Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
szerintem az van, hogy a Skynet a jövõben rájött, hogy nem tökéletes a rendszer, ezt ugye már korábban is felvetettem, és ezért küldte vissza folyékony nõcit, hogy 0ról kezdjen kifejleszteni egy új Skynetet, ez lett John Henry. Nade, sztem nem csak tökéletesítésrõl van szó, a Skynet "bugja" ezek szerint nem csak arra terjed ki, hogy katonai és stratégiai szempontból hibás döntéseket hoz, ami által az emberek majd kezdenek nyerésre állni... hanem a robotjaik is kezdenek túlzottan önállósulni, és szerintem két részre oszlik majd a fém közösség (😄). Ugye ezért is merte megkérdezni future John a tengeralattjárós részben a folyékony terminatortól, hogy csatlakozni akar e hozzájuk. Mert ugye itt nem arról lett volna szó, hogy elkapnak egy gépet és átprogramozzák, hanem 'szabad akaratukból' csatlakozott volna. A folyékony nõcit pedig John Henry elkészítésére a "jó" (v. lázadó) terminátorok küldték vissza. A mostani részben pedig az eredeti skynet hackelte meg John Henryt. Ami két módon lehetséges... vagy már létezik a skynet a jelenben, csak még nem készült fel a judgement day -re, vagy magát a rendszert is visszaküldték az idõben, hogy megakadályozza az új skynet létrejöttét.
Remélem nem kap cancelt az évad végén és lesz folytatás 😊
Bazinga!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
persze ez még csak egy trailer, bármi lehet még belõle.
a fõszereplõ valami névtelen katona lesz? gondolom az ott nem john..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vééégre beindul vmi story😛....csak nehogy elkaszálják mielött kibontakozna...nagyon kíváncsi vok, h a vöröshajú üzletasszony(a T-1001es) milyen oldalt tölt be, meg az-e aki anno a jövõben kiszökött a tengeralatjáróból, stb stb....szal nagyonsok szálat inditottak el, nagyon remélem, h beis fejezik
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
spike kommentjében semmi spoiler nem volt.
REAL MADRID
leirják sokan hogy szar rész, nem is várom, és megnézem valamikor, ha meg jó rész, csak szenvedés még lesz magyar felirat.
ha meg nem ír senki semmit, vagy csak rejtve, akkor megmarad a meglepetés ereje még ezzel is.
köszönöm. remélem a maradék két résznél mindenki betartja ezt😊
Lehet hülyeség is, h a Skynet a T3 végén egyedül lövi ki az összes atomot, de lehet akár nem hülyeség is, mert az már nem ugyanaz a Skynet, amirõl õk mesélnek a T2-ben. Történt egy s más idõközben, ami hatással volt a jövõ alakulására. Ez a Skynet már úgy döntött, h saját maga intézi az egészet.
mov ah,4ch int 21h end
"egy ilyen király atomháborúval saját magát is megszopatja nem csak az embereket."
Erre való a neutron-bomba. 😊
😄DDDDDDD
REAL MADRID
Egyébként már a T2-ben (lehet hogy az 1-ben is)is szó van a dologról, ott Sarah fejti ki asszem a dokinak hogy úgy robbantja ki a Skynet a háborút hogy kilövi az atomokat a ruszkikra, hogy az ellencsapás elintézze az ellenfeleit az usában. Ebbõl a szempontból kicsit faszság a T3 vége mikor elõhozzák hogy a Skynet nem egy konkrét gépen fut hanem az internetem mert akkor egy ilyen király atomháborúval saját magát is megszopatja nem csak az embereket. Gondolom arra akartak magyarázatot adni hogy miért nem robbantották fel simán a gépet alatta már az elején, de szvsz átestek a dologgal a ló túloldalára.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
mov ah,4ch int 21h end
meg kurvára elkényelmesedtek most saráékh, hogy nem üldözi õket perpill senki...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- The TerminatorKyle Reese: Hunter-Killers: patrol machines built in automated factories. Most of us were rounded up, put in camps for orderly disposal.
This is burned in by laser scan. Some of us were kept alive... to work... loading bodies. The disposal units ran night and day. We were that close to going out forever. But there was one man who taught us to fight, to storm the wire of the camps, to smash those metal motherfuckers into junk. He turned it around. He brought us back from the brink. His name is Connor. John Connor. Your son, Sarah, your unborn son.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!