Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@junkie
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Miért nem lehetett ilyen szinten tartani a sorozatot???
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Korábban volt egy pletyka, hogy lebontották a díszleteket, egy hete, hogy ezt még meg is erõsítette a FOX, de ez csak pletyka volt, késõbb cáfolásra került.
Persze simán lehet, hogy le lesz lõve a sorozat, a nézettség rossz, de sehol, a legtájékozottabb helyeken nincs errõl hír.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
REAL MADRID
Ez valami hatalmas <#worship>#worship> <#worship>#worship>
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
REAL MADRID
Spoiler
Megölték az egyetlen értelmes karaktert a filmben (Na jó Ellison még korrekt tag)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#boxer>#boxer>Nem hiszem el<#falbav>#falbav>Ilyen nincs :@ Így biztos búcsút mondhatunk a 3. évadnak<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Viszonyításképp:
2x14 The Good Wound (3,71 millió nézõ)
2x15 Desert Cantos (3,80 millió nézõ)
2x16 Some Must Watch, While Some Must Sleep (3,42 millió nézõ)
2x17 Ourselves Alone (2,96 millió nézõ)
2x18 Today Is The Day (part 1) (3,5 millió nézõ)
2x19 The Last Voyage Of Jimmy Carter (part 2) (3,65 millió nézõ)
2x20 To The Lighthouse (3,83 millió nézõ)
a seria kozepe fele olyan dög unalom volt, hogy már nem is érdemes nézni.
Az utolsó pár részben nagyon bekeményítettek. Sok jó ötlett lett :)
May the force serve you well!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Najó de ha elmondod neki, hogy neked tetszett vagy nem, az nem olyan mintha azt mondanád: "a kertész lesz a gyilkos!!" :)
Szal. mexoktam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy gondolom, már az is dúúúúrva spoiler lehet nekik, hogy egyáltalán LÉTEZIK ilyen sorozat! Hmmm.
Ebben mi volt a spoiler? :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez egy valóban jó rész volt. Ha ilyen színvonalas lenne az egész, hajajj...
igen, lusta voltam makrózni, nyilvános megkövezésemre lehet szavazást indítani
amúgy nem értelek, ha neked már annyi is ront az adott rész élvezeti értékén, hogy vki beírja hogy jó v. rossz rész, akkor tényleg minek jössz be addig, amíg nem láttad az adott részt? :P
mazochizmus rlz
Bazinga!