Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Az FBI-os aki nyomoz utána tisztában van vele hogy ezt a nevet használja."
Nem volt tisztában vele, csak mikor Dixon elmondta neki!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ok<#vigyor5>#vigyor5>
Mellesleg hamarosan folytatódik odakinn is, szal lehet majd minden spoilerbe írni.. 😛 Vagy külön rtl-es topic...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy akkor az FBI-osról még nem is tud...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Hogy lehet annyira amatõr Sarah hogy a rohadt igazi nevét használja? Elképesztõ. Az életük a menekülésrõl szól, és õ keményen a Sarah Reese nevet használja? Ami mindenki számára nyilvánvaló."
Már szorri de Sarah Connor-nak mióta Sarah Reese az igazi neve? 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Erõlködik a nõ, ilyen Hamiltonos-féle kirohanásokat nyomni, de ez tényleg csak erõlködés.
SPOILER (aki nem nézte még meg az elsõ részt)
Hogy lehet annyira amatõr Sarah hogy a rohadt igazi nevét használja? Elképesztõ. Az életük a menekülésrõl szól, és õ keményen a Sarah Reese nevet használja? Ami mindenki számára nyilvánvaló.
A csaj robot meg annyira emberi arckifejezéseket nyom hogy nem tudom elhinni hogy egy gép. Ugyanazok v hasonló megszólalások.. a filmre való hivatkozás, Sarah-t meglövik a termi összevarrja, Cameron kiszedegeti a golyókat magából..... Ismétlõdõ jelenetek.
Szóval én úgy olvastam hogy sokaknak tetszik, és sokkal jobbra számítottam. Kíváncsi vagyok mi lesz a következõ részben.
mivel úgyis leginkább a 2. évadról beszélünk, mire õ eljut ide, el is felejti...
sajna nem elég gépiesen beszél bene (persze ez késõbb változhat).
de a többi magyar hang. egyik se passzolt, esetleg a mentõs faszié elég jó.
négernek nem is néger hangja van loál.
a mentõs faszi felesége, aki a Lostba penny, most miért nem lehetett az õ eredeti szonkrinját felkérni arra a két szóra?😄
Amugy a legelsõ részben, lehetett látni aikor a széfbe elsüti sarah a afegyvertr, akkor a termi feje leesett, a jobb alsó sarok felé😄 kérdés: vajon az is átjött velük az idõben?<#banplz>#banplz>
RTL Klub
Február 3. 21:20 Terminátor - Sarah Connor krónikái (am. akciófilm-sor., 1. rész, 2008) (16) - Múlt és jövõ
Port.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
gondolom inkább valami egységes katonai adatfeldogozó és vezérlõrendszer.
MI még azért _nagyon_ messze van skynet-tõl...
a valóságban SOSCOE a rendszer neve!
többet google
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nah... hát nem tudom miért vártam, hogy majd az NGC jól megmondja a tutit az idõutazásról. Nem ez történt.
Volt mindenféle süketelés a gravitáció által befolyásolt idõrõl (ami igaz, de ez nem idõutazás). Tehát hogy pl. az idõ nem egyformán telik az univerzumban, de még a GPS mûholdak idejét is naponta korrigálják, mert annyira eltér az idõ múlása a mûholdakon, mint a Földön. Megemlítették, hogy a nagysebességû utazónak lassabban telik az ideje. Aztán szó esett a féreglyukakról, meg az összehajtott papírlap hasonlatról, de hogy ennek is mi köze az idõutazáshoz, szintén nem tudom.
Szó volt a nagy sebességgel forgó fekete lyukakról, állítólag ott megvalósulhat az idõutazás, mert a forgásuk annyira eltorzítja a téridõt.
Ami viszont meglepett, hogy az elsõnek megszólaltatott tudós nem volt más, mint Ronald Mallett, aki azóta akar visszamenni a múltba, hogy 10 éves korában meghalt az apja. Van valami (forgató)könyve, amibõl 2010-ben
film készül.
Szerinte a gravitáció határozza meg az idõt (ez valószínûleg igaz). Ebbõl azt a következtetést vonta le, hogy az idõ a fénnyel befolyásolható. Valami körkörös lézer fénynyalábbal próbálkozik, de többet nem mondtak errõl a filmben.
Megszólalt még további 2 tudós: Michio Kaku és J. Richard Gott is.
mi is a 3 magyar+helyi tv van és kész,na meg a jugo csatorna ahol lehet nézni a PL meccseket.
sõt ismerek egy srácot aki soha nem néz tv-t 😮