772
Nero7 és 8
-
Hali. nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a nero 7 teljes verzióját? Nagyon fontos lenne! Köszi -
egyszerű. adj meg másik elérési utat az ideiglenes tárolónak, Beállítások menüpont alatt. olyan meghajtót, ahol legalább akkora szabad hely van, mint amennyi a felírandó adat. ha nincs, akkor szabadíts fel helyet a c:\-n, különben nem engedi az írást. -
ideiglenes mappát használ amit az irás után ürit! kikapcsolni nem lehet! -
nem az olyan mint a final! -
az miért van, hogy akarok egy adat dvd-t írni, és a c meghajtón van a nero, ahol van még kb 1,5Gb hely. nagyobb fájlt akarok írni, mint 1,5 GB, de elkezdem hozzáadni és hirtelen eltűnik a hely a meghajtóról. talán a nero veszi el? és hogy lehet ezt kikapcsolni vagy valamit csinálni, mert ez így nem jó, hogy nem marad hely. és mikor teljesen elfogy, akkor pedig azt írja, hogy olvasásái hiba. -
az a b a végén beta? mert ha igen akor semmi értelme cserélni! -
TomBond #246 Megjelent a Nero-7.2.0.3b! Tudja valaki miben új? Megéri cserélni? -
az egész neroban tudod bealitani azaz a fo programban a bealitasoknal hogy hova tarolja az ideiglenes fajlokat! -
serials.ws nem kéregetünk nyiltan serialt! -
ja, serial kell -
Nero Vision-ban, hogy lehet megadni azt ,hogy az átmeneti fileket ne a C meghajtóra tegye? Ott ugyanis nincs annyi hely. -
Hellósztok!! Van egy problémám, elindítom a nerot, UDF DVD-t szeretnék írni de nem engedi mert azt írja ki hogy: "az egymenetes (DAO)felírás nem indítható
CD-írás hiba"
Aki tud segítsen!! Előre is köszi!!
-
apropo miköze ennek a nerohoz? :SD -
1. elég 1x is beirni!
2. egy egyszerű hanfelvevővel is tusz ami a kelékekkben is található de cool edit pro is képes ilyemire! -
karcsi27 #238 sziasztok
tud valaki olyan progit, amivel webrádiórol tudok felvenni zenéket mp3-ban?
privát:[email protected]
-
karcsi27 #237 sziasztok
tud valaki olyan progit, amivel webrádiórol tudok felvenni zenéket mp3-ban?
-
Okés, ez a Nero Burning ROM, nem? De én a Nero Express-re gondoltam. Bocsi, ezt mondjuk nem írtam oda. :) -
serial kell vagy mi a bajod? -
nemnagyon keress rá egy videóvágó progit! -
viszont nekem is lenne egy kér(d)ésem:
-
bocsesz, az előbb elírtam:
-
itt:
-
Sziasztok!
Letöltöttem a Nero 7-et. Tudna segíteni valaki abban, hogy hol tudnám beállítani az írási sebességet? Előre is köszönet! -
TomBond #229 Sziasztok a Nero7-el lehet (divx vagy xvid) avi-ba konvertálni DVD-t? Ha nem akkor milyen progit ajánlotok? -
memóriád mennyi van? szabad hely a gépeden mennyi van? -
Frobi #227 Sziasztok.
Van egy kis problémám a neroval szeretnék kiirni video ts filet és amikor elinditom akkor azt irja ki hogy a tároló tul nagy és utána kiirja hogy cd irási hiba.a sárga és a piros jelet még nem is közelitette meg.
Mi a hiba? Légyszives segitsetek nekem.SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS -
neroval nem lehet! -
slylecz13 #225 Szissztok! Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan kell másolásvédetté tenni egy videó filmet (VIDEO_TS)? A Nero-val lehet ilyet? Előre is köszönet... -
akkor konvertáld át valamire! probáld meg tmpeg-el átgenerálni! -
próbáltam de nem csinálja át se mpg-re se vcd-re se DVD-re mert azt írja hogy ez olyan formátum nem tud vele mit kezdeni
-
keneráld = generáld -
keneráld át azt is még 1x mpg-re azzal amivel avibol csinálsz mpg-t! -
szevasztok olyan problémám van hogy innenletöltöttem MPG formátomú vid-et de nem tudom kiírni VCD-nek mert azt írja ki a nero hogy nem engedélyezett formátum de az ugyanerről a helyről letöltött avikat átkonvertálom MPG-re azt ki tudom írni . a hibaüzenet az alábbi :
"XY.mpg fájl nem érvényes fájl név VideóCD V2.0 (CD-I lejátszó)szabványos lemez létrehozásához ..."
ez amúgy NERO 6.xxx csak annak a topikja kihalt és hát ha itt akkor megköszönném
-
ahhhhh meg könnyebbültem már azt hittem szar a cd(nem tudok audio cd írni) amiket vettem ,aztán + behalt dvd-iróm,erre ma eszembe juttott,megkérdem fórumon,huh olvasok vissza fele .........
Hát nem ez szájba...t Nero szopat !
Thnx az infót all !
-
vki tud serial numbert a nero7-hez?:D -
Spire #217 Könnyen előfordulhat a blacklist.
Használj tűzfalat, és a Nero frissítés és egyebek mellett tiltsd le az összes netkapcsolatát. -
bazsi123 #216 hm, érdekes problémám akadt
felraktam a nero 7-et, szépen írkáltam is vele. ma bekapcsoltam reggel a gépet, elindítok minden szokásost (msn, flashfxp, stb...), majd akarnám indítani a naero-t, erre kiírja, hogy invalid serial, legyek mán szíves regisztrálni. most ezt így hogy? blacklist-el a nero? ha van aktív netkapcsolat, ellenőrzi a serial-t?
tapasztalt már ilyet más is? -
sziasztok!
sztnék kiirni avi-bol DVD-t,nyamost NerovisionExpressel ügyködök és az a problémám,hogy a megirt (ujraírható!)DVD lemez lejátszásakor,az asztali DVDmen néha(mintha képfrissitési zaj lenne) akadozik a kép,mi lehet ennek az oka ? (Codec?,a lejátszó hibája? a lemez hibája? írási hiba?)
H E L P ! ! ! ! ! -
clon eléggé jó mert ha van pl egy nagyon karcos cd-d akkor 10 ora alatt de átirja! -
frejsanyi #213 És mi a problémád a telepitéssel?