Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Schwarzenegger megjelenik mint T100-as, szénné kuffantja Sarah-t és a kis géplányt, aztán belefordul a kamerába, és azt mondja: "John, Én Vagyok Az Apád!"
<#eplus2>#eplus2>
Pl.: A 11. résznek fingom sincs, hogy mi értelme van. Az oké, hogy rossz idõbe jött vissza a terminátor, de hogy ott mi volt, vagy mit csináltak az tök homály...
Aztán ott a 12. rész. Hirtelen hogy kerül középpontba az a család o.O Legalább az elején lenne valami, hogy hogy kötöttek ki hozzájuk, vagy ilyesmi...
A 13. az oké, ott értem hogy Sarah tovább kutatja azt a 3 pontos dolgot... 😄
A 14. sincs baj... 😊
Aztán jön a 15. Itt nekem a vége nem világos, hogy ott most ki kivel van 😄 Hogy a csajnak az apja mégsem halt meg, meg az a titkos szoba minek van ott, meg kit lõttek le a felvételen... És végül ott van az a repülõ valami 😄
A 16. részrõl olvastam itt, hogy a furgonos rész volt az igazi és a klinikás pedig a képzelgés. Ennek se látom értelmét... Volt itt egyáltalán valami lényeg? Meg nem úgy volt, hogy Sarah lelõtte azt a csávót? 😄
Most így hirtelen ennyi. Örülnék, ha valaki elmagyarázná, mert elég homályba vagyok 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
John Henry és a kislány duettje az valami hatalmas <#worship>#worship>
REAL MADRID
nagyon spoileres, de muszáj volt megnéznem 😄 végre történni fog valami!
Bazinga!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Ezt persze nem arra mondom, hogy akkor jöhet a gyerek. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
#1768: viszont ha lenne egy áll-leesõs cliffh. és utána elkaszálnák a sorozatot -azaz nem lenne köv. évad- akkor meg lehetne több okból is a falat kaparni :S
általában véve gyûlölöm a hatásvadász cliffhangert, pláne ha hosszabb szünet jön egy jó sorozat esetében... de itt most kifejezetten jót tenne a wtf érzés és az áll-leesés
Bazinga!
gondolom én legalábbis.
ami valóban sokkolna: Cameron terhes lesz John-tól. Mondjuk, ha egy késõ esti órában azt is lenyomnák, hogy hogyan, akkor azzal igencsak megugrana a nézettség szerintem. (és micsoda tiltakozás lenne az "amcsi anyák" részérõl, akiket ugyan eddig odaszögezett a sorozat, de mostmár nem a világuralomra törõ Skynet-tõl féltik a csemetéiket, hanem a TOK715 ikreitõl) 😄
erre kiváncsi leszek.
REAL MADRID
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
a film pedig... hallottam, hogy jó lesz, de ez a trailer minden várakozásomat felülmúlja.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
REAL MADRID
REAL MADRID
1x15-ben azert John ruházata elég durva volt a temetésen -.-
REAL MADRID
REAL MADRID
bár, igaz, errõl te nem nyilatkoztál. 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
talált.
😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
by by Sarah Connor Chronicles
(azért majd visszanézeget, hátha áll be valami gyökeres változás a sorozatba)