Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A hírek szerint õszi visszatérés lesz és jó szereplés esetén a “+9 részt” is megkaphatja a sorozat. Ja, és más idõpontba kerül, nem megy neki a Heroes-nak.
innen
24 - Exile -Nov.23
(decemberben nem szoktak indulni sorozatok)
szerintem a 3. évadra értették a 2009-et, csak a zárójel hülye helyre került.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
24 - Exile -Nov.23
színészek elég jó helyzetben vannak, mert nem hiszem, hogy a stúdiók mégegyszer 100+ napot akarnak állni, (mondhatnánk úgy is, hoyg az írók már kikaparták a gesztenyét)
de nyáron meg elvielg szinészek sztrájkolnak, nem?😄 persze lehet csak 1 napos lesz, vagy nem is lesz, nemtudom.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De biztos mindjárt jön Gabr, és letorkol mindenkit, hogy nem lesz második évad, csak mert és azért... <#hehe>#hehe>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A medve nem játék.
Csak a második részbe. s01e02
A preair pilotban még nem volt benne a fej átidõutazása?
arra hogy miért mehet át a obot, és a fegyó miért nem ara nincs ötletem.
viszont arra, hogy miért ilyen állapotban ment át arra van.
A bankban teleportáláskor robbanás történt, valószínû ez vitte darabokra a robotot, és az élõ szövet leégett, leolvadt róla, igy a fém ment át darabokban. De hogy ki/ mi mehet át a teleporton az érdekes dolog.
A terminátor sem él max van mesterséges inteligenciája, és programozza, vezérli magát... bár azt szokták mondani, hogy nincsen tudatuk... az embernek meg van, ez a különbség köztük
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Itt szerintem egy egyszerû ellentmondással állunk szemben. Az idõgéprõl csak az elsõ részben említettek tudhatóak "canon" formában. Eszerint csak élõ szövet jöhet át rajta. Semmi más info nincs róla, ami konkrétan ezzel a problémával foglalkozna.
A lehetõségek a következõek:
1.: A Skynet egy modernebb idõgéppel rendelkezik, amelyik képes ezt a problémát kiküszöbölni. Ne felejtsük el, hogy a T-1000 és a T-X is olyan gép, amelynek igazából nincs szüksége külön fegyverre a feladatának elvégzéséhez. Reese a T1-ben a "régi" idõgéppel jött át, ennek valóban volt egy ilyen mûködési feltétele. A Connorék a jövõben ugyanakkor csak ezzel a régi idõgéppel rendelkeznek, ezért is kezdtek el T-800-asokat visszaküldeni, hiszen egy "hétköznapi" embernek nem sok esélye lenne egy T-1000-essel vagy T-X-el szemben. A probléma itt a sorozattal van, hiszen abban "sima" embereket is küldtek vissza. A T3 esetében itt a T-X megjelenése okoz problémát, hiszen ruhátlanul kerül vissza a múltba...
2.: A T-1000 és a T-X képes egyfajta mesterséges biomezõt generálni, amely az idõgép szempontjából élõ szövetként viselkedik.
3.: A T-1000 és a T-X is egy élõ szövetbõl álló gubóban ment át a múltba. Itt ismét a T3 van pengeélen, hiszen a T-X idõutazása után semmi ilyesminek a nyomát nem láttuk (igaz a T2-ben sem, de ott nem ilyen egyértelmû a helyzet, lehet, hogy a T-1000 egyszerûen félrehajította addigra, amire a kamera látószögébe került a terület).
A paradigma: a fentiek szépen hangzanak, de egyik sem ad választ a sorozatban látottakra. Hiába nézzük akármelyiket, mindegyik megbukik ott, hogy a bankban lévõ idõgép ruhátlanul dobja a jövõbe Cameronékat, a Terminátorfej pedig egyértelmûen nincs rendes élõ szövettel teljesen körbevéve...
Valószínûleg a sorozat írói egyszerûen figyelmetlenek és felkészületlenek voltak...
Én rég néztem nem emlékszek hogy volt, de az ellenállók hogy is rejtették el az atompityuhúdeodabaszunkvele fegyvert?
Én is arra gondolok amit spike írt hogy cenzúra miatt nem volt cafatokban bõr a fejen. Majd mi odagondoljuk... csak ha sokminden hiányzik az már gáz.
Amugy én is régen ezen röhögtem hogy oké folyékonyfém alakváltó meg minden de hogy utánozza a bõrszövetet az elég nagy kérdés.
Valaki nem tudja Arnie telefonszámát? Õ biztos tudja a válaszokat nem hiába lett kormányzó
Mindegyik ugyanazokból az anyagokból van.
Vagy ez egy féle "baki"?
Az elv amúgy ott is bukópályán van, hogy ha fegyvert nem lehet áthozni, de egy terminátort élõ szövet burokban igen, akkor elég lenne a fegyverre is egy "élõ" kabát.
Megnéztem újra, és a kérdés áll: hogy a fenébe esett át?
Ez a terminátor filmek alapja: nem lehet gépeket átküldeni az idõben, szóval nem mindegy.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)