742
Demonoid regisztráció
-
Zozee az Isten #262 A mail címem ahová jöhet a meghívó [email protected] köszi.köszi. -
#261 Hi all!
Remélem nekem is jut 1 fölös meghívó ^^
E-mail: [email protected] -
Zozee az Isten #260 Szasztok! Ha vkinek lenne egy fölös meghívója a demonoid-ra azt nagyon megköszönném!!! -
sweet669 #259 Huh :) Sikerült beregisztrálnom :) Mikor rámentem az oldalra, kiírta, hogy nyitva van a reg...rányomtam erre azt írta ki, hogy zárva...de aztán frissítettem és sikerült :) -
#258 Igen, gond nélkül. -
leking89 #257 Hy!
Ti be tudtok lépni a demonoid-ra? Mert nekem nem sikerül, egyszerűen nem hozza be az oldalt! -
sweet669 #256 Óh...ezt nem hiszem el:D 1 hete mindennap megnéztem a fórumot is, meg a demonoid.com-ot is, hátha lesz vmi infó, vagy valami... csak ma nem, és erre tessék :D
Aggmester...elkérhetem tőled? :] Ha igen, akkor előre is nagyon
köszönöm :)Az email címem : [email protected] (a fórumon nem tudom hogy kell elolvasni a leveleket :D). -
aggmester #255 Sziasztok. Van 1 demonoid meghívóm, szivesen odaadom. -
#254 Valóban, köszi ! -
A Pitu #253 Most nyitott a regisztráció!
Aki reggelni akar, az most tegye. -
A Pitu #252 Sziasztok!
Van arra esély, hogy ennyi meghívókérés közül számomra is tud valaki meghívót küldeni?
Előre is nagyon köszönöm. -
fuli20 #251 Halihó...
Ugye nem számít nagy tuskóságnak, ha szeretnék egy meghívót kapni Demonoidra... Sajnos cserealapom nincs, csak idegeskedés, mert túl sok jó zene van ott, amit kár lenne érintetlenül otthagyni...
Előre is mérhetetlenül köszönöm...
[email protected] -
speiderman #250 Sziasztok!
Tudna valaki nekem is meghívót küldeni a demonoid-ra.
Köszönöm!
E-mail: [email protected] -
sweet669 #249 [blabla] We open the registrations from time to time, usually one or two of the first days of the month, so please check back later. < umm.. ez azt jelenti, hogy augusztus elsején nyitva lesz a regisztráció? :\ -
#248 Házhoz ne vigye (akinek van) és becsúsztatja az ajtó alatt..... -
kiwimango #247 Sziasztok !
kérnék egy Demonoidot a két szép szememért. A [email protected] -ra , mert ide csak ritkán gyüvök.
köszi -
#246 Ha nincs seeder,akkor nincs kitől letölteni.:( -
sweet669 #245 Hello!
Én is szeretnék meghívót Demonoidra :) Asszem nem tudok érte semmit adni...
Igazából amiért (leginkább) regisztrálni szeretnék, az egy zenei album...
60 mb :/ Ha valaki leszedné nekem esetleg,és elküldené, vagy ideiglenesen feltöltené valahová, azt megköszönném
Akkor nem is kéne meghívó =D
Most nézem, hogy mostmár csak úgy dobja ki a találatot a cuccra Demonoidon, hogyha a 'State'-t 'Unseeded'-re állítom... Ez miért van? :/ Tehát, ha regelve lennék, akkor se tudnám leszedni? :( Valaki legyen olyan kedves, és segítsen, pls! :(
Előre is köszi..
Ps: bocs a regényért :) -
saitek #244 Sziasztok!
Küldene nekem valaki 1 meghívót?
Előre is köszi!
[email protected]
-
#243 Mákos napotok van!:D 2db meghívom volt!:D -
adsa #242 én meg adok érte MyVIP meghívót:P -
#241 Én szívesebben elfogadom!
-
adsa #240 elküldön nekem?:))) -
#239 van még 1 meghívóm... -
adsa #238 sziasztok! Küldene valaki nekem egy meghívot mert a mininovara nem enged h uploadojak és ezért a demonoidra akarok. előre is köszi
[email protected] -
sumata #237 sziasztok valaki nem tudna adni 1 demoinoid meghivot nagyon megköszönném
elöre is köszi [email protected] -
#236 sziasztok!
Valaki nem tudna megkínálni egy meghívóval demonoidra?
sok jó dolgot találtam ott, plz valaki.
köszii!
[email protected], vagy privi itt.
thx thx -
#235 Köszi, írtam én is privátot ! -
#234 akinek még esetleg van az küldhetne nekem is, mert már nagyon régen vadászok rá, de semmi:( -
smiths2121 #233 nekem van egy meghivom. mijet tudsz érte adni -
#232 Mind a kettőtöknek ment itt az SG-n privátban a meghívó. -
kiwimango #231 Nékem is kűdheted [email protected] -
#230 Én szívesen fogadom, de nincs cserealapom.
Hátha ez kizáró ok. -
#229 Demonoidra van egy meghívóm, ha valakit érdekel... -
kiwimango #228 Sziasztok !
Demonoid, Gigatorrent, Endless meghívókra lenne szükségem.
Cserealap: megtanítom hogyan tudsz itthonról elindulni a külföldi elektronikus tőzsdézésben, nyelvtudás és tapasztalat nélkül.
köszi
[email protected] -
#227 Regisztálj! Péntekenként :) -
Ripperjack #226 Sziasztok!
Tudna valaki számomra küldeni 1 meghívót a Demonoid.com-ra? Nagyon hálás lennék érte (mindenféle cserealap érdekel)
[email protected]
Köszönöm -
Ripperjack #225 Sziasztok!
Tudna valaki számomra küldeni 1 meghívót a Demonoid.com-ra? Nagyon hálás lennék érte (mindenféle cserealap érdekel)
[email protected]
Köszönöm -
Ripperjack #224 Sziasztok!
[email protected]
Köszönöm -
#223 Miért nem lehet belépni a Demonoidra? Valaki megmondhatná!!!! :)
Pedig fenn vagyok már egy jóideje..............
July 1
There was a delay with our new hardware that pushes the site return for Wednesday.
The Forums are now back online though.