Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Mert minkettõ ugy van fennt hogy S01E01.
Next PC upgrade: 2022
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
bár nem nagyon értek hozzá mert nem szoktam feliratosan nézni, de biztos igy van.
meg mi van a veronica mars magyar releaserõl, nemis tudom hol jár a viasat, de a csapat több hetes késésekkel dolgozik<#gonosz2>#gonosz2>
monjduk nekem nem számit, mert régebbieket nézek "szerencsére" 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A pilot rész amolyan nézõcsalogató,vagyis megnézték esetleg mennyire fog bejönni az embereknek.Tesztvetítés.
Go Jeff Go!!!!
Next PC upgrade: 2022
Nem sikerül figyelmen kívül hagyjam a mozifilmeket(1-3) ezért egy nevetséges zagyvaság az egész számomra.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
remélem ennke nem leszkampó mint a day breaknek XDD
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hol?
lol
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy a legnagyobb fájdalmam a pilot-tal kapcs. a nõi védelmezõ terminátor. Sem a színész nem tetszik, sem maga a tény, hogy nõ. Nemsok értelme van.
A másik meg: csak a végén hangzott el az örökérvényû ZENE, de nem az eredeti verzióban. És hiányoltam az elejérõl a tadam-dam-dadam-ot 😄
De annyira nem csapott gyomron ez a pilot, hogy tûkön üljek márciusig.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Egyébként 2027-es modell? Akkor elég sokmindent tudnia kellene... Vajon milyen kütyük lettek belepakolva?
Elmennek a közeljövõbe Connorék egy 1960-as évek elején épített idõgéppel? 😊
Kicsit lol már.
csak azért mondom hogy nem egyezik mert T3 ban nem 2011 ápr 19 kapcsolták be a skynet et asszem
szal nem emlékszem hogy a 3ban említették volna hogy a kettõben látták utoljára Arnit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szal utánna olvastam,kiderült hogy alternait szal nem tekinti a 3.részt,viszont a készülõ 4.részel kapcsolatba hozható
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont picit furi,3at figyelembe veszi?csak mert nem emlékeztem hogy a 3.rész 2011ben játszódik mert a sorozat szerinte ekkor volt az Ítélet napja
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
aki szerette a terminátort,annak tetszeni fog😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
10 / 6.5 a kezdés
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯