2483
-
#963 fail... -
#962 addig nézegesd eztXD
sztem odab@sz^^ -
#961 de messze van még a kedd reggel :(
-
#960 végre :) -
#959 profi munkák -
#958 Terminator: TSCC 1.évados plakátok(HQ)
szerintem kúrva jóak^^ -
#957 Zsír! -
#956 2008-Sep-08 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x01 Samson & Delilah
2008-Sep-15 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x02 No Good Deed
2008-Sep-22 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x03 The Mousetrap -
#955 Ha a Firefly / Serenity-t láttad, akkor ezen nem csodálkoznál. Ott is ilyen volt általában. ^^ -
#954 elve egy vadhajtásnak szabad tekinteni ezt a sorozatot... -
#953 Josh Friedman, a Terminator-sorozat készítője elmondta, hogy a filmek és a sorozat két külön világot jelentenek, így a 4. T-filmet rendező McG-vel is megdumálták, hogy nem fognak “közösködni”. -
#952 Második képen lehet, hogy rajta röhögtek és nem vele. -
#951 vaspofa
ez hülye
system error
komolyan mondom lehet a csaj tényleg robot ennyire nem lehet valaki fapofa -
#950 mondjuk a szökés S4-nek is hasonlóan műanyag a plakátja, meg úgy áltralában az ilyen sorozatkonak. egyszerűen látszik, hogy mennyire össze van vágva és photoshoppolva az egész. hogy vetődnek már azok az árnyékok? lol -
#949 eléggé -
#948 hehe -
#947 enyhén műanyagszaga van :) -
#946 2.évad plakát
-
arkkansas #945 thx -
#944 milf -
arkkansas #943 mire a PB palackból kiszökik a gáz, megbüntetik a letöltőket :) -
arkkansas #942 prison break -
arkkansas #941 mi a milf? -
arkkansas #940 én úgy emlékszem, 1997 volt az ítélet napja a T1 alapján, ám a Cyberdin letarolásával (T2) ezt "elnapolták" /hehe, judgement day elnapolva, tárgyalás berekesztve :) király/, és lett belőle a T3-beli 20?? év (nem emléxem rá)
ha valaki összarakja a dátumokat a filmekből, ennél jóval pontosabb képet kap... (pl. a koponyákon taposó terminátorok ill. gépek alatt asszem 2012-es dátum van írva) így fel lehetne vázolni, mi volt az "eredeti" timeline, mi az alternatív... -
#939 punkbuster? -
#938 mi az a PB? -
#937 PB-ben az a gáz, h. mire megszöknek, letelik a büntetés. XD -
#936 nem, 2004-ből jöttek 2007-be, sztem (azt persze nem tudom, hogy második évad elején mit fogunk írni,mert ugye PB-ben is 3 évad alatt 6 hónap telt el, szal...) -
#935 sorozat sincs a jelenben mert a leukémia kikerülésére előre mentek :D -
#934 sorozatban elmondja a milf, hogy amit a T1-ben, meg T2-ben ügyeskedtek az csak késlelteti az itélet napját. amúgy régen láttam T1-et, de ott nem úgy van, hoyg valamikor 2001-ben következik be? a sorozat meg ugye jelenben játszódik. -
#933 apró anomália :D -
#932 kb. látszik mennyire van tisztába script író az előzményekkel -
Faby #931 hali4
Kellene egy kis segítség, van bennem egy ellentmondás, amit egyedül nem tudok feloldani. Az első évadot végignéztem, nemrég néztem meg az első mozi filmet, utánna merült fel bennem.
A kérdés spoileres, úgyhogy csak óvatosan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A T1 ben azt mondja Reese, hogy ő már az ítélet napja után született, a gépek és az emberek háborújának kellős közepén, a sorozatban mégis látjuk kis gyerekként játszani Derekkel. Hogy is van ez? -
#930 esetleg pontos dátum nincsen ?:) am azért thx -
#929 ősszel -
#928 mikor is jön a kövi évad?szeretném megkérdezni :) -
#927 John Connor^^ interjút is megleshetitek ITT -
#926 Terminator: The Sarah Connor Chronicles: Garret Dillahunt állandó szereplő lesz és a 2×01-ben állítólag minden a feje tetejére fog állni (rendező: David Nutter). Josh Friedman, a készítő, elmondta, hogy a sorozat a fejében egyelőre 4 évadra van előre megtervezve, de persze simán tudná folytatni ezen túl is. -
#925 jok -
#924 teljesen jo