Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintem azért adta, hogy védje meg magát. Szegény csaj tiszta véres volt mikor odament hozzájuk (am. szerintem néma a csaj, de nagyon szép). Gondolom tesóját is leõlték miután elmondta amit tud, a lány meg ugye az utca túl oldalán volt igy nem vették észre ezért menekült el. Igy akart végülis bosszut állni a tesójáért.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Let him go!
- Not my kid!
- Not mine either! BAMMM
Lehet jol jönne egy felirat? 😊)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Jah és még. A Netcafé-ban, amikor másodjára mentek a Törökért. Tudjátok, amikor pisztolyt szegezte a faszi John fejéhez. Közbe jött derek a kislánnyal. A fickó mért vallotta be, hogy az az õ kölyke, közben nem is ?_?
Fákjúal!
Amikor a latinszépségtõl távoztak Connor-ék, Cameron mondta, hogy meg kéne, hogy ölje. Erre pisztolyt adott neki. De milyen értelemben ?_? Hogy megvédje magát a latinszépség vagy legyen öngyilkos ?_?
Fákjúal!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A linkelt cikkedben szó nincs errõl.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem fog, mert nem lesz több rész!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
24 - Exile -Nov.23
Már ne haragudjatok de sokan mit csináltok filmnézés közben? 😊
Egyértelmû volt, hogy Sarkissian robbantott.
Ellison-t pedig nem ölte meg a terminátor mert õ is Connor-ékat keresi.
A bombát vsz nem Derek tette be, mert õ tudja, hogy a festéken kívül más nem jön le Cameronról, sõt, akár John is beülhetett volna abba az autóba. Viszont az örmény errõl nem tudott.
Ennek ellenére, pont azért mert anno csak úgy elkapták, megdolgozták, aztán leléptek, otthagyták az egész csapatot, ami elég furcsa volt már akkor is, tuti vmire felhasználta Dereket a Skynet, pl. segítse a Skynet megépülését, és míg Kyle azért ment, hogy védje Saraht, addig Derek azért ment, hogy meggátolja, hogy Johnra vigyázzanak. Sõt, az is lehet, hogy egy ideig életben kell tartani, mert ha John nem lenne, talán meg sem épülne a Skynet.
A medve nem játék.
Mert ugyebár nem arra van programozva hogy megöljön minden embert hanem arra hogy John-t.
És mivel nem támadt rá FBi ügynök barátunk így hagyta a fenébe.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Jonh-nál azt furcsálom csak hogy repültek 10 évet az idõben õ pedig lazán keni vágja a dolgokat, sõt még azt is tudja honét lehet beszerezni nem kapható hardwereket stb. meg ugye 10 perc alatt öszedob egy vírust.
10 év alatt pedig nem kevesett fejlõdött a világ, és mikor megérkeztek bement a boltba tátott szájjal leste a plazma TV-t is.
De ez nem egy egetrengetõ dolog, mivel nem tudjuk menyi idõ telt el a megérkezés óta ebben a pár részben. lehet hogy egy hét, lehet hogy akár majdnem egy év.
Laza 10 hónap és itt a következõ rész 😄 (ha lesz)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Én úgy érzem egy kis pénz injekcióval és kreatív forgatókönyvel egy nagyon nagyon jó második évad következhet.
Remélem DamageAdept, hogy a srác tényleg tud valamit. Úgy érzem ezt a sorozatot leginkább azok tudják értékelni, akik nyitottak a sc-fire, és nem feltétlen keresik a realítást mindenhol.
Például elég nevetséges is lehetne, hogy egy PCI sinbe dugnak bele egy high-tech processzort 😄
Annak viszont külön örültem, hogy egy antisztatikus zacskóba tette John Cameron prociját -> ügyeltek azért erre a részletre, ez nálam külön pozitívum.
Voltak hibái az kétségtelen, de ha a második évadba több visszatekintés lesz a jövõ háborújára, újfajta terminátor típusokat vezetnek be akkor már jók lesznek. Személy szerint érdekelne Cameron elõélete is, ki volt mi volt, hogy került ide. Szóval rengeteg tartalék van a sorozatban.
picit lejebb ahol a szereplõket sorolják fel ott van hogy hány részben voltak benne. 12 van mindenhol...
bár ez még önmagában nem jelent semmit se.
Föleg, hogy a forgatáson nem fémvázat kell tapogatni...
lehentelte az FBI-os rohamosztagot, mint aki jól végezte dolgát tovább sétál.
Eddig sem tudta hogy hol vannak, nem hinném hogy most megtudta volna, és nem sétált volna ilyen feltüen, elbújt volna vagy pont hogy rájuk törte volna az ajtót, hogy kinyirja õket. Aztán utánna már nem számít hogy cameron hogy kapja darabokra.
De szerintem Derek tette bele a bombát.
Ezt a youtube-os videó kommentjei közt találtam:
"cant wait for next seasson thank you god fox for not cancleing it"
Remélem ez a tag tud valamit <#vigyor0>#vigyor0>
Azért valaki nem festi csak úgy a körmét -> Johnnak akart tetszeni. Illetve a nézése és a tekintete is elárulja. Szerintem a programja egyre több emberi vonást tanul. Mellesleg az a kacsintás is furcsa egy sima robot ilyet nem csinál csak úgy. Szerintem vannak érzései csak nem olyanok mint nekünk. Aztán ott van az a jelenet amikor John visszateszi a processzort, eléggé simogatta az arcát 😊 Ergó a szerelmi szál kezd kibontakozni.
Bár lehet félrefordítás de mielõtt a processzort kivenné Cameronból ilyet szól hogy: Semmi baj John már sokszor csináltunk ilyet. Ez fura? Utalás a jövõbõl?
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Remélem, hogy lessz folytatás.
Az a gond, hogy szépen lassan rákattant az ember a sorozatra és mikor már tényleg kezdene kibontakozni a történet kezd tartalmas lenni akkor hirtelen vége...
kiéheztetik a nézõket a folytatásra, de hát igy nagyonrossz hogy kérdeses a folytatás.
Egyrészt epizódzárónak jó rész, de itt is az a helyzet mint a Prison Breaknál, le is lehetne zárni de folytatni is lehetne. Ez a kettõs dolog elég ratyi.
A medve nem játék.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szinte minden a helyén van, kár lenne abbahgyni most.
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Remélem olvassa Vajna ezeket a sorokat. Üzenem, hogy mozgasson meg minden követ, hogy legyen második évad, mert így lezárni egy sorozatot nagyon rossz lenne, meg bõven király volt! Tessék lobbyzni a Foxnál 😊
Aki még nem nézte meg a 9. részt az most kérem lapozzon tovább és ne nézze meg ezt a videót ugyanis spoiler veszély fennforgása forog fent.<#ticking>#ticking>
FBI scene
Jó részek voltak, tetszettek bár több akciót vártam.
Akit még megérintett a zene: Johnny Cash - When a man comes round.<#eljen>#eljen>
Nagyon várni fogom a folytatást.
Nézve a részeket azon gondolkoztam, hogy ha Sarah gyerekkora óta katonának képzi a fiát akkor nem kellene vele csináltatni egy kis fekvõtámaszt? Mert a mostani szereplõrõl nehéz elhinni, hogy könnyedén nyitogatja a befõttesüveget és zúzza a robotokat face-to-face.
A 4. filmben John-t játszó Christian Bale szerintem jó választás volt.
<#kuss>#kuss><#falbav>#falbav> fel se tünt nekem... lazán rákerestem terminátorra legfelsõt leszedtem hogy az a legujabb...
Ha nem jövök be, nem kihagyok egy részt...