772
Nero7 és 8
  • tibor16
    sziasztok, volna 1 gondom - használnám a nero visiont 4-et, a nero 7 alá van rakva. A MOV fájlok, amelyeket fel kellene hívnom a project ablakba, hogy meg tudjam vágni, viszont amikor beolvasná hiba üzenetet küld. Ez azért is furcsa, mert a nero lejátsuzója meg gond nélkül lejátsza. A Gondolom valami codec gond. Szépen fel is ügettem a nero oldalára de ott viszont - vagy láma vagyok vagy nemtom, szóval ilyent hogy codec pack letöltés nem találtam. Ha előtte átkonvertálom pl aviba, akkor meg elégé sokat veszít a film az "erejéből", ráadásul a neroval újra lementem.... úgyhogy dupla veszteség a vége. A gépemen K-Lite csomag van, nem a legujjabb, de eddig bevált. Van a neronak saját codec packja? és ha igen, volna vki olyan yoó, hogy adna nekem 1 linket... előre is köszi...
  • samuray
    a néróban a dvd készítő eléggé profi csak a felíratot nem tudja kezelni ! legalábbis én még nem jöttem rá hogy kell!
  • Max7
    #287: olvasá má vissza 10 hozzászólást ezt hajkurászom már fél éve hogy a nero 7-ben volt egy hiba az audio cd-k irásánál és ez okozza a gondot! 7.2-ben ki lett javítva tölcsd le azt és használd azt!

#289: neked is azt jevaslom hogy tölcsd le a frisebb verziót

#288: miért nem egy videóvágóval probálkozol? soha nem használtam a nero termékeit ugyanis ők a cd-irásra öszpontosítanak a többi termékük elég gyenge!
  • M0RN1NGST4R
    Hello mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy Nero 7.0.1.4-gyel irtam UDF fájlrendszerű dual layer dvd-t. Írás közben semmi gond, adatellenőrzés is rendben megvolt. De amikor be akartam olvasni a lemezt, a gép nem látott semmit.... "nincs lemez a meghajtóban".... Hogy a büdös francba tudta az adatellenőrzést megcsinálni, ha egyszer nem látja a lemezt. Vagy inkább; ha akkor látta, most miért nem?! Nero-n belül a cd info gombra kattintva sem ismeri fel, hogy lemez lenne a meghajtóban. A dvd íróm típusa: LG-GSA-4160B. Firmware frissítés után sem történt változás.
  • samuray
    jó gyerekek!
    lehánytátok a neró 7 et!
    ez rendben!
    de nem ez volt a kérdés!
    hanem az hogy hogyan lehet felíratot hozzáadni a dvd projecthez!!!!!!
  • streetracer
    Miért fagy le a Nero 7, amikor Audio CD-t akarok írni?
  • Max7
    nem véletlenül!

próbáld ki a nero 7.0.0.0 -ádat! Irj vele egy normál audio cd-t tehát nem mp3-mat hanem normál audio cd-t azt tedd be a hifibe és hallgasd végig! számold meg hányszor ugrik meg a szám és statisztikai adatként közöld velünk!

ez egy alapvető probléma a nero 7.0.... ban és ezt a nero is elismerte sőt már ki is javította! és még rengeteg ilyen hiba van a nero 7.0.0.0-ban és ez azzal magyarázható hogy valaki kilkopta és feltette az internetre! ez még szép is meg jó is de a cég erre elkezdett kapkodni hogy kiadja a 7-es nerot hivatalosan mert mindneki letoltogeti akkor senki nem fogja megvenni!

• samuray
    nekem a 7 van meg fúlban ! semmi gondom nem volt még vele soha!
    sem nem hibázott sem nem cseszte össze a rendszerem!
    sztem az sp kettővel nem kompaktibilis csak!
    na azt egyébként is visszaszedtem mert marhasok progival nem kompaktibilis!:(
  • samuray
    az megvan! a bajom vele az sokat hibázik!
    a kész dvd a 2 harmadától előreugrik !
    10 esetből min 2 ben!
  • bujdy4
    A Vsocovertxtodvd-vel csináld,az ha afelirat ugyanabban a mappában van mint a film,automatikusan berakja a feliratot.
  • Max7
    7.0.0.0 ??? mert az bugos szedd le a legújabb nerot az elég stabil már, nem rontja el az audio cd-ket stb stb
  • samuray
    skacok!
    ha dvd t csinálok avibol vagy brmiből a 7 el akkor a felíratot hogy a csecsben tudom hozzárakni?
  • gio1969
    a 7-es ultra ed-ről
  • arsene
    melyik verzióról van szó?
  • gio1969
    kérdés:miért van az,hogy nero barátom elkezdi írni a dvd-t,majd a bevezetés megírása után leáll,és kiírja,hogy "belső cél eszköz hiba".Valaki válaszoljon,életbevágó.köszi
  • Max7
    már az előző verzió is képes volt rá legalábbis nekem!
  • Tompie
    Ez már az audio CDt is meg tudja írni ugrálás nálkül ?
  • Cápafogxy
    Azon röhögök amióta nero-t használok és dvd-t írok. Hogy azt írja ki mindig a végén hogy cd írás kész. Nekem most pl szarakszik a 7.1.x.x rámegyek tölt egy kicsit és nem indít el semmit most fogom újrarakni.
  • arsene
    fym-uck-666-our-other-69
  • z33
    létszi nagyon kéne!!!!!4
  • z33
    bocsi 7.0.1.4 hez
  • z33
    hellosztok kérhetnék egy kódot a nero 7.0.1.2 höz előre is kösz mindenkinek!!!
  • lck
    Van az már 2 hete is - egyébként ez már tényleg elég jó - bár még ez sem éri el a 6-os stabilitását.
  • Max7
    most jott ki egy stabil nero amit most en hasznalok! Nero_v7.2.0.3b_hun ha valakit erdekelne!
  • gaspy
    Na gondolkoztam énis azon hogy felkéne már tenni valami ujabb Nerot(7-est) a jólbevállt 6.6.0.16-os ultra edition helyett.nagyjából végigolvastam a topicot aztán ráköttem hogy hülyeség lenne felrakni ezt a "csodát" a gépre a commentekből ugytűnik mindent tud csak írni nem
    Marad a jóöreg 6-os néro kb egy éve ez van a gépemen és eddig mindent gyönyörűen megírt amit akartam...
  • Max7
    nem tőled kérdeztem :D
  • Max7
    az incd arra való hogy az ujrairható dvd-t vagy cd-t winyóként kezeld vagy mégjobb szó rá a ramként kezeld! de elég gyengére sikeredett ez a programrésze a nérónak nekem eddig csak a gondom bajom volt vele
  • arsene
    ez, úgy emléxem, valami monitorozó program
  • masssza
    Mire szolgáll inCD? Újra telepítettem és kivettem belöle az inCD-t és mostmár nincs hiba üzenet.
  • masssza
    Abit IC7,P4 2600Mhz,1Gb RAM,ATI 9600XT 256Mb,Maxtor 60Gb IDE,160Gb SATA,Pio 108D
  • Max7
    milyen géped van?
  • Max7
    a probléma az in cd-ben van eléggé bugosra sikeredett a 7-es neroban ez az egy programrész! uninstaláld az egész nérót majd instalálld ujra és telepítésnél álícsd be hogy az incd-t ne telepítse! ha meg azt szeretnéd használni akkor használj régebbi nérót de felesleges szerintem!
  • wuszter
    Sziasztok olyankérdésem lenne hogy fent van a nero7 és a Nero Visionnel ki akarok irni dvd-t.De a lépernyőn nem lehet látni semmit tiszta fekete az egész.Próbáltam másik codec-et de nem jó így se.Help thx.
  • masssza
    Felraktam a legújabb nerot de ha bekapcsolom vagy újraindítom a gépet mindig hibát ír: InCD alkalmazás nem sikerült elindítani . Mi lehet a probléma?
  • arsene
    A programot innen,
    a hozzávalót pedig itt megtalálod.

• Max7
    1. alapból warezt kért ami alapból tilos nem csak itt az sg-n halem általában minden forumon! a hivatalos szöveg el kell menni és meg kell venni!

2. még mielöttkérdez valaki bármit is hogy ne legyen lehülyézve használni kellene a googlét ami egy alap dolog! ha nem használja akkor kapja ezeket az üziket amit én is irtam felháborodásból!

3. neked semmi közöd ehez az egészhez nem tudom miért kell beleszólnod

4. azt hiszem 244-es hozzászólásomban neked is segítettem pedig te is használhattad volna a googlét igazán!

ezek után van még kérdésed? szívesen megvájaszolom!
  • dvidka
    Max7, te meg mit pattogsz?
  • Max7
    kurva életbe már nem hiszem el! googléról nem hallotál már? bemutatom neked: google.co.hu ez egy kereső beirod hogy nero és letöltöd amugy meg csak gondolkozni kéne kicsit:
    link
    http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=776
    serial
    http://serials.ws/index.php

serialsnál is ajánlom figyelmedbe bal oldalt a keresőt de ha időd engedi akkor keresd meg manuálisan

• sufnituning
    Hát lehet hogy bennem van a hiba de egyszerűen nem bírom letölteni! A FlashGet el se kezdi, csak leáll a letöltéssel! Nem tudom mi lehet a baj?
  • gamerman01
    Innen!