Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Chaos Anno Domini
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
/sorozatjunkie/
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
btw, van már vmi hivatalos hír a cancel/nem cancel -rõl? vagy én maradtam le? 😊
Bazinga!

Amúgy melyik képre érted? Mert azért azon az oldalon van róla 1-2 😊
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
bitkate-en fent van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Prison Break, House, harmadik mûszak, egy idõben kobra 11, Smallville, NCIS, most így ezek ugranak be, amiket néztem.
Chaos Anno Domini
ITT meg arról írnak, hogy még nem kaszlták.
Chaos Anno Domini
REAL MADRID
Chaos Anno Domini
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Hát igen az utolsó rész nézése után bennem is az fogalmazódott meg hogy le lett zárva, a helyére került minden. Kivéve a John-Cam szálat..ott lehetett volna több is. Én azért elnéznék egy haramadik évadot. Summer Glau forever!😊
REAL MADRID