Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az alábbi videó kis ízelítõ, hogy mi várható a maradék részekben!
MÉG1X kiemelném, hogy SPOILERES, így csak saját felelõsségre 😊
http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/exclusive-massi.html
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
Szerintem jó rész volt. 😛 Remélem John a végén nem arra gondolt, hogy ki kéne -e nyírnia Cameront.
REAL MADRID
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sokan hiányolják az akciót ezért egy terminator sorozatot már a jövõben, a háborúban kellene elképzelni 😊 (Derek visszaemlékezései nekem nagyon bejöttek)
REAL MADRID
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
REAL MADRID
De amúgy így, ahogy mondod, a T4 és ez a sorozat két teljesen más tészta.
Chaos Anno Domini
Bazinga!
Amúgy a T4-ben is ugyan ezek a szereplõk lesznek, vagy mások? Pl. a Reese testvérek, Jesse, Cameron és a többi...? 😊
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Lehet a részletekre nem figyeltem, de hát 5 nap alatt néztem meg az elejétõl az egészet, így nem csodálom ha van amire nem figyeltem<#vigyor2>#vigyor2>
15. - Ez a rész se volt vmi bonyolult, kapcsolódik az elõzõ részekhez. Gyár felrobbant, emberek meghaltak, temetés, kiscsaj nem sír - apuka él 😮
Catherine Weaver tudja hogy apuka él, "magánnyomozó" odaküldd hogy megölje. Titkos szoba, megfigyelésre ezt is szépen elmagyarázza Derek, és akit lelõttek az Frank (a könyvelõ aki alkoholista és sokat jár a szája) és felesége meg a fia Mike.
16 - Kicsit zavaros volt de nem olyan bonyolult, egy kis valóság és még több álom.
"Meg nem úgy volt, hogy Sarah lelõtte azt a csávót?"
A csávó is lelõtte Sarah-t mégse halt meg.
REAL MADRID