Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Vasárnap 23.00-kor az NGC-n lesz egy film az idõutazásról, akit érdekel.

desigo
2X12 és 2X13 eléggé lapos lett
ezek a hallucinációkat nem tudom minek kell erõltetni
pörgõsebb néha viccesebb részek kellenének
Amit lehallgatott azt fel is vette. Utana visszahallgatta.

REAL MADRID

varj a magno hallgatása vég lement 😄 csak figyelmetlen voltam....
sara az autoban vég hallgatta ami ott bent zajlik.szal ezzel nincs gond.
csak a lehalgató készülékkel.
ez vmi blootuth elven müködne? mert nekem amit sara hallgatot az hasonlít egy diktafonra. de mind1 akkor ez nem hiba 😊
jójó de a sokszor lõttek már rá az ember lábára és továbbtud bocogni én azért irtam bakinak 😄 am vmi tipp,hogy mit látott sara? (esetleg halicunált)
Malakai
Péntek: Mert áttették.

Magnó: Volt ott egy vágás közben, "élõben" mi nem halgattuk végig, hanem a szöveg közben inkább azt mutatták, ahogy õ aztán az alapján elindul megkeresni.

Lövés: Ha eltalálják a comb artériádat, akkor pár perc alatt elvérzel, szóval...

Sok baki van benne, de ezek pont nem azok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
22 részre tervezik a 2. évadot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

+1 kérdés.:
hány részt kapunk erre az évadra és van terv arra,hogy a 3.évad az õsszel kerül tv képernyõre?
na megnéztem végig.!

azt hittem, hogy pörögni fog a sorozat és az idei részek végefelé egyre izgalmasabb lesz.
a 10.részig az is volt,nagyon is vártam a 11-et de jött a 10 és 11 és 12 rész ami sztem szart se ért :S (jóni jó,de csak elmegyõs kategória) vagyis nekem nem jött be..
jött a 13.rész
elõször is elkezdtem örülni mert a felirat idõzítése nagyon jó volt,végre a 2soros mondatokat is ellehetett olvasni!
aztán kicsit felbaszta az agyam mikor meglátta,hogy Riley is a múltból jött vissza 😞
mondom ez nem igaz,miért kell mindenkit viszahozni,szal alapból idegesített hogy folyamatban jönnek vissza a gépek és emberek 😄
a végén a tetõpont amikor a néger csajnál beszél Abraham.
Sara hallja mi történik az elejétõl kezdve és majd megtudja hallgatni a felvételt vég.nevetésges.
ez baki a javából!
legalább ugy csinálták volna,hogy közben mig beszél ne halljon semmitse hanem a fegyverdörrenésre bemegy és kész majd elkezdi hallgatni és már elis van tüntetve a baki.
a vége meg,hogy kap egy lövést és elájul alig tud felállni még röhejesebb 😄DDDDDDD
nem is a felsõ testébe kapja hanem csak a lábába,siman elbiceghetett volna a kocsiig és kész erre mi történik ? nem tud menni hanem vonszolja magát majd az ajtónál elájuk :S pfff
azért jó kis részek de ez a terminator csak egy "elmegy" kategóriába tartozik... persze ha jön a kövi rész nézni fogom mert érdekel mi történik 😄
annak mi az oka,hogy febr.13án jön a 14.rész de az pénteki nap!
elõtte meg hétfõn volt. a 24 jövetele miatt került pénteki napra?
akyyy
járj színházba, meg fogsz lepõdni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

viszont Sara sirdogálása már idegesít ... (10.résznél járok)
ja meg azt bírom hogy soha sem nevetnek 😄 sõt a John Henry-t (kormartie) nagyon jól játsza a szerepét,soha sem nevet 😄DDDD
Jahh liftes jelenet meg a kisgyerek 😄DD

REAL MADRID

desigo
A 720p-sekhez valóban hibátlan a felirat

S02E06 -ban ez mekkora volt 😊

akyyy
De a dvdlejátszó nem játsza le az mkv-t😞 géppel összekötve feketefehér a kép, már ha van, xbox szintén nem játsza le.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#wow2> Nezzetek a 720p verziokat ahhoz odaigazitottam normalisan.

REAL MADRID

lehet...a 7.ben annyi hiba nem volt...de amugy ezért hagytam anno abba a 6.résznél --az idõzítés miatt 😞 na mind1 most nincs semmi igy folytatom 😄
akyyy
nekem 11. rész volt nagyon rossz, arra a hatodikra nem emlékszem, de elõfordul sokszor idõzítési probléma.

gondolom aki forditotta, nem törödött idõzítéssel, csak odairták.... és ráfogják, hogy vizsgaidõszak, hehe.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bulykin
nekem nem volt semmi probléma...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nos most néztem meg a 6.részt (2.évad) a felirat nagyon gyors..azaz ha 2sor van nem is lhet lolvasni egyszerüen gyorsan eltünik...azt hittem ez csak ennél az 1résznél van de a 7.résznek neki kezdtem és megint csak elõjön a hiba 😞
nincs vmi javítás esetleg? vagy az összes következõ rész igy várható gyors felirattal ?
Malakai
Ja az ott kicsit bután volt vágva, de sztem azért érthetõ volt közben is, hogy "élõben" hosszabb volt a beszélgetés, csak kivágták a közepét...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amikor lebukott a kocsiban a rendõrautó miatt akk. volt egy vágás.

REAL MADRID

akyyy
énis most értem utol magamat😄

azt nemértem, hogy a néger nõ hipnotizálta ugye a transzit, de még az elején jártak amikor bejött valaki(sztem az ázsiai fekete hajú csaj votl az) és lelõtte õket.

erre sarah meg vígan végig tudta hallgatni az egészet kazettáról xD

jobb lett volna, ha mi is látjuk a teljes hipnózist a szöveggel, még ha nem is tudtuk volna mirõl beszél, és úgy indul sarah megkeresni a helyet...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Na eljutottam énis s02e13 ig. Oh remélem Riley végleg kinyirta magat mert már nagyon idegesito tudott lenni 😊

REAL MADRID

precision
az az egyik legjobb jelenet 😊

Bazinga!

desigo
Elsõ évad letudva
komoly volt az utolsó részben a medence aljáról szemlélve ahogy potyogtak a kommandósok.Alatta oltás zene <#eljen>
5c0rp330n
ja igen, így már ismerõs.

desigo
új papírokat mentek intézni a gettóba és a csaj a bandatagokkal volt...
5c0rp330n
ki is volt a jobboldali? 😊
akkor egyébként még valóban nem volt rossz, a színvonal az elsõ évadban késõbb, illetve a második évadban folyamatosan eléggé hullámzó, hogy finoman mondjam 😊

Bulykin
hát igen😄 itt még én is vártam az új részeket😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

desigo
+fav
nah elsõ két részt megnézve eléggé bejövõs.Remélem,hogy izgalmas marad továbbra is.Ez mekkora poén rész volt 😊

Malakai
Majdnem, február 13 a köv epizód.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
Két hónapos szünet jön? :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tnm
egy újabb jövõben már igen!

precision
engem nem is az idõ zavar, hanem a helyszín... honnan tudták melyik városban lesznek? mindig költöznek ide-oda, honnan tudták hova kell menni?

Bazinga!

Herold
De most kiderült, hogy Riley John miatt jött vissza, csak azt nem tudom, honnan tudta, hova kell jönnie (az idõben). A jövõben nem tudhatták, hogy õk 10 évet ugrottak.

Akkor ennyi erõvel hogyhogy nem találja el a célt egy lövéssel a szívébe? A célpont csak fut, vagy egy kocsiban ül, de akkoris egy lövésbõl el kéne találnia, nem? Ahogyan akár a gumikat is kilõheti... Sza'l ha ez tényleg gép lenne, és olyan szinten állna, akkor nem lehetne filmet csinálni... Ilyen apróságokba meg aztán pláne nem kell belekötni, hogy húzogatja az elsütõbillentyût.

steam, origin: ACE_hun

Engem az apro faszsagok zavarnak, mint a Fields-es reszben a kiurult fegyverrel kattogtato terminator. Gyerekek! Ez egy gep. Nem ideges, nem stresszel, pontosan tudja, hany lovest adott le a fegyverrel, es nem rangatja tovabb a ravaszt, ha kiurult a tar. Mondjuk amugy is mindig veszelytelennek szoktak minositeni egy pisztolyt, ugyhogy ha az elso lovesnel meg nem is tudja, hogy terminatorra lo, a masodikkal mar aligha probalkozik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Viszont most nekem kimaradt valami?
Az elõzõ rész (nekem) a Fields-ékkel való hercehurca volt. Azt már lezárták? Én azt gondoltam folytatódik.

Háát, ez így túl bonyolult. Egyszerûbb lenne azonnal likvidálniuk John-t. 😊

precision
nem rossz elmélet, akár még igaz is lehet
majd kiderül 😊

Bazinga!

jugen
Ebben a részben sem lettünk sokkal okosabbak...
Ugye biztossá vált, amit eddig is tudtunk, hogy a szõke csaj a jövõbõl jött. Viszont a végén, ha nem képzelõdött Sarah, akkor esetleg egy olyan is kiderülhet, hogy a Skynetet emberek irányítják a háttérbõl...
Mit szóltok egy ilyenhez:
Egy emberi csoport fejleszt jó ideje ilyen "idegentechnológiás" gépeket (Area51😊), akik megalománok és mondjuk át akarják venni az irányítást a Föld egésze felett, ezért kezdõdik kezdõdik az Ítélet Napjával a népirtás. Mivel fejlett technológiával harcolnak, ezért a pór nép ellenállói élükön Johnnal úgy gondolják, hogy gépek ellen harcolnak. De Johnék ügyesek és kezdenek gyõzelemre állni, ezért elkezdõdik ez az idõugrálósdi. A rosszak beépített embere a keleti csaj és beszervezte a Szöszit, hogy a védelmezõ terminátort távol tartsa Johntól, hogyha likvidálni akarják(?) ne legyen a közelben. (Bár a keleti csaj folyamatosan "To keep John Connor away from her"-t mond "it" helyett) Kiderülhet, hogy a csúcsmodell vöröske tényleg egy lázadó, aki a mi szemszögünkbõl még jó is, és próbál egy sereget létrehozni... Nem tûnik logikusnak, hogy ha már megvan a technológia, minek fejleszti a vöröske John Henry-t, ha nem tökéletesen beépülõ terminatorokat akar...

Szóval csak gondolkodtam egy folytatáson...😊 bocs
[\spoiler]

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

tnm
a dráma rendben lenne, a scifi lehetne több, néha jobb, de legyen az is ok. de ebben a részben kb SEMMI nem történt. bedobtak egy új szereplõt, akinek volt 1 szem nagy titka és innentõl kezdve az illetõ abszolút sehol semmit nem fog dominálni, ugyanúgy mint Cameron rákos haverja, vagy a csóka, aki öreg korában átáll a gépekhez vagy legutóbbi részbõl a csaj.
nagyon-nagyon epizodikus az egész, mintha a kaszát várnák. Journeyman jutott most eszembe, ott nagyon jól adagolták az átivelõ és részenkénti szálat, fõleg mert egy csomó mindenrõl késõbb derült ki, hogy mindkettõ volt. amúgy is jelen pillanatban nem tudnék annál jobb idõutazósat, nekem a Day Break-nél ezerszer jobban tetszett. és dráma tekintetében is kenterbe veri a TTSCC-t simán.
reméljük a szünet után újult erõvel jobb lesz. amúgy az utsó jelenetet sztem csak Sarah álmodta/képzelte, de lehet tévedek

Malakai
Egyrészt sokan nem vették észre 22 rész alatt, hogy ez dráma kis akcióval és nem fordítva. Nekik ez az epizód különösen rossz szerintem.
De amúgy szerintem is gyengécske rész volt, nagyon vontatott lett, és mintha a rendezõ (meg az epizód írója) nem igazán tudott volna mit kezdeni azzal a helyzettel, amit erre az epizódra szántak a fõ történet vonalán.
És persze nyomtak egy cliffhangert a végére, de ez egy két honapos szünet elötti epizódnak gyenge nagyon..

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
nem értem mi bajotok van ezzel a résszel, szerintem jó ez hogy nem 1 szál van nem 1 embert kergetnek a skynet miatt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
<#wow3> na bazd....:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Iszonyat gáz...

steam, origin: ACE_hun

tnm
ne törjétek magatokat. ezen a részen sokat spóroltak 😞