Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Ha már van spoiler makró, használjuk már, kéremszépen! Ne legyünk ennyire lusták😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gnome
hallod ha ennyire nemtod kontrollálni h mit és mit ne olvass el, sztem ne látogasd a ezt a forumot csak akkor ha mazoista vagy😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

tnm
sztem, ha már olvasol, akkor olvass balról jobbra és föntrõl lefele hsz-en belül 😛

akyyy
ha spoilert írsz miért nem a makrót használod mert ez így szarnak a pofon😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mor3llo
Igen, ez így egyelõre korrektnek tûnik! De várjuk ki a végét, márha lesz egyáltalán folytatás...:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

precision
SPOILER!

szerintem az van, hogy a Skynet a jövõben rájött, hogy nem tökéletes a rendszer, ezt ugye már korábban is felvetettem, és ezért küldte vissza folyékony nõcit, hogy 0ról kezdjen kifejleszteni egy új Skynetet, ez lett John Henry. Nade, sztem nem csak tökéletesítésrõl van szó, a Skynet "bugja" ezek szerint nem csak arra terjed ki, hogy katonai és stratégiai szempontból hibás döntéseket hoz, ami által az emberek majd kezdenek nyerésre állni... hanem a robotjaik is kezdenek túlzottan önállósulni, és szerintem két részre oszlik majd a fém közösség (😄). Ugye ezért is merte megkérdezni future John a tengeralattjárós részben a folyékony terminatortól, hogy csatlakozni akar e hozzájuk. Mert ugye itt nem arról lett volna szó, hogy elkapnak egy gépet és átprogramozzák, hanem 'szabad akaratukból' csatlakozott volna. A folyékony nõcit pedig John Henry elkészítésére a "jó" (v. lázadó) terminátorok küldték vissza. A mostani részben pedig az eredeti skynet hackelte meg John Henryt. Ami két módon lehetséges... vagy már létezik a skynet a jelenben, csak még nem készült fel a judgement day -re, vagy magát a rendszert is visszaküldték az idõben, hogy megakadályozza az új skynet létrejöttét.
Remélem nem kap cancelt az évad végén és lesz folytatás 😊

Bazinga!

kill3r21
egyre jobb lesz ez a sori, remélem nem kap kaszát 😊
precision
ijjj... asszem be kell újítanom egy jobb pc -re 😄

Bazinga!

jugen
Végre beindult valami, gondolom a "másik" terminator irányította az embereket😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Gnome
Azért zseni aki kitalálta a zenét a Terminator filmekhez..meg úgy a többi zeneszerzõ is...de a Terminatornak annyira jellegzetes zenéi vannak

5c0rp330n
eszméletlenül nagy :o
persze ez még csak egy trailer, bármi lehet még belõle.
a fõszereplõ valami névtelen katona lesz? gondolom az ott nem john..

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

rooney8
Jó rész volt. Még több ilyet<#vigyor1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Herold
Tartok tõle, hogy az évadzáró epizód több kérdést fog felvetni, mint amennyit megválaszol, és ha tényleg elkaszálják a sorozatot, cseszhetjük...

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég baj ez.Rég öntudatra ébredhetne,hogy elvégezze a feladatát...
Gnome
Cromartie nincs már csak a váza..John Henry van azaz a Turk szuperAI..õ meg minek üldõzné õket?...asse tudja kik õk max az FBI jelentésekbõl..és akkor sem lenne semmi oka...John Henry nem egy terminátor csak a teste az

desigo
Amikor Cameront elkapták már kezdtem aggódni,de elég gyorsan megoldódott.Ha Cromartie nem csak legózna hanem üldözné õket egybõl izgalmasabb lenne...
Gnome
!!!!Pozor!! Neolvassa el akinek a vélemény is Spolier!!!!4négy

Vééégre beindul vmi story😛....csak nehogy elkaszálják mielött kibontakozna...nagyon kíváncsi vok, h a vöröshajú üzletasszony(a T-1001es) milyen oldalt tölt be, meg az-e aki anno a jövõben kiszökött a tengeralatjáróból, stb stb....szal nagyonsok szálat inditottak el, nagyon remélem, h beis fejezik

Punker
jó rész volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rooney8
Ne nekem köszönd 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

desigo
nah ez gyors volt <#eljen>
rooney8
Már van 😉 😄

akyyy
nem is nagyon szoktam, de igy meg lemaradok pár dologról.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
remélem estére lesz felirat 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

😄DDD haggyadmár, ennyi erõvel be sem kellene nézned a topikba amíg nincs magyar felirat.

spike kommentjében semmi spoiler nem volt.

REAL MADRID

akyyy
légyszives, amig nincs magyar felirat, használd már a spoilert akkor is, ha csak annyit írsz le, hogyjó rész vagy rossz rész. saját kérés.

leirják sokan hogy szar rész, nem is várom, és megnézem valamikor, ha meg jó rész, csak szenvedés még lesz magyar felirat.
ha meg nem ír senki semmit, vagy csak rejtve, akkor megmarad a meglepetés ereje még ezzel is.

köszönöm. remélem a maradék két résznél mindenki betartja ezt😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egy ujabb jó rész!😊 Nagyon tetszett! Basszus és már csak 2 rész van!

akyyy
lol😄

Panzermeyer
Én igen nagyon valószínûnek tartom, h amit már vki más is montha mondott volna, h az emberiség megmaradt része akkorra már nem él szép nagy könnyû célpontot nyújtó városokban, hanem a föld alatt, szétszórva kisebb bázisokon, amelyek a Skynet számára jó esetben ismeretlen helyen vannak. Találomra puffogtasson atomot, hátha talál 1 helyet? Nem valami gazdaságos megoldás.

Lehet hülyeség is, h a Skynet a T3 végén egyedül lövi ki az összes atomot, de lehet akár nem hülyeség is, mert az már nem ugyanaz a Skynet, amirõl õk mesélnek a T2-ben. Történt egy s más idõközben, ami hatással volt a jövõ alakulására. Ez a Skynet már úgy döntött, h saját maga intézi az egészet.

mov ah,4ch int 21h end

Herold
Nem csak az infrastruktúrában esett károk tehetik tönkre az internetet, hanem a bomba elektromágneses hatása is, amely kiüt minden elektromos berendezést.

"egy ilyen király atomháborúval saját magát is megszopatja nem csak az embereket."

Erre való a neutron-bomba. 😊

😄DDDDDDD

REAL MADRID

Node azt hittem az ellenállás idejérõl beszélünk, nem az ítélet napjáról. Akkor volt értelme atomot használnia mert megszabadult ez emberiség nagyjától, a katonaságtól, plusz azzal hogy elhasználta az atomtölteteket nem tudták az emberek ellene bevetni õket. Az tipikus vagy te-vagy én helyzet volt. De teljesen mások a körülmények ~30 évvel késõbb.
Egyébként már a T2-ben (lehet hogy az 1-ben is)is szó van a dologról, ott Sarah fejti ki asszem a dokinak hogy úgy robbantja ki a Skynet a háborút hogy kilövi az atomokat a ruszkikra, hogy az ellencsapás elintézze az ellenfeleit az usában. Ebbõl a szempontból kicsit faszság a T3 vége mikor elõhozzák hogy a Skynet nem egy konkrét gépen fut hanem az internetem mert akkor egy ilyen király atomháborúval saját magát is megszopatja nem csak az embereket. Gondolom arra akartak magyarázatot adni hogy miért nem robbantották fel simán a gépet alatta már az elején, de szvsz átestek a dologgal a ló túloldalára.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

tnm
egyébként a sorozatban sokkal nagyobb dolgokon lépnek át, mint, hogy hol a chipje ennek a folyékony T-nek. egy szó sem esett pl. arról, hogy hogyan kerülik ki az idõparadoxonokat (mondhatnának akár hatalmas baromságokat is, de -sztem- még mindig jobb lenne, mint így "szõnyeg" alá söpörni)

túl sok szabadidejük maradt..ráérnek itt mindenféle carrots meg apple izére 😄 ahelyett hogy mennének és sorra robbantanák fel a ibm meg a microsoft telephelyeit 😄😄 XDXD
modellmaker
TSCC-ben is volt egy rész, amikor Derek visszaemlékezett az Ítélet Napjára, és ott is ment az atom.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Panzermeyer
A Skynet bevetette az atomfegyvert, ezt látni a T3 végén is, illetve a regényekben is lehet olvasni róla. Tudom, felejtsem már el a T3-at 😄 De a regényekben akkor is benne van!

mov ah,4ch int 21h end

akyyy
amugy nyilvánvaló hogy az egész 2. évad arra ment, hogy john ne legyen szerelmes cameronba, mert a felnõtt johnk connor nagyon hozzá nõt ( meg úgy a robotokhoz) nekem eddig ez jött le, egykét töltelék résszel.
meg kurvára elkényelmesedtek most saráékh, hogy nem üldözi õket perpill senki...

rooney8
Reménykedjünk a 3. évadba... Bár uccse lesz :/

Akár logikus is lehet az atomfegyverek és hasonlók kerülése Skynet részérõl. Elvégre katonai stratégiai tervek kidolgozására és végrehajtására készült. Attól hogy önállóan kezd "gondolkodni" és cselekedni, még simán elõfordulhat hogy az elvek amik alapján gondolkodik, megmaradtak, vagyis nem gondolkodik másként mint egy katonai vezérkar manapság. Atomfegyver bevetése meg a legvégsõ eset szokott lenni szorult helyzetben, ráadásul sûrûn lakott vagy stratégiai célok ellen ér valamit, a szétszórt, föld alatt bújkáló és szétszóródott emberiség miatt ilyen célpontot meg nehéz találni, ha van egyáltalán.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

desigo
Évad végére egész feljavul
már csak 3 rész jön <#szomoru1>
Sir Quno Jedi
Püntösen. Azaz az eredeti koncepció szerint csak a hullarámolásra és emberek szervezett megsemmisítésére kellettek neki az emberek, azután azok is mentek a lecsóba. Az alapmódszer, amit az emberek is többnyire követnek hasonló helyzetben (nem egy újító típus ez a SkyNET).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Malakai

Kyle Reese: Hunter-Killers: patrol machines built in automated factories. Most of us were rounded up, put in camps for orderly disposal.

This is burned in by laser scan. Some of us were kept alive... to work... loading bodies. The disposal units ran night and day. We were that close to going out forever. But there was one man who taught us to fight, to storm the wire of the camps, to smash those metal motherfuckers into junk. He turned it around. He brought us back from the brink. His name is Connor. John Connor. Your son, Sarah, your unborn son.

- The Terminator

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ugye a filmbe vmi olyasmit mond, hogy a táborokba csak azért gyûjtötték õket, hogy ott rendezett körülmények között szabaduljanak meg tõlük, akiket élve hagytak azok az emberek pedig üzemelték a táborokat... Tehát nem igazán munkatáborok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mor3llo
Ez ilyen formában nem teljesen igaz, hiszen a sorozatban is akármikor a jövõrõl volt szó, felhangzott a munkatábor szó...gondolom a skynet fõ lételeme az Ellenállás teljes felszámolása, tagjainak pedig dolgoztatása.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sir Quno Jedi
Csak maroknyi kutatóra és fejlesztõre van max. szükségük, meg egy pofás állatkertre a kihalt5 fajokból (lásd. ember). Azt meg tudják õk is biztosítani az embereknek.

modellmaker
Az embereket miért is dolgoztatták a munkatáborokban?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Punker
ha mindent kinyírnak nem tudják dolgoztatni õket.

jugen
Ráérzett a cs-ra😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

modellmaker
Valóban. 😊