Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Én is remélem, hogy marad Summer Glau.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Panzermeyer
SPOILER

A sorozat nálam sem ütött akkorát, de megvoltak a maga pillanatai. Személy szerint nagyon sajnálom, h nem láthattuk, ahogy Cromartie nyírja az FBI-osokat. Nem kellett volna az egészet, csak legalább egy kicsikét. Remélem nem az lesz, hogy a következõ évadban (ha persze lesz), akkor Cameronnak is új külseje lesz, mint Cromartie-nek. Bár az elsõ benyomások alapján nem tartottam túl jó választásnak Summer Glaut fõként a vékonyka hangjáért, de egy idõ után megbarátkoztam vele. Pl az nagyon tetszik, hogy mindig fapofát vág, de mikor a tanár mondja neki, h menjen vissza a csoporthoz, aztán mosolyog egy akkorát, mint a ház! 😊 Ami egyébként egy nagyon dögös kis mosoly volt. Én nem szeretnék másik Cameront már.
Még érdekelt volna az is, hogy a bálon mit mûködik John haverjával. Kár, h nem került rá sor.

mov ah,4ch int 21h end

Szolnokboy1
ha már nincs sorozat, ehun-e Sarah Connor 😄

Lena Headey & Piper Perabo

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

gabo91
Én nem mondtam ilyent, hogy lehúzta. Csak anyit, hogy jót nem hallottunk tõle, csak negatív véleményt.

Egyetértek a #776 -os hsz-el.
Nem feltétlenül kell egetverõ költségvetésû akciójelenetek látni ahoz hogy jó sorozatot lássunk. Az embereket pedig elég jól lehet befolyásolni, ha valaki negatív dolgokat hall valamirõl õ is negatívan áll hozzá. Holott lehet nem is igaz amit állítottak mások.
Mindenkinek más az izlése a vélemény írónak nem jön be ez a stílus akkor igy járt. Nem kötelezõ nézni.

A sztrájk pedig minden sorozatnak betett. Igaz ment már a sztrájk mikor a tscc-t vetíteni kezdték, így valamelyest számolhattak vele hogy õket sem fogja elkerülni...
enyire sikerült, volt ami sokkal roszabbúl járt...

Ha valakinek nem tetszik nem kell néznie, tudok ajánlani egy másikat aminél nem kell sztrájkktól tartani, és ha 100évig él se lessz vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rtl minden hétköznap 20:40

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Szorri de nem neked címeztem.
A "negatív beállítottságú aki írta"-ra reagáltam.

precision
én meg leírtam hogy miben nem értek egyet vele
hol írtam én hogy az egészet lehúzta?

Bazinga!

Szerintem winnie nem húzta le az egész sorozatot, leírta mi nem tetszett neki benne. Különbség!

precision
ezt soha nem fogom megérteni... egyszerûen nem bírom felfogni hogy miért kezdik el egyesek a sorozatrészeket külön "filmként" kezelni (még pontozza is õket külön, külön...nonszensz), holott ez egy _sorozat_ a részek együtt alkotnak egy egészet, ráadásul mivel nem láttuk még az összes részt így nem tudjuk hogy melyik eseménynek késõbb milyen hatása lesz
az hogy nincs mindig akció, kit érdekel, ez nem egy 1,5-2 órás mozifilm, itt igenis szükség van a karakterek mélyebb ábrázolására, a jellemek fejlõdésének bemutatására (pl Cameron), mert az is érdekes...nem csak az mikor halomra ölik egymást
a cliffhangeres sírás meg egyenesen érthetetlen, egyértelmû hogy a sztrájk miatt van, kb olyan mintha ollóval ott elvágták volna a szalagot és többit nem adták volna le...

Bazinga!

gabo91
olvasmány

szvsz elégé negatív beállítotságú szerintem aki írta. Érdekes modón jó véleményt sosem lehet olvasni, mindig csak negatívot írnak.

gabo91
😞 belõle sem lessz már cimlaplány, de azért a 2. oldalon még kaphat helyet... :d

Ez nem is feltétlenül poén.
DamageAdept
Vagy csak ki akart szúrni a csajjal mert pontosan tudja milyen nehéz bõrt szerezni <#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Fenrir
Nincs kövezõs smiley :\

A halál csupán a kezdet...

Punker
"...akkor kérnék 2 laposat, 3 hegyeset meg 1 zacskó kavicsot..."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabo91
Beismertem hogy igazatok volt tévedtem...
akkor mi a f***t akartok? kövezzetek meg mert tévedtem

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Talán mert nem tudja csak úgy hiphopp egy másodperc alatt megölni?
II Rocky II
igen,figyelni is kell a sorozatot,nemcsak nézni 😄
(de az tetszett hogy csomo ember mondja hogy ki robathatott,de te csak erõlküdsz😄amugy egy terminator mért robbantana?? inkább odamegy és megöli az ellenfelét😊

24 - Exile -Nov.23

DamageAdept
Legalább ránéznél arra mások hogy írják mikor megírod a hozzászólást. De látom nagy kérés. Én elfogadlak így...<#bee1>

Sland
horror? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Amúgy jelölték a legjobb sci-fi horror sorozat díjára!!
A hivatalos oldalon ez van kiírva: As SOON as details are known about the second season of Terminator: The Sarah Connor Chronicles, we'll post them here! Sztem tuti folytatódni fog,nem kell aggódni
gabo91
jó hehehe rohadt troger nevek...shit
ugyis tudod kiröl van szó akkor meg mit kötözködsz folyton, sose birtam neveket megjegyezni marad cormorita aztán kész

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DamageAdept
Ez új, cormorita <#vigyor>mint valami coctail neve <#nyes>

gabo91
😄 elvakított azért nem is igen érdekelt az a pár másodperc mig mutatták ki megy utcán ...valahogy leszartam "csak camaront mutassák már"

Viszont ha nem robot robbantott, hanem sargassian akkor õ csak ki akarja nyirni connorékat, mivel eluszott nekik a pénz és kinyirbálták társait?
Jól értem? Javítsatok ki ha tévedek...
mert ha igy van akkor õ nem tudja, hogy a kis pehelysúlyu cameron valójában fémváz... (nemtudja hogy robot) a bomba emberrel lazán végezne, de cameronnal nem biztos. --->>>> nem kell válogatni a roncsokat hogy melyik volt cameron és melyik volt a kocsi darabja... (túlélheti a robbanást)

???

gabo91
Ok tényleg...
nem volt egy másodperc se amig mutatták az arcát az utcán...
most hogy 10 megnéztem meg leállítottam stb, igy tényleg sarkassian, amugy járásából itélve cormoritara gondoltam, hogy ott ballagott el...
Tévedtem, ez van, igazatok volt.

DamageAdept
láttál már girnyó fickó terminátort? T800 T888 a T1000 más testalkat volt, de nem nagyon látni olyan csávó terminátort akit nem a konditerembõl rángattak ki <#smile>szerintem biztos nem az, szerintem.

Punker
nem tom feltünt e hogy van a sorozatban egy mélynövésû csaj terminator? <#taps>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DamageAdept
Eleve testfelépítés alapján Sarkissian nem lehet terminátor. Látni kell nem nézni <#wink>

Punker
de hogy lehet bármelyiket is összekeverni Cromartie-val?

DamageAdept
Õ az igazi Sarkissian a scan szerint, nem pedig akit Derek lelõtt a sikátorban <#nezze>

Punker
00:41:32 secnél mutatják a képét, majd 00:42:02-nél ugyanaz a manusz megy el az utcán pont a robbanás elött.

DamageAdept
Összekevertél valamit.

Én azt mondom a zárójelenetben koncentráljunk a fenékre <#vigyor0><#eljen>

Punker
te mirõl beszélsz? Sarkissian fényképét megtalálják az elhozott winyón, majd õ megy el az utcán, qrvára semmi köze az FBI-os srácokhoz.

gabo91
Vices vagy hallod...
ha végig olvastál volna tudná hogy elsõre láttam. Az egy dolog hogy ott sétál. Sétál mivel hova a fenébe menne máshova, most hentelte le az FBI-osokat. Rávolt szerinted irva a kocsira hogy az övék? NEM
Ha pedig tudta volna hogy hol vannak akkor már odament volna.
Én felsoroltam egy rakás érvet. Te mit mutatsz fel az igazad melett?
Tehát majd vitázhatunk ha lessz valamiféle érved, ami az állításod melett szól.

Fenrir
Jólvan, akkor ugyanazt a sorozatot nézzük 😛

DamageAdept
Szerintem Cromartie, láttam már 450 féleképpen leírva, persze az enyém így a helyes. <#hawaii><#nyes><#vigyor><#vigyor>

Fenrir
Most lehet, hogy én nem nézem ugyanazt a sorozatot mint ti, de ki az a "Cormoran"?

[NST]Cifu
Nagyszerû, kár hogy ennek köze nincs a sorozathoz. Amíg tehát nem jelentik be, hogy a sorozatot nem folytatja a FOX, addig számíthatunk a folytatásra. Ha esetleg találsz egy hivatalos FOX bejelentésre vonatkozó hivatkozást, akkor majd linkeld be ide. Addig meg ne feltételezz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

wander01
DE NEM!!!!!!!

vagy igen??.... :x

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

A végén így fognak röpködni a hozászólások:

- Nem lesz folytatás!

- De lesz!

- Nem!

- De igen!

<#wow2><#smile>
wander01
ja ugy más 😄 bár nagyon sok gány felirat van mindenfele (nem csak ehhez a sorihoz). lehet ezért szoktam le a feliratokrol 😛

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Punker
na látom kezd értelmes irányba menni a topic 😞

Miért, te komolyan mondtad?
Olyat hallottál már, hogy valaki több projektet futtat?

Te jó ég! Ezt most komolyan kérdezed?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

ffxi
Hát ez az! Felirattal néztem :@

Fákjúal!

Elég furcsa a logikád.
Azért mert eladták a jogokat egy másik studiónak - akik közben új mozifilmet készítenek - abból, hogy jön az, hogy a sorozatot kidobják a kukába?

Vagyis a "terminátor" cucc jogai voltak ndy Vajna, és Mario Kassar kezében!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

"Hol jelentették be, hogy lelõtték a sorozatot?"

Sehol! A sorozat jogai Andy Vajna, és Mario Kassar kezében voltak! Õk kezdték el készíteni a sorozatot! Amikor jött a sztrájk leáltak, és szinte azonnal eladták a jogokat egy másik studiónak! Nyilván anyagi okok miatt! Õk pedig az új mozifilmet készítik, és nyílván szarnak az egész sorozatra. Ennyi.

Nézd már meg még egyszer a filmet.

Sarkissian robbantotta fel az autót (tette bele a bombát) amibe Cameron beült! Ott ment a fickó az utcán.

gabo91
Szerintem van némi ellentmondás az írásodban.
Nem vagyunk bomba szakártõk szerintem, és nem tudjuk milett cameronnal. De szerinted ki ismeri jobban a robotokat egy robot, vagy egy ember?
cormoran már találkozott cameronnal is, tudja hogy védi johnékat. Mivel õ is robot igy tudja hogy nem vinné darabokra cameront a bomba. Õ csak lazán sétált az utcán (elvégezte a hentelést tovább áll) nem hinném hogy nadrágzsebben elfér a bomba. Meg aztán azt is kétlem hogy alapbol bombával mászkálna hátha egyszer megtalálja johnékat és szükége lenne rá.
Ha tudta volna hol vannak akkor már rég megkereste volna õket, és meg is õlte volna õket. A kocsi pedig az utcán állt üresen nincs ráírva hogy ki a tulajdonosa, igy megint nem tudhatta hogy az övéké.

Szerintem Derek tette. Nem tudjuk miket csinált a jövõben, menyire ismeri a robotokat, de ember igy nem tudhat anyit róluk mint egy robot. Feltételezheti hogy ez megállítja vagy lassítja egy kicsit. A lámpa babrálásnál a chipet nem akarta viszaadni John-nak. Mindig is utálta cameront, neki vannak robbanó szerei fegyverei tudta hogy tortáért megy. És nem tudjuk hol volt abban az idõben, --> nincs alibije.
Még egy dolog ami ellene szól. Nem igazán értettem de valami gyanusítgatás volt hogy Derek adta meg a robotnak a menedékhely koordinátáit. Nagy a köd ekörül, de tuti nem véletlenül került szóba. Eleve csak õ maradt életben mindenki halott. Oké üldözték õt, az nem kamu, és ha cameron nem vágja lábon a robotot akkor Derek halott. De ettõl még lehet áruló. Nem azt mondom hogy köze van a skynek megépüléséhez, de a robbantáshoz igen. Lehet hogy tényleg Johnt védi, csak utálta cameront. De lehet hogy áruló és össze-vissza hazudik.