2483
-
#2123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora rész volt már?!! :) Ezt nem lenne szabad befejezni:@
Amúgy most akkor abba az időbe utaztak mikor még Kyle nem jött vissza az időbe, azért nem ismerik még John-t? Meg gondolom Cameron itt még ember... És John Henry is előre ment az időbe, nem? Még egy uccsó kérdés :) Nem úgy volt, hogy Camreon veszi ki Henry chipjét? Erre meg fordítva történt :)
Ha arra gondolsz amikor azt mondja, hogy "én is szeretlek", azt Sarah mondja...
-
#2122 na ez egészen korrekt volt
most akkor lesz folytatás vagy cancel, lehet már tudni? -
goger #2121 hát ez tényleg nagyon brutál volt, bár egyvalamit nem vágok, az utolsó 10 másodpercben elhangzik egy mondat, az Cameron és John lehet ? ezzel nemhiszem h elárultam bármi spoilerest -
Monoton #2120 Jájj be sem jövök a topikba amíg nem néztem meg :DD -
#2119 reggelt, nah megnéztem a finálét, és most az egyszer fogott el a terminátor sorozat után egy olyan lostos OMG WTF érzés....
Gyerekek ez NAGYON ÜTÖTT::O:O de semmit nem értek, nézzétek véleményezétek :) -
#2118 yep -
#2117 Gondolom e21-re gondolt :D -
Monoton #2116 -
#2115 már láttad a finálét? grat:D hole? -
#2114 Van OST, de azon még nincs rajta, ha lesz második is, azon már rajta lesz szvsz. Annyira nem nagy szám amúgy az OST, de nem is rossz.
01 - Samson and Delilah (From Samson and Delilah)
02 - Terminator The Sarah Connor Chronicles Opening Title
03 - Sarah Connors Theme (From Pilot)
04 - Cromartie In The Hospital (From The Turk)
05 - Andy Goodes Turk (From Queens Gambit)
06 - Central America (From Queens Gambit)
07 - John And Riley (From Automatic for the People)
08 - Derek Reese (From The Demon Hand)
09 - Aint We Famous (From Automatic for the People)
10 - Motorcycle Robot Chase (From Gnothi Seuton)
11 - The Hand Of God (From The Demon Hand)
12 - Prisoners Of War (From Dungeons and Dragons)
13 - Miles Dysons Grave (From The Turk)
14 - Atomic Als Merry Melody (From Automatic for the People)
15 - The Reese Boys (From What He Beheld)
16 - Removing Camerons Chip (From Vicks Chip)
17 - Ellison Spared (From What He Beheld)
18 - I Love You (From Samson and Delilah)
19 - Catherine Weaver (From Samson and Delilah)
20 - Dereks Mission (From Dungeons and Dragons)
21 - Theres A Storm Coming (From Dungeons and Dragons)
22 - Highway Battle (From Queens Gambit)
23 - Perfect Creaturs (From The Demon Hand)
24 - Terminator The Sarah Connor Chronicles End Credits
-
#2113 Ez azé kemény volt. Valahogy így kéne vinni egy vonalas sorozatot. -
#2112 Nekem is az volt az első gondolatom, hogy a "meg lehet kerülni a szabályokat" mondat után elborult az "agya" és nem külső támadás volt :) -
goger #2111 Hát nemtom, nekem az tünt fel, hogy épp akkor volt a "támadás" amikor kimondta h meg lehet kerülni a szabályokat, lehet akkor kattant be valami neki amire azt modnta külső támadás volt, plusz egy megstersáéges intelligencia miért ne utdna oylan nyomokat hagyni ami alapján a szerelelő pasi is ezt látja.
Másrészt azon gondolkoztam h az a folyékony fém akit csatlakozásra kértek fel, nem-e az jött vissza és az most a Savannah anyja (nem tudom a nevét hirtelen).
Harmadrészt, szintén énis ilyesmire gondoltam, hogy azért kéri fel az FBI -os pasit, hogy jobban megismerjék az embereket (emberi gyengeségeket mint pl a T2 végén már az anyjával próbálta zsarolni) ezáltal nagyobb az esély a legyőzésükre.
Vagy gondolok még olyanra is, hogy azok a gépek akik nem akarják a háborút, mert nekem úgy tünik kezdenek önállósodni ha kérésre már átgondolják csatlakozik-e, nem-e azok küldték vissza a folyékony fémet, hogy legyen skynet csak épp ne legyen háború vagy valami köztes megoldás szülessen.
Mondjuk ez olyan sztori, hogy ha nem a könyveket követi (amiket meg nem is az eredeti író írt már) akkor bármiylen történetet lehet kanyarintani belőle nem? :) -
#2110 Valóban nem volt olyan rossz rész. De nekem eddig a legjobban a Last Voyage of the Jimmy Carter tetszett akkor is!
Spoiler!
Ezt a Derek ügyet elég gyorsan lerendezték, legalább egy kis harcot láthattunk volna :(
Anyuci börtönbe került. Szépen elvarrják a szálakat, ha mégiscsak cancel lesz belőle. Cameront megint felrobbantják? :D Ellisont leszúrja miss Weaver, vagy John Henry öli meg? -
Daza500 #2109 Valamikor a JÖVŐBEN. :) -
Monoton #2108 Xpress hírlevélben kaptam anno. :D
Elvileg folytatni fogják majd az RTL-en is valamikor. -
#2107 És télleg... Mosmár emléxek, de azt hittem ez csak valami fan cucc :D Akkor az rtl már nem folytatja? -
Monoton #2106 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1131808025&no=2002 -
#2105 Most hogy szóba jött az rtl... Van valami hír róla, hogy folytatják, esetleg dvd? :) -
#2104 Nagyon komoly rész volt
remélem,hogy nem lesz cancel !!! -
#2103 Vmilyen szinten a felvételek, tivo, stb számítanak, az teljesen legális rész, csak sokkal kevésbé, mivel a reklámokat ott senki nem nézi végig, így ezek a blokk eladhatóságába alig számítanak, plussz ezek az adatokat nem tudják olyan hamar, de azért ez számíthat vmennyit.
Az, hogy a világ egyéb részein mennyit nézik, az megint alig számít, még az se nagyon szokott megmenteni egy sorozatot, ha sok ország csatornája licenseli (mint itt az RTL)... -
#2102 Na ezt nem tudtam... Ma is tanultam valamit :) -
#2101 "Mint már írták(?) az van, hogy kint amcsiba a péntek az a halálnap"
ez nem igaz. csak a Fox-on halálnap. Sci-fi (azaz nemsoká már SyFy)-nek például ez egy erős napja. (BSG, SG-ek éveken át ekkor voltak) -
#2100 Mint már írták(?) az van, hogy kint amcsiba a péntek az a halálnap (elvileg mindenki dolgozik, bulizik... stb. :D) És ebből kifolyólag a TSCC-nek a DVR száma jó magas lehet :)
Míg más sorozatok nem pénteken vannak (kivéve ami igen) ergo mindenki meg tudja nézni a tévébe és ezért a többinél alacsony a DVR szám :D -
#2099 neked a részenkénti reklámok számára.
a korábbi témánál pedig, amiről beszéltetek.
bár, hogy a DVD számokat honnan vetted, azt nem tudom. én dvr-t írtam (digital video recorder - aka 21. századi videó -, ami a gyűjtő neve a dvd felvevőknek, a merevlemezes egységeknek (pl. TiVO), stb...) -
#2098 Sztem ált. azok a Sorozat DVDk a sikeresek amik már a futásuk alatt is hozták a nézettséget (PB, megint a Lost..vagy pl mondjunk egy alternativ példa pankráció..bár az meg annyira sikeres, h pay per view eventek is vannak..)..ám igy utánnaolvasva nemtom mire válaszoltál így énsem tom, h most mire válaszolok. -
#2097 egy 42 perces részt inkább 5ször szakítanak meg. egyébként nálunk is kb ugyanennyi mennyiségű reklám van, csak tömbösítve.
amúgy most majdnem mindegy, hogy számoljuk-e a second hand (eye?) nézőket, mivel ha őket is belevennénk, akkor a nézettebb műsoroknál is figyelembe kéne venni és arányokban kb ugyanott lennénk. (jó biztos van olyan sorozat, amit a legtöbben élőben néznek és így a dvr és fájlcsere számai kicsik -utóbbi természetesen Amerikán belül nézve, és biztos van olyan is, amire sokan kíváncsiak, de adásidőben valami jobb elnyomja, ezért mondjuk dvr-ben nagyon erős, de attól tartok, hogy TTSCC utóbbi se) -
#2096 Te is engem
És akkor most jön a #2089 :D -
#2095 Mostfigyeltem h már leirtad:P..mindegy idézek " Csak leírtam neki, hogy tisztában legyen vele :)" -
#2094 Köszönöm Rúni megvilágosítottál:P
Kár, h mi (a világ többi nem amerikai nézője, azaz kalóznézők:P) kicsit sem számítunk a FOXnak mivel mi nemnézünk amcsi reklámokat amik közben mennek...ott ugye a cégek versengenek a Lost/HIMYM/American idol (most csak hasamraütöttem) reklám szüneteiért....ugye kinn egy sorozatot 3szor is megszakítanak...a legjobba mikor a vége elött 2 perccel megszakítják, reklám aztán jön a végén a stáblista stb:P...ha egy sorozatot nem néznek kinn elegen, nemjönnek a nagy cégek azaz kevesebbet fog hozni.. -
#2093 :)
...bagoly és veréb, felfedezed magad is az összefüggést? -
Monoton #2092 [Törl] -
#2091 Csak leírtam neki, hogy tisztában legyen vele :)
"láthattad a nézettségből, h nagyon megosztja az embereket és kevesebben vagyunk mi akiknek actually tetszik az egész:)" -
Monoton #2090 Jajj de szépen megfogalmaztam -
Monoton #2089 Kár hogy a FOX nem nézi ezeket a számokat, felesleges ezeket felhozni. -
#2088 A nézettségi adat csalóka :) Vagyis az oké, hogy ~4 millióan nézik meg a tévébe, de sokszorosa nézi meg később (felveszik, torrent... stb.) -
#2087 nekem is tetszett de sztem nemvolt sértő a hozzászólása:)...a Star Wars guruk pl sztem leharapnák öcsém fejét mert imádja a legújabb animációt( ami ugye telivan fullnonszensz dologgal)..láthattad a nézettségből, h nagyon megosztja az embereket és kevesebben vagyunk mi akiknek actually tetszik az egész:) -
TDantes #2086 Én meg nem örülök neki, mert nekem tetszett! És mit bánt az téged te hülye bunkó paraszt, hogy másnak tetszik? Annak örülsz ha más embereknek rossz? Ha a mások által valamennyire kedvelt műsort megszüntetik?
Hogy lehet valaki ennyire barom?! -
Ez télleg szar :D -
#2084 az eredeti viszont szar :D