772
Nero7 és 8
  • Max7
    a codec pakk nem a felvételhez kell hanem a lejátszáshoz általában de milyen codec pack kell neked?
  • frejsanyi
    Nekem a kamera végett kell a codeck pakk, mert nem tudom rendesen átvenni a kamerárol a filmet
  • frejsanyi
    Akkor elértettük egymást.bocs
  • Max7
    milyen codec pack? én plugins packot linkletem be és nekem megy a letöltés! ha nem tudod használni az oldalt inkább azt mond!
  • frejsanyi
    A codeck pack nem letölthetö.
    Visszatérve a kamerára azért kellene a pack mert akkor a filmet rendesen lejátsza.
  • Max7
    olvassá má vissza vagy 10 hozzászólást
  • rawel
    Sziasztok
    Hol találok a Nero/-hez plugins packot?
    Fontos lenne.
    Köszi előre is...
  • Tompie
    Akkor most már a Zenei CD-ket megírja hibátlanul? Már nem jelentkezik az a probléma amiket itt is írtak, hogy akadozik/ugrá?
  • Max7
    köszönjük az infót rakom is fel bár akkor most le fogja szedni a fulcd-s nero 7-em :(
  • TomBond
    Megjelent a népszerű CD-író alkalmazás, a NERO legújabb, 7.0.5.4-es verziója. Az új kiadás leginkább a korábbi változatok kisebb-nagyobb hibáit javítja, konkrétan:
    - Zenei CD készítésekor az összeállításhoz hozzáadott hangállományt nem lehetett szerkeszteni.
    - Zenei CD-k tartalmának mentésekor a Mentés párbeszédablakban nem lehetett új mappát létrehozni.
    - Bizonyos ritka esetekben a NERO elszállt az üres merevlemez-terület lekérdezésekor.
    - Korábban lehetetlen volt egy zenei összeállítás egyetlen kiragodott számát átkódolni.
    - Az írási folyamat "unspecified recorder error" hibaüzenettel szállt el, ha egy korábban mentett projekt visszatöltése után 4 másodpercen belül megkezdtük az írás műveletét.
    - Kilépéskor a program nem jegyezte meg az ablak legutóbbi pozícióját.
    - Video CD-k menüőpontjai bár olvashatók voltak az előnézeti képen, a megírt Video CD-n már nem.
    - A vírusellenőrzés nem működött ZIP állományok esetében.
    - A NERO kizárólag az Image Recordert kínálta fel, ha három vagy annál több CD/DVD eszköz volt csatlakoztatva számítógépünkre.

Forrás: PC World online
  • Max7
    www.webxposed.de a jelszó
  • Max7
    persze megkérdeztem de nem én és nem neked nemsokára meglesz de nemtöltem és nemneked :)
  • Max7
    olvass vissza ebben a topikban többen panaszkodtak rá hogy az audió cd-t nem jól irja tegyél fel egy frisebb nerot!
  • Tompie
    Számomra érthetetlen, hogy nem bírják kijavítani ezt a hibát, hogy rosszul ír audió CDt. Ki próbálta már a most kijött 7.0.5.4-es verziót? Abba is szar még? Én mindenesetre még maradok a 6-os (6.6.1.4) sorozatnál.
  • TomBond
    Tudnál segíteni egy jelszóval a kicsomagoláshoz? Persze nem tölled és nem nekem!
  • Norby86
    Hu,erre nemszámitottam hogy télleg a Nero a szar. Akkor felpakolom a régebbit. Jó hogy most raktam ujra a gépet,most szedhetem le a 7-es Nerot. :)
  • wertz
    Hello

Nem a cd-k xarok hanem a nero7-es.Nekem is ugyan ilyen gondom volt egy pár cd-m rá is ment mire rájöttem mi a gond.(Philips cd).Utána nero le Nero 6.6..1.4. fel és láss csodát.Ugyanazokat a számokat írtam meg vele és nemugráltak.Ugyhogy a 7-es nerot nyugodtan el lehet felejteni, szerintem.Csáo
  • Norby86
    Közben csináltam egy scant Nero lemez minőség ellenörzővel,és ez jött ki. Én nemértek ehhez,de valaki aki ért az adatokhoz,megtudja mondani mi az a C1 errors? Mert aggaszt engem hogy talált 12,78-at. Nemtom ez még jonak számit e.

Általános Információ
    Meghajtó: _NEC DVD_RW ND-3540A
    Firmware: 1.01
    Lemez: Audio CD
    Kiválasztott sebesség: 40 X
    C1 errors
    Maximum: 40
    Average: 12.78
    Totál: 58157
    C2 errors
    Maximum: 0
    Average: 0.00
    Totál: 0
    Jitter: n/a
    Szkennelési Statisztika
    Eltelt idő: 2:48
    Number of samples: 4550
    Átlagos szkennelési intervallum: 1.00 sec
    Tüskék eltávolítva: 2
  • Norby86
    Sziasztok.
    Régebb óta használom ezt a Nero 7 programot és eddig nem irtam vele audio cd-t most csináltam elösször a 7-es verzioval. Gondom azlenne amit nemtudok megfejteni hogy a cd a szar,vagy a nero nem irja jol az audiót? Nemtudom másnak volt e ilyen problémálya,szoval arrol van szó hogy kiirom az audio cd-t és amint meghallgatom összes szám ugrik rajta,igy hol a számok elején,hol a közepén és majdnem mindeggyik számnál. Létezik hogy Nero hiba és rosszul irja ki a cd-t,vagy a cd a hibás mindenféleképpen? Mondjuk elég ruppótlan neve van valami Omega márkáju cd. Olcsón jutottam hozzá,csak most lehet bejön az olcsó húsnak híg a leve közmondás. :( Nemlenne jó! Szerintetek ez az ugrálás a zenékbe nemlehet Nero hiba?
  • frejsanyi
    A probléma csak annyi hogy letöltésnél úszik a film. Ez nem frissitési hiba.
  • Max7
    kamerában is lehet a firmware-t frisiteni ugy mint a cdiroban!
  • Max7
    tudsz letölteni a rapidsharéről vagy azt hiszed hogy ez egy google alapú kereső? (freere kell klikelni majd várni amig számol beirni majd amit a képen látsz és tölteni!
  • frejsanyi
    Egy samsung dv+kártya
  • frejsanyi
    Sajnos nem találta meg a keresö a packot
  • izb
    firewire kamera?
  • frejsanyi
    Kössz a tippet kiprobálom. Az a problémám hogy kamerárol nem tudom normálisan átvenni a filmet és a 6.6packot meg nem fogadja el.
  • Max7
    http://rapidshare.de/files/10973947/Nero_7_Plugins_Pack_Pro_2006_WebXposed.de.part1.rar.html
    http://rapidshare.de/files/10974190/Nero_7_Plugins_Pack_Pro_2006_WebXposed.de.part2.rar.html

nem az én érdekem nem én töltöttem fel (tényleg) nem éna dtam a linket nem ismerjük egymást és nem találkoztunk és ne köszönd meg :)
  • Max7
    mindjárt megnézem és ha megvan feltöltöm!
  • Max7
    hát itt a hiba :D a daemon tiltja le! az mindig indul jobb alul az oránál! töröld ki az inditópultból vagy álícsd be hogy ne induljon majd te inditod ha akarod! és müködni fog a nero! :)
  • frejsanyi
    Nero7 codekk pakkrol ki tud valamit
  • Jockey Ewing
    semmit nem csináltam. felraktam a 6.6.0.1-et, írtam vele tökéletesen 3 DVD-t, utánna Daemon v4.01 telepítés, az kéri a reboot-ot, és ennyi.
    Kölönben ez van:
  • Max7
    nekem eddig eggyik verziómma se volt ilyen problémám! azaz olyan volt hogy nem láta a meghejtóimat olyankor ujra tettem a nerot és megoldodott! amugy mit csináltál az ujraindítás elött? (játszás nem érdekel csak hogy mit tettél fel mit szedtél le sötöbö)
  • Jockey Ewing
    Hi all!

Neroval(6.6.0.1 és a 7.0.1.2) a következő a probléma:
    Még annyit, hogy XPx64 Corporate Edition van.

- Feltelepítem először a friss windows-ra, megy is teljesen tökéletesen. DE, amikor újraindítom a gépet, onnantól nem látszik benne egyik író sem. Csak a Image Recorder. Azt írja, hogy kérdezzem meg az adminisztrátort, hogy ad-e jogosultságot cd/dvd íráshoz, ha ez megvan akkor töltsem le a Nero BurnRights nevű programot a nero.com-ról. Ezzel lehet felhasználói jogosultságokat állítani. :)) <-- itt ez nem igazán érthető, sose volt a neroval olyan probléma, hogy más user a gépen ne bírja használni.
    - Nah, Én kis naiv egyből gondoltam megoldódott a probléma. ÁÁÁÁááááá ua.
    de itt a hibaüzenet már a telepítés után:

Itt már legalább annyit ír, hogy fent van már a gépen a Nero BurnRights.
    Bármit állítok benne, nincs íróm egy sem. :(((

Valaki hasonló problémáról hallott már?
    Más bírja tökéletesen használni a Nero-t minden gond nélkül.
  • DDE
    Ki bizony!
    Kipróbáltam 1 progit, amit az Ahead oldaláról lehet letölteni és az elintézi a registry bejegyzéseket, de nem akart megfelelően működni. Így hát manuálisan szedegettem ki.
  • Max7
    a reistry-ből is kipucoltad?
  • DDE
    Megtettem. Nem volt túl nehéz leszedni. Rosszabbra számítottam.
  • Max7
    az hagyán hogy reinstall de pucolhatod ki a registry-ből is
  • DDE
    Tök jó. Az újrainstallon kívül van valamilyen magoldás?
  • Max7
    nem megfelelő serialt irtal be neki amivel csak a nero iroprogramat tudod hasznalni!
  • DDE
    Hali!
    Nekem is lenne 1 kérdésem. Nero 7.X a verzió. A progi feltelepül rendben. Szériaszámot megkapja, nem aggódik semmi miatt. Aztán. A wave editorral szerkesztek egy kicsit, el akarom menteni (Lame mp3 formátumban) és erre kiírja, hogy ez funkció nincs regisztrálva, majd ki akar velem töltetnie egy regisztrációs lapot. Ez mi? A hozzá letöltött gen. progi tud generálni megfelelő szériaszámot, de ezt hová kell beírni?