2483
-
#603 ha jó lesz a szinkron talán én is nézni fogom [nem üt, _még_] :D:D -
#602 [üt] -
#601 én letudom tölteni sőt nézem is, de megnézem rtlen is (üssetek) -
#600 forog mágnest csinál és különben is látványos, minigun-t nem adhattak mégegyszer nekik :) -
#599 Van helyette bőrt növesztő, saját fedőtörténetet kialakító, roppant fifikás Cromatie. Nekem szimpatikusabb egy ilyen szál, mint egy mindent überelő szuperterminátor. A felkelő über-puska is nevetséges volt szvsz (valahogy nem tudok komolyan venni egy olyan fegyvert, amelyiknek a középágyáben egy méretes forgó henger van, nem tudom milyen begyepesedett agyú desinger alkotta, de hogy minimális fogalma sincs milyen alapvető elvárásoknak kell megfelelnie egy kézifegyvernek, az holtziher). -
#598 Basszus, tegnap pont ugyanezt akartam beírni, hogy az a zene szerintem is ugyanaz volt. -
#597 A TX szilárd vázán volt egy réteg folyékonyfém. -
Seten #596
Miért, a 3-ikban volt T1000-es?
-
csabesz123 #595 http://terminator-scc.blog.extra.hu/ Évadzáró epizódok előzetese.Izgi lesz. -
#594 izgi lenne egy T1000 -s az tény, bár mondjuk a könyvek alapján csak egy prototípus készült (amit persze jól meg is cáfol a 3. rész, de persze ezt a vadhajtást nem szabad terminátornak tekinteni) -
#593 A TX szeme is kék volt, valamiért a csajokat így szeretjük
Nekem hiányzik a folyékony fém technológiaA második szériára reméljük jóó sokat költenek -
#592 "Ez az 1970-es Cannes-i fesztiválon a zsűri különdíjával kitüntetett film a Sight and Sound brit szaklap kritikusa szerint "az egyik első stúdiófilm, amely komolyan veszi a diákmozgalmakat."
1968-ban egy amerikai átlagegyetem politikus átlagdiákja, Simont kíváncsisága és militáns diáktársnője, Linda iránt ébredt (kamasz)-szerelme belesodorja a véres megtorlással végződő aktív lázadásba."
te én ezt letöltöm valahonnan :) -
Quantumleap #591 És ő a főszereplpő az 1970-es Eper és vér című hippifilmben. :) -
#590 tényleg ő folyt szét, nem tudtam elsőre honnan volt ismerős :) -
Seten #589
Illetve ő volt az X-Men szemétláda szenátora aki később maga is mutánssá vált.
-
#588 Most néztem meg a 7. epizódot és kit látnak szemeim Dr. Silverman-t alakító színész játszik az új Knight Rider-ben (az egyik főszereplő aki az autót fejlesztette ki) -
Seten #587
Azért erre nem fogadnék, hogy nálunk ennyien fogják nézni, bár neked legyen igazad! :)
-
Seten #586
De azt is észrevetted, hogy a szeme sem piros hanem kék mikor "felvillantja". :)
-
#585 szerintem akit érdekel az úgyis letölti/töltötte már, akit nem érdekel az meg max belenéz 1x-2x a tv-ben. -
winnie #584 "
Az fogja nézni aki nem tudja letölteni."
ja. vagyis 1-1,5 millió ember. -
#583 95ben :) -
#582 nem 94-ben játszódik! -
Quantumleap #581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erős logikai bukfenc: a T2 1994-ben játszódik, ebben az epizódban mégis 1997-re utaltak, mint azon események évére. Ezekre figyelni kellene.
-
#580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hetedik rész elején pár pillanatra Cameron szemén keresztül láttuk a környezetet, észrevettétek gondolom, hogy színes képet látott és nem a megszokott T-888 as szemcsés piros képet. Jól fejlett lány LOL -
#579 Szép álmok elé nézek ma -
#578 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az, hogy Sarah ott áll korbáccsal, veri Cameront és ő az áruló? :) -
#577 az a kínzás hogy a robotlány táncol nekik :) -
Seten #576
Egy furcsa dolog:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanaz a zongoradarab (talán Rahmanyinov) hallatszik a jövőben abból a titokzatos szobából ahová Dereket viszik és akkor is mikor Cameron balettozik! Na ebből mit hoznak ki?! :)
-
#575 pedig az első évadja gecijo
második felénél járok, így a többiről még nincs véleményem -
#574 én még soha 1 percet se láttam 24-ből :) -
#573 A 24 garantáltan 24 részes :P -
#572 Az eddigi információk szerint igen. Ebben nem igazán van meglepő, más sorozatok ennél is rosszabbul jártak, lásd még 24, ahol konkrétan egy teljes év kimarad, és csak 2009-ben tér vissza a sorozat... -
PunkZoli #571 baszottmód illúzió romboló a 6 os részben mikor kapirgálja a láncánál, és elkezd lötyögni a csavar:D -
#570 IDÉN? hát vazz, február van...! akkor most egy év szünet vagy mi? -
#569 fél évad, már a 13 rész is nagyon kevés volt, hova lettek a jó kis 22-24 részes évadok :( -
#568 De bizony. 9 rész készült el a 13-ból, a Fox úgy döntött, hogy idén nem forgat többet belőle, csak jövőre várható a II. évad. A jó hír, hogy legalábbis egyenlőre nem lőtték le. -
Seten #567
Az fogja nézni aki nem tudja letölteni.
-
#566 hehe...nézni fogjátok szinkronosan is??:D -
#565 Az RTL Klub csapott le a terminator sorozatra -
#564 hmm, ez a rész egészen tetszett végre :)