772
Nero7 és 8
-
#332 Nerohoz járna ilyen program? Mert én még nem hallotam rolla! -
#331 helosztok vola egy kis gondom vetem egy uj dvd irot ami label flash re képes és má graviroznék de nincs rá progim nah igen ám le töltötem a 7.5.0.9nérot és nincs benne label flash cuc
ehez mi a meg oldás köszi elöre -
#330 Semmi gond! -
sütis #329 Köszönöm!!!!! Elsőre minden nem megy!!! -
Laceee #328 válaszd ki a papir tipust -
#327 hmmmm? -
sütis #326 Segitsetek, 7.2.7.0-hoz kellene serial! Persze ha megoldható!! ELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!!! -
#325 akkor igen:D -
#324 jah hogy printelhető cd-re akarsz nyomtatni nem ilyen etikett cimkére? :) akkor félreértettük egymást :) viszont abban nem vagyok jártas sorry! -
#323 oksz, de én csak CD-re akarok nyomtatni és kéri a többit is
Nem tudsz 1 olyan oldalt ahova ez levan írva? -
#322 nyomtatási beállításoknál -
#321 de hol az oldalbeállítás? -
#320 nézd meg a gyári papirodat mércével hogy hova esik a korong és álícsd be az oldalbeálításnál! -
#319 Sziasztok!
Hogy tudom kinyomtatni azt a képet amit a CD-re készítettem néro-val.(Saját borító készítés)
Mert van hozzá gyári papírom direkt erre, de sose oda nyomtat ahova kéne.
Hogy lehet beállítani? -
kisslacko #318 Segítsetek légyszi!!
Telepítettem a néro 7.5.7.0 magyar verziót Már többször is mert különböző helyzetekben kiir egy ilyen üzenetett:
Microsoft visual c++ runtime library
Buffer overrun detected!
A buffer overrun has been detected which has corrupted the program’s internal state.The program cannot safely continue execution and must now be terminated
Már sok mindent próbáltam,kikapcsoltam a Mcafee-ben a Buffer overflow protection-t és mégis.Már annyit enged hogy megirja a lemezt,de amikor le akarja zárni akkor kapom ezt az üzenetett.Már ez is előrelépés mert eddig ennyit sem engedett.Az az érdekes hogy a notebookomon simán megy és a beállítások egyformák.Mondjuk azon az Xp Home van az asztali gépen meg a professional.De nem ez lehet hiba szerintem.Akinek vannak tapasztalatai és ötletei írjon.Köszike -
zserrbo #317 ÉS a Nero 7 Essentials Edition között.
Én ezt olvastam róluk, de kíváncsi lennék az itteni véleményre is:
"Nero 7 Premium Edition = Nero 7 Ultra Edition, csak Amerikában az utóbbi néven illetik,
Nero 7 Essentials Edition = valami olyan plugin járhat hozzá, ami amúgy külön fizetős lenne, vagy ilyesmi."
Előre is köszi. -
zserrbo #316 Mi a különbség a Nero 7 Ultra és Premium változata között? -
Hegemonix #315 Igazad van, csak az a feneség benne, h a korábbi verziók teljesen korrekt módon konvertáltak... -
#314 A nero cd irásra szakosodott, nem videókonvertálásra. próbálnak betörni a piacra de nem sikerül nekik! dvd, cd irásra használd videokonvertálásra egy ara szakosodott programot pont. -
Hegemonix #313 [img=http://img77.imageshack.us/img77/9715/pdvd001xf8.jpg] -
Hegemonix #312 Én próbáltam, épp Vision-nel szeretnék 1 avi-t átkódolni és HQ beállítás mellett (de bmely más beállításnál is) ilyen kásás képet produkál:
PowaDVD cap - Nero Vision -
masssza #311 Valaki probálta már a 7.5.1.1-es verziót, jó e ? -
#310 A most elérhető neroval nekem tökéletesen ír semi gond az audió cd-kel! Már bejelentetteék hogy a hiba kijavításra került! -
Totte #309 Ott van lentebb. Az audió cd-ket továbbra is szarul írta. Az edigi dvd készítés módszereim nem működtek vele. A 6.3 al és a vision expressel megint minden oké. -
#308 Mi baj volt vele ? -
SCHCS44 #307
Megvettem a NERO 7 Premiumot. Regisztráltattam magam a NERO honlapján.
Segítséget kérek, hogyan tudnám a fissítéseket elérni.
A NERO VISION egy régebbi verzióját kaptam meg.
Kellene a 4.5.0.24 vagy ....29-es. -
Totte #306 Levettem a 7-est.Elegem van belőle. -
#305 Itt nézz szét. Vagy itt. -
#304 köszi kiprobálom majd.és ha csak simán divx formátumba hagyom akkor hogyan lehet megoldani?Föleg ha netán több filmet is vennék egy lemezre. -
#303 ezzel magyarul is tud. Amennyiben konvertálni akarod DVD formátumra. -
#302 tudnátok segiteni hogy hogyan kell kiirni egy filmet hogy a feliratot automatikusan lejátsza az asztali lejátszo.Divx-es film és srt felirat. -
Totte #301 ziasztok!
Na, beütött a krach....
A Nero digital 4.5.0.29 verzióra frissítettem az eredeti 4 es verziót. Ennek hatására a studio 9.3 SE-vel csinált DVD kompatibilis (mpg) fájljaim lemezre írása közben egyből lefagy a Nero. (a kódolás első percében)
Eddig simán megcsinálta.
Minden másfajta fájlt feldolgoz.
Van valakinek erre megoldása?
Nem fér össze a Pinnacle a Neroval? -
#300 Jah csak rengeteg olyan serial mikor felmesz netre elkurodik csupan ezert akartam !! -
#299 van -
#298 Legujabb nerohoz van vkinek mukodo crackje? -
Cat 02 #297 sima képeket akratm kiírni :D de .rar ban kiírta -
#296 CloneCD képes az írásvédett cd-ket is átirni! -
Cat 02 #295 akkor tolok ide egy kérdést :) eddig 2 cs vel próbálkoztunk és mind2 nél ugyanott áltt meg a CD írás . vki vmi 5leT ? -
TomBond #294 Ez nem ingyenes, viszont tud cd-t írni rendesen! -
Cat 02 #293 hi
ez inygene és tud cd-t rendesen írni ? :S