772
Nero7 és 8
-
#172 a codec pakk nem a felvételhez kell hanem a lejátszáshoz általában de milyen codec pack kell neked? -
frejsanyi #171 Nekem a kamera végett kell a codeck pakk, mert nem tudom rendesen átvenni a kamerárol a filmet -
frejsanyi #170 Akkor elértettük egymást.bocs -
#169 milyen codec pack? én plugins packot linkletem be és nekem megy a letöltés! ha nem tudod használni az oldalt inkább azt mond! -
frejsanyi #168 A codeck pack nem letölthetö.
Visszatérve a kamerára azért kellene a pack mert akkor a filmet rendesen lejátsza. -
#167 olvassá má vissza vagy 10 hozzászólást -
rawel #166 Sziasztok
Hol találok a Nero/-hez plugins packot?
Fontos lenne.
Köszi előre is... -
#165 Akkor most már a Zenei CD-ket megírja hibátlanul? Már nem jelentkezik az a probléma amiket itt is írtak, hogy akadozik/ugrá? -
#164 köszönjük az infót rakom is fel bár akkor most le fogja szedni a fulcd-s nero 7-em :( -
TomBond #163 Megjelent a népszerű CD-író alkalmazás, a NERO legújabb, 7.0.5.4-es verziója. Az új kiadás leginkább a korábbi változatok kisebb-nagyobb hibáit javítja, konkrétan:
- Zenei CD készítésekor az összeállításhoz hozzáadott hangállományt nem lehetett szerkeszteni.
- Zenei CD-k tartalmának mentésekor a Mentés párbeszédablakban nem lehetett új mappát létrehozni.
- Bizonyos ritka esetekben a NERO elszállt az üres merevlemez-terület lekérdezésekor.
- Korábban lehetetlen volt egy zenei összeállítás egyetlen kiragodott számát átkódolni.
- Az írási folyamat "unspecified recorder error" hibaüzenettel szállt el, ha egy korábban mentett projekt visszatöltése után 4 másodpercen belül megkezdtük az írás műveletét.
- Kilépéskor a program nem jegyezte meg az ablak legutóbbi pozícióját.
- Video CD-k menüőpontjai bár olvashatók voltak az előnézeti képen, a megírt Video CD-n már nem.
- A vírusellenőrzés nem működött ZIP állományok esetében.
- A NERO kizárólag az Image Recordert kínálta fel, ha három vagy annál több CD/DVD eszköz volt csatlakoztatva számítógépünkre.
Forrás: PC World online
-
#162 www.webxposed.de a jelszó -
#161 persze megkérdeztem de nem én és nem neked nemsokára meglesz de nemtöltem és nemneked :) -
#160 olvass vissza ebben a topikban többen panaszkodtak rá hogy az audió cd-t nem jól irja tegyél fel egy frisebb nerot! -
#159 Számomra érthetetlen, hogy nem bírják kijavítani ezt a hibát, hogy rosszul ír audió CDt. Ki próbálta már a most kijött 7.0.5.4-es verziót? Abba is szar még? Én mindenesetre még maradok a 6-os (6.6.1.4) sorozatnál. -
TomBond #158 Tudnál segíteni egy jelszóval a kicsomagoláshoz? Persze nem tölled és nem nekem! -
Norby86 #157 Hu,erre nemszámitottam hogy télleg a Nero a szar. Akkor felpakolom a régebbit. Jó hogy most raktam ujra a gépet,most szedhetem le a 7-es Nerot. :) -
wertz #156 Hello
Nem a cd-k xarok hanem a nero7-es.Nekem is ugyan ilyen gondom volt egy pár cd-m rá is ment mire rájöttem mi a gond.(Philips cd).Utána nero le Nero 6.6..1.4. fel és láss csodát.Ugyanazokat a számokat írtam meg vele és nemugráltak.Ugyhogy a 7-es nerot nyugodtan el lehet felejteni, szerintem.Csáo -
Norby86 #155 Közben csináltam egy scant Nero lemez minőség ellenörzővel,és ez jött ki. Én nemértek ehhez,de valaki aki ért az adatokhoz,megtudja mondani mi az a C1 errors? Mert aggaszt engem hogy talált 12,78-at. Nemtom ez még jonak számit e.
Általános Információ
Meghajtó: _NEC DVD_RW ND-3540A
Firmware: 1.01
Lemez: Audio CD
Kiválasztott sebesség: 40 X
C1 errors
Maximum: 40
Average: 12.78
Totál: 58157
C2 errors
Maximum: 0
Average: 0.00
Totál: 0
Jitter: n/a
Szkennelési Statisztika
Eltelt idő: 2:48
Number of samples: 4550
Átlagos szkennelési intervallum: 1.00 sec
Tüskék eltávolítva: 2
-
Norby86 #154 Sziasztok.
Régebb óta használom ezt a Nero 7 programot és eddig nem irtam vele audio cd-t most csináltam elösször a 7-es verzioval. Gondom azlenne amit nemtudok megfejteni hogy a cd a szar,vagy a nero nem irja jol az audiót? Nemtudom másnak volt e ilyen problémálya,szoval arrol van szó hogy kiirom az audio cd-t és amint meghallgatom összes szám ugrik rajta,igy hol a számok elején,hol a közepén és majdnem mindeggyik számnál. Létezik hogy Nero hiba és rosszul irja ki a cd-t,vagy a cd a hibás mindenféleképpen? Mondjuk elég ruppótlan neve van valami Omega márkáju cd. Olcsón jutottam hozzá,csak most lehet bejön az olcsó húsnak híg a leve közmondás. :( Nemlenne jó! Szerintetek ez az ugrálás a zenékbe nemlehet Nero hiba? -
frejsanyi #153 A probléma csak annyi hogy letöltésnél úszik a film. Ez nem frissitési hiba. -
#152 kamerában is lehet a firmware-t frisiteni ugy mint a cdiroban! -
#151 tudsz letölteni a rapidsharéről vagy azt hiszed hogy ez egy google alapú kereső? (freere kell klikelni majd várni amig számol beirni majd amit a képen látsz és tölteni! -
frejsanyi #150 Egy samsung dv+kártya -
frejsanyi #149 Sajnos nem találta meg a keresö a packot -
izb #148 firewire kamera?
-
frejsanyi #147 Kössz a tippet kiprobálom. Az a problémám hogy kamerárol nem tudom normálisan átvenni a filmet és a 6.6packot meg nem fogadja el. -
#146 http://rapidshare.de/files/10973947/Nero_7_Plugins_Pack_Pro_2006_WebXposed.de.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/10974190/Nero_7_Plugins_Pack_Pro_2006_WebXposed.de.part2.rar.html
nem az én érdekem nem én töltöttem fel (tényleg) nem éna dtam a linket nem ismerjük egymást és nem találkoztunk és ne köszönd meg :) -
#145 mindjárt megnézem és ha megvan feltöltöm! -
#144 hát itt a hiba :D a daemon tiltja le! az mindig indul jobb alul az oránál! töröld ki az inditópultból vagy álícsd be hogy ne induljon majd te inditod ha akarod! és müködni fog a nero! :) -
frejsanyi #143 Nero7 codekk pakkrol ki tud valamit -
Jockey Ewing #142 semmit nem csináltam. felraktam a 6.6.0.1-et, írtam vele tökéletesen 3 DVD-t, utánna Daemon v4.01 telepítés, az kéri a reboot-ot, és ennyi.
Kölönben ez van:
-
#141 nekem eddig eggyik verziómma se volt ilyen problémám! azaz olyan volt hogy nem láta a meghejtóimat olyankor ujra tettem a nerot és megoldodott! amugy mit csináltál az ujraindítás elött? (játszás nem érdekel csak hogy mit tettél fel mit szedtél le sötöbö) -
Jockey Ewing #140 Hi all!
Neroval(6.6.0.1 és a 7.0.1.2) a következő a probléma:
Még annyit, hogy XPx64 Corporate Edition van.
- Feltelepítem először a friss windows-ra, megy is teljesen tökéletesen. DE, amikor újraindítom a gépet, onnantól nem látszik benne egyik író sem. Csak a Image Recorder. Azt írja, hogy kérdezzem meg az adminisztrátort, hogy ad-e jogosultságot cd/dvd íráshoz, ha ez megvan akkor töltsem le a Nero BurnRights nevű programot a nero.com-ról. Ezzel lehet felhasználói jogosultságokat állítani. :)) <-- itt ez nem igazán érthető, sose volt a neroval olyan probléma, hogy más user a gépen ne bírja használni.
- Nah, Én kis naiv egyből gondoltam megoldódott a probléma. ÁÁÁÁááááá ua.
de itt a hibaüzenet már a telepítés után:
Itt már legalább annyit ír, hogy fent van már a gépen a Nero BurnRights.
Bármit állítok benne, nincs íróm egy sem. :(((
Valaki hasonló problémáról hallott már?
Más bírja tökéletesen használni a Nero-t minden gond nélkül. -
DDE #139 Ki bizony!
Kipróbáltam 1 progit, amit az Ahead oldaláról lehet letölteni és az elintézi a registry bejegyzéseket, de nem akart megfelelően működni. Így hát manuálisan szedegettem ki. -
#138 a reistry-ből is kipucoltad? -
DDE #137 Megtettem. Nem volt túl nehéz leszedni. Rosszabbra számítottam. -
#136 az hagyán hogy reinstall de pucolhatod ki a registry-ből is -
DDE #135 Tök jó. Az újrainstallon kívül van valamilyen magoldás? -
#134 nem megfelelő serialt irtal be neki amivel csak a nero iroprogramat tudod hasznalni! -
DDE #133 Hali!
Nekem is lenne 1 kérdésem. Nero 7.X a verzió. A progi feltelepül rendben. Szériaszámot megkapja, nem aggódik semmi miatt. Aztán. A wave editorral szerkesztek egy kicsit, el akarom menteni (Lame mp3 formátumban) és erre kiírja, hogy ez funkció nincs regisztrálva, majd ki akar velem töltetnie egy regisztrációs lapot. Ez mi? A hozzá letöltött gen. progi tud generálni megfelelő szériaszámot, de ezt hová kell beírni?