772
Nero7 és 8
-
#372 Azon gondolkozok hogy töbmenetes irást elvileg csak sima neroban enged beálítani de ha nem zárod le expreszben a lemezt akkor elvileg töbmenetes irást szeretnél vagyis akarsz még irni a lemezre.... pórbáld meg sima neroval... -
#371 Amugy köszi, és nincs valami más elképzelésed? -
#370 Igy van nekem is belőve ezért nem értem hogy miért zárja le a cd/dvd-t -
#369 [courier]
-WinAce
-WinZip
-WinRar
-ARJ
-7zip
-WinGZ
- stb. stb.
programok
[/coruier] -
Dévids #368 És tudtok mondani egy programot amivel lehet tömöríteni? -
#367 Nem! A nero nem tömörítő program hanem cd-dvd iró program! -
Dévids #366 hello
Leszeretnék tömöríteni egy 7gb-os fájl-t 4.7 gb-ra ha egyáltalán lehetséges ez.Azt szeretném kérdezni hogy a nero 7-el lehet-e ilyet csinálni? -
#365 -
#364 és ezt nero express-be szeretném elérni. -
#363 valaki megtudá mondani, hogy lehet beállítani a nero 7-be, dvd írás-nál 2500/mb másolás után ne zárja le a dvd lemezt ha nem akarom mert még szeretnék rá írni késöbb. előre is köszi. -
#362 Firmware az mi?? -
#361 Nec DvD író!!
jah és minden minuszos DvD-nél ezt csinálja!!! Csak van ahol nme irja azt oda, hogy illegális...Csak azt h a DAQ felírás... -
David Coulthard #360 Milyen író?
Firmware frissítés általában meg szokta oldani. -
#359 Valószinüleg kétes helyről veszed olcsón a lemezt! És manapság minden márkát hamisítanak mert olcsón elő lehet álítani és el lehet adni philipsként vagy verbatimként! Próbálj biztosabb forrásból lemezt szerezni! -
#358 Hellosztok!! Az lenne a problémám, hogy van a nero7 és az egyik "hiba" hogy:
-Pl berakok egy 48X-os CD-t és azt 10X-esen irja...DvD-nél ugyanez a helyzet.
-Meg DvD minusz-osat( amugy Philips 1-16X) meg nem tud irni, mert azt írja ki, hogy illegális lemez, és Az egymenetes (DaQ) felírás nem indítható!
Mi lehet a hiba?? Please help me!!
A választ előre is kössz!
Üdv.: Baba -
#357 Ez is egy megoldás :) -
#356 Talán ha kölcsön adnám az iromat havernak nála le lehetne tesztelni ? -
#355 Hát nem tudom hogy egyáltalán miért 90%-os a CPU használata! Egy rendszerújrarakás 80%-ban valószinüleg megoldaná a problémádat de ez sem 100%! 1 giga ramnak bőven elégnek kéne lennie egy dvd normális megírásához! szal... -
#354 Max7 más ötleted nincs ? -
#353 nem szívesen raknék fel újra egy rendszert :( -
#352 ötlet? -
#351 ja...bocs és kösz,hogy segítesz -
#350 Na ezt eddig még nem mondtad :) -
#349 Ha elkopott a fej a cpu használat miért lesz 90% ? mi köze a kettönek egymáshoz? -
#348 Hát szerintem tegyél újra egy rendszert és ha akkor is fent ál a probléma akkor nagyon új dvd író gyanus a dolog :) -
#347 hát ha azt megtudnám neked mondani :) -
#346 megirtam vele pár dvd.-t
-
#345 Hány dvd-n van túl a kicsike? -
#344 több mint 2 éves :D
rendszert még nem raktam ujra -
#343 Én ramra gyanakodtam de ez érdekes :S rendszert próbáltad újrarakni? Milyen idős a dvd-iró? nem lehet hogy elkopott a feje? -
#342 NERO 6 használok. -
#341 de tegnap még semmi baj nem volt -
#340 1giga -
#339 [coruier]Mennyi ramod van?[/courier] -
#338 Az a problémám, hogy elkezdek DVD.-re írni egy filmet 4x sebességgel, ami kb. 14 perc. Ennyit ír ki, de 14 perc alatt max 30% jut el az írás.
A lemez megírása kb. 40 percig tart. Mi lehet a hiba? Újratelepítettem már a Nero.-t is.
Semmi váltózás.
-
#337 Hmm szép munka :) -
#336 LabelFlash1
LabelFlash2 -
#335 label flash
label flash2 -
#334 nah sikerült nero7 préniumal és ime -labelflash- csodája(sima dvd-r re let ki irva)
-
#333 hát én oem-be kaptam