Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
"Kisebb oldalak megszellõztettek olyan dolgokat, miszerint a TSCC-t elkaszálják, míg a Dollhouse a gyenge nézettsége ellenére lehet, hogy megkapja a 2. évadot, de ezeket akár mi is leírhattuk volna 2 hónapja. Semmi hivatalos hír vagy megbízható forrás nincs."

@junkie

Kandurex
Én ennek csak örülök, szabályosan már gyalázták a terminator nevet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jugen
Ez is mekkora volt.
Miért nem lehetett ilyen szinten tartani a sorozatot???

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Malakai
Ha tippelnem kéne, akkor egy régi hírt fújnak fel utólag.
Korábban volt egy pletyka, hogy lebontották a díszleteket, egy hete, hogy ezt még meg is erõsítette a FOX, de ez csak pletyka volt, késõbb cáfolásra került.
Persze simán lehet, hogy le lesz lõve a sorozat, a nézettség rossz, de sehol, a legtájékozottabb helyeken nincs errõl hír.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyakorlatilag meg csak sorozatguru-n olvasható a hír, máshol nem találom :)

REAL MADRID

Állítólag hivatalos a Cancel! <#szomoru1>

REAL MADRID

Herold
rooney8
Sztem is oda**szós<#eljen> :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kandurex
hm..ez tetszik, ...valami jót is tudnak rakni ebbe a sorozatba?

Gnome
De a jövõ megváltozott így elméletileg a jövõben már nem fogja visszaküldeni john...ám az idõ nem párhuzamosan fut szal a "MOST" az a jelent, jelenti...a bevágások a jövõrõl már nem aktuálisak, hiszen a jövõ már megváltozott...így az ázsiai csaj is egy másik jövõbõl jött ez le is lett tisztázva a sorozatban...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
nehülyéskedj már és minek küldené vissza?:PPP.....ennyi erõvel visszaküldhetné, h megelõzze Derek saját maga halálát és akkor lám 2 Derek lesz egycsapásra + a gyerek derek...ha John felnõ akkor meg a már akkorra felnõtt Dereket is visszaküldené ergo Derek hadsereg lesz:P...am ezt ezer idõvonalon keresztül el lehetne játszani mert a gépek minden idõvonalba küldenek vissza gépeket ezért John is küld vissza embereket/jó robotokat így ez egy ördögi kör...

Remélem rajta lesz az OST-n. Remélem lesz OST. <#idiota>

REAL MADRID

Herold
Jó kis nóta <#buck>

http://www.youtube-nocookie.com/v/LQTq69GZUQI

Ez valami hatalmas <#worship> <#worship>

REAL MADRID

Õ hisz benne, hogy valami jót is ki lehet belõle hozni. Nekem egyik kedvenc karakterem.

REAL MADRID

Ellsion...szerintem hanyagolható. kéne már egy parancs cameronnak, hogy ''játsz vele kicsit'' :D (ellison nem tudom mit akar ezzel a john henry dologgal... a múlt hónapban még szuszogtatja egy cíborg, most meg itt tanítgatja)
Aha mindig visszaküldi õket ugyanarra az idõpontra és létrehoz egy Derek hadsereget <#idiota>

REAL MADRID

tnm
simán visszajöhet a jövõbõl, egyébként most is kettõ volt belõle, hiszen láttuk gyerekként. inkább ez lett volna az indok, hogy John azért akkorra küldené vissza, mert emlékszik, hogy akkor már halott volt. (újabb idõvonalat létrehozva).

modellmaker
Ez az a derek volt, aki a jövõbõl jött. Ergo, ott MOST nincs Derek. De a jelenben lévõ kis Derek, ha felnõ, akkor visszajöhet. Vagy egy másik idõsíkban élõ Derek.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Igen, simán visszajöhet még a jövõbõl.

REAL MADRID

Gnome
Hát a fejlövés elég hatásos érv sztem...de gondolom neked van vmi elméleted, h ugye a megváltozott jövõ miatt nem szükséges visszajönnie a múltba, és mivel a tér-idõ kontinuum nem bír el két személyt ezért az univerzum gondoskodott róla, h egy idõvonalban csak egy Derek lehessen és akkor a jövõben elvileg õ még él vagy ilyesmi?:P

tnm
miért is ne jöhetett volna vissza élve?

rooney8
Ja amúgy sztem is kecijóvolt ez a rész. 10/10 :)
Azért kár, hogy Dereket megölték :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Igen?<#whatever> De kibe**szott jó lenne :)

Nem kell még cancelrõl beszélni, ha a Fox elkaszálja még elég sok esély van rá hogy egy másik csatorna továbbvigye.

REAL MADRID

Gnome
ha nem kapott volna cancelt sztem megsem ölték volna:P....normál esetben visszatérõként?:P...jah egy deadalive vs. Terminator crossover részben zombiként:)

Gnome
nagyondurva, h ennyire nemérdekli az embereket odaát...hát sajnálom szívesen megvártam volna még pár évadot..

tnm
tudom, de sztem még visszatérõként láttuk volna, ha nem kapja meg a cancel-t

Nemhiszem, szerzõdése van már egy új sorozatra.

REAL MADRID

Shep
Utolsó rész jön jövõ héten ugye?

Spoiler
Megölték az egyetlen értelmes karaktert a filmben (Na jó Ellison még korrekt tag)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
Pl. a FOX nem szarja le... :(

5c0rp330n
faszomat a nézettségi adatokba. ki nem szarja le, hogy amerikában az a pár agymosott barom épp milyen gombokat nyomkod a távirányítóján amikor ezt vetítik? :S

rooney8
"2x21 Adam Raised A Cain (3,35 millió nézõ)"

<#boxer>Nem hiszem el<#falbav>Ilyen nincs :@ Így biztos búcsút mondhatunk a 3. évadnak<#falbav><#shakehead>

Viszonyításképp:

2x14 The Good Wound (3,71 millió nézõ)
2x15 Desert Cantos (3,80 millió nézõ)
2x16 Some Must Watch, While Some Must Sleep (3,42 millió nézõ)
2x17 Ourselves Alone (2,96 millió nézõ)
2x18 Today Is The Day (part 1) (3,5 millió nézõ)
2x19 The Last Voyage Of Jimmy Carter (part 2) (3,65 millió nézõ)
2x20 To The Lighthouse (3,83 millió nézõ)

Nagyon jó rész volt a sorozat végre a régi fényében tündököl aminek örülök! Az évadzárót és John Cam jelenetét várom már!:)

tnm
sztem még visszajön.

hu a 2x21 nagyon kiraly végre történik valami,
a seria kozepe fele olyan dög unalom volt, hogy már nem is érdemes nézni.
Az utolsó pár részben nagyon bekeményítettek. Sok jó ötlett lett :)

May the force serve you well!

jugen
Mekkora volt, most jó sok mindent beletettek egy részbe.

Derek halála eléggé meglepõ volt. Nem szokott õ ennyire amatõr lenni a terminatorharcos veterán múltjával. Hmmm, akkor a következõ részben lesz egy kicsit egyedül John Cameronnal [\spoiler]

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

kill3r21
Komoly rész volt, Dereket igy megölni fuck :S
Sir Quno Jedi
De neki olyan, mert...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Najó de ha elmondod neki, hogy neked tetszett vagy nem, az nem olyan mintha azt mondanád: "a kertész lesz a gyilkos!!" :)

Sir Quno Jedi
Ne aggóggyá', nekem volt olyan barátom, aki fejhangon vernyákolt, ha el akartad mesélni neki egy film/könyv végét és teljesen kiborult, meg dührohamot kapott közben. Olyankor nem tudod, hogy röhögjél rajta, avagy szánakozzál... :D

Szal. mexoktam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tnm
jó mmár akadjuk le sztem a témáról. nagyobb kezd lenni a füstje, mint a flame volt :P

Sir Quno Jedi
Az, hogy némely szvsz. nem teljesen épeszû lakos számára már az is spoiler, ha leírod, hogy jó, avagy rossz rész volt és tetszett-e neked, vagy sem! :D Olvasd lentebb...

Úgy gondolom, már az is dúúúúrva spoiler lehet nekik, hogy egyáltalán LÉTEZIK ilyen sorozat! Hmmm.

Ebben mi volt a spoiler? :)

akyyy
Meg nem akartam flémet kelteni, szóval tõlem téma lezárva, már úgyis van mé vagy 3 rész, és vége a sorinak lehet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
ok

Bazinga!

akyyy
engem nem az zavar hogy most tovább kell olvasnom hanem hogy van ilyen makró, mégsem használod:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sir Quno Jedi

Ez egy valóban jó rész volt. Ha ilyen színvonalas lenne az egész, hajajj...

precision
jajj hagyjuk már, meglátod hogy SPOILER és tekersz tovább :P
igen, lusta voltam makrózni, nyilvános megkövezésemre lehet szavazást indítani
amúgy nem értelek, ha neked már annyi is ront az adott rész élvezeti értékén, hogy vki beírja hogy jó v. rossz rész, akkor tényleg minek jössz be addig, amíg nem láttad az adott részt? :P
mazochizmus rlz

Bazinga!

Kandurex
Szép render, szerintem a következõ konzol generáció már kifogja rázni magából ezt a minõséget. Képzeld csak el, ha majd megjelenik akkor mondjuk egy terminátor játék? Mennyei lesz!!