742
Demonoid regisztráció
  • homeless
    Ez most az általános meghívókunyeráló topic lett? Az meg rendben van, hogy demonoid meghívót kérnek(én is ezt tettem még régen), de más torrentoldalakra miért itt kell meghívót kunyerálni?
  • LightimgSpeedy
    ha valakinek van egy felesleges Bithorlo meghívója akkor azt meg kérném hogy küldjön 1 -et erre az e-mail címre: [email protected]
    azt hogy mit adok cserébe azt megbeszéljük mi kell és adom ha a irtokomba van.:P
  • milu87
    Valaki lenne olyan szíves és megajándékozna egy demonoid regisztációs kóddal?Ezt tudom honorálni Bithumen-es vagy Bitgate-es meghívóval!És ezer hálás köszönettel!
    E-mail: [email protected]
  • krisztacsacska
    Ja majd elfelejtettem az emailcimem [email protected]
  • krisztacsacska
    Nem tudna valaki nekem is küldeni egy invitation code-ot? Nagyon örülnék neki
  • agostonb
    Én nagyon szívesen vennék egy Invitációt, mert egy Patricia Barber Lossless albumot, vagy többet is letöltenék onnan.
    Ha valaki tudna segíteni, hálámmal örökké üldözném.
    [email protected]
  • 50cent911
    adsa ird le az email cimed és küldöm az iwiwes meghivot!jól jönne nekem a demonoidos
  • adsa
    vki tud iwiwre meghívót? az kap egy demonoidosat!!!!
  • totl
    az előbb is én írtam LBandy néven...
  • totl
    MInd1 vmi torrent oldalra vlót... endless, majom, moobs
  • Soldiers
    és mien meghívót szeretnél?
  • I3andy
    Neekem van meghívóm de szertnék érte én is vmi meghívót...
  • pipeppers
    Van rá mód, hogy megnézzem, mik azok a file-ok, amiket már letöltöttem?
  • Soldiers
    vki nem tudna a demonoid-ra egy meghívót küldeni plssssssss?????
  • totl
    Nyitva a regisztráció! Mindenki szoljon haverjainak, ismerőseinek! Nyilt reg. 30.000 felhasználóig. Dupla regisztrációkat szürjük, ezzel ne probalkozzatok!

INDEPENDENCE----www.indep.eu
  • 50cent911
    hi valaki tud nekem küldeni majomparádéra meghivot?sajna nekem csak iwiwes és myvipes van!
    [email protected]
  • totl
    Nekem lenne meghívóm de kéne bithu,endless, vagy vmi jó oldalra meghívó. HA van vhova, akkkor neked is lesz a demonoidra!!!!!
  • kiwimango
    Hali, aki küld egy demonoidos meghívót, segítek külföldi tőzsdén elindulni. [email protected] ide küldjed, mert csak ezt nézem.
  • Salty
    Hali, valaki tudna küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönné[email protected]
  • medawo
    Sziasztok! Légyszi küldjön valaki meghívót. Előre is köszi...
  • KisTom
    Sziasztok!
    Nagyon örülnék, ha valaki kisegítene egy Demonoid-os meghívóval!
    Előre is köszi!
  • tr3wq
    Hello.

Tudok neked adni a http://rapidx.q2.hu -ra 1 peremium hozzáférést ha megfelel.

• adsa
    nekem van 2 meghívom, ha vki tudna adni cserébe vmit...
  • petpisti
    sziasztok én is nagy hasznát veném egy demonoidos meghívónak köszi
  • wrek
    Még mindig áll az ajánlatom. Feltöltök annak a nevében 10GB-ot aki ad nekem egy demonoid meghívót. Esetleg más meghívóról is lehet szó cserébe.
    Előre is köszi.
  • Ripperjack
    Ha már valaki megszánja "mika 36"-t, akkor engem is vegyen valaki az adományozó listájára, please !!

THX:

[email protected]
  • Crem
    e-mailre nem küldök (nincs is rá szükség, mert ez egy meghívókod).
    Itt PM-be megy majd.
  • mika36
    Királyság, tudnál nekem küldeni? [email protected] Előre is köszi.
  • Crem
    nekem van 1db.
  • mika36
    Skacot. Ha valkinek van meghívója akár meg is tudnék vele egyezni. Valamiféle csereakció. Nekem nagyon kellene egy felhasználói jogosultság. Nincsenek fent máshol azok a cucok amik kellenének nekem. Ha bárki akar üzletelni azt szívesen várom.
  • Ripperjack
    Éppen most néztem az oldalt, újra üzemel, de a szabad regisztráció - mint mindig - zárva :-(

Még mindig szeretnék bejutni, s ezért kérem, ha tudna valaki küldeni egy meghívót tegye meg nekem.

Köszönöm: [email protected]
  • tr3wq
    Hello!

Én is szeretnék kérni valakitől egy meghívót a demonoidra.
    Kb 2-3 hónapja próbálok ott elkapni egy szeabad regget de nem nagyon akar összejönni a dolog.

Cserébe tudok adni egy prémium hozzáférést a http://rapidx.q2.hu ra.

Köszönöm!
  • mika36
    Srácok tudna valamelyikőtök küldeni nekem egy meghívót a Demonoidra? Csak ott vannak fent azok a dolgok amik kellenek nekem. [email protected]

• mika36
    Srácok nem tudja valamelyikőtök véletlenül hogy mikor nyit a regisztráció a Demonoidon? Csak ott vannak fent azok a dolgok amik kellenek nekem.
  • mika36
    Tudja valamelyikőtök hogy mostanában mikor szokott nyílt lenni a regisztráció?
  • mika36
    Én itt vagyok és nézem a Demonoidot de azt írja hogy: "The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon"
  • ipko
    Újra üzemel ezerrel az oldal!!!!!
  • wrek
    Feltöltésért (5 giga) cserébe hajlandó valaki küldeni nekem egy meghívót Demonoidra? Köszi előre is. Mail: [email protected]
  • Ripperjack
    Ahogy mondod: van még remény......remélhetőleg a remény és a Demonoid hal meg utoljára :-) /bár most nem úgy fest/

[email protected]
  • Caligo
    Nyugi, nyugi. Van még remény