2483
-
#1123 Sorry... -
Micsu #1122 lolű -
Csak77 #1121 Te egy sokkal nagyobb igazi f@sztarisznya vagy, a hülye elméleteiddel, és barom hozzászólásaiddal(pl batman topic). -
#1120 De amúgy túl van ragozva a dolog, az ilyen bakik nagyon gyakoriak, mellékes dolgok. Amikor sok másik dologra kell figyelni, akkor az ilyen elsiklik. De akár lehet, hogy ők is látták a bakit, csak így is egyebek miatt ezt választották, mert inkább legyen benne egy ilyen, de egyébiránt legyen jó a felvétel. -
#1119 A négernél van a baki, nem a T1000-esnél. :)
Neki csak gyakran szólt rá az anyukája, hogy ne rakd az asztalra a lábad, és megtanulta, hogyan kell gyorsan reagálni. :) -
#1118 Vagy csak lefolyt, végülis mimetikus polialoid... -
#1117 Villámgyorsan tudja letenni a lábát. ^_^ -
#1116 nekem az tünt fel mikor leül a néger faszi és felteszi a bal bokáját a jobb térdére -és ezt mutatják a képernyő közepén-, következő kameraállásban mindkét talpa a földön van... -
#1115 Ha megnézed akkor amikor leül a néger a terminator rendesen ül a fotelban, miután megmutatta a képeket megint rávált a kamera és akkor már kicsit féloldalasan ült. Biztos nem egy menetben vették fel az egészet és másodikra a leülés nem tökéletesen sikerült ugyanabban a pozícióban mint amikor először mutatták. Ezért áll a lába is kicsit másképpen.
Semmi furcsa nincs benne szvsz. -
#1114 én is észrevettem, junkie-n írtam is -
#1113 egyébként volt egy jelenet, ahol a feka nyomozó leült a gonosz terminátorcsaj elé, majd keresztbetette a lábát, következő képkockán pedig hogy állt a lába? majd kiverte a szememet :) -
#1112 Én ugy emlékszem az 1ben futott amikor sarah meg john apja kijön a discobol kocsiba na azutan swarci futott raugrik a kocsira és betöri a szélvédőt. -
#1111 merjük kimondani: egy igazi f@sztarisznya :) -
#1110 /OFF:
már korábban is akartam mondani, azt hiszem más topikban is: Te egy nagyon kedves ember vagy. -
Csak77 #1109 Nem futott, sohase. Be voltál baszva amikor láttad a filmet. -
#1108 A terminator tud futni hisz az 1ben is futott swarci.
Az masodik évead első része hát azt hittem vmi néma film zenei kiérlettel amikor a terminator a felrobbant kocsibol kszál zero égési sérűlés csak kormos lett meg van egy két vágás+egy fémdarab a fejében.
John egy gyökér miért nem huzza meg azt a csajt aztán küldi a k.rva anyjába.
Bakker van egy T1000-es a sorozatban hát amikor a budiból előjött vajon kapott pisit az arcába?:))) -
Igazamvan #1107 Szerintem azért ugrott be mert melege volt a napon. -
Seten #1106
Egyértelműen John kabátja zavart be neki de nagyon. Na meg a saját fajsúlya. :)
-
#1105 azt nem értettem miért nem próbálta 2 kézzel lehúzzni. -
Seten #1104 Persze, ez egyértelmű volt, hogy azért ugrott a vízbe mert azt gondolta, most tutira kinyírja. -
#1103 Inkább azzal, hogy el tudja kapni, de csak a pólót rángatta le róla. Ez esetben pedig elég lett volna csak tartania John karját és le van szarva, hogy nem tud úszni, csak addig fogja a móló fenekén, amíg megfullad. -
#1102 Az tényleg furcsa, hogy Cameron tudta magáról, hogy nem tud úszni, Cromartie meg nem. Bár ebben az lehetett inkább, hogy azzal a tudattal ugrott John után, hogy még a felszínen végezni tud vele. Csak épp nem jött össze. -
#1101 Ha Cameron és a szőke csaj szerepet cserélnének, akkor nem lenne nyomulós sztem xD -
Seten #1100
Tehát kurva. Értem. :)
-
#1099 Mindenesetre tény h. a lekoptató megjegyzések után is durván nyomult a csaj... -
Seten #1098 "ráülhettél" -
Seten #1097
"hogy az iskola legnagyobb kurvája..."?
Ezt honnan vetted?
Sztem közben ráüthettél a távkapcsolóra és az átváltott a Romantica channel-re. :)
-
Csak77 #1096 "akiknek ennyi izmot kell cipelniük hamar kifulladnak"
Azt te csak hiszed, kedves láncdohányos, köver "Igazamvan"...
-
Igazamvan #1095 Swarcinál bejátszott a testépítésből eredő lomhaság, akiknek ennyi izmot kell cipelniük hamar kifulladnak. Ha a rendező mégis megfuttatja a jelenet forgatását a lélegeztetőgépen fejezi be. A Menekülő Ember-ben is majd kiköpte a tüdejét. -
Csak77 #1094 "A terminátor meglátja Johnt és ahelyett hogy rohanna utánna"
Talán mert nem tud futni? A terminátor filmekben is csak az a folyékony tudott futni. Arnold meg szinte csak sétált. Ha jól emlexem. Amúgy tényleg szar a sorozat, részről részre egyre szarabb. John lelki vergődéséből semmit sem látunk, max azt, hogy az iskola legnagyobb kurvája kefélni akar vele. Szép. -
#1093 De az a csalódott düh, ami a szemeiben izzott, h. elszúrta a lehetőséget, amikor olyan közel volt már az elsődleges direktíva... -
#1092 -Te, pityu847! Még mindig nem értem, miért olyan jó ez az embereknek...
-Szállj le rólam! nyom a bal 04-es hidraulikád. -
Monoton #1091 Lehet csak nem működött a mentőmellény funkció :P -
#1090 hát nem kicsit szartam volna be, ha full titánium testtel neki hátazni, vagy mellezni a terminátor xD -
Monoton #1089 :dddd -
#1088 úszni?? xD ezt ugye magad se gondoltad komolyan?? xD azt hiszem ott hagytam volna abba ezt a részt azonnal, ha nekem elkezd úszni a terminátor
(fizika) -
#1087 szexelni tudnak de úszni nem?
amúgy lehet nem is akarják megölni a srácot, csak eltéríteni a Tervtől, mert még a végén valami életképesebb csávó lesz az ellenálás vezére ha megölik, nem ez a léha, nőcsábász)))
-
#1086 pedig az S01-S02 képest ez a S03 nem is volt annyira rossz...bár mondjuk azt én se értettem, hogy milyen okból választotta a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!terminátor a mollót találkozás színhelyének -
Igazamvan #1085 Elég ótvar ez a sorozat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mintha a Skynet direkt lebútított terminátorokat küldene ellenük. Ezeknél még egy járókeretes öregasszony is veszélyesebb.#csodalk]A terminátor meglátja Johnt és ahelyett hogy rohanna utánna inkább sétálva kezdi üldözni. Meg beugrik a vízbe hogy elsülyedjen. Meg folyamatosan mellélő. Brrr... -
#1084 Háttér:
:) Eltüntettem a feliratokat