Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, elárulom mi lesz a WTF?!
Schwarzenegger megjelenik mint T100-as, szénné kuffantja Sarah-t és a kis géplányt, aztán belefordul a kamerába, és azt mondja: "John, Én Vagyok Az Apád!"
<#eplus2>
5c0rp330n
nemnem. csak sarah azt képzeli, hogy john dugná, annak ellenére, hogy nem is ember. és a spoileres trailerben kiderül, hogy milyen jól képzelte 😊

Malakai
Sarah indult be rá, kezd érdekes lenni.. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

desigo
jó bõr <#puszi>
rooney8
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a 11. résztõl elvesztettem a fonalat 😄 :/
Pl.: A 11. résznek fingom sincs, hogy mi értelme van. Az oké, hogy rossz idõbe jött vissza a terminátor, de hogy ott mi volt, vagy mit csináltak az tök homály...
Aztán ott a 12. rész. Hirtelen hogy kerül középpontba az a család o.O Legalább az elején lenne valami, hogy hogy kötöttek ki hozzájuk, vagy ilyesmi...
A 13. az oké, ott értem hogy Sarah tovább kutatja azt a 3 pontos dolgot... 😄
A 14. sincs baj... 😊
Aztán jön a 15. Itt nekem a vége nem világos, hogy ott most ki kivel van 😄 Hogy a csajnak az apja mégsem halt meg, meg az a titkos szoba minek van ott, meg kit lõttek le a felvételen... És végül ott van az a repülõ valami 😄
A 16. részrõl olvastam itt, hogy a furgonos rész volt az igazi és a klinikás pedig a képzelgés. Ennek se látom értelmét... Volt itt egyáltalán valami lényeg? Meg nem úgy volt, hogy Sarah lelõtte azt a csávót? 😄

Most így hirtelen ennyi. Örülnék, ha valaki elmagyarázná, mert elég homályba vagyok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

skyli991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dúrva a trailer! Szerencsére azért annyira sokat nem tudni meg belõle, de jók lesznek az új részek, az látszik 😊 Valamitõl nagyon sokan megfognak halni(temetõ). ÉN Cameronnal vagyok 😊 Az trailer vége is jó 😄

skyli991
Az csak Sarah álmában történt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bahh visszajön a szöszi csaj, remélem fejlövést kap valakitõl 😊

John Henry és a kislány duettje az valami hatalmas <#worship>

REAL MADRID

precision
hát igen, más sorozatnál még nem láttam ennyire hosszú és viszonylag jól megcsinált trailert... látszik, hogy nagyon vissza akarják csábítani a nézõket a fináléra 😄
nagyon spoileres, de muszáj volt megnéznem 😄 végre történni fog valami!

Bazinga!

tnm
hátralévõ részek történéseirõl spoileres trailer, ezek alapján fel fog pörögni, persze egy trailer mindig pörgõs, de sztem most nem érdemes abbahagyni a nézést, ha eddig nem tettük meg 😊

jugen
Az biztos, hogy John egyre jobban rá van kattanva Cameronra (szépen végigmérte bikiniben😊)

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Malakai
Nem tudni milyen célból készült, de valószinüleg ugye nem kimondottan harci...
Ezt persze nem arra mondom, hogy akkor jöhet a gyerek. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

modellmaker
Tuti az lesz a vége, hogy vki "meghal." Aztán találgathatunk, hogy tényleg megfircant-e...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
de sokkolna, nem? 😄

#1768: viszont ha lenne egy áll-leesõs cliffh. és utána elkaszálnák a sorozatot -azaz nem lenne köv. évad- akkor meg lehetne több okból is a falat kaparni :S

Herold
Szerintem Derekrõl kiderül, hogy gép. Vay a kis ferdeszemû barátnõjérõl. Vagy valaki másról.

precision
hát erre a wtf cliffhangerre én is kíváncsi leszek
általában véve gyûlölöm a hatásvadász cliffhangert, pláne ha hosszabb szünet jön egy jó sorozat esetében... de itt most kifejezetten jót tenne a wtf érzés és az áll-leesés

Bazinga!

5c0rp330n
áhh, Cameron védelmi/harci terminátor, nem tud neki John gyereket csinálni, nincs ilyenekre felkészítve 😊
gondolom én legalábbis.

tnm
az én tippem: rákos lesz a címszereplõ, vagy esetleg meg is hal.
ami valóban sokkolna: Cameron terhes lesz John-tól. Mondjuk, ha egy késõ esti órában azt is lenyomnák, hogy hogyan, akkor azzal igencsak megugrana a nézettség szerintem. (és micsoda tiltakozás lenne az "amcsi anyák" részérõl, akiket ugyan eddig odaszögezett a sorozat, de mostmár nem a világuralomra törõ Skynet-tõl féltik a csemetéiket, hanem a TOK715 ikreitõl) 😄

5c0rp330n
"készítõk sokkoló évadzárást és egy nagy kérdõjelet ígérnek az utolsó részre, mely láttán a nézõk állítólag azonnal a folytatást fogják követelni."

erre kiváncsi leszek.

Én bízom a 3. évadban, viszont egy nagy cliffhanger nem fog sokat segíteni a mostani szezon nézettségén.

REAL MADRID

zvaragabor
Sokkoló évazdzárás? Eljön az Ítélet Napja. Annál nincs sokkolóbb.

Chaos Anno Domini

Herold
desigo
judgement day

jugen
Ez mekkora gyerekek!!!! Már nagyon várom😊))))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

5c0rp330n
közben megnéztem a másik gépemen, és az elcsúszásért valóban a gép volt a felelõs 😊 nagyjából korrekt minõség.
a film pedig... hallottam, hogy jó lesz, de ez a trailer minden várakozásomat felülmúlja.

desigo
Amit linkeltél az 1920x800
teljesen hibátlan...

Kandurex
Próba itt. (sajna még nem láttam közvetlen HD linket)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na ja, úgy látszik a csatornát hidegen hagyja hogy mit akarnak a nézõk, dehát nem egyedüli eset ez.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

desigo
nah ez nagyon komoly <#eljen>
Valamikor még tavasszal folytatják de pontosabbat nem tudok.

REAL MADRID

repvez
csak a F@szért kezdenek bele egy sorozatba, ráadásul egy értelmesebbe ha az évad közepén abbahagyák és azt sem mondják hoy mikor folytatják, vagy be sem jelentik hogy te paraszt jövö héten nem lesz <#boxer>
5c0rp330n
nincs valami rendes formátumban? ezzel el is csúszik a hang rohadtul, bár nálam is lehet a gond..

Még nincs idõpontja mikor folytatják.

REAL MADRID

repvez
tudja valaki hogy hova tették át a sorozatot?idöpont vagy csatorna váltás?Mert nézem a tv musort és nincs egyik napon sem kiirva
precision
woohooo 😄
végre egy normális trailer belõle... odabasz 😄

Bazinga!

Kandurex
Agyon üt mindent. kb. Terminator 2 szint.

Egyetlen dolog zavar, hogy egyszer a "két csaj a jövõbõl" sztori megy máskor meg a skynet hajsza.

1x15-ben azert John ruházata elég durva volt a temetésen -.-

REAL MADRID

15. - 16. rész sztem teljesen okés, nekem tetszett max a 16. volt kicsit gyengébb.

REAL MADRID

zoliii
Ez jó volt, tegnap leszedtem az elsõ évadból feliratosan a többi kimaradt részt, erre az origo-n írták hogy egy másik mûsorsávban szinkronosan leadják az elsõ évadot 😄 Az RTL klubbon is leadhatták volna az elsõ évadot, ha már elkezdték. Elsõ évad 9 részes lett asszem, volt sztrájk. Ezért lett 9 részes.

modellmaker
a megvalósítás akkor is gáz

bár, igaz, errõl te nem nyilatkoztál. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Punker
háború alap lépése kiismerni az ellenfelet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tnm
sztem rossz topikba írtál 😄

modellmaker
elsõ kõ: dobás

talált.

😄

Punker
kövezettek meg de nekem tetszett az alap ötlet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
jó, sztem én ütök magamba egy kaszát, bár ez utóbbi részt még nem láttam...de õszintén szólva nem is akarom, megyek olvasok inkább T könyveket,

by by Sarah Connor Chronicles

(azért majd visszanézeget, hátha áll be valami gyökeres változás a sorozatba)

Herold
Nem.

és mikor? még nem tudni ?
Herold
Lesz, csak más idõpontban fogják adni.

zoliii
Kár, hogy már nem lesz az RTL klubbon a Terminator 😞 Igazán leadhatták volna szinkronosan az elsõ évadot. Nekem tetszett. Most meg keresgélhetem a részeket 😞 Lassan már TV-t sem nézek, mert egyre gagyibb mûsorok vannak. Bezzeg a Mentalista megy tovább, amin én általában elalszom 😊

jugen
Na ez a rész nekem sem tetszett... Nem is igazán értem az értelmét.