Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Az a "nem tudom mi történik velem" része tuti hogy további szál lesz, már csak a full spoileres trailerbõl kiindulva. 😄 Lehet totál meghülyül.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zvaragabor
Köszi. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Találtam.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
1x01-hez nincs angol felirat?

Chaos Anno Domini

Punker
úgy látom mindenkinek a vége tetszett a legjobban, pedig a barkács szakkör is érdekes szál lehet még

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VÉÉGRE golyót kapott a szöszi 😊 Az évad "legjobb" része 😛

REAL MADRID

rooney8
A mondat elsõ felében van valami, de sztem a karakterekkel nincs baj 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

modellmaker
😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Shep
Az a baj, ezzel a sorozattal, hogy továbbra is csak egy helyben áll a történet, valamint nincsenek kedvelhetõ karakterek egyedül talán csak Derek, meg a néger, legalábbis számomra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
SPOILER!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre meghalt a szöszi csaj 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

skyli991
Kösz 😄

desigo
aki esetleg megnézné annak...
SPOILER !!!!!!!!!!!!

Az alábbi videó kis ízelítõ, hogy mi várható a maradék részekben!

MÉG1X kiemelném, hogy SPOILERES, így csak saját felelõsségre 😊

http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/exclusive-massi.html

Punker
jó rész!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
nah de kira
már vártam...
Punker
én most 😄

rooney8
De jó, végre van felirat... 😄 Holnap meg is nézem

tnm
sztem semmi olyan nem volt benne, ami ronthatna a rész élvezeti értékén. semmit nem lõtt le... magyarul, sztem nem spoiler.

Spoiler

REAL MADRID

skyli991
"That's a window, bird." 😄

Szerintem jó rész volt. 😛 Remélem John a végén nem arra gondolt, hogy ki kéne -e nyírnia Cameront.

hosszupuska

REAL MADRID

Punker
felirat hol lesz hozzá?

tnm
nah, végre! was that so hard?!

Végre visszatértek a helyes útra!😊<#vigyor3><#hawaii>Jó kis elsõ évados életérzés elõjött!😊

Grove4
Lehet😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Malakai
Junkiék mennyire divatba hozták a kaszát adok / elkaszálom kifejezéseket... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grove4
Húúúúúúúú,én már vagy 4 résszel le vagyok maradva,de nem igazán érzem a késztetést arra,hogy megnézzem,lehet,hogy kaszát adok neki(de nem valószínû),lehet,hogy majd bepótolom nyáron!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Gnome
Sikerült megnéznem ébredés után rögtön az új részt és tetszett...az elõzõt sztem kihagyhatták volna....Sztem ez a sorozat nem az akciókkal adja el magát..külön tetszik, hogy apránként újra elkezdték csepegtetni a cameron-john feszültség(vagy nemtomhogy megfogalmazni) szálat, és végre eltûnt a sorozatból az aki( aki látta tudni fogja ki)..már nagyon idegesített...sztem csakígy tovább bár az igaz, h már jóideje egyhelyben állnak és nemhalad a sorozat, de joez sztem még simán

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

rooney8
Egyetértek 😊

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy jó a sorozat de nem az igazi.
Sokan hiányolják az akciót ezért egy terminator sorozatot már a jövõben, a háborúban kellene elképzelni 😊 (Derek visszaemlékezései nekem nagyon bejöttek)

REAL MADRID

Kandurex
Ez, félek semmit nem tudna felvezetni, még egy Gyõzikét se. <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rooney8
Ja így már értem 😄

Eredetileg ugy terveztek hogy a sorozat felvezeti a T4-et, de aztán elvetették az ötletet.

REAL MADRID

rooney8
Pedig valahol azt olvastam, hogy megértsük a T4-et ahhoz nem árt ha láttuk a sorozatot 😄 Mennyi szemét van a neten 😄

zvaragabor
Második mondatod vége érdekes. 😊
De amúgy így, ahogy mondod, a T4 és ez a sorozat két teljesen más tészta.

Chaos Anno Domini

precision
T4 -nek semmi köze ehhez a sorozathoz, szó szerint. Vagyis máshonnan megközelítve, ennek a sorozatnak semmi köze a nagy Terminátor sorozathoz

Bazinga!

rooney8
Oks 😊

Amúgy a T4-ben is ugyan ezek a szereplõk lesznek, vagy mások? Pl. a Reese testvérek, Jesse, Cameron és a többi...? 😊

Nem kell az Off

REAL MADRID

Shep
Az sem kizárható 😊 Egy Genki-Dama megoldaná a dolgot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
Utána meg jönnek a dbz karakterek és simán elverik a gépeket 😊

Shep
Valaki írta lentebb, hogy az lesz a nagy meglepetézés, hogy kiderül valamelyik karakter igazából gép. Szerintem ez biztos nem lesz, mivel ezt a poént a nagy filmben lövik el, 2x ez már nem nagy dolog. Inkább jönnek a csatornából a Tini Ninja Teknõcök és jól leverik skynetet 😊

jugen
Na ez a spoiler azért kellett😊 Végre újra pörögni kezdenek az események, azaz remélem ez nem az elkövetkezõ 10 rész összefoglalója...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

desigo
Kezd feljavulni szerencsére a sorozat évadzáróra
több akció kell bele és kész 😊
rooney8
Huhh kösz, ez jól jött 😊
Lehet a részletekre nem figyeltem, de hát 5 nap alatt néztem meg az elejétõl az egészet, így nem csodálom ha van amire nem figyeltem<#vigyor2>

modellmaker
És Kellerman is feltámad! <#idiota>

12. - Nézd meg még1x, benne van minden válasz, ha én magyarázom el azt biztos nem érted meg.

15. - Ez a rész se volt vmi bonyolult, kapcsolódik az elõzõ részekhez. Gyár felrobbant, emberek meghaltak, temetés, kiscsaj nem sír - apuka él 😮
Catherine Weaver tudja hogy apuka él, "magánnyomozó" odaküldd hogy megölje. Titkos szoba, megfigyelésre ezt is szépen elmagyarázza Derek, és akit lelõttek az Frank (a könyvelõ aki alkoholista és sokat jár a szája) és felesége meg a fia Mike.

16 - Kicsit zavaros volt de nem olyan bonyolult, egy kis valóság és még több álom.

"Meg nem úgy volt, hogy Sarah lelõtte azt a csávót?"
A csávó is lelõtte Sarah-t mégse halt meg.

REAL MADRID

...és Johnny Boy átáll a Sötét Oldalra...