2483
-
#1203 thx :) -
Monoton #1202 puskán és feliratokponthun :) -
#1201 merrre? -
Monoton #1200 már van felirat -
#1199 Megnéztem angolul. Az angol felirat kb másfél perccel korábban van a hd-shoz képest. (Shift és sok balra kellett :D)
Cameron most jó vagy rossz? :) -
#1198 felirat az mikor várható??? -
#1197 upsz :D amúgy jó a helyesírásom, ha figyelek rá :) -
Ferrari23 #1196 Valami játékot indított a FOX
http://www.terminatorambush.com/
Mondjuk, ha most indítanak terminátoros játék, akkor nem nagyon akarják ők ezt kaszálni :D -
Seten #1195 "problémáik" -
Seten #1194
"de nyilván vannak problémák"
Nyilván. A vérpistikéknek mindig vannak problémái. :)
-
#1193 off
...folytatódik... -
#1192 Fojtatódik a sorozat :) 2 hét múlva megint jön új rész :D -
#1191 szerintem a sztrájkos kiesést nem 1 az 1-ben pótolták / vitték tovább. -
#1190 fogalmam nincs, hogy pontosan ki - mit nem szeret a sorozatban, de nyilván vannak problémák, így helyes a többes jelző -
#1189 a névadó szereplő egy plaza ribanc, helyes kis kéztetkókkal, abszolult nem illik a szerephez, ez nem egy kemény nő, volt egy rész, ahogy a csont karjával húzogatta magát fel - fel az meg különösen vicces volt -
Seten #1188
Lena Headey sokkal jobban alakítja a karaktert mint anno Linda Hamilton, ez egyértelmű.
-
#1187 Én is úgy éreztem, h az első évad nem volt vmi fényes. A második évad 1-3 része alatt viszont úgy tűnt nekem, h végre a készítők kezdik elkapni a fonalat és egy fokkal jobb évadot várhatunk, mint az előző. Remélem ezzel a 4-ik résszel volt vmi olyan titkos szándékuk, amire a Terminator-világot kedvelő rajongó nem tud rájönni, mert ez most tényleg elég gyengusz volt...
Ja, és a Skynet nem csinál magának konkurenciát. Regényolvasóként én is ezt vallom.
Sarah karaktere az első évadban nekem nagyon nem jött be, ebben a 4-ik részben viszont nagyon megfogta a szerepet a csajszi. Bár nem a tipikus Sarah Connort láthattuk, hanem egy együttérző nőt, az igaz. A főszereplő eddigi legjobb alakítását nyújtotta nekem. -
#1186 Szerintem meg az 1. évad volt szar... -
#1185 Várható lenne mert a színvonala meg sem kozelíti az első évadot. -
#1184 Bukik a sorozat? -
#1183 OFF
vagyis filmes hír is azért.
a harry potter írója elérte a heti egymilliárd forint bevételt.
no komment.
ON
-
#1182 :O -
Seten #1181
"pont azt vágják vele tönkre amiért szerettük"
Ezt így mindenki nevében kijelented?
Időközben diktatúra lett, vagy mi? :D
-
#1180 éppen időutazás van, de a japcsik is csak az időgép bekapcsolásáig tudtak vissza menni, de ez is annyiba került mint magyarország költségvetése)))) -
#1179 Időutazás van,... de Brown doki is megmondta, h. óvatosan kell bánni vele, mert felbomolhat a tér-idő kontinuum. -
TomDantes #1178 Szó sincs ilyesféle változtatásról benne.
Az hogy egyes gépek másként kezdenek el működni logikus is lehet...de amúgy is baromság az egész mert nem létezik időutazás sem...ha már a kötözködésnél tartunk. -
#1177 nem bebetonozott, hanem egyszerűen így alkották meg ezt a világot, olyan ez, mintha Batman a következő részben már tudna a falon mászni pókember mintára, mert őt is megcsípte egy mutáns pók....szóval érted, attól, hogy minden hülyeséget ki lehet találni és beleépíteni, pont azt vágják vele tönkre amiért szerettük -
#1176 Van egy rakás terminátor témájú könyv..
Én se olvastam őket, valahogy sose vonzottak túlzottan. -
#1175 milyen könyv?
meg lehet nem az alapján készült a sorozat... -
TomDantes #1174 Egy párat olvastam. És? Ez hülyeség amint fennakadtok.
Kiveszi a gépekből...a Skynetet sem úgy programozták hogy irtsa ki az embereket. Program hiba...mit tudom én...fel tette a legújabb XP frissítést...
Nehogymár betonba ágyazott sazbályok legyen egy olyan sztoriban ahol a gépek időutaznak... -
#1173 skynet pont azoka a részeket távolítja el a gépeiből, amit őt kiemelik
(nem olvastál egyetlen könyvet sem, ugye? :( -
TomDantes #1172 Miért? Miért lenne lehetetlen? A Matrix-ban is kiegyeztek a gépek és az emberek nem?
Logikus a dolog, vannak olyan fejlett gépek amik úgy ,,gondolják" hogy hasznosabb ha nem háborúznak az emberekkel.
A Skynet nem gyárt kopnkurenciát? Létrehoz, programoz egy fépet ami öntudatra ébred..és más elképzelése lesz mint az őt létrehozó Skynet-nek.
Elvégre mi a Skynet? Egy öntudatra ébredt program ami a készítői az emberek ellen fordult.
Akkor? Megtörténhet mégegyszer. -
#1171 Sajna ez a sorozat hosszú távon mindenképpen bukta lesz.
De remélem ma egy másik scifi sorozat, a ma induló SW:CW a Cartoonon picit feldob majd és erre azért kiváncsi leszek, mert az animációs film - bár lehúzták és jogosan mert sok ökörség volt benne -, számomra egész ehető volt, mert többet kaptam, mint amit vártam. -
#1170 ez úgy lehetetlen, a könyvek szépen leírják, hogy nincs külön döntés hozó terminátor, a kijelölt feladatokat végezhetik belátásuk szerint
a skynet nem gyárt magának konkurenciát...de könyörgöm ilyen alapvető dolgokkal nem is foglalkoznak a forgatókönyv írók? -
#1169 "néhány terminátor ki akar egyezni az emberekkel" na ez lenne az a pont, ami teljesen betenne a sorozatnak... -
Ferrari23 #1168 Talán azért nem vette észre, mert a kisgyerek lehet valóban kisgyerek :)
Anyuka alakját felvéve adja ki az anyuka szerepet lehet! -
#1167 a kis vörös T1000lite vajon, vagy csak nem vette észre, hogy az anyukája lecserélődött egy mikrosütőre? -
#1166 szerintem az lesz a csavar, és esetleg ezért keresi a többi terminátort, hogy az utalás talán nem volt hamis: már hogy néhány terminátor ki akar egyezni az emberekkel -
#1165 az nem derült ki melyik kell neki. -
#1164 Mindenesetre az érdekes fordulat volt, mikor felhívta Allison jövőbeli anyját.
Viszont azt még mindig nem értem, hogy a T-1000-est miért érdekli annyira a T-800-as modell.