772
Nero7 és 8
  • Max7
    Nerohoz járna ilyen program? Mert én még nem hallotam rolla!
  • Cukros
    helosztok vola egy kis gondom vetem egy uj dvd irot ami label flash re képes és má graviroznék de nincs rá progim nah igen ám le töltötem a 7.5.0.9nérot és nincs benne label flash cuc
    ehez mi a meg oldás köszi elöre
  • Max7
    Semmi gond!
  • sütis
    Köszönöm!!!!! Elsőre minden nem megy!!!
  • Laceee
    válaszd ki a papir tipust
  • Max7
    hmmmm?
  • sütis
    Segitsetek, 7.2.7.0-hoz kellene serial! Persze ha megoldható!! ELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!!!
  • cicai
    akkor igen:D
  • Max7
    jah hogy printelhető cd-re akarsz nyomtatni nem ilyen etikett cimkére? :) akkor félreértettük egymást :) viszont abban nem vagyok jártas sorry!
  • cicai
    oksz, de én csak CD-re akarok nyomtatni és kéri a többit is
    Nem tudsz 1 olyan oldalt ahova ez levan írva?
  • Max7
    nyomtatási beállításoknál
  • cicai
    de hol az oldalbeállítás?
  • Max7
    nézd meg a gyári papirodat mércével hogy hova esik a korong és álícsd be az oldalbeálításnál!
  • cicai
    Sziasztok!
    Hogy tudom kinyomtatni azt a képet amit a CD-re készítettem néro-val.(Saját borító készítés)
    Mert van hozzá gyári papírom direkt erre, de sose oda nyomtat ahova kéne.
    Hogy lehet beállítani?
  • kisslacko
    Segítsetek légyszi!!
    Telepítettem a néro 7.5.7.0 magyar verziót Már többször is mert különböző helyzetekben kiir egy ilyen üzenetett:

Microsoft visual c++ runtime library

Buffer overrun detected!

A buffer overrun has been detected which has corrupted the program’s internal state.The program cannot safely continue execution and must now be terminated

Már sok mindent próbáltam,kikapcsoltam a Mcafee-ben a Buffer overflow protection-t és mégis.Már annyit enged hogy megirja a lemezt,de amikor le akarja zárni akkor kapom ezt az üzenetett.Már ez is előrelépés mert eddig ennyit sem engedett.Az az érdekes hogy a notebookomon simán megy és a beállítások egyformák.Mondjuk azon az Xp Home van az asztali gépen meg a professional.De nem ez lehet hiba szerintem.Akinek vannak tapasztalatai és ötletei írjon.Köszike
  • zserrbo
    ÉS a Nero 7 Essentials Edition között.
    Én ezt olvastam róluk, de kíváncsi lennék az itteni véleményre is:
    "Nero 7 Premium Edition = Nero 7 Ultra Edition, csak Amerikában az utóbbi néven illetik,
    Nero 7 Essentials Edition = valami olyan plugin járhat hozzá, ami amúgy külön fizetős lenne, vagy ilyesmi."

Előre is köszi.
  • zserrbo
    Mi a különbség a Nero 7 Ultra és Premium változata között?
  • Hegemonix
    Igazad van, csak az a feneség benne, h a korábbi verziók teljesen korrekt módon konvertáltak...
  • Max7
    A nero cd irásra szakosodott, nem videókonvertálásra. próbálnak betörni a piacra de nem sikerül nekik! dvd, cd irásra használd videokonvertálásra egy ara szakosodott programot pont.
  • Hegemonix
    [img=http://img77.imageshack.us/img77/9715/pdvd001xf8.jpg]
  • Hegemonix
    Én próbáltam, épp Vision-nel szeretnék 1 avi-t átkódolni és HQ beállítás mellett (de bmely más beállításnál is) ilyen kásás képet produkál:
    PowaDVD cap - Nero Vision
  • masssza
    Valaki probálta már a 7.5.1.1-es verziót, jó e ?
  • Max7
    A most elérhető neroval nekem tökéletesen ír semi gond az audió cd-kel! Már bejelentetteék hogy a hiba kijavításra került!
  • Totte
    Ott van lentebb. Az audió cd-ket továbbra is szarul írta. Az edigi dvd készítés módszereim nem működtek vele. A 6.3 al és a vision expressel megint minden oké.
  • Tompie
    Mi baj volt vele ?
  • SCHCS44

Megvettem a NERO 7 Premiumot. Regisztráltattam magam a NERO honlapján.

Segítséget kérek, hogyan tudnám a fissítéseket elérni.
    A NERO VISION egy régebbi verzióját kaptam meg.
    Kellene a 4.5.0.24 vagy ....29-es.
  • Totte
    Levettem a 7-est.Elegem van belőle.
  • Tomicsek
    Itt nézz szét. Vagy itt.
  • repvez
    köszi kiprobálom majd.és ha csak simán divx formátumba hagyom akkor hogyan lehet megoldani?Föleg ha netán több filmet is vennék egy lemezre.
  • Tomicsek
    ezzel magyarul is tud. Amennyiben konvertálni akarod DVD formátumra.
  • repvez
    tudnátok segiteni hogy hogyan kell kiirni egy filmet hogy a feliratot automatikusan lejátsza az asztali lejátszo.Divx-es film és srt felirat.
  • Totte
    ziasztok!

Na, beütött a krach....

A Nero digital 4.5.0.29 verzióra frissítettem az eredeti 4 es verziót. Ennek hatására a studio 9.3 SE-vel csinált DVD kompatibilis (mpg) fájljaim lemezre írása közben egyből lefagy a Nero. (a kódolás első percében)
    Eddig simán megcsinálta.
    Minden másfajta fájlt feldolgoz.

Van valakinek erre megoldása?
    Nem fér össze a Pinnacle a Neroval?
  • Ombika
    Jah csak rengeteg olyan serial mikor felmesz netre elkurodik csupan ezert akartam !!
  • Max7
    van
  • Ombika
    Legujabb nerohoz van vkinek mukodo crackje?
  • Cat 02 #297
    sima képeket akratm kiírni :D de .rar ban kiírta
  • Max7
    CloneCD képes az írásvédett cd-ket is átirni!
  • Cat 02 #295
    akkor tolok ide egy kérdést :) eddig 2 cs vel próbálkoztunk és mind2 nél ugyanott áltt meg a CD írás . vki vmi 5leT ?
  • TomBond
    Ez nem ingyenes, viszont tud cd-t írni rendesen!
  • Cat 02 #293
    hi

ez inygene és tud cd-t rendesen írni ? :S