Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
NEM LESZ HARMADIK ÉVAD, CANCEL
lesz, õsztõl
Esetleg tud már valaki valamilyen infót mikortól lesz ÉVAD III. ?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Csak nem értem ez hogy a fenébe lehetséges..Megnézem majd más lejátszó programmal meg asztalival, hátha úgy nekem is benne lesz :D
véletlenül nem az eredeti hangra gondolsz?:D
Az érdekes :D
REAL MADRID
Amúgy hát nem tudom lehet a 2. szezont már külföldrõl kellene rendelni.Ha látnék olyant amin van magyar felirat tuti onnan rendelném. Csak nem tudom mi annak a folyamata
Amúgy itt azt írják, hogy vágatlanok a részek. Most akkor igen vagy nem? :D
Inkább az eredetire érdemes vadászni.
Én megvettem pl. mindkét Cobra 11 díszdobozt.
Nahát olyan szinten vannak a részek képben, mintha VHS kazettáról lenne átdigitalizálva. <#shakehead>#shakehead>
sarahconnorchronicles.hu-n van egy "játék"
Május 18. - ugye a hivatalos bejelentés pontos dátuma - messze van, addig valahogy el kell ütni az idõt. Addig míg mások regényt írnak, képeket szerkesztenek, itt egy viszonylag friss, saját - és a többi tag - szórakoztatására irányuló kis feladat, melyben mindenki megcsillogtathatja kreativitását.
Snoopy87 egykori beszólása (ugye tudjuk, a porszívó és John Connor szexualitása közötti kölcsönhatást taglalta), nagy sikert ért el oldalon belül, és kívül is.
Nos, a kérdés adott, ti milyen aranyköpéseket, mondásokat képzelnétek el egyes jelenetekhez, történetszálhoz? És egy példa, hogy legyen mibõl kiindulni:
"Úgy viselkedett, mint ha zabszem szorult volna a fém közé"
(2x22 Born To Run, Weaver a lépcsõházban)
A "mûveknél" legyen feltüntetve melyik epizód, és melyik esemény ihlette, vagy mely történetszál.
Gondoltam itt is "játszhatnánk" :D
Kivehetném belõle a banner szót, de megint szegény modikat zargatni<#nemtudom>#nemtudom><#vigyor>#vigyor>
steam, origin: ACE_hun
próbálj cache-t üríteni, vagy nézd meg, hogy nincs-e blokkolva a kép.
banner tényleg jó, kár hogy mostmár nem sokan fogják látni...<#mf1>#mf1>
steam, origin: ACE_hun