Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek a hallucinációkat nem tudom minek kell erõltetni
pörgõsebb néha viccesebb részek kellenének
REAL MADRID
sara az autoban vég hallgatta ami ott bent zajlik.szal ezzel nincs gond.
csak a lehalgató készülékkel.
ez vmi blootuth elven müködne? mert nekem amit sara hallgatot az hasonlít egy diktafonra. de mind1 akkor ez nem hiba 😊
Magnó: Volt ott egy vágás közben, "élõben" mi nem halgattuk végig, hanem a szöveg közben inkább azt mutatták, ahogy õ aztán az alapján elindul megkeresni.
Lövés: Ha eltalálják a comb artériádat, akkor pár perc alatt elvérzel, szóval...
Sok baki van benne, de ezek pont nem azok. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hány részt kapunk erre az évadra és van terv arra,hogy a 3.évad az õsszel kerül tv képernyõre?
azt hittem, hogy pörögni fog a sorozat és az idei részek végefelé egyre izgalmasabb lesz.
a 10.részig az is volt,nagyon is vártam a 11-et de jött a 10 és 11 és 12 rész ami sztem szart se ért :S (jóni jó,de csak elmegyõs kategória) vagyis nekem nem jött be..
jött a 13.rész
elõször is elkezdtem örülni mert a felirat idõzítése nagyon jó volt,végre a 2soros mondatokat is ellehetett olvasni!
aztán kicsit felbaszta az agyam mikor meglátta,hogy Riley is a múltból jött vissza 😞
mondom ez nem igaz,miért kell mindenkit viszahozni,szal alapból idegesített hogy folyamatban jönnek vissza a gépek és emberek 😄
a végén a tetõpont amikor a néger csajnál beszél Abraham.
Sara hallja mi történik az elejétõl kezdve és majd megtudja hallgatni a felvételt vég.nevetésges.
ez baki a javából!
legalább ugy csinálták volna,hogy közben mig beszél ne halljon semmitse hanem a fegyverdörrenésre bemegy és kész majd elkezdi hallgatni és már elis van tüntetve a baki.
a vége meg,hogy kap egy lövést és elájul alig tud felállni még röhejesebb 😄DDDDDDD
nem is a felsõ testébe kapja hanem csak a lábába,siman elbiceghetett volna a kocsiig és kész erre mi történik ? nem tud menni hanem vonszolja magát majd az ajtónál elájuk :S pfff
azért jó kis részek de ez a terminator csak egy "elmegy" kategóriába tartozik... persze ha jön a kövi rész nézni fogom mert érdekel mi történik 😄
elõtte meg hétfõn volt. a 24 jövetele miatt került pénteki napra?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
REAL MADRID
gondolom aki forditotta, nem törödött idõzítéssel, csak odairták.... és ráfogják, hogy vizsgaidõszak, hehe.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nincs vmi javítás esetleg? vagy az összes következõ rész igy várható gyors felirattal ?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
azt nemértem, hogy a néger nõ hipnotizálta ugye a transzit, de még az elején jártak amikor bejött valaki(sztem az ázsiai fekete hajú csaj votl az) és lelõtte õket.
erre sarah meg vígan végig tudta hallgatni az egészet kazettáról xD
jobb lett volna, ha mi is látjuk a teljes hipnózist a szöveggel, még ha nem is tudtuk volna mirõl beszél, és úgy indul sarah megkeresni a helyet...
REAL MADRID
komoly volt az utolsó részben a medence aljáról szemlélve ahogy potyogtak a kommandósok.Alatta oltás zene <#eljen>#eljen>
akkor egyébként még valóban nem volt rossz, a színvonal az elsõ évadban késõbb, illetve a második évadban folyamatosan eléggé hullámzó, hogy finoman mondjam 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nah elsõ két részt megnézve eléggé bejövõs.Remélem,hogy izgalmas marad továbbra is.Ez mekkora poén rész volt 😊

Bazinga!
steam, origin: ACE_hun
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Viszont most nekem kimaradt valami?
Az elõzõ rész (nekem) a Fields-ékkel való hercehurca volt. Azt már lezárták? Én azt gondoltam folytatódik.
Háát, ez így túl bonyolult. Egyszerûbb lenne azonnal likvidálniuk John-t. 😊
Mit szóltok egy ilyenhez:
Egy emberi csoport fejleszt jó ideje ilyen "idegentechnológiás" gépeket (Area51😊), akik megalománok és mondjuk át akarják venni az irányítást a Föld egésze felett, ezért kezdõdik kezdõdik az Ítélet Napjával a népirtás. Mivel fejlett technológiával harcolnak, ezért a pór nép ellenállói élükön Johnnal úgy gondolják, hogy gépek ellen harcolnak. De Johnék ügyesek és kezdenek gyõzelemre állni, ezért elkezdõdik ez az idõugrálósdi. A rosszak beépített embere a keleti csaj és beszervezte a Szöszit, hogy a védelmezõ terminátort távol tartsa Johntól, hogyha likvidálni akarják(?) ne legyen a közelben. (Bár a keleti csaj folyamatosan "To keep John Connor away from her"-t mond "it" helyett) Kiderülhet, hogy a csúcsmodell vöröske tényleg egy lázadó, aki a mi szemszögünkbõl még jó is, és próbál egy sereget létrehozni... Nem tûnik logikusnak, hogy ha már megvan a technológia, minek fejleszti a vöröske John Henry-t, ha nem tökéletesen beépülõ terminatorokat akar...
Szóval csak gondolkodtam egy folytatáson...😊 bocs
[\spoiler]
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
nagyon-nagyon epizodikus az egész, mintha a kaszát várnák. Journeyman jutott most eszembe, ott nagyon jól adagolták az átivelõ és részenkénti szálat, fõleg mert egy csomó mindenrõl késõbb derült ki, hogy mindkettõ volt. amúgy is jelen pillanatban nem tudnék annál jobb idõutazósat, nekem a Day Break-nél ezerszer jobban tetszett. és dráma tekintetében is kenterbe veri a TTSCC-t simán.
reméljük a szünet után újult erõvel jobb lesz. amúgy az utsó jelenetet sztem csak Sarah álmodta/képzelte, de lehet tévedek
De amúgy szerintem is gyengécske rész volt, nagyon vontatott lett, és mintha a rendezõ (meg az epizód írója) nem igazán tudott volna mit kezdeni azzal a helyzettel, amit erre az epizódra szántak a fõ történet vonalán.
És persze nyomtak egy cliffhangert a végére, de ez egy két honapos szünet elötti epizódnak gyenge nagyon..
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
steam, origin: ACE_hun