Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy séma az emailekhez:
http://forum.terminatorchronicles.hu/viewtopic.php?f=4&t=13&p=11427#p11427
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De elég messze van pest, ezt meg valszeg vagy barcikán, vagy Dédestapolcsányba forgatjuk:D
aztán az egész filmecske végén lenne az, hogy John levágná a fejét sisakostul (ezt ugye még könyû is lenne megcsinálni), majd a sisakon keresztül lehetne látni a két piros fényt, ami fokozatosan halványul, majd kialszik...<#alien>#alien>
Nem kell mindent direktbe mutatni, csak elég, hogy valami sejthetõ legyen, vagy részlegesen látható. Megjelenik a terminator a gömbben. Ekkor mutasd a teljes alakot. Következõ képkockákon jön a motoros kaszával. Látni, hogy fejmagasságban tartja a kaszát, ahogy halad. Pár másodpercnyi ilyen kép mutatása után, mutasd a terminátort törzsét. Aztán megint a kaszás motorost. Itt lehet váltogatni is a képeket. És aztán egyszercsak látni, h a terminator mellett elsuhan a motoros, a terminator törzsének a magasságában van a kamera, hallatszik valami nyisszanó, fröcskölõ, és éles hang, aztán lepottyan valami a földre, ami jó technikával nagyon hasonlíthat egy emberi fej kontúrjára. És már kész is!
Ötlet: a terminator érzékelje a fejének a levágását. Emlékezz rá amikor a T2-ben elkezdi keresni a tartalék energiaforrást. Valami ahoz hasonlót kellene elkövetni, csak most a fej levágása, és az elsõdleges érzékelési input elvesztése lenne terítéken, és elkezdené átprogramozni magát, h újra képes legyen érzékelni a környezetét alternatív módon. Ez nem hülyeség, ugyanis a "Démon a jövõbõl" c. könyvben a múltba küldött terminatort sikeresen felrobbantják, szintén elveszti pár testrészét / alkatrészét, köztük a fejet is. És valamit babrál, és a lábával hall, vagy valami ilyesmi :) Ezt az átprogramozást meg lehetne csinálni képkockánként megrajzolva photoshopban. Rohadtul babra munka, mert én már csináltam ilyen képkockánkénti animációt, de szerintem látványos lenne. Persze ez csak 1 ötlet, hogy mit csinálsz, azt te döntöd el.
mov ah,4ch int 21h end
REAL MADRID
csak mégis kéne valami story:D nem fog az agyam
És mirõl, hogy forgathat-e Californiában? :)
Na meg történjen meg a nagy BUMM. :)
REAL MADRID
REAL MADRID
De 1 olyat eltudnék képzelni h Jon Connor chronicles persze más szereplõkkel.
Talán már ideje lenne megtudnunk a kicsi Jonból h lesz az emberiség megmentõje.
A t4 meg katasztrofa, a 3is is az volt de a végét elkapta csak pont onnan kellett volna kezdeni...
Bár halottam h Vajna megint tárgyal Arnoldal...
<#ticking>#ticking>
/sorozatjunkie/
<#worship>#worship><#worship>#worship>
REAL MADRID
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Valaki nem tudja, hogy mikortól lesz a cool-on? Egyáltalán ott lesz? Még régen a sarahconnorchronicles.hu-n olvastam, hogy majd a cool-on folytatják... Ha jól emlékszek :D De mikor?
mea culpa, azt hittem hogy új évadról van szó :)
Bazinga!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
balra Natasha McElhone (Karen - Californication)
jobbra Lena Headey (Sarah Connor - TTSCC)
http://www.endofshow.com/2009/05/14/terminator-the-sarah-connor-chronicles-resurrection-possible-on-dvd/
REAL MADRID