Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nem tudom miért sajnálod ezt a hulladékot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rooney8
Az 1x01 még 18,29 millió nézõ
A 2x17 pedig 2,96 millió nézõ
<#sir><#shakehead>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Am elõzetes hírek szerint 3,9 millió de a Pénteki nézettség körül mostanában nagy kavarás van :S

REAL MADRID

Azert meg nagyon keves ahhoz hogy legyen 3dik évad, viszont még nõhet.

2x17 Ourselves Alone (2,96 millió nézõ)

2x18 Today Is The Day /part 1/ (3,5 millió nézõ)

forras

REAL MADRID

rooney8
Sokkal?<#whatever> Remélem lesz 3. évad 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nõtt a nézettség

REAL MADRID

Punker
mi volt az a csomag amit el akartak hozni?

tényleg lehetne kicsit több jövõben játszódó jelenet, mondjuk ha minden epizód 15-20%-a lenne tuti nõne a nézettség 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jah! riley is megmakkant, nem? hát nekem nem hiányzik az biztos. '' te nem tehetsz velem semmit, mert csak John nõvére vagy'' há há há há 😄
Punker
na én majd reggel 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rooney8
Na megnéztem... Ez is olyan mint az elõzõ 😊 😄

rooney8
Van felirat!!!4<#vigyor2>

Derek nõjét eltakaríthatná már valaki!😊 Utálatos karakter!
Remélem Cam és John között rendben lesznek a dolgok!

desigo
jó,hogy szólsz
Punker
18. rész csorog már

akyyy
sok az off<#zavart2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rooney8
már csak azért is, mert benne van Summer Glau<#hehe>

rooney8
Akkor majd lehet adok neki 1 esélyt 😉

tnm
ff-ban még nem -ha jól rémlik-, csak a serenity-ben, ott meg még idõsebb

#1865: sokak szerint nem nagy szám. nagyon kevés ember szerint szar. mindenki más a fejét veri a falba, hogy hogyan kaphatott cancel-t...

rooney8
Ha már témánál vagyunk, milyen ez a Firefly? 😊 Azt olvastam, hogy nem nagy szám 😮

Firefly-ban is 14-15 éves
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"gyilkológépet"
játszik.

REAL MADRID

zvaragabor
Én nem néztem volna ki belõle 28 évet. 25 max. Persze a sorozatban nem is arra törekedtek, hogy 30-nak nézzen ki.

Chaos Anno Domini

tnm
hát Summer Glau-n látszik, hogy a hatalmas geek rajongó táborból akar megélni 😄 (Firefly, TSCC, TBBT, ez a poló...)

5c0rp330n
kapna

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nézettség alapján nem valószínû, de vannak csodák 😄

REAL MADRID

Malakai
Majd elválik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sziasztok. azt szeretném megkérdezni, hogy lesz harmadik évad? (bocs ha volt már errõl szó lentebb, csak nem szeretném ha vmi olyasmit olvasnék amit még nem láttam 😄 )
Herold
A valóságban Summer Glau kb. 28 éves.

rooney8
Mármint Cameron nem, csak összezavart hogy õs is abba a suliba "járt" ahova John (az 1. részben) 😄

rooney8
Ki nézi ki Johnból, hogy 15 éves? Meg Camreon is valahol akörül lehet 😊 De hát magamból kiindulva... 😄

rooney8
Én is õket nem bírom 😄 (jó magyaros lett 😄)

Shep
Hát ha végig se olvasod más mondandóját, akkor miért kötekedsz? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jugen
Igen, igen, igen😊))
Engem is irritált már😉

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

tnm
igaz, én már a fekete csajnál elmerengtem, hogy kire gondol, így az utsó fél mondatot nem olvastam el. my bad.

precision
na megelõztél 😊

Bazinga!

precision
"...abból a jelenetbõl csak jót lehetett kihozni..."

nemtom, én abban az ominózus jelenetben nem emlékszem más "fekete" csajra... szal ne kötekedj 😛

Bazinga!

modellmaker
a szövegkörnyezetbõl egyértelmûen kiderül, melyik fekete hajú csajra gondolt. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
jah persze... én is úgy jelölnék ki egy csajt, hogy "a fekete hajú", mikor az 5 nõi szereplõ közül csak egy szõke és egy vörös, másik 3 sötét hajú...

Shep
A haja fekete te.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tnm
hogy lesz egy hong-kong-i néger?

"Her mother is Portuguese and her father is Chinese-Norwegian-English"

egy csepp fekete nincs benne. (bár lehet, szeretné, hogy legyen (<- Austin Powers 😊)

modellmaker
a vágott szemû...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
milyen fekete csaj?

kicsit spoiler-es:
amúgy most kíváncsi leszek, hogy mit kezdenek majd az írók a vágottszemûvel, mivel a feladatát már nem tudja elvégezni, nem csatlakozhat a csapathoz, mert kiderülne, hogy korábban hazudott, csak úgy el se tûnhet. szal sztem meg fog halni.

Shep
Úgy látom

Spoiler

Nem csak engem idegesített a szõke csaj, nem is baj, hogy végre kiírták. Mondjuk engem a fekete csajtól is kiráz a hideg, úgyhogy alapvetõen abból a jelenetbõl csak jót lehetett kihozni 😊

Malakai
Sarah nyomozásai szál iszonyat unalmassá tétele után, hogy most abból lényegi semmi nem volt, mint egy fellélegzés.
Az egész rész szimpatikus volt nekem is, de persze, hogy...
Riley halála
...tette fel a koronát a részre. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

desigo
jó rész volt
tetszett...
rooney8
Kicsit spoiler 😄
A szöszi csaj kiiktatva,
most már bármi lehet 😄

<#eljen>Ez jó volt!

zvaragabor
Csak nehogy Cam pecke egy húsdarálót rejtsen.<#buck>

Chaos Anno Domini

Az lesz amit már az elsõ évadban is sejteni lehetett. Több lesz John és Cam között mint gép vagyok és védelek. Örülök hogy visszahozták ezt a szálat.. Most kezd érdekessé válni! Tetszik hogy így feszegetik a határokat!😊

tnm
ellenpetíció nincs? szívesebben nézném Lena Heady-t meg Summer Glau-t valami jobb sorozatban... pl. The L word 😉