Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Tudja valaki hogy Cameron milyen típusú kiborg?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

tnm
© Mammutsegg tegnap 12:03 | Válasz | #12835
csak szólok, hogy tscc-vel most ugyanaz a felállás lesz, mint múlt héten, tehát pár napos csúszás, aztán a jövõ héttõl már valószínûleg normálisan neki tudok majd állni

Nem hivatalos felirat: felirat
(Fordította:Yentsee)

steam, origin: ACE_hun

modellmaker
persze, angol már van is. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Punker
van hír a feliratról?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

precision
"...nyilatkozta az MTV moziblogjának a csontos állú Linda Hamilton..."

a mindig kedves indekszponthu 😛

Bazinga!

Punkerwork
nyomokat eltüntetni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

5c0rp330n
a raktár leamortizálása/felrobbantása miért volt jó annak a termiribancnak?

Sir Quno Jedi
Kutyát kell tartani, az kiszagolja ezeket a mocskokat (nemúgy mint a bõrös Cylonokat). Van is két farkaskutyám, azok majd figyelmeztetnek, ha a csaj akit meg****** terminator valójában... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a.carkey
Itt merült fel, hogy mi van ha esetleg lázadnak és békét akarnak kötni? 😄 Bár ahogy az elején vécécsészébõl gyilkolt, nem igazán reménykedtem én sem, hogy "jóban" sántikál. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor akár olyanná is válhatna, mint az Airwolf vagy a Kék Villás sorozat: minden részben jött a heli, megmutatta mit tud, szétlõtt valamit, csak hogy lássuk mûködés közben és kész. Minimális sztori, minimális akció. A T:SCC-ban ugyan alig van akció, de tény, hogy ezzel a sztorival sem életképes a sorozat. Sokkal jobb sorozatokat, érdekesebb sztorival is úgy lõttek le, hogy az ember csak nézett. Ha itt nem "A Terminator"-ról lenne szó, már bukott volna. De kapott egy esélyt, amit elcsesztek, mert sok a felesleges semmi, amit nem mutatni, hanem csak említeni kéne, és másra kéne helyezni a hangsúlyt.

Ennek ellenére hiszem, hogy a nagyobb durranások csak most jönnek. Ha nem, szépen kukába kerül a sorozat.

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Érdekes lett volna úgy lázadni, hogy közben halomra gyilkolja az ártatlan embereket, akik a céljai útjában állnak. Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy rosszban sántikál. Max. magának akarja a hatalmat, de nem több.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a.carkey
Viszont eldõlt, hogy Ms. Folyékony, nem az a gép, aki békét akar kötni az emberekkel, magyarul nem lázad itt senki sem a gépek közül (pedig jót tett volna a forgatókönyvnek).

A medve nem játék.

jugen
Ja. Tényleg. Ok. Elnéztem a naptárt...<#sniffles>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

tnm
de. amerikai napszakok szerint igen. azaz nekünk holnap hajnalban.

jugen
hmmm, ma nem lesz rész?😞

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
<#idiota>

Kandurex
#263, #260

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

modellmaker
építõ jellegû hozzászólás 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Herold
Akkor jó.
Csak mert már másodszor olvasom tõled ezt a "plázaribanc" kifejezést Lena Headey-t említve (#1189).

Kandurex
Nem, de most a terminátorról beszélünk, de ha megnyugtat, dugnám mindkettõ, Glau és Headey is.

Hát ez a komment most nagyon kellett.

REAL MADRID

Herold
Mi bajod a plázaribikkel? Netán buzi-e vagy?

Nézettség alapján már elkönyvelték sokan a cancelt, egy erõs hajrával menthetõ lenne.

REAL MADRID

Kandurex
Nem sokáig fog, mert ahogy haladnak ebbõl egy erõs "canel" lesz. Mert hát bizony ez így egy nagy kupac...

...és be is fejeztem ezzel a hisztimet.

Kandurex
Valóban nem feltétlenül, hanem a krónikából kiindulva, inkább top modellként tudom...ez így szélsõséges, mindenesetre akkor is baj van a szereplõkkel.

Egy terminatornak nem az a lényege, hogy mindig úgy nézzen ki mint az apokalipszis egyik lovasa hanem, hogy el tudja végezni azt a melót amire szánták.
És ha ehhez be kell épülni - mondjuk egy iskola diákjai közé, vagy bárhová - akkor talán egy kevésbé feltûnõ külsõ célszerûbb megoldás.

Alapból egy terminator sorozatot mar a gepek elleni haborurol kellett volna csinalni.

Mondjuk nekem semmi bajom jelenlegi helyzettel, nekem tetszik a sorozat.

REAL MADRID

Kandurex
aha, csak egyszerûen szerintem így néz ki egy terminátor, legalábbis valami ilyesmit sugall, nem azt a ribancozást ami most folyik.

Summer Glau-t, illetve Cameront-t vajon miért küldték John mellé?

A T-101-est véletlenül sem szúrnák ki?! 😊 😊 😊

Aha, jó propagandista lenne belõled! 😊

Lena Headey hol mutogatta így magát a sorozatban???

Kandurex
Pont ezen van a hangsúly, a folyamatos menekülés, stressz stb. naná, hogy leépült kategóriának kellene lennie, és ezt is játssza a filmben, és ehhez asszisztált J. Cameron is 91' -ben, ...és nézd meg mit csinál a sorozatban Lena Headey, vagy, hogy miként néz ki.

Mintha nem is terminátort készítenének....hanem pina show -t,...tényleg,..Summer Glau...õt elõ se kell vennem...terminátor?!...ehhh

Punker
azért az elsõ részben õ se volt atom kemény, a diliház után persze hogy állat volt, a sorozatban meg a folyamatos meneküléstõl leépült kategória.....

színészi teljesítményben sajna a mostani tényleg egy 0 az eredetihez képest.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
Persze akkoriban õ is nagyon jó nõnek számított lásd, vagy, de még se akar plázaribizlinek látszani a vásznon.

Kandurex

ez egy picsa,

...az egész már a színészeknél van elkúrva, nem kicsit...nagyon.

modellmaker
*egyszer sem erõsítették meg

modellmaker
Esetleg ebben a másik jövõ dologban látok némi fantáziát a továbbiakra nézve. Bár ezt egyszer erõsítették meg bennem a készítõk. 😄 Mármint õk valszeg nem így gondolják.

Az meg, hogy "csövesen" öltözködnek. Csak rockerek. 😄 No offenese ez csak poén volt. Bár nem ismerem az amcsi társadalom öltözködési szokásait, sztem itthon abszolút nem tünnének ki a tömegbõl. Van mindenhol elég alter arc. 😄

Sir Quno Jedi
Meg õk eleve másik jövõbõl is jöttek, ez Dereknek is feltûnik.

tnm
sztem csak akarta, és így lett utána John kedvenc T-je. sztem még nem mondtak semmi olyat, hogy John meghalt volna a jövõben. mellesleg, ha tényleg Cameron ölte volna meg, akkor nem ilyen fû alatt próbálnák szétválasztani õket, hanem nyíltan nekitámadnának. a vágott szemû meg a vágott csuklójú csaj elvileg azért van itt, mert a jövõben John és Cameron kapcsolata túl intim, és szerintük ez a jövõben befolyásolja John döntõképességét (ki tudja, talán épp egy nagy Ember-Cylon* béke van kialakulóban és ezt néhány ember nem tudja megemészteni)

*=hehe 😊

jugen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ha jól emlékszem a jövõben õ ölte meg John-t.

Shep
Ebben az egészben az az érdekes, hogy drága autó, drága ház és erre mindegyik ilyen szakad, koszos csöves ruhában feszít, tényleg nem rínak ki a tömegbõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Ugyan. Mifelénk is kilószám futnak az ukrán seles mercik, meg az x5-ös "roma" edísün terepjárókkal is dunát lehet már rekeszteni, de már senkinek fel sem tûnik.

Látom leszûrted a mondandóm lényegét! <#nezze>
Mellesleg azzal a büdös nagy fekete batárral még ott is simán felhívják magukra a figyelmet.

Peace
Sir Quno Jedi
Nos, már miért ne furikáznának fullos kocsiban és laknának normális házban, ha 1x nem akarnak kilógni a környezetükbõl (nagyon) és sokszázezer dollár értékû gyémántjuk és kp-jük van?!?!? Nem beszélve a különbözõ álcákról és ruhákról akciók közben, ami megint csak sok pénzbe fájhat. Amúgy amcsiban ez nem nagy durranás amit magukra költenek. Arról nem beszélve, hogy ha tudom, hogy pár év és minden kukázódik, én is szeretnék elõtte kicsit normálisan élni és legalább pár hónapig nem spórolgatni, ha már egyszre utána évekig éhezni fogok egy romvárosban és csatornákban fogok lakni így is, úgy is.

Önkéntelenül is össze akarom hasonlítani az egyik kedvenc Sci-Fi sorozatommal, a Stragate-tel. Ott érdekes módon meg tudták oldani, hogy - nagyjából - minden rész csavaros, izgalmas, érdekes volt, és igazából soha nem érdekelt, hogy "Merrefelé tart a történet".

Óriási Terminator fan vagyok, de ez a sorozat sajnos tényleg nem hozza a minimálisan várható szintet sem. Minden alkalommal úgy állok fel a TV elõl, hogy "má megint el**sztam 40 percet a semmire". Ez a legújabb rész - golyó, reese, szõke vs. vágottszemû, depi johnny - kifejezetten idegesített.
Persze, a mészárlás "látványos" volt (egyáltalán nem volt az! 1992-ben volt az, amikor elõször láttuk a moziban a T1000-est), de annak is konkrétan mi volt az értelme?
Nézem-nézem, várom a csodát, de úgy látom ettõl a sorozattól sajna már nem fogom megkapni. Pedig Reese karaktere nagyon kemény, Sarah csinos és kemény, Terminator csaj nyami-nyami, de csak úgy lógnak a levegõben.
Olyan, mint a Melrose Place > Mindenki gazdag (itt is fullos SUV-val furikáznak, fullos pecóban laknak), de mégis mindenki szenved!

Jövõ héten is meg fogom nézni, azután is...de félek ennek a sorozatnak kakukk!
Állítólag azért hogy Cameront kivonjak a forgalombol mert John nagyon kötõdik hozzá a jövõben.

REAL MADRID

Én is remélem, de a karakterét nem is értem hogy mit keres ott, vagy mit akar... Rossz vagy jó-e...

steam, origin: ACE_hun

Sztem is jó rész volt.

Remélem a szöszi csaj nem szerepel többet, mert a karaktere nagyon idegesítõ.

REAL MADRID

Van felirat

REAL MADRID