Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DamageAdept
Meg eleve...gondoljatok bele...Arnold balettruhában...<#csodalk><#vigyor><#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

"Skynet Terminátoraitól kell megvédenie Johnt. Szóval nõiessége konkrétan nem igazán elõny e téren."

Hát dehogynem. Pont te írod, hogy "a T-888-asok nem ismerik Cameron modelljét" vagyis nem is gondolják, hogy a csaj terminátor. Innentõl õ van lépéselõnyben.

bertino
zsir, alig várom <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy dupla részt.

II Rocky II
akkor ma-holnap két részt kapunk vagy egyet?

24 - Exile -Nov.23

[NST]Cifu
Nem hiszem, hogy ferdítettem volna bármiben.

Azt mondtad, hogy erõltetett és hatásvadász. Erre válaszoltam, hogy ezzel az erõvel az egész sorozat eröltetett és hatásvadász. Ráadásul az érzelmi szál valószinüleg mindenképpen jelen lesz a sorozatban, Cameron ugyanis a jelek szerint képes legalábbis értelmezni az érzelmeket.

Egy Cameron méretû nõi test mindenképpen kisebb befogadó képességû, mint a vele szembeszálló T-888-asok teste, emiatt valamit fel kell áldozni, hiszen csak úgy lehet egy nagyobb térfogató testel azonos fizikai erõt, ellenálló képességet, stb. garantálni, ha jobb minõségû anyagokat és/vagy gyártástechnológiát használnak. A jelek szerint a T-888-asok nem ismerik Cameron modelljét, tehát elõfordulhat, hogy Cameron egy fejlettebb, késõbbi modell, vagyis nem lehet kizárni, hogy valóban képes ugyanarra kisebb testel, de akkor meg viszont a "normál" testméretek mellett meg erõsebb, tartósabb lehetne a T-888-asoknál... Ezért nem értem a dolgot...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

precision
Na jó, utsó hsz -em a témában mert mindig elferdíted mások mondandóját

nem azt mondtam, hogy nem akarok eszmecserét, hanem nem igényel többet, mivel nem tudjuk egymást meggyõzni...leírtuk az érveinket, kész, ennyi

Mivel a nõi terminátor fizikálisan és program terén semmilyen hátránnyal nem rendelkezik a "férfi" terminatorokhoz képest, így nem értem miért írtad azt hogy nem elõnyös. Talán még mozgékonyabb is, ereje ugyanannyi, sõt, mondta is hogy az õ váza könnyebb és keményebb mint a korábbi terminatoroké. És beláthatod, hogy az hogy milyen "hús" van ráhúzva a vázra, olyannyira lényegtelen a harc szempontjából. Szóval ez is az õ malmára hajtja a vizet.

Bazinga!

És azt még nem is beszéltük meg, hogy Cameron a S01E07-ben ÚJRA MOSOLYGOTT!

[NST]Cifu
Ha nem akarsz eszmecserét, ne fórumozz. 😊

Korábban ugyebár pont az volt Lena Headey nem kelti olyan erõs nõ benyomását, mint Linda Hamilton volt. Viszont tény, hogy sokkal szexibb nála.

A nõi terminátor sem logikus, hiszen pont, hogy a Skynet Terminátoraitól kell megvédenie Johnt. Szóval nõiessége konkrétan nem igazán elõny e téren.

Szóval alapból hatásvadásznak lehet tekinteni az egész sorozatot.

Az ember-robot szerelmi szálat pedig ilyen háttér mellett nem lehet kihagyni, jó kis oldalszálakat lehet köré írni, és nem feltétlenül gyengéket (ott van a BSG-ben rögtön Six és Athena esete).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én elképzelhetõnek tartom, hogy Cameron eredetileg direkt arra készült, hogy kihasználja a nõiességét a beszivárgáshoz, tehát valóban ott van az, hogy megzavarja az ellenfelet. Ezen kívûl meg ott van ugye a balettáncos jelenete (ami amúgy azért érdekes, mert Summer Glau valóban rendelkezik balettáncos múltal)...

Fenrir
Akkor nézd meg és rögtön nem lesz furcsa ez a kapcsolat 😊

A halál csupán a kezdet...

precision
nem kell ferdíteni
az hogy a mostani Sarah -t jászó színésznõ jobban néz ki mint Linda Hamilton, engem személy szerint nem zavar (érthetõ okokból 😊)... nem is értem ennek mi köze a ember-gép szerelemhez
az hogy nõi terminator van, nem értem miért gond, jobb álcázási módszer, megzavarja az ellenfelet (persze ha nem egy másik terminator az ellenfél), meghát jobban is néz ki Summer Glau mint Schwarzi, meg kell hagyni

de ez még mindig nem indokolja egy ember-robot szerelmi szál beépítését

jó mind1, sztem sosem lesz egyezõ véleményünk, ami nem baj, de nem hiszem hogy további eszmecserét igényelne a dolog 😊

Bazinga!

[NST]Cifu
Akkor gyakorlatilag az egész sorozatot annak lehet nevezni. Egyfelõ ott van a már-már túlságosan is nõies Sarah Connor, másfelõl alapból ott van egy nõi terminátor, mint védelmezõ...

precision
nem láttam

Bazinga!

precision
én inkább hatásvadásznak, és erõltetettnek nevezném
de végülis ezek a jelzõk is illenek rá

következõ lépcsõ hogy a terminator meg megcsalja Connort egy kenguruval, a kenguru meg megcsalja a terminatort egy pálmafával

csudijó lesz.

Bazinga!

[NST]Cifu
Fújj, undorító, gyerekes, geek, abcug robotszeretõ, levele!

Mondjuk azért ha belegondolsz, a férfiak cirka 95%-a imádná, ha a barátnõjén/feleségén lenne egy on/off kapcsoló 😊

Fenrir
200 éves ember?

precision
nehogymá ember-robot szerelem legyen... az már durva lenne <#wilting>
ez nem szappanopera... de ha nagyon kell szerelmi szál, ne egy droidba essen bele...lolmár

Bazinga!

II Rocky II
szóval megnéztem a multheti részt is...nem volt nagy eresztés..😄 de a végén mutattak a következõböl kis izelítõt.na most végre eltudom mondani hogy végrevégre valahára lessz akcio is benne meg hogy nagyon várom😄 (a holnapi napot)...szal végre jó lessz a következõ rész.

24 - Exile -Nov.23

Punker
a végén megtudjuk hogy John a fényceruzájával programozza át a robot lányt? természetesen orálisan? <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na ez tipikusan az a kép amibõl semmi nem jön le, csak arra jó, hogy mindenfélét találgassanak a nézõk. 😊

Kandurex
a hülyeség a spoiler 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fenrir
Mi ebben a spoiler?

akyyy
mert olyanokat ír le, ami dúrván spoileres.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fenrir
Minek? Már vége van az "évadnak" 😊

HÉ, TEDD MÁR SPOILERBE!
Sliders
Külföldi topikokban már megy az eszmecsere, hogy John titokban szerelmes a csajba! Amúgy a kép alapján le sem lehetne tagadni, hogy érzelmi kötõdései vannak! Remélem, hogy azért az éved végére nem hal meg a csajszi! Az nagyon szar lenne! De egy szerelmi szál hát eléggé érdekessé tenné a dolgot, meg bonyolultá 😄

http://www.terminatorsite.com/finalegallery8.htm
Hmm John és Cameron az évadzáróban A kép erõsen spoileres!!!!

akyyy
hehe, angolon a félreforditásokról volt szó most😄

szójáték angolul, push-up, or shut-up. ami nyersen annyit tenne, hogy vagy fekvõtámasz, vagy kuss.

feliratba, és valszeg szinkronba igy szolt:
megszoks, vagy megszöksz.

és a sok feliratpistike meg már fikázza, hogy húú irtózatos félreforditások, lál.

/lehet elirtam valamelyik szót elõre elnézést, csak sietek😊)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
igen, ezért is írtam a feltételes módot
sajna nem elég, hogy félrefordítanak egy-két esetben...de még a hangok sem szoktak az igaziak lenni

Bazinga!

bertino
manapság jó szinkron már nem jellemzõ 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
ha jó lesz a szinkron talán én is nézni fogom 😄😄

Bazinga!

5c0rp330n
<üt>

akyyy
én letudom tölteni sõt nézem is, de megnézem rtlen is (üssetek)<#wow3>

Punker
forog mágnest csinál és különben is látványos, minigun-t nem adhattak mégegyszer nekik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
Van helyette bõrt növesztõ, saját fedõtörténetet kialakító, roppant fifikás Cromatie. Nekem szimpatikusabb egy ilyen szál, mint egy mindent überelõ szuperterminátor. A felkelõ über-puska is nevetséges volt szvsz (valahogy nem tudok komolyan venni egy olyan fegyvert, amelyiknek a középágyáben egy méretes forgó henger van, nem tudom milyen begyepesedett agyú desinger alkotta, de hogy minimális fogalma sincs milyen alapvetõ elvárásoknak kell megfelelnie egy kézifegyvernek, az holtziher).

Fenrir
Basszus, tegnap pont ugyanezt akartam beírni, hogy az a zene szerintem is ugyanaz volt.

DamageAdept
A TX szilárd vázán volt egy réteg folyékonyfém.

Miért, a 3-ikban volt T1000-es?

http://terminator-scc.blog.extra.hu/ Évadzáró epizódok elõzetese.Izgi lesz.
Kandurex
izgi lenne egy T1000 -s az tény, bár mondjuk a könyvek alapján csak egy prototípus készült (amit persze jól meg is cáfol a 3. rész, de persze ezt a vadhajtást nem szabad terminátornak tekinteni)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DamageAdept
A TX szeme is kék volt, valamiért a csajokat így szeretjük <#vigyor0>

Nekem hiányzik a folyékony fém technológia<#rinya>A második szériára reméljük jóó sokat költenek <#lama>

Punker
"Ez az 1970-es Cannes-i fesztiválon a zsûri különdíjával kitüntetett film a Sight and Sound brit szaklap kritikusa szerint "az egyik elsõ stúdiófilm, amely komolyan veszi a diákmozgalmakat."
1968-ban egy amerikai átlagegyetem politikus átlagdiákja, Simont kíváncsisága és militáns diáktársnõje, Linda iránt ébredt (kamasz)-szerelme belesodorja a véres megtorlással végzõdõ aktív lázadásba."

te én ezt letöltöm valahonnan 😊

És õ a fõszereplpõ az 1970-es Eper és vér címû hippifilmben. 😊
Punker
tényleg õ folyt szét, nem tudtam elsõre honnan volt ismerõs 😊

Illetve õ volt az X-Men szemétláda szenátora aki késõbb maga is mutánssá vált.

JohnnySmith
Most néztem meg a 7. epizódot és kit látnak szemeim Dr. Silverman-t alakító színész játszik az új Knight Rider-ben (az egyik fõszereplõ aki az autót fejlesztette ki)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Azért erre nem fogadnék, hogy nálunk ennyien fogják nézni, bár neked legyen igazad! 😊

De azt is észrevetted, hogy a szeme sem piros hanem kék mikor "felvillantja". 😊

Punker
szerintem akit érdekel az úgyis letölti/töltötte már, akit nem érdekel az meg max belenéz 1x-2x a tv-ben.

"
Az fogja nézni aki nem tudja letölteni."

ja. vagyis 1-1,5 millió ember.