Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a második: hát igen, eléggé nonszensz volt, ezért csak úgy néztem, hogy akkor most wtf? fasza, hogy ennyivel megmagyarázzák, hogy csak képzelte ezeket, de ilyen hosszú és hülye képzelgést sem látott még a világ, sztem ez így kibaszottul túl lett kavarva..
2-ra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont a végét már full nem értettem a résznek: mi volt az ott a kórházban akkor? az ott megtörtént vagy nem? odáig tiszta volt, hogy az ott a jelen, a kínzós részek pedig viszaemlékezések..
de haverral beszélgettünk a vörös hajú nõrõl, a folyékony fémrõl. 😄
Arra gondoltam, hogy lehet hogy õ már egy nagyon távoli jövõbõl jött, mondjuk pont azelõttrõl, hogy az ellenállás nyert volna, és tudja, hogy mit kell változtatni a skyneten, hogy õk nyerjenek.
Ez így egész korrekt magyarázatnak tûnik. Bár akkor meg nem tudni, hogy érzelmileg miért ilyen nyomi. ha fejlettebb, mint a többi...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de tényleg ennek a mostani résznek se volt se füle, se farka. meg egyáltalán hogy kerültünk oda, ahonnan ez kezdõdött?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
kajak úgy járnénank sikerrel, ha max 1 hónapos csúszás lenne, és úgy adnák, hogy választható lenne a nyelv.
Teletextel megoldható a felirat, akár több nyelvûen is (566.os a magyar, 567.-es az angol, etc) és szinte minden csatornána kvan már valmai ikercsatornája. Ugyanazokat kéne adnia mint az anyacsatornának csak eredeti nyelven.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mit kellene még tenniük?
a csapból is a "vársz valakit" duma folyik
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
már azthittem hogy Áméríkában kapta a cancelt... kinemszarja le az RTL Klub -ot 😄 😛
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Hejj pedig cicis robotnénik is voltak benne. Úgy látszik már ez se elég, robotgyõzike meg robotmónika kell bele legközelebb." 😄
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bazinga!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a folyékony csaj ambíciói nekem sem tiszták, miért jött volna vissza a jövõbõl, ha egyszer úgyis létrejött a Skynet és leigázta az embereket?
szerintem kétféle verzió lehetséges:
1. a skynet rájött saját hibáira, ezért visszaküldték a folyékony csajszit hogy csináljon egy új, jobb rendszert
2. a csajszi egyfajta lázadó, aki senkinek az oldalán nem áll, hanem a sajátjáén, és egy saját skynetet akar létrehozni, ami lezúzza azt ami õt is létrehozta és ami ellen lázad
vagy nemtom, majd kiderül reméljük
Bazinga!
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Minden alkalommal úgy állok fel a TV elõl, hogy "má megint el**sztam 40 percet a semmire"
....Jövõ héten is meg fogom nézni, azután is..."
LOL
TOK715