Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
95ben 😊

A medve nem játék.

Punker
nem 94-ben játszódik!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erõs logikai bukfenc: a T2 1994-ben játszódik, ebben az epizódban mégis 1997-re utaltak, mint azon események évére. Ezekre figyelni kellene.

DamageAdept
A hetedik rész elején pár pillanatra Cameron szemén keresztül láttuk a környezetet, észrevettétek gondolom, hogy színes képet látott és nem a megszokott T-888 as szemcsés piros képet. Jól fejlett lány LOL

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

DamageAdept
Szép álmok elé nézek ma <#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

a.carkey
Az, hogy Sarah ott áll korbáccsal, veri Cameront és õ az áruló? 😊

A medve nem játék.

Punker
az a kínzás hogy a robotlány táncol nekik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egy furcsa dolog:
Ugyanaz a zongoradarab (talán Rahmanyinov) hallatszik a jövõben abból a titokzatos szobából ahová Dereket viszik és akkor is mikor Cameron balettozik! Na ebbõl mit hoznak ki?! 😊

bertino
pedig az elsõ évadja gecijo
második felénél járok, így a többirõl még nincs véleményem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
én még soha 1 percet se láttam 24-bõl 😊

Fenrir
A 24 garantáltan 24 részes 😛

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Az eddigi információk szerint igen. Ebben nem igazán van meglepõ, más sorozatok ennél is rosszabbul jártak, lásd még 24, ahol konkrétan egy teljes év kimarad, és csak 2009-ben tér vissza a sorozat...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

baszottmód illúzió romboló a 6 os részben mikor kapirgálja a láncánál, és elkezd lötyögni a csavar😄
Kandurex
IDÉN? hát vazz, február van...! akkor most egy év szünet vagy mi?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
fél évad, már a 13 rész is nagyon kevés volt, hova lettek a jó kis 22-24 részes évadok 😞

[NST]Cifu
De bizony. 9 rész készült el a 13-ból, a Fox úgy döntött, hogy idén nem forgat többet belõle, csak jövõre várható a II. évad. A jó hír, hogy legalábbis egyenlõre nem lõtték le.

Az fogja nézni aki nem tudja letölteni.

II Rocky II
hehe...nézni fogjátok szinkronosan is??😄

24 - Exile -Nov.23

precision
5c0rp330n
hmm, ez a rész egészen tetszett végre 😊

gabo91
tuti. az mindennek bezavart. Prison Breakt -ot is szépen félbevágta.
Bár ott az évadban járkáltunk mikor kezdödött a sztrájk itt meg sztrájk már ment mikor kezdödött a sorozat, tehát valamenyire már készülhettek ár, és alakithatták úgy, hogy ne okozzon akkora galubát.
Attol még elég kellemetlen dolog.

Remélem nem lessz vége, mert nem marad semmi se.
(pb?, jericho?, terminátor?)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Punker
vagy lehet bezavart a forgatókönyvíró sztrájk?

precision
hát nemtom, a részé végén az van hogy "Next MON 2 hours season final"
de szerintem is arra céloznak hogy a szünet elõtti "félévad" lezárása

Bazinga!

Elõször úgy volt h 13 rész de most állítólag csak 9 lesz.Jövõhéten tuti 2 részt adnak le!Bár nem bánnám ha sohasem lenne vége
Bulykin
nem, 13, csak lesz egy kis szünet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Punker
akkor 9 rész összesen 1 évad???

Bulykin
jah, okés, csak még nem néztem meg a részt

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
a mostani rész végén az van hogy köv héten 2 órás évadzáró lesz

Bazinga!

precision
ja thx már meg is néztem 😊

Bazinga!

Bulykin
valami olyasmit olvastam h ez volt az uccsó rész...most akkor elmegy szünetre?? és késõbb adják le a maradék 6részt?

Kandurex
nah, hogy mondjak is valamit, helykitöltõ rész volt, semmi különös :/ viszont a végén az összevont episode -ról, az durva volt, fog tetszeni, már látom 😊

Kandurex
egy perc

Punker
jó kis kezdés volt a kiscsaj a napszemüvegben 😊

precision
jó lenne

btw most nézem azt a legutóbbi hsz -emet...a felfokozott izgalmi állapot miatt (hogy van magyar sub) eszméletlen sok logikai buktató van a mondataimban (a helyesírási hibákat ne is említsük)... sry y'all 😄

Bazinga!

Punker
1-2 órán belül lesz ahhoz is szerintem.

precision
Legyen szíves aki ért a felirat idõzítéshez a xor -os változatot megcsinálná ez alapján a notv -shez?

"notv-s verzióhoz felirtat: a xoros felirat elsõ sorát törlöd, majd -4,9 sec a teljes felirat idõzítésében és kész."

Valaki csinálja meg és tegye fel vhova pls... 😊 Én nem értek hozzá. És nem fogok emiatt bsplayert leszedni. Ha nem nagy kérés esetleg egy pm -et is küldene az ilettékes feliratkovács, mert nem szivesen jövök be addig míg nem láttam az új részt a spoilerek miatt 😊 Köszi.

Bazinga!

Kandurex
<#worship>

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kandurex
nagyon jó volt tény, az egyik legjobb sorozat, ha nem a legjobb!

Punker
ehhez látott már valaki feliratot?

[NST]Cifu
A mihez tartás végett: azok a regények nem "canon" folytatások, hanem csak egy nem hivatalos oldalágak, a "canon" világhoz semmi közük. Szóval ami azokban van, azoknak nulla kihatása van a "canon" világra. Kb. mint a magyar novellaírók Star Wars regényei...

Egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom a lent említett regényt.
A terminator a középkorban egy zseniális 4 kötetes kisregény.
Komplex karakterek, remek hangulat, hiteles korrajz.
No erre én a következõ elméletet állítottam fel:

amikor a T2-ben megsemmisül a t1000es, mega t800as, aminden csip odavész.

De John mégis él, a Skynet létrejön.
De honnan?
Mi alapján?

A választ Mark F Wilson (Nemes István) Terminator - A pusztítás démona címü 4 részes regénysorozat vége adja.
Ugyanis a középkorba visszküldött t-800as - bár több száz tonna szikla alá lett eltemetve az Úr 1193. évében, Palesztinában a Vadkecske-szurdokban.

Az író nyilatkozta, hogy a regényben ugyan nincs benne, de beszélt egy ásatásról 1993-ban, ahol megtalálták a terminatort, fejében a teljesen ép csippel. Mivel a régészek nem értették a dolog mikéntjét, a rozsdás torzót eladták a Kaliforniai egyetemnek, ahol a csippel kisérletezni kezdtek. Miután a kutatási eredményeket - az ásatással együtt - közzétették - a Cyberdine Systems egyik feljlesztõcsapata megvásárolta a leletet, és alig egy évvel késõbb megépítették a Skynetet.

Ehez igazodik a 2029ben játszódó halálzóna-sorozat is. Ebben John Connor arról beszél, hogy bújtak el az Ítélet Napján, noha ugy tudták, hogy mindent megtettek, hogy a skynet létre se jöhessen.
Ami a sorozatot illeti (eddig) eléggé gyehennán muzsikál.
A történet zavaros, a szinészek közül a John Connor-t alakító nyálas undoritó, vagy csak semmilyen. Nyoma sincs benne a mozifilmekból ismert lázadó, karakán jellemnek.

Nemes István sokkal jobb regényeket írt.

A képi világ talán kielégítõ
Egyébként reménykedve várom a folytatást
[NST]Cifu
Az elsõ filmben említve is volt, hogy a T-600-asokat könnyû volt kiszúrni, mert gumi bõrük volt, a T-800-asok viszont teljesen emberszerûek, véreznek, büdösek, stb. Lehet, hogy az "õr" egy T-600-as volt, akinek miután már beszivárgóként nem látta hasznát a Skynet, ezért inkább eféle feladatokra osztotta be.

Punker
lehet van 1 ikertestvére? 😊

II Rocky II
de feltûnt,gondolom találkozozott már vele elõtte is

24 - Exile -Nov.23

(illetve nem is volt Andy-nek hala) 😊
Szóval a haláláról?!

És az senkinek nem tûnt fel, hogy Derek egybõl kiszúrta Cameron-t, hogy õ terminátor? (a jövõben)
Lehet a csaj ott volt abban a szobában ahová korábban bevitték?

A másik dolog, szerintem Cameron talán azért spájzolja az alkatrészeket (azt a darab coltant is elcsomagolta) mert ezt vmi létfenntartó ösztön? (persze gépi változatban). 😊
Legalábbis mikor kicibálta a terminátor CPU-ját annak fejébõl, teljesen "megrendült" arcot vágott, mintha akkor jött volna rá milyen dolog nekik is "meghalni". (persze ez csak egy fickó)

És nekem is gyanús miért hazudott Derek, Andy haláról.

Punker
Terminator.The.Sarah.Connor.Chronicles.S01E07.HDTV.XviD-XOR már csorog is lefelé 😊