772
Nero7 és 8
-
mardel2 #212 A clon az nem jó de a shrink az inkább mert eredetit is lehet vele írni de nem sikerül feltlepíteni! -
frejsanyi #211 Probálkozz clon cd-vel az is irja a dvd-t. és nem válogat. -
Since #210 Dvd shrinkel csak kódölni lehet az anyagot, de utána neróval írja ki ugyanúgy...Egyébként próbáltam dvd shrinkkel is. -
#209 -
#208 dvd shrink ?
-
Since #207 Nem eredetit :-) Másoltat :) -
#206 de eredeti lemezt próbálsz átirni? :D -
Since #205 Máshol meg tudok írni -res lemezre :-) Ezt nemértem igazából -
#204 hát véleményem szerint védett lemezt próbálsz átirni de akor rw-re sem kéne irnia -
Since #203 Sziasztok!
Nagy problémába vagyok, remélem ti tudtok nekem segíteni. Amikor elkezdek kiírni egy filmet -res dvd-re akkor folyton kiírja hogy illegális a lemez és abbahagyja a dvd írást (tulajdonképpen el se kezdi). Azonban -rws lemezre tökéletesen tudok írni ilyenkor nem jelentkezik ez a hiba. Próbáltam Nero7est illetve azt a verziót amit a dvd íromhoz adtak, próbáltam clonedvd-t szinte a legismertebb dvd író szoftvereket és mindegyiknél ezt csinálja. Komolyan mondom kifogytam az ötletekből nemtudom mi lehet a gond. Természetesen rw-sre rámegy az anyag. Egyébként sony dvd íróm van. Légyszíves adjatok tanácsokat tippeket! Köszike -
norbisz #202 Hali!
A Nero 7 új verziója már működik rendesen? Vagy ugyanúgy hibázgat, mint az első 7.xxx verziók? Az audio cd-t megírja már rendesen? Ha valaki tud válaszolni, köszönöm (nem akarom felrakni, ha ugyanolyan gyenge). -
#201 újrairhatóval próbálkozz! ki kell tapasztalni mert minden irónál máshogy viselkedik! -
MetsyS #200 Ez nem az enyém, engem csak megkértek hogy vegyek rá egy filmet. -
#199 jaj ne legyel mar csori veszel egy ujrairhato dvdt es problkozhatsz ahanyszor csak akarsz. -
MetsyS #198 Csak annyi kéne hogy hogy kezdjek neki, mert soha nem írtam még dvd-t így félek hogy elrontom, a lemez pedig nem 10 FT :) -
#197 ja ok azt hittem hogy jott ki hozza frissites :) -
#196 a frisicsd a nerod alatt azt ertettem hogy tolts le egy frisebb verziot mert frisites (pecs) nincs hozzá! -
#195 ok koszi es pl ugy le tudom szedni a frissitest hogy nincs beinstalalva a nero es utolag pakolom ra? -
frejsanyi #194 Nézbe a honositomühelybe ott találsz magyaritást -
#193 184-eh hozzászólásban ott van :D kéretik kicsit figyelmesebbnek lenni :) -
#192 ha konkrét problémád van megprobáljuk kiokoskodni de kiselőadást a nero használatáról ne is várj! -
frejsanyi #191 Annak a privinek amit kaptam tegnap. -
MetsyS #190 Tudnál nekem is segíteni? :( -
#189 frisicsd a nerod mert bugos az audoi cd irasi resze! -
#188 sziasztok az mer van hogy ha en 7 es neroval zenet egetek es a szamok kozott kiszedem hogy ne legyen szunet az a szar akkor is odateszi es mar nemegyszer megcsinalta -
MetsyS #187 Ma töltöttem le a nero 7-et mert filmet szeretnék dvd-re kiírni de nem tudom hogyan kezdjek neki hogy el ne rontsam. Valaki please help me :)))) -
#186 hogy minek? :D -
frejsanyi #185 KÖszi most már meg van. Valami hiba volt a letöltéssel,mert reggelre nem találtam a progit.az informatikai mühelynek megtudnád adni az elérhetőségét? -
#184 nimo codec pack 5.0bulid7
tessék inenn nem veszlik el :) -
frejsanyi #183 Letöltöttem a privit, éjjel de reggelre elszált küld el mégegyszer légyszives. -
#182 mármint letölteni amit adtam vagy megoldani a problémát? :S -
frejsanyi #181 sikerült. -
frejsanyi #180 Várom a privit. -
#179 ma már fáradt vok de holnap késő délután dobok privit ha nem felejtem el (nem fogom ha erre itt válaszolt egy okét vagy valamit mert jelzi kint a fav topikoknál hogy uj üzi és akkor benézek) :) -
frejsanyi #178 NEM sikerült. -
frejsanyi #177 Lehuzom a plugint és ha nem sikerül akkor holnap jelentkezem. -
#176 de ilyen nincs hogy 7codeck pakk!
tedd fel a legújabb nero7-et meg amit feltöltötem! ha akkor se jó akkor adok kodeck packot! -
frejsanyi #175 Néroval veszemát a kamerárol a felvételt és lejátszásnál nagyon darabos és rossz minőségű a kép. és ezért gondoltam hogy a 7 codeck pakk tisztázza. -
#174 namocodecpackot tegyél fel! de ennek a témának semmi köze a nero7-hez :))) -
frejsanyi #173
A kamerához kaptam egy videostudio8 programot, de az nem úgy üzemel ahogy kell.Alénnyeg az hogy nem lehet rendesen átvenni a filmet,mert kockázza.