Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Azért sztem egy robotkézbõl igen nehezen fognak egy ostyaáramkört összehozni.
Red-eye
Bite
Combination
Fire
Raise
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mov ah,4ch int 21h end
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
24 - Exile -Nov.23
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
de ha nem is a következõ részig én minimum a szerdára szavazok.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
24 - Exile -Nov.23
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ami a Spoiler tagot illeti, ha már egyszer van egy ilyen, akkor nyugodtan lehet használni. Zavarónak nem zavaró, aki meg csak érdeklõdés képpen néz be a topicba, annak meg nem kell aggódnia, hogy elrontják a meglepetést.
24 - Exile -Nov.23
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
24 - Exile -Nov.23
Amugy véleményem a filmrõl.: most jutottam el az utolsó részig.elsõ pár rész nem tetszett egyenes fosnak tartottam.a 4 diktõl kicsit megjött ak edvem.Az 5dik rész érte el azt hogy nézzem az elkövetkezendõ idõben is .😊
De AZÉRT NEM MONDANÁM HOGY ÜBERJO SOROZAT.(legalábbis még most nem,de lehet pár rész mulva változni fog a véleményem.<#vigyor4>#vigyor4>
24 - Exile -Nov.23
(én se tudnám levenni a szemem a melleirõl...)
kéne ide már egy házigazda!javaslom Punkert õ ugyis már tapasztalt

2.: Andy, a katonai bázison "bezárt" terminator
3.: Az 5. részben látható kopasz T-888-as.
Legalábbis én itt tartok
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jó volt, de izgalmasabbra számítottam. Mondjuk érthetõ hogy még nincs min igazán izgulni, hisz elsõ évad ötödik része még csak...
Amúgy most hány olyan "rosszfiú" terminátorról tudunk aki visszajött az idõben? 1 vagy 2?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Gondolom már mások is felvetették, de milyen típusú lehet a csaj?
Mert úgy tûnt igencsak fejlett, nem olyan elavult mint Arnold volt.
eléggé olyan stílusa volt a muzsikának...