Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A 2x17 pedig 2,96 millió nézõ
<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
2x17 Ourselves Alone (2,96 millió nézõ)
2x18 Today Is The Day /part 1/ (3,5 millió nézõ)
forras
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
tényleg lehetne kicsit több jövõben játszódó jelenet, mondjuk ha minden epizód 15-20%-a lenne tuti nõne a nézettség 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Remélem Cam és John között rendben lesznek a dolgok!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#1865: sokak szerint nem nagy szám. nagyon kevés ember szerint szar. mindenki más a fejét veri a falba, hogy hogyan kaphatott cancel-t...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Chaos Anno Domini
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem is irritált már😉
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
nemtom, én abban az ominózus jelenetben nem emlékszem más "fekete" csajra... szal ne kötekedj 😛
Bazinga!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Her mother is Portuguese and her father is Chinese-Norwegian-English"
egy csepp fekete nincs benne. (bár lehet, szeretné, hogy legyen (<- Austin Powers 😊)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kicsit spoiler-es:
amúgy most kíváncsi leszek, hogy mit kezdenek majd az írók a vágottszemûvel, mivel a feladatát már nem tudja elvégezni, nem csatlakozhat a csapathoz, mert kiderülne, hogy korábban hazudott, csak úgy el se tûnhet. szal sztem meg fog halni.
Spoiler
Nem csak engem idegesített a szõke csaj, nem is baj, hogy végre kiírták. Mondjuk engem a fekete csajtól is kiráz a hideg, úgyhogy alapvetõen abból a jelenetbõl csak jót lehetett kihozni 😊
Az egész rész szimpatikus volt nekem is, de persze, hogy...
(\__/) ( X.x) ( } . { )