Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nah én ma 5 óra környékén fogom megnézni, addig spoilerezzetek szorgosan, thx -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

I.C.ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem csak kezd kicsit megerõsödni a firmware a software felett. Nem hiszem, hogy ilyen komplex dolgot szõnének bele. Mint minden robotos filmben, ebben is tuti lesz egy pillanatnyi zavar, amikor nem tudja eldönteni, hogy melyik oldalon áll. Vagy ha valami mégdurvábbra gondolok, akkor akar építeni egy saját terminátort, hiszen elraktározta a fõchipet, van hozzá már alapanyaga is (az a speckó vasérc, amit eldugott). bár ez elég valószínûtlen, de ki tudja.
Victor1103
A 5. részig nekem a sorozat se ilyen-se olyan tipusba tartozott a 6. résszel ez viszont teljesen eltünt.Nagyon jó történet kezd ebbõl kialakulni csak nehogy elrontsák valami hatalmas sületlenséggel.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

[NST]Cifu
Még 1x megnézve elgondolkoztam, mi is lehet Cameron-termi szándéka. Lehet, hogy kvázi a saját létét próbálja biztosítani? Ha nincs Skynet, nincs õ sem. Így viszont biztosíthatja a körforgást.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kandurex
itt behûtöttem hétvégére, vasárnap ugyis unatkoznák 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
alakul ez a sorozat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
roma - real ökörség úgyhogy nem nézem, rágyujtok és jöhet a film.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

II Rocky II
melyik meccset?😄 ne nézz az sg-re 😄 meccs végén idenézel és akkor nézd majd meg a terminatort😄

24 - Exile -Nov.23

Punker
na ne szivassatok már, meg akartam nézzni a meccset (bár elég uncsi) de ha itt postoltok folyton akkor nem bírom ki hogy ne a 2. félidõt nézzem 😊

gabo91
õrjárat is, meg az alkatrészeket is szállították. mutatták is, hogy a "hajtómû féleséget" viszi.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

II Rocky II
ja de azok ott meg is álltak nem?szal benéztek hogy: "mivan srácok megvagytok-e?" ?

24 - Exile -Nov.23

I.C.ram
Mindig a ház fölött repültek el az õrjáratok.
DamageAdept
Repülõk, mutatták többször is.

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

II Rocky II
hja egyet nem értettem,amikor ott a kör alakban voltak a "bázison?" akkor mindig bevilágított a fény az mi lett volna??(többször is megtette)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
még nem volt vmi jo rész...azt várom hogy ahhoz a részhez érjek amikor azt mondom " na oké várom a következõt".Vhogy neekm még mindig nem jön be annyira de attol megnézem😄 sok a szöveg nagyon...
Cameron mikor eltette a chipet a zsebbe,ez a pillantása nagyon (hogy is fogalmazzam) érdekesen sunyi volt,ez a nézés lehet jó vagy rossz is.Gondolok arra hogy erre ha építenek a késõbbi részekben akkor elmehet jo irányba vagy rosszurányba is.Lemerem fogadni hogy a Skynetet nem fogják ebben az évadban megállítani,hanem majd talán a következõben.(bár ne legyen igazam.

amugy vki tudja hogy hány rész várható erre az évadra,és szünet az lessz-e vagy sem.

24 - Exile -Nov.23

I.C.ram
Mikor a jövõt mutatják, és Cameron lelövi a másik terminátort, aki betör a bázisra, szól egy ilyet, hogy "néha elromlanak". Ezt hogy értette? Az a terminátor is az emberek oldalán állt, csak "elromlott"? Ez fog történni Cameronnal is akkor elõbb-utóbb 😊
precision
jó rész volt, tetszettek a flash forwardok

Bazinga!

vortel
Egész korrekt rész volt a 6.! Remélem innen igazán beindul a sorozat!
Nagyon király, hogy végre láthattunk olyan eseményeket, amelyekrõl beszéltek a mozifilmekben! Ráadásul egész jól megcsinálták. Remélem ezen túl több rész fog VISSZA utalni a JÖVÕre <#vigyor2>

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

gabo91
hmmm... érdekes egy rész volt. Cameron mikor zsebrevágta az elégetett robot chipjét akkor eléggé vigyorgot, szerintem még fog meglepetést okozni...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Punker
#459 -es beíráskor értünk haza 😊

Hééé a kutyát meg is kell ám sétáltatni!! Azt se hagyd ki. <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Punker
csak kicsit 😊

akyyy
rád is azt mondanák mint rám, hogy függõ XD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
kösz

na akkor ma is lesz mivel égetni az agyam, simpsons a tv-ben, aztán híradó, kutyaetetés, Al Bundy, Jóbarátok, majd jöhet ez <#idiota>

I.C.ram
I.C.ram
Már van magyar felirat a feliratok.hu-n!
akyyy
fórumját érdemes nézni.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
igy se?:
feliratok.ircbot.h

II Rocky II
nekem a feliratok.hu -t sem adjda be.:S csak opensubtitle meg gyorsfeliratok.hu

24 - Exile -Nov.23

Punker
pár napja igen, feliratok.hu-n meg csak angol van még.

bertino
under construction 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
estére mindig volt eddig, bár így hogy a hosszúpuska kiesett nem tom.

II Rocky II
sokan megvárják a feliratot😄DD am kb mikorra várható? mert én a multhéten fejeztem be a részeket..szal még nem volt alkalmam izgulni a felirat után😄

24 - Exile -Nov.23

Punker
az meg a másik 😊

Fenrir
Én is megvárom egyelõre a feliratot hozzá 😊

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Mekknéztem. Tetszett. 😊

Punker
megnézted? én is szenvedek hogy estig várjak.

[NST]Cifu
Nos, vártunk egy 2020-as sorozatra. Megkaptuk, mégha csak visszaemlékezésben is. Korrekt, tetszett. Viszont a családi dráma kevésbé.

Még sok ilyen részt. 😊

BTW, érdekes, hogy a védekezõ fruska-terminátor gyûjtögeti a chipeket...

Punker
szerintem torrent a leggyorsabb ilyenkor, én mindet magocskáról szedtem látod reggel már elérhetõ mindig.

II Rocky II
esetleg egy linket vki tudna adni?(ha lehet ne torent,de végsõsoron ha csak az van akor az isjo)..nagyon köszönöm...ha ide nemlehet linket akkor privátban légyszi.😊köszi elõre is ..thx.thx.thhhxxxx😊))

24 - Exile -Nov.23

Kandurex
zsír 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
na a film meg van lehet várni a feliratot 😊

Punker
na mi ez a csend?

Punker
remélem reggel megint elérhetõ lesz az új rész.

Bulykin
akkor ott van amit írtam vagy itt keress

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Punker
hosszúpuska lehalt 😞

Bulykin
feliratok.hu vagy ha nemjó, akkor a google a barátod....lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Höh?<#kerdes>
Punker
2. 3. részhez kéne nekem újra felirat.

Bulykin
sztem a 4. és 5.rész már nem annyira élvezhetõ mint az elsõ 3, de azért jóóó.....nem azt mondom h rossz, csak az elsõ 3 rész sokkal izgalmasabb volt