742
Demonoid regisztráció
-
homeless #342 Ez most az általános meghívókunyeráló topic lett? Az meg rendben van, hogy demonoid meghívót kérnek(én is ezt tettem még régen), de más torrentoldalakra miért itt kell meghívót kunyerálni? -
LightimgSpeedy #341 ha valakinek van egy felesleges Bithorlo meghívója akkor azt meg kérném hogy küldjön 1 -et erre az e-mail címre: [email protected]
azt hogy mit adok cserébe azt megbeszéljük mi kell és adom ha a irtokomba van.:P -
milu87 #340 Valaki lenne olyan szíves és megajándékozna egy demonoid regisztációs kóddal?Ezt tudom honorálni Bithumen-es vagy Bitgate-es meghívóval!És ezer hálás köszönettel!
E-mail: [email protected] -
krisztacsacska #339 Ja majd elfelejtettem az emailcimem [email protected] -
krisztacsacska #338 Nem tudna valaki nekem is küldeni egy invitation code-ot? Nagyon örülnék neki -
agostonb #337 Én nagyon szívesen vennék egy Invitációt, mert egy Patricia Barber Lossless albumot, vagy többet is letöltenék onnan.
Ha valaki tudna segíteni, hálámmal örökké üldözném.
[email protected]
-
50cent911 #336 adsa ird le az email cimed és küldöm az iwiwes meghivot!jól jönne nekem a demonoidos -
adsa #335 vki tud iwiwre meghívót? az kap egy demonoidosat!!!! -
#334 az előbb is én írtam LBandy néven... -
#333 MInd1 vmi torrent oldalra vlót... endless, majom, moobs -
#332 és mien meghívót szeretnél? -
#331 Neekem van meghívóm de szertnék érte én is vmi meghívót... -
pipeppers #330 Van rá mód, hogy megnézzem, mik azok a file-ok, amiket már letöltöttem? -
#329 vki nem tudna a demonoid-ra egy meghívót küldeni plssssssss????? -
#328 Nyitva a regisztráció! Mindenki szoljon haverjainak, ismerőseinek! Nyilt reg. 30.000 felhasználóig. Dupla regisztrációkat szürjük, ezzel ne probalkozzatok!
INDEPENDENCE----www.indep.eu -
50cent911 #327 hi valaki tud nekem küldeni majomparádéra meghivot?sajna nekem csak iwiwes és myvipes van!
[email protected] -
#326 Nekem lenne meghívóm de kéne bithu,endless, vagy vmi jó oldalra meghívó. HA van vhova, akkkor neked is lesz a demonoidra!!!!! -
kiwimango #325 Hali, aki küld egy demonoidos meghívót, segítek külföldi tőzsdén elindulni. [email protected] ide küldjed, mert csak ezt nézem. -
#324 Hali, valaki tudna küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönné[email protected] -
medawo #323 Sziasztok! Légyszi küldjön valaki meghívót. Előre is köszi... -
KisTom #322 Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha valaki kisegítene egy Demonoid-os meghívóval!
Előre is köszi! -
tr3wq #321 Hello.
Tudok neked adni a http://rapidx.q2.hu -ra 1 peremium hozzáférést ha megfelel.
-
adsa #320 nekem van 2 meghívom, ha vki tudna adni cserébe vmit... -
petpisti #319 sziasztok én is nagy hasznát veném egy demonoidos meghívónak köszi -
wrek #318 Még mindig áll az ajánlatom. Feltöltök annak a nevében 10GB-ot aki ad nekem egy demonoid meghívót. Esetleg más meghívóról is lehet szó cserébe.
Előre is köszi. -
Ripperjack #317 Ha már valaki megszánja "mika 36"-t, akkor engem is vegyen valaki az adományozó listájára, please !!
THX:
[email protected] -
#316 e-mailre nem küldök (nincs is rá szükség, mert ez egy meghívókod).
Itt PM-be megy majd. -
mika36 #315 Királyság, tudnál nekem küldeni? [email protected] Előre is köszi. -
#314 nekem van 1db. -
mika36 #313 Skacot. Ha valkinek van meghívója akár meg is tudnék vele egyezni. Valamiféle csereakció. Nekem nagyon kellene egy felhasználói jogosultság. Nincsenek fent máshol azok a cucok amik kellenének nekem. Ha bárki akar üzletelni azt szívesen várom. -
Ripperjack #312 Éppen most néztem az oldalt, újra üzemel, de a szabad regisztráció - mint mindig - zárva :-(
Még mindig szeretnék bejutni, s ezért kérem, ha tudna valaki küldeni egy meghívót tegye meg nekem.
Köszönöm: [email protected] -
tr3wq #311 Hello!
Én is szeretnék kérni valakitől egy meghívót a demonoidra.
Kb 2-3 hónapja próbálok ott elkapni egy szeabad regget de nem nagyon akar összejönni a dolog.
Cserébe tudok adni egy prémium hozzáférést a http://rapidx.q2.hu ra.
Köszönöm! -
mika36 #310 Srácok tudna valamelyikőtök küldeni nekem egy meghívót a Demonoidra? Csak ott vannak fent azok a dolgok amik kellenek nekem. [email protected]
-
mika36 #309 Srácok nem tudja valamelyikőtök véletlenül hogy mikor nyit a regisztráció a Demonoidon? Csak ott vannak fent azok a dolgok amik kellenek nekem. -
mika36 #308 Tudja valamelyikőtök hogy mostanában mikor szokott nyílt lenni a regisztráció? -
mika36 #307 Én itt vagyok és nézem a Demonoidot de azt írja hogy: "The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon" -
ipko #306 Újra üzemel ezerrel az oldal!!!!! -
wrek #305 Feltöltésért (5 giga) cserébe hajlandó valaki küldeni nekem egy meghívót Demonoidra? Köszi előre is. Mail: [email protected] -
Ripperjack #304 Ahogy mondod: van még remény......remélhetőleg a remény és a Demonoid hal meg utoljára :-) /bár most nem úgy fest/
[email protected] -
#303 Nyugi, nyugi. Van még remény