Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyrészt mi az, hogy egy kis szövet lefedi már jó? Belerakják egy bõrszütyõbe a dolgokat és nesze, átment.
T1000-nek élõ szövet sincs, persze az meg biztos olyan fém, amit lehet.. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ez az egész, nem lehet visszaküldeni gépeket, csak szerveset faszság így elég izgis tud lenni... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
REAL MADRID
REAL MADRID
Egy csávókám a jövõbõl, aki már sebesülten jött vissza. De azt meg nem mondom melyik részebn, egy hét alatt néztem meg mindet. 😄
Am. én felejtettem el vagy még nem derült ki, hogy ki írt vérrel a falra.
REAL MADRID
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mellesleg a 3 pöttyös mozzanat, az annyira rossz, hogy sztem tanítják a leendõ forgatókönyv íróknak, hogy "na, ezt ne". semmi adagolás, semmi "a nézõ többet tud a szereplõknél", semmi ígéret egy akármikori feloldásra; egyszer bedobták és azóta kismilliószor visszatértek rá, de semmi elõrelépés nem történt semmilyen viszonylatban. és ha 5 rész múlva bedobják, valami nagy csavarként, hogy az a jelkép vörös T, SC, és a feka exrendõr szentháromságát jelképezi pl. akkor se fog ütni, mert annyira a képünkbe lett nyomva, hogy lehetetlen kellõképpen elfelejteni annyira, hogy meglepetésként elõ lehessen rántani, plusz gondolom nem csak nekem van már elegem, abból a pöttyökbõl, szal igazából már nem is izgat, hogy mit jelentenek (frusztráció->agresszió->regresszió 😊 )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Persze az oké, hogy egy rajongó mást vár, neki nem tetszik, õ utálja, õ köpni tudna rá, de attól még nem kell köpni arra is, akinek tetszik...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
*szép rövid magyar szó😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mások ízlését lenézni meg ne tessék már...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ezzel a résszel nem volt gondom, pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DE MONDOM NEKEM TÖKMIND1 MIKOR JÖN A FELIRAT...
"ahhoz képest durva késés,hogy az elõtt már vasárnap tudtuk nézni a termit"
Gondolom az idõpont váltás, majd megszokjuk, mikor van felirat, és akkor megnézzük, aki meg nagyon okos és nyugat magyarországon lakik annak meg illik tudnia annyira angolul hogy felirat se kelljen😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de majd jön,nekem aztán tökmin1 ma vagy holnap vagy azután nézem!
REAL MADRID
REAL MADRID
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
REAL MADRID