772
Nero7 és 8
  • mardel2
    A clon az nem jó de a shrink az inkább mert eredetit is lehet vele írni de nem sikerül feltlepíteni!
  • frejsanyi
    Probálkozz clon cd-vel az is irja a dvd-t. és nem válogat.
  • Since
    Dvd shrinkel csak kódölni lehet az anyagot, de utána neróval írja ki ugyanúgy...Egyébként próbáltam dvd shrinkkel is.
  • Max7
  • hetfield1887
    dvd shrink ?
  • Since
    Nem eredetit :-) Másoltat :)
  • Max7
    de eredeti lemezt próbálsz átirni? :D
  • Since
    Máshol meg tudok írni -res lemezre :-) Ezt nemértem igazából
  • Max7
    hát véleményem szerint védett lemezt próbálsz átirni de akor rw-re sem kéne irnia
  • Since
    Sziasztok!

Nagy problémába vagyok, remélem ti tudtok nekem segíteni. Amikor elkezdek kiírni egy filmet -res dvd-re akkor folyton kiírja hogy illegális a lemez és abbahagyja a dvd írást (tulajdonképpen el se kezdi). Azonban -rws lemezre tökéletesen tudok írni ilyenkor nem jelentkezik ez a hiba. Próbáltam Nero7est illetve azt a verziót amit a dvd íromhoz adtak, próbáltam clonedvd-t szinte a legismertebb dvd író szoftvereket és mindegyiknél ezt csinálja. Komolyan mondom kifogytam az ötletekből nemtudom mi lehet a gond. Természetesen rw-sre rámegy az anyag. Egyébként sony dvd íróm van. Légyszíves adjatok tanácsokat tippeket! Köszike
  • norbisz
    Hali!

A Nero 7 új verziója már működik rendesen? Vagy ugyanúgy hibázgat, mint az első 7.xxx verziók? Az audio cd-t megírja már rendesen? Ha valaki tud válaszolni, köszönöm (nem akarom felrakni, ha ugyanolyan gyenge).
  • Max7
    újrairhatóval próbálkozz! ki kell tapasztalni mert minden irónál máshogy viselkedik!
  • MetsyS
    Ez nem az enyém, engem csak megkértek hogy vegyek rá egy filmet.
  • Atika :o)
    jaj ne legyel mar csori veszel egy ujrairhato dvdt es problkozhatsz ahanyszor csak akarsz.
  • MetsyS
    Csak annyi kéne hogy hogy kezdjek neki, mert soha nem írtam még dvd-t így félek hogy elrontom, a lemez pedig nem 10 FT :)
    ja ok azt hittem hogy jott ki hozza frissites :)
  • Max7
    a frisicsd a nerod alatt azt ertettem hogy tolts le egy frisebb verziot mert frisites (pecs) nincs hozzá!
    ok koszi es pl ugy le tudom szedni a frissitest hogy nincs beinstalalva a nero es utolag pakolom ra?
  • frejsanyi
    Nézbe a honositomühelybe ott találsz magyaritást
  • Max7
    184-eh hozzászólásban ott van :D kéretik kicsit figyelmesebbnek lenni :)
  • Max7
    ha konkrét problémád van megprobáljuk kiokoskodni de kiselőadást a nero használatáról ne is várj!
  • frejsanyi
    Annak a privinek amit kaptam tegnap.
  • MetsyS
    Tudnál nekem is segíteni? :(
  • Max7
    frisicsd a nerod mert bugos az audoi cd irasi resze!
    sziasztok az mer van hogy ha en 7 es neroval zenet egetek es a szamok kozott kiszedem hogy ne legyen szunet az a szar akkor is odateszi es mar nemegyszer megcsinalta
  • MetsyS
    Ma töltöttem le a nero 7-et mert filmet szeretnék dvd-re kiírni de nem tudom hogyan kezdjek neki hogy el ne rontsam. Valaki please help me :))))
  • Max7
    hogy minek? :D
  • frejsanyi
    KÖszi most már meg van. Valami hiba volt a letöltéssel,mert reggelre nem találtam a progit.az informatikai mühelynek megtudnád adni az elérhetőségét?
  • Max7
    nimo codec pack 5.0bulid7

tessék inenn nem veszlik el :)
  • frejsanyi
    Letöltöttem a privit, éjjel de reggelre elszált küld el mégegyszer légyszives.
  • Max7
    mármint letölteni amit adtam vagy megoldani a problémát? :S
  • frejsanyi
    sikerült.
  • frejsanyi
    Várom a privit.
  • Max7
    ma már fáradt vok de holnap késő délután dobok privit ha nem felejtem el (nem fogom ha erre itt válaszolt egy okét vagy valamit mert jelzi kint a fav topikoknál hogy uj üzi és akkor benézek) :)
  • frejsanyi
    NEM sikerült.
  • frejsanyi
    Lehuzom a plugint és ha nem sikerül akkor holnap jelentkezem.
  • Max7
    de ilyen nincs hogy 7codeck pakk!

tedd fel a legújabb nero7-et meg amit feltöltötem! ha akkor se jó akkor adok kodeck packot!
  • frejsanyi
    Néroval veszemát a kamerárol a felvételt és lejátszásnál nagyon darabos és rossz minőségű a kép. és ezért gondoltam hogy a 7 codeck pakk tisztázza.
  • Max7
    namocodecpackot tegyél fel! de ennek a témának semmi köze a nero7-hez :)))
  • frejsanyi

A kamerához kaptam egy videostudio8 programot, de az nem úgy üzemel ahogy kell.Alénnyeg az hogy nem lehet rendesen átvenni a filmet,mert kockázza.