Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
"Skynet Terminátoraitól kell megvédenie Johnt. Szóval nõiessége konkrétan nem igazán elõny e téren."
Hát dehogynem. Pont te írod, hogy "a T-888-asok nem ismerik Cameron modelljét" vagyis nem is gondolják, hogy a csaj terminátor. Innentõl õ van lépéselõnyben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy dupla részt.
Azt mondtad, hogy erõltetett és hatásvadász. Erre válaszoltam, hogy ezzel az erõvel az egész sorozat eröltetett és hatásvadász. Ráadásul az érzelmi szál valószinüleg mindenképpen jelen lesz a sorozatban, Cameron ugyanis a jelek szerint képes legalábbis értelmezni az érzelmeket.
Egy Cameron méretû nõi test mindenképpen kisebb befogadó képességû, mint a vele szembeszálló T-888-asok teste, emiatt valamit fel kell áldozni, hiszen csak úgy lehet egy nagyobb térfogató testel azonos fizikai erõt, ellenálló képességet, stb. garantálni, ha jobb minõségû anyagokat és/vagy gyártástechnológiát használnak. A jelek szerint a T-888-asok nem ismerik Cameron modelljét, tehát elõfordulhat, hogy Cameron egy fejlettebb, késõbbi modell, vagyis nem lehet kizárni, hogy valóban képes ugyanarra kisebb testel, de akkor meg viszont a "normál" testméretek mellett meg erõsebb, tartósabb lehetne a T-888-asoknál... Ezért nem értem a dolgot...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem azt mondtam, hogy nem akarok eszmecserét, hanem nem igényel többet, mivel nem tudjuk egymást meggyõzni...leírtuk az érveinket, kész, ennyi
Mivel a nõi terminátor fizikálisan és program terén semmilyen hátránnyal nem rendelkezik a "férfi" terminatorokhoz képest, így nem értem miért írtad azt hogy nem elõnyös. Talán még mozgékonyabb is, ereje ugyanannyi, sõt, mondta is hogy az õ váza könnyebb és keményebb mint a korábbi terminatoroké. És beláthatod, hogy az hogy milyen "hús" van ráhúzva a vázra, olyannyira lényegtelen a harc szempontjából. Szóval ez is az õ malmára hajtja a vizet.
Bazinga!
És azt még nem is beszéltük meg, hogy Cameron a S01E07-ben ÚJRA MOSOLYGOTT!
Korábban ugyebár pont az volt Lena Headey nem kelti olyan erõs nõ benyomását, mint Linda Hamilton volt. Viszont tény, hogy sokkal szexibb nála.
A nõi terminátor sem logikus, hiszen pont, hogy a Skynet Terminátoraitól kell megvédenie Johnt. Szóval nõiessége konkrétan nem igazán elõny e téren.
Szóval alapból hatásvadásznak lehet tekinteni az egész sorozatot.
Az ember-robot szerelmi szálat pedig ilyen háttér mellett nem lehet kihagyni, jó kis oldalszálakat lehet köré írni, és nem feltétlenül gyengéket (ott van a BSG-ben rögtön Six és Athena esete).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az hogy a mostani Sarah -t jászó színésznõ jobban néz ki mint Linda Hamilton, engem személy szerint nem zavar (érthetõ okokból 😊)... nem is értem ennek mi köze a ember-gép szerelemhez
az hogy nõi terminator van, nem értem miért gond, jobb álcázási módszer, megzavarja az ellenfelet (persze ha nem egy másik terminator az ellenfél), meghát jobban is néz ki Summer Glau mint Schwarzi, meg kell hagyni
de ez még mindig nem indokolja egy ember-robot szerelmi szál beépítését
jó mind1, sztem sosem lesz egyezõ véleményünk, ami nem baj, de nem hiszem hogy további eszmecserét igényelne a dolog 😊
Bazinga!
de végülis ezek a jelzõk is illenek rá
következõ lépcsõ hogy a terminator meg megcsalja Connort egy kenguruval, a kenguru meg megcsalja a terminatort egy pálmafával
csudijó lesz.
Bazinga!
Mondjuk azért ha belegondolsz, a férfiak cirka 95%-a imádná, ha a barátnõjén/feleségén lenne egy on/off kapcsoló 😊
ez nem szappanopera... de ha nagyon kell szerelmi szál, ne egy droidba essen bele...lolmár
Bazinga!
24 - Exile -Nov.23
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na ez tipikusan az a kép amibõl semmi nem jön le, csak arra jó, hogy mindenfélét találgassanak a nézõk. 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hmm John és Cameron az évadzáróban A kép erõsen spoileres!!!!
szójáték angolul, push-up, or shut-up. ami nyersen annyit tenne, hogy vagy fekvõtámasz, vagy kuss.
feliratba, és valszeg szinkronba igy szolt:
megszoks, vagy megszöksz.
és a sok feliratpistike meg már fikázza, hogy húú irtózatos félreforditások, lál.
/lehet elirtam valamelyik szót elõre elnézést, csak sietek😊)
sajna nem elég, hogy félrefordítanak egy-két esetben...de még a hangok sem szoktak az igaziak lenni
Bazinga!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A halál csupán a kezdet...
Miért, a 3-ikban volt T1000-es?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem hiányzik a folyékony fém technológia<#rinya>#rinya>A második szériára reméljük jóó sokat költenek <#lama>#lama>
1968-ban egy amerikai átlagegyetem politikus átlagdiákja, Simont kíváncsisága és militáns diáktársnõje, Linda iránt ébredt (kamasz)-szerelme belesodorja a véres megtorlással végzõdõ aktív lázadásba."
te én ezt letöltöm valahonnan 😊
Illetve õ volt az X-Men szemétláda szenátora aki késõbb maga is mutánssá vált.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Azért erre nem fogadnék, hogy nálunk ennyien fogják nézni, bár neked legyen igazad! 😊
De azt is észrevetted, hogy a szeme sem piros hanem kék mikor "felvillantja". 😊
Az fogja nézni aki nem tudja letölteni."
ja. vagyis 1-1,5 millió ember.