.
  • gonzo doki
    hello akinek van egy felesleges meghívója az küldje ide:[email protected]
    köszönöm