Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem esett át, a rom eltakarításnál ásták ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hello!
Most kezdtem nézni a sorozatot és nem értek valamit.
Hogy a rákba esett át a terminátor feje, meg teste a 2. részben az idõalagúton?
Nem úgy volt hogy csak emberi szövet jöhet át?
Azért tünt ela ruhájuk.
És nem a gömbbe kellett volna manifesztálódnia? A teste meg hogy került a szeméttelepre?

davidka003
Fejezd már be a hülyeséget.<#mf1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bulykin
miért ne lenne?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nem lesz.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Voltan
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

JohnnySmith
9
És lesz második évad.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Voltan
Üdv!
Kicsit úgy érzem magam, mintha egy barlangban élnék, mert egész múlt hétig azt hittem, hogy még csak forgatják 😄
De most megszereztem 6 részt, és ledöbbentem, mennyire jó.
A kérdésem: hány rész van kész eddig belõle? És most akkor lesz második évad? <#idiota>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mondjuk tényleg, az ilyen hsz-ekre nem kell reagálni (már én is megbántam), aztán szép lassan elsüllyed. 😊

precision
istenem... ovoda style ala sg?

Bazinga!

Fenrir
NST büntetõtopik? 😄

A halál csupán a kezdet...

JohnnySmith
Te valami alreg vagy aki nem bír magával??
"mert az egyszerüen katasztrófa" amit mûvelsz.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Szerintem a megítélés terén már így is kialakult mindenkinek a véleménye a felekrõl. ^^

Nem tudom észrevetted-e, hogy én eddig a témánál maradtam, te viszont már több hsz. óta mindenféle érv nélkül csak személyeskedni tudsz. ^^

Nem láttunk tõled semmiféle indokot, érvet, bizonyítékot, ami a te állításaidat támasztaná alá. Ha esetleg lesz majd ilyen, akkor visszatérhetünk erre, amúgy meg az offolást részemrõl berekesztem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

akyyy
Na, gyere, játszuk le!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát te egy név nélküli emberke vagy aki itt teszi az agyát, õ legalább már le is tett valamit az asztalra. De ha õ "hülye" hát rád már nem is lehet mondani semmit, mert olyan már nem létezik. 😄

bertino
ha kötekedni van valakinek kedve, privátban tegye, köszi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fenrir
Úgynézem, hogy itt nem leszel hosszú életû, rossz emberrel kötekszel.

Nekem mindig gyanús amikor valaki ennyire fényezi magát, fõleg amikor nyilvánvaló, hogy komplett hülye az illetõ...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

[NST]Cifu
Kicsivel lentebb már én is becopyztam egy angol nyelvû hírt ezzel kapcsolatban (#806), de olyan jól elszórakozok Gabren, hogy köti az ebet a karóhoz, miszerint márpedig a FOX semmiféle jogokkal nem rendelkezik, még akkor is, amikor ezt tételesen megcáfolom. Ezt az élvezetet már ne akard elvenni tõlem. ^^

[NST]Cifu
Érdekes, eddig az angol nyelvtudásommal angol anyanyelvûek is csak a kiejtést mosolyogták meg, amúgy pedig szakmai szinten beszélgetünk, de majd tolmácsolom nekik, hogy te kérsz elnézést helyettem is emiatt. ^^

BTW kiváncsiságból, te mégis mit olvasol ki abból, hogy a certain (ie.: bizonyos) rights (ie.: jogok) in (ie.: -ban) the (ie.: a) television project (ie.: televíziós program) "The Sarah Connor Chronicles" (no comment)? Ha nem megy magadtól, akkor szótár használata javallott. ^^

Summer Glau pedig tuti visszatér hiszen Õ volt a sorozat lelke!😊

A sorozatjunkien már egy hete fenn volt hogy valószínûleg lesz folytatás azaz második évad Thomas Dekker és Lena Heady ugyanis kikotyogtak ezt azt!😊 Már javában keresik a rendezõket az elsõ 5 részhez!😊 Ennyit a vitátokhoz!😊

Hehe, én is meg szoktam enni a fikám, de nem vagyok negatív típus! 😊

Te komolyan ezt olvasod ki ebbõl az angol szövegbõl? 😄 Na ne már! Elnézést kérek mindenkitõl az angol tudásodért, mert az egyszerüen katasztrófa!

[NST]Cifu
Ez sok mindent megmagyarázna. ^^

BTW kicsit utánanéztem ennek a csacskaságnak, amire ugyebár Gabr hivatkozik, nos korrektül errõl van szó:

The deal includes the right to produce any future "Terminator" films, as well as all future merchandising and licensing rights, certain future revenue derived from "Terminator 3: Rise of the Machines," as well as certain rights in the television project "The Sarah Connor Chronicles" and the sole right to produce all future "Terminator" projects in any new or existing media. (Forrás)

Dekódolom az ide vonatkozó részt: a TV sorozat jogai után FOX nem a C2-nek (Andy Vajna és Mario Cassar), hanem az új Halcyon cégnek fog tejelni, illetve ha új TV sorozatot akarna kihozni (mondjuk egy Spin-off, bár az most nem tûnik túl valószínûnek, annyira azért nem ment jól a sorozat), akkor innentõl a Halcyonnal kell tárgyalni a jogokhoz. Kb. ennyirõl van szó.

Gabr, várom bocsánatkérõ hozzászólásod, most, hogy te is láthatod, mennyire tévúton jártál... <#nezze>

Egészségedre. 😊
(gyógyszer!)

II Rocky II
gabr,te nem vagy a grebbernek a rokona?(csak mert õ is fikázos,negatív tipus😄

24 - Exile -Nov.23

[NST]Cifu
Mondhatod neki. Olvasott valamit, de értelmezni nem sikerült már neki. ^^

Majd megmagyarázza biztos ezt is:

According to insiders, Fox has given producers the green light to start booking directors for next season’s first three episodes. A Fox spokesperson, meanwhile, maintains that "no decision about a second season has been made yet."

Figyelem, nem azt mondják, hogy nem lesz sorozat, hanem azt, hogy döntés nincs. Ha a jogok körül problémák lennének, akkor nem csak egy döntés kérdése lenne. ^^

Muhahahahaha! Ezen most jót röhögtem!

Sztem lassan befejezhetnéd. 😊
Vajna a Terminator FILM jogokat adta el. A sorozaté még nála vannak.

Nem lesz! Ha lesz is valami annak semmi köze nem lehet a terminator franchisehoz, mivel a tulajdonos már egy másik studió, akik meg szarnak erre a tv sorozatra, mivel "sorozat mozifilet" fognak gyártani... a kettõ meg nem fér össze! Aki itt bocsánatot fog kérni, az kizárólag TE leszel!

[NST]Cifu
Amennyiben a FOX megerõsíti a sorozat folytatásának a tényét, sûrû bocsánatkérés közepette kérj elnézést ezért a folyamatos maszlagért, amit nyomatsz arról, hogy márpedig nem lehet szerinted, mert csak.

Ugyanis egyre több jel mutat arra, hogy lesz 2. évad...

Fenrir
Nyertél 😊

Nem fogják.

Nagyon helyes, folytassák is!!!!!!!😊 MÁR ALIG VÁROM!

A meglehetõsen hosszú, The Terminator: The Sarah Connor Chronicles címre hallgató Fox-akciósorozat elsõ évada pár hete ért véget és bár a nézettség gyenge közepesnek értékelhetõ, minden jel arra mutat, hogy a csatorna megrendeli a folytatást.

Hiába a Terminátor-franchise még ma is vonzó neve, hiába a pazar 18 milliós nézõszám az elsõ résznél, valamiért a bemutatkozás láttán hanyatt-homlok menekültek a nézõk, s a 3-4. részre már csak 8 millióan tartottak ki Sarah Connorék mellett, vagyis a sorozat már az 1. évadában a Prison Break jelenlegi nézettségének szintjére került.

Azonban a baljós jelek ellenére is pozitív kilátásokkal nézhetünk a jövõbõl érkezõ robotokról is szóló sorozat folytatása elé, mivel a Fox többi újoncsorozata sem remekel és azt a presztízsveszteséget nem engedheti meg magának a tévéadó, hogy egy elsõéves sorozatát se rendelje be második évadra.

Az is csak növeli a nemsokára az RTL Klubra érkezõ sorozat rajongóinak reményeit, hogy az egyik fõszereplõt alakító Thomas Dekker már elkotyogta, hogy nemsokára elkezdik a következõ szezon forgatását.
Hello mindenki!Találtam egy cikket amibõl kiderül h lesz 2. évad!
http://www.sg.hu/cikkek/59013/esely_a_terminator_sorozat_elott
II Rocky II
pár hónap mulva 😊

24 - Exile -Nov.23

Punker
mikor lesz már év vége? 😞 legalább jönnének a friss infók.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kösz a segítséget!Itt aztán már van választék!!!
Panzermeyer

mov ah,4ch int 21h end

Punker
a jövõben béke van és szeretet <#eplus2>

amúgy a keresõ segít, van külön könyves topic.

Sziasztok!Vki tudna nekem segíteni terminator könyv ügyekben?A neten találtam párat és letöltöttem(Démon a jövõböl,Orgyilkos,A gólem,A leszámolás),de ezek az 1200-as években játszódnak.Nem tudtok a jövõben játszódó könyvekrõl,mert azok érdekelnének?
gabo91
aha de jön derek és átviszi "anyucit" a másik szobába...
(laza volt mikor csak úgy odament hozzá huhanyzás közben... még köztük is lehet valami)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Panzermeyer
néztem youtube-on Summerös nyilatkozatokat, aranyos csajszi.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
áh, anyuci úgyis rajta fogja õket kapni 😊

mov ah,4ch int 21h end

A 8-ik részben legalábbis egész jól elkezdett kibontakozni a szerelmi szál! Nyammi kell még Glau! Beindítja a dolog az emberek fantáziáját! Glau nélkül olyan a Terminator sorozat mint Arnie nélkül a Terminátor! Bár igaz ami igaz Christian Bale+az Avataros csávó helyreállítja az egyensúlyt a Terminátor 4ik részében!😊 A lényeg Summer kisasszonny kell bele!!!!!

Én meg azt néztem volna meg hogy Johnnal mit mûvelt volna!😄 Amire még sor is kerülhet!😊

5c0rp330n
azt majd csak egy felnõtt különkiadásban, aminek a címe lehetne mondjuk... Sexminator 😊

Punker
és hogy a jövõben játszódó köv részben valami szado-mazo jelenetet is elõad valami jó kis bõrruciban <#nyes>